2018. június 19. - Gyárfás napja
Kedd
Min:21°
Max:26°
Szerda
Min:21°
Max:27°
Csütörtök
Min:20°
Max:27°
Péntek
Min:14°
Max:20°
Szombat
Min:17°
Max:23°
Önkormányzat
Lapozás:
Bizottsági ülések
2018-06-14 - Jövő héten tartják képviselő-testületi ülés előtti tanácskozásaikat a százhalombattai önkormányzat szakbizottságai. A meghívókat a tervezett napirendekkel:A Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottság üléseAz Ifjúsági, Sport, Kulturális és Közrendi Bizottság üléseA Gazdálkodási, Pénzügyi és Integrációs Bizottság üléseAz Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottság ülése
Új óvodai csoport indul az Óvárosban
2018-06-05 - Százhalombatta Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a beiratkozók létszáma alapján úgy döntött, hogy szeptembertől négy csoporttal működteti a Pitypangos Óvoda Óvárosi Tagóvodáját. Egyre több kisgyermekes család él az Óvárosban, amelyek szívesen járatják gyermeküket a körzetes óvodába. Döntésével ennek a jogos igénynek kívánt eleget tenni a képviselő-testület.
Az év sportlövő városa lett Batta
2018-06-05 - Több mint negyven napirendi pontot tárgyalt Százhalombatta Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 30-i ülésén. Átadásra került az "Év Sportlövő városa" elismerő oklevél, amelyet Nagy György, a Magyar Sportlövők Szövetségének elnöke adott át Vezér Mihály polgármesternek. Az ülést megtisztelte dr. Hammerl László olimpiai bajnok sportlövő, Joó Éva sportlövő-világbajnok, Kéri Attila, a Százhalombattai Lövészklub elnöke, valamint néhány százhalombattai fiatal sportlövő is. A sportág népszerűségének, valamint sikerességének helyi növekedésében fontos szerepe van Sinka László alpolgármesternek is, aki a Magyar Sportlövő Szövetség főtitkára.
Városi Pedagógusnap
2018-06-04 - Színes programokkal, díjakkal és egy finom vacsorával köszöntötte a képviselő-testület a városunkban dolgozó aktív és már nyugállományba vonult pedagógusokat a Városi Pedagógusnapon június 1-jén.
Képviselő-testületi ülés lesz
2018-05-28 - Ülésezik Százhalombatta képviselő-testülete május 30-án, szerdán, 9 óra 30-tól.
Meghívó Városi Pedagógusnapra
2018-05-24 - Az idei évben június 1-jén, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Városi Pedagógusnap, amelyre tisztelettel és szeretettel meghívom városunk minden aktív és nyugdíjas iskolai, óvodai és bölcsődei dolgozóját.
Húszezer tő egynyári virág
2018-05-23 - Idén is virágosztással és versennyel hívja fel a városlakók figyelmét a szép és kulturált környezet fontosságára az önkormányzat Százhalombattán. Az egynyári növényeket a hagyományokhoz híven városrészenként adták át az érdeklődőknek május 17-18-án.
Madarak, fák, gyerekek
2018-05-23 - Idén is az óvodásokkal közös faültetéssel emlékezett meg az önkormányzat a Madarak és Fák Napjáról Százhalombattán május 17-én. Vezér Mihály polgármester egy hárscsemetét ültetett a város négy óvodájából érkezett gyerekcsoportokkal a művelődési központ mögötti parkban.
Jó látás, eredményes tanulás
2018-05-16 - Mivel a jó látás alapvető feltétele az eredményes tanulásnak, a százhalombattai önkormányzat negyedik éve szervez szemészeti szűrővizsgálatokat az iskolába készülő gyerekek részére. Az idei szűrésekre május első felében került sor az óvodákban.
Bizottsági ülések
2018-05-16 - Üléseznek a százhalombattai képviselő-testület szakbizottságai a jövő hét folyamán.
Alpolgármesteri fogadóóra
2018-05-09 - Fogadóórát tart Sinka László óvárosi képviselő, alpolgármester május 16-án (szerdán), 15 órától 17 óráig az óvárosi Zenálkó Etel Közösségi Házban. Időpontot lehet egyeztetni a 23/542-104-es telefonszámon.
Sok sikert az érettségizőknek!
2018-05-08 - Gravírozott emléktollal köszöntötte a 172 százhalombattai érettségizőt az önkormányzat nevében Vezér Mihály polgármester, aki kísérőlevélben kívánt nekik sok sikert a megmérettetéshez.
Virágosztás és környezetszépítő verseny
2018-05-07 - Idén is virágosztással és versennyel csinál kedvet a környezetszépítéshez az önkormányzat Százhalombattán. Vezér Mihály polgármester javaslatára húszezer tő egynyári növényt osztanak ki a városban május 17-18-án, és elkezdődött a jelentkezés a "Tiszta udvar – rendes ház" felhívásra. A részvételi szándékot nevezési lap kitöltésével lehet jelezni július 23-ig.
Árvízvédelmi gyakorlat
2018-05-04 - Árvízvédelmi gyakorlatot tartott az Érdi Rendőrkapitányság, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltsége, Százhalombatta Város Önkormányzata és a Városi Polgárőrség az Arany János iskola kilencedikes önkéntesei részvételével az óvárosi Dunaparton április 25-én.
Pozitív változások a vonatközlekedésben
2018-05-02 - Jobban összehangolják a vasútforgalmat a buszjáratokkal, a pótlóbuszok megállóhelyeit az utazási igényekkel, és a kedvezményes bérletekkel is könnyebbé válik az utazás. Erről tájékoztatott Vezér Mihály polgármester, aki levélben kért megoldást a Közlekedéstudományi Intézettől azokra a problémákra, amelyeket jeleztek neki a városlakók.
Fejlesztések Óvárosban
2018-04-23 - Lakossági fórumot tartott Vezér Mihály polgármester és Sinka László alpolgármester, a településrész képviselője Százhalombatta óvárosában, a Zenálkó Etel Közösségi Házban április 19-én. A fórum összehívását Sinka László kezdeményezte az óvárosiak tájékoztatása érdekében. A találkozó fő témái a városrészt érintő aktuális kérdések, feladatok és az idei évre vonatkozó tervek voltak.
Csak a szépre emlékezik
2018-04-20 - Ismét szépkorút köszöntött az önkormányzat az Idősek Gondozóházában, Százhalombattán április 19-én. A 90 éves Vas Istvánné Irénke néninek Sinka László alpolgármester adta át a miniszterelnök oklevelét és a város virágcsokrát.
Sportnagyhatalom vagyunk
2018-04-13 - "Kiváló fