2020. november 28. - Stefánia napja
Szombat
Min:1°
Max:2°
Vasárnap
Min:-1°
Max:3°
Hétfő
Min:-1°
Max:2°
Kedd
Min:-2°
Max:2°
Szerda
Min:-2°
Max:2°
Önkormányzat
Lapozás:
Folytatja a szűrést az önkormányzat
2020-11-25 - Közel hatszáz COVID-tesztet végeztek el a szakorvosi rendelőben az önkormányzat támogatásával november 9-e óta Százhalombattán. A szűrésen részt vettek az egészségközpont, a bölcsőde, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ, az óvodák és az iskolák munkatársai. Erről számolt be Vezér Mihály polgármester ma a városházán.
Árokásók
2020-11-24 - Szabó Gábor és Szalai Attila önkormányzati képviselők vezetésével, önkéntesek lelkes csapata oldotta meg a csapadékvíz-elvezetés régóta fennálló problémáját az óvárosi Kárász utcában november 21-én.
Öt éves környezetvédelmi program
2020-11-23 - Elkészíttette a 2021-től 2026-ig tartó időszakra vonatkozó települési környezetvédelmi programját a százhalombattai önkormányzat.
Rendkívüli szünet a bölcsiben
2020-11-23 - November 27-ig rendkívüli szünetet rendelt el a bölcsőde egyik csoportjában Vezér Mihály polgármester Százhalombattán, miután az intézményvezető tájékoztatta, hogy az egyik alkalmazott közvetlen COVID-kontakt és tünetei is vannak.
Ismét lilába borul a főtér
2020-11-17 - A koraszülötteket jelképező lila színbe borul a Szent István tér ma délután a Koraszülöttek Világnapja alkalmából. Százhalombatta negyedik alkalommal csatlakozik az országos mozgalomhoz, amelyet a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) hirdetett meg.
Millió köszönet
2020-11-16 - Több asztalnyi süteményt készítettek a százhalombattaiak Vezér Mihály polgármester felhívására. Ezzel fejezik ki a városlakók nagyrabecsülésüket és szeretetüket a Százhalom Egészségügyi Központ dolgozóinak. A becsomagolt süteményeket november 16-án adták át a rendelőben.
Figyelem, lakó-pihenő övezet!
2020-11-16 - Lakossági kezdeményezésre négy új figyelemfelhívó táblát helyezett ki az önkormányzat Százhalombattán. Az ünnepélyes átadásukra november 13-án került sor.
Örömmel és hittel
2020-11-13 - Szociális Munkáért Elismerő Oklevelet adományozott a százhalombattai önkormányzat Soczóné Hordai Edinának, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata munkatársának a Szociális Munka Napja alkalmából. Az elismerést szűk körben nyújtotta át Török Sándor alpolgármester és Szabó Zoltán, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke.
"Édes/sós köszönet"
2020-11-12 - Tisztelt Százhalombattaiak! Az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítményt nyújtanak a koronavírus-járvány alatt. Hősies küzdelmet vívnak értünk, naponta kockáztatva saját egészségüket.
Szűrés és izolálás - Helyi járványügyi szabályok
2020-11-12 - Az önkormányzat folytatja a leginkább érintett városlakók szűrését és izolálását Százhalombattán, és a Piac tér kivételével egyelőre nem kötelező a maszkviselés a közterületeken. A helyi szabályozásról és aktualitásokról tartott sajtótájékoztatót Vezér Mihály polgármester november 11-én.
Köszönet a Szociális Munka Napján!
2020-11-12 - Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját, amelyet a szociális ellátásokat nyújtó szakemberek tiszteletére, munkájuk elismeréseként munkaszüneti nappá nyilvánított az Országgyűlés 2016-ban. Kedves hagyomány Százhalombattán, hogy 2005 novembere óta a szociális területen tevékenykedő munkatársakat a tiszteletükre rendezett ünnepségen köszönti az önkormányzat.  Sajnos, az idei évben személyesen nem találkozhatunk és nem ünnepelhetünk együtt.
Ne legyen hulladék az utcán!
2020-11-09 - Az illegális hulladéklerakás megakadályozása és megelőzése érdekében, a SZÁKOM Nonprofit Kft. megbízásából készülnek fotók a százhalombattai utcákon, közterületeken – mondta el Janovszky Károly ügyvezető. A fényképeket eljuttatják a közterületfelügyeletnek, amely folytatja az intézkedést: felszólít, bírságol vagy feljelent, a kirakott szemét mennyiségétől és tartalmától függően. Aki például veszélyes hulladékot helyez ki a háza elé (vagy engedély nélkül akárhová), az bűncselekményt követ el.
Tesztelik a pedagógusokat - polgármesteri tájékoztató
2020-11-08 - Már hazánkban is óriási mértékben megugrott a COVID-fertőzöttek száma. Városunkban is érezhető a pozitív esetszámok emelkedése, de szerencsére – a főváros közelsége ellenére – még mindig kevés az igazolt fertőzött beteg.
Maszkok az alapítványtól
2020-11-06 - Ezer darab textilmaszkot adott át Vezér Mihály polgármester és A Remény Bajnoka Alapítvány kuratóriuma a százhalombattai általános iskolásoknak november 6-án.
Vannak, akik csak a büntetésből tanulnak - Vezér Mihály polgármester közleménye
2020-11-04 - Köszönet mindazoknak, akik fontosnak tartják környezetünk megóvását, természeti értékeit! Az utóbbi időben városunkban is erősödött az illegális szemétlerakás, szemetelés. Például az Erkel krt. garázssoron, a Duna-parton. Most legutóbb minden százhalombattai számára szakrálisnak mondható helyen, a Sánc-hegyen. 
Közös karácsonyfák
2020-11-03 - Idén is várja a fenyőfafelajánlásokat a Polgármesteri Hivatal Százhalombattán november 20-ig.
Óvárosi fogadóóra
2020-11-02 - A gyorshajtók, a Szent László út díszburkolatának megsüllyedése, a Duna-parti veszélyes fák kezelése, és a téglagyári buszfordulónál létesítendő parkoló ügyében keresték meg a választók Szabó Gábort október 30-án.
Új tornacsarnok épülhet - Képviselő-testületi összefoglaló
2020-10-29 - A koronavírus-járvány elleni védekezés szabályait szigorúan betartva, meghívott vendégek nélkül tartotta soron következő ülését Százhalombatta Város Képviselő-testülete én a Szekeres József Konferenciaközpontban október 29- én. Napirenden szerepelt az Arany János iskola mellett létesítendő új tornacsarnok, amelynek építése várhatóan jövő júliusban kezdődik.
Üzemképtelen kocsik
2020-10-28 - Az üzemképtelen autók felmérése, felszólítása és szükség esetén elszállítása folyamatos feladat a közterület-felügyelet számára Százhalombattán.
Ülésezik a képviselő-testület
2020-10-27 - Csütörtökön, október 29-én, 9 órától tartja soron következő ülését a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete.
Isten éltesse Szekeres Józsefet!
2020-10-22 - Városunk nevében sok szeretettel köszöntöm Szekeres József nyugalmazott városvezetőt 84. születésnapja alkalmából!
Képviselői fogadóóra
2020-10-22 - Fogadóórára várja az érdeklődőket Szabó Gábor óvárosi önkormányzati képviselő október 30-án, pénteken, 16-tól 18 óráig a Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Nemzeti minimum
2020-10-22 - Megkoszorúzták az 1956-os hősök tiszteletére állított Kopjafát az önkormányzat nevében a város vezetői - Vezér Mihály polgármester, valamint Nagy Balázs és Török Sándor alpolgármesterek - ma délelőtt.
Elmaradnak a rendezvények - Felvételen láthatjuk a kitüntetetteket
2020-10-20 - A járványhelyzet miatt elmaradnak az október 23-ra tervezett városi ünnepségek Százhalombattán. A hagyományosan a nemzeti ünnepekhez időzített önkormányzati kitüntetéseket küldeményként adják át a díjazottaknak, akikről kisfilmeket mutat be a Halom Televízió október 23-án 11 és 18 órakor, október 24-én 10 órakor, valamint 26-án 9 órakor.
Tűzifát lehet igényelni
2020-10-15 - Ingyenes tűzifát igényelhetnek a rászorulók december 15-ig a százhalombattai Polgármesteri Hivatalban. A képviselő-testület szociális ügyekért felelős bizottsága novemberi és jövő februári ülésén dönt a beérkezett kérelmekről. Érdemes minél előbb beadni a jelentkezést, mert ha a rendelkezésre álló mennyiség elfogy, a kérelmeket automatikusan elutasítják.
Maszkok készülnek a gyerekeknek
2020-10-13 - Megtartotta első őszi ülését a Remény Bajnoka Alapítvány október 13-án. Döntés született arról, hogy mintegy 500 ezer forint értékben szövet, bőrbarát, kényelmes gyermekmaszkokat készíttet az alapítvány a városban élő alsó tagozatos diákoknak.
Batta Bringa
2020-10-05 - Gyönyörű, napos, őszi időben tekerte végig a Batta Bringa közel háromszáz résztvevője a tizennégy kilométeres távot október 3-án Százhalombattán. A legfiatalabb biciklista nyolc hónapos, a legidősebb 83 éves volt. A szervezők díjazták a legmesszebbről - Tatabányáról érkezett - nevezőt is.
November 5-ig lehet pályázni a Bursa-ösztöndíjra
2020-10-05 - November 5-ig jelentkezhetnek a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázatra a szociálisan rászoruló diákok.
Tisztelettel köszöntök minden százhalombattai szépkorút idősek világnapja alkalmából!
2020-10-01 - Ezen a napon még nagyobb szeretettel gondolunk Önökre, akik kemény munkával, kitartással építették jelenünket, kialakították értékeinket, megalapozták jövőnket. Kiemelten fontosnak tartom, hogy gyermekeinknek megtanítsuk az idősek tiszteletét, hiszen Önök hordozzák generációkon keresztül a szinte génjeinkbe kódolt hagyományainkat.
Fogadóóra Óvárosban
2020-09-29 - Helyi gondokat és megoldási javaslatokat is felvetettek a városrész lakói Szabó Gábor, óvárosi képviselő szeptemberi fogadóóráján.  
Számítógépeket kaptak a gondozóház lakói
2020-09-28 - Egy laptopot és egy asztali számítógépet adományozott a százhalombattai önkormányzat az Idősek Gondozóházának szeptember 28-án.
Bérlakás pályázat
2020-09-26 - A 188/2020. /IX.14/ OSZB. számú határozat alapján az Önkormányzat nyilvános pályázat keretében értékesíti az alábbi bérlakásokat.
Szebb, tágasabb, modernebb
2020-09-24 - Több árusítóhellyel, bővebb árukínálattal várja a vásárlókat a felújított százhalombattai piac. A szeptember 23-ai átadó ünnepségen Bóna Zoltán országgyűlési képviselő és Vezér Mihály polgármester vágta át a nemzeti színű szalagot, jelen volt többek között Nagy Balázs alpolgármester és több önkormányzati képviselő.
Több mint sportcentrum
2020-09-22 - Hivatalosan is átadták az Omega Sportcentrumot Százhalombattán szeptember 21-én. A széles körű szolgáltatást nyújtó létesítmény pár hónapja nyílt meg újból Óvárosban, az Erőmű út 14. szám alatt. A fogadással egybekötött ünnepélyes eseményen részt vett többek között Vezér Mihály, polgármester és Szabó Gábor, a városrész ökormányzati képviselője.
Gyermeknap és diaszpóra napja a RONÖ-nál
2020-09-18 - A gyermeknapot és a külföldön élő románok napját is megrendezte a százhalombattai Román Nemzetiségi Önkormányzat augusztusban – számolt be Zimmermann Krisztina, elnök.
Negyedére faragták a deficitet - Képviselő-testületi összefoglaló
2020-09-18 - Sikerült az év eleji 1,2 milliárdos költségvetési hiányt 300 millióra csökkenteni Százhalombattán – mondta el Vezér Mihály polgármester a képviselő-testület tegnapi ülésén, amelyen elfogadták a költségvetési rendelet módosítását. A városvezető köszönetet mondott minden intézmény- és cégvezetőnek, a Polgármesteri Hivatal munkatársainak, a felügyelő és külső bizottsági tagoknak, valamint a képviselőknek a kitartó, szakmai együttműködésért. A városi tartalékvagyona év végére eléri a 4 milliárd forintot. Vezér Mihály a lakosság megértését is megköszönte a költségcsökkenést célzó elkerülhetetlen pénzügyi szigorítások miatt. "Most a hosszútávú jövőért hozunk rövidtávú áldozatot" – mondta.
Szúnyoggyérítés
2020-09-16 - Földi kémiai szúnyoggyérítést végez a SZÁKOM Kft. Százhalombatta teljes területén szeptember 16-án és 17-én.
Képviselő-testületi ülés
2020-09-14 - Tanácskozik a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete szeptember 17-én, csütörtökön 9 órától a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban.
Szűrik az Idősek Gondozóháza lakóit és dolgozóit
2020-09-10 - A mai napon végezték el az önkormányzat szervezett szűrését az Idősek Otthonában Százhalombattán. Ötvennyolc ellátottat és huszonnégy dolgozót vizsgáltak az önkormányzat által vásárolt gyorstesztekkel a Százhalom Egészségügyi Központ laborjának munkatársai.
Ismét lezárták a gondozóházat
2020-09-09 - A koronavírus-járvány újabb hulláma miatt, az országos intézkedéssel összhangban ismét látogatási tilalmat vezetett be az önkormányzat az Idősek Otthonában szeptember 8-tól Százhalombattán.
Álláslehetőségek Százhalombattán
2020-09-08 - Mivel a járványhelyzet miatt jelentősen nőtt a munkanélküliség az országban, az önkormányzat csatlakozott a Jooble kezdeményezéséhez, és a jövőben közvetlenül elérhetők a portálon közzétett aktuális helyi álláshirdetések a Battanetről, a város hivatalos honlapjáról.
Képviselői fogadóóra
2020-09-08 - Fogadóórára várja az érdeklődőket Szabó Gábor óvárosi önkormányzati képviselő szeptember 25-én, pénteken 16-tól 18 óráig a Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Hat százalékkal emelkedik a közétkeztetés díja
2020-09-02 - Rendkívüli testületi ülésen került módosításra a gyermekétkeztetés díja Százhalombattán szeptember 1-jén.
Minifórum Óvárosban
2020-08-31 - A zöldhulladékszállítás új rendszere volt a fő témája annak a közéleti minifórumnak, amit Szabó Gábor óvárosi képviselő hirdetett meg a Zenálkó Etel Közösségi Házban augusztus 28-án. A rendezvényre meghívta Nagy Balázs alpolgármestert is.
Fogadóóra Plusz
2020-08-24 - Fogadóórára és közéleti minifórumra várja az érdeklődőket Szabó Gábor óvárosi önkormányzati képviselő augusztus 28-án, pénteken 16, illetve 17 órától a Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Szent István-napi áldás
2020-08-24 - Szent István szilárd és maradandó államalapító munkáját méltatta Török Sándor alpolgármester a szűk létszámú, családias hangulatú augusztus 20-ai városi megemlékezésen, Százhalombattán.
Különleges programok az egyházi évfordulón
2020-08-14 - Istentisztelettel, kultúrtörténeti előadással és exkluzív borkóstolással várja a megemlékezőket a katolikus plébánia és a KÉSZ Százhalombattai Csoportja a Szent László templom felszentelésének 110. évfordulója alkalmából augusztus 27-én, 28-án és 30-án.
Énekszó, nevetés és komoly nevelés
2020-08-14 - Sebestyén Mihályné intézményvezetőt búcsúztatták kollégái és az önkormányzat augusztus 14-én a Pitypangos Óvodában, Százhalombattán. A szülők, a gyerekek, a képviselő-testület, Vezér Mihály polgármester és a város nevében Török Sándor alpolgármester mondott köszönetet az óvodavezetőnek, aki negyven év után vonul nyugdíjba első és egyetlen munkahelyéről.
Napi ötszáz forint lesz a bölcsődei térítés
2020-08-10 - Az állam és az önkormányzat mellett a szülőknek is fizetniük kell a gyerekek bölcsődei gondozásáért szeptember 1-jétől Százhalombattán.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
Felhívások
- Meghívó - 2020-10-01
- Mezőgazdasági összeírás - 2020-09-15
Képtárak

Árokásók

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától

A tilalom csendje

Jubileumi Miss Hungary a gödöllői kastélyban

Örömmel és hittel
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-11-11 - A kormányrendelet alapján az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók munkájuk támogatása érdekében korlátlan díjmentes utazásra jogosultak a MÁV-csoport járatain: a vasúton, a HÉV-en és a buszokon is. A jogosultságot igazolni kell.
2020-11-03 - Virtuálisan nyílt meg Kiss Zsuzsi patchwork-kiállítása a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán.
2020-10-28 -
HÍREINK
Utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án
2020-11-27
A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.

Az első óra az időseké a postán
2020-11-26
Az ország összes postáján elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek a nyitást követő egy órában mától. A Magyar Posta az időseknek azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a többi ügyfelétől pedig türelmet kér.

Folytatja a szűrést az önkormányzat
2020-11-25
Közel hatszáz COVID-tesztet végeztek el a szakorvosi rendelőben az önkormányzat támogatásával november 9-e óta Százhalombattán. A szűrésen részt vettek az egészségközpont, a bölcsőde, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ, az óvodák és az iskolák munkatársai. Erről számolt be Vezér Mihály polgármester ma a városházán.

Elhunyt Szabó Pál a fehér asztal lovagja, a mester, a gasztronómiai nagykövete
2020-11-24
Megrendülten értesültem arról, hogy városunk köztiszteletben álló polgára Szabó Pál, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagykövete és az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend főkancellárja 75. életévében elhunyt.

Megkapták az állampolgárságot
2020-11-24
Megszerezte a magyar állampolgárságot Dinh Van Hoan és családja. Az erről szóló dokumentumokat Török Sándor alpolgármester adta át a vietnámi származású házaspárnak november 12-én a városházán. Az ünnepélyes eseményen Klimsa Arthúr, a család barátja is részt vett.  

Futsal
2020-11-24
Megkezdődtek a futsal teremtorna küzdelmei a VUK SE korosztályos labdarúgócsapatai számára. Szépen szerepeltek a mérkőzéseken a zárt kapuk mögött rendezett első fordulón november 21-én Budaörsön, az Aramis SE csarnokában.

Lövészsiker
2020-11-24
Harmadik helyen végzett a sportlövők egyik legrangosabb hazai versenyén, a tizenhatodik alkalommal megrendezett Hungarian Open-en a Százhalombattai Lövészklub versenyzője, Joó Attila a férfiak 60 lövéses légpisztoly számában. A megméretésre rendkívüli biztonsági intézkedések mellett került sor november 20-22-én.

Árokásók
2020-11-24
Szabó Gábor és Szalai Attila önkormányzati képviselők vezetésével, önkéntesek lelkes csapata oldotta meg a csapadékvíz-elvezetés régóta fennálló problémáját az óvárosi Kárász utcában november 21-én.

Van kiút - A felelősség a bántalmazóé
2020-11-24
Amennyiben ismernek olyan nőt, akiről úgy vélik, hogy családon belüli erőszak áldozata, hívják fel a figyelmét arra, hogy a hatóságok és a nők jogaiért küzdő szervezetek segítséget, tájékoztatást tudnak nyújtani neki – erre hívja fel a figyelmet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nők elleni erőszak világnapja, november 25-e előtt.

Fedett pálya
2020-11-24
A hideg idő beköszöntével lefedte a sportparkban található kosárlabdapályát az üzemeltető egyesület Százhalombattán. A helyszínen található tájékoztató szerint a sátras pályát – a jelenleg érvényes korlátozó intézkedések feloldása után is – csak az SZKSE játékosai vehetik igénybe.

Harminc nap internet
2020-11-24
Internetes szolgáltatókat kérdeztünk meg arról, hogyan jelezhetik ügyfeleik, ha élni szeretnének a kormányrendeletben lehetővé tett 30 napos ingyenes internetszolgáltatással. Egyelőre a Telekomtól és a DIGI-től kaptunk választ. Cikkünket frissítjük.

Öt éves környezetvédelmi program
2020-11-23
Elkészíttette a 2021-től 2026-ig tartó időszakra vonatkozó települési környezetvédelmi programját a százhalombattai önkormányzat.

Szexuális szolgáltatás ígéretével bevitte az erdőbe, zsarolás lett a vége
2020-11-23
Az élet, vagy testi épség elleni, avagy más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt tartóztatott le egy nőt a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. november 23-án.  Az ügyben a Ceglédi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától
2020-11-23
Mentes Anyu szakácskönyve címmel jelent meg szerkesztőnk, Nemes Dóra első önálló kiadványa. A kötet bármelyik konyhának hasznára, díszére válhat, remek karácsonyi ajándék, de különösen azok számára nélkülözhetetlen, akik szeretnének akkor is finomat és sokfélét enni, ha valamilyen diétát követnek.

Lakatlan házba invitálta, aztán majdnem megölte a nőt a hajléktalan
2020-11-23
Brutális fordulatot vett egy laptopos filmnézésnek indult találkozó. Késsel támadt a nőre a gyanúsított, aki ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított nyomozást, a bíróság pedig letartóztatta.

Óriási választékkal látta el ügyfeleit a díler - üzletelés közben bukott le
2020-11-23
Felért egy kábítószerraktárral a férfi otthona, vevőköre pedig milliókat fizetett neki az áruért. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a gyanúsított ellen, akit a bíróság letartóztatott.

Rendkívüli szünet a bölcsiben
2020-11-23
November 27-ig rendkívüli szünetet rendelt el a bölcsőde egyik csoportjában Vezér Mihály polgármester Százhalombattán, miután az intézményvezető tájékoztatta, hogy az egyik alkalmazott közvetlen COVID-kontakt és tünetei is vannak.

Szép zárás a kéziseknél
2020-11-23
Bár nem sikerült pontot szerezni a listavezető otthonában, derekasan helyt állt az SZKE II-DKSK kézilabdacsapata a megyei férfi felnőtt bajnokság idei utolsó találkozóján november 21-én Solymáron. Solymár - SZKE II-DKSK 35:32 (15:15)

A tilalom csendje
2020-11-20
November 17-én, az este nyolc utáni kijárási tilalom hetedik napján, a Koraszülöttek Világnapján készült Medgyesi Milán százhalombattai képriportja a Hírtükör megbízásából. Bár a fotók önmagukért beszélnek, kollégánk szöveges beszámolója is érdekes, hiszen olyasmiről szól, amit a legtöbben nem éltünk meg eddig és nincs róla tapasztalatunk.

Áprilisig érvényesek az utazási kedvezményre jogosító igazolványok
2020-11-20
A november 11-én életbe lépett újabb járványügyi veszélyhelyzet miatt a MÁV-START és a Volánbusz  meghosszabbította a november 4-ét követően lejáró, utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások felhasználhatóságát.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.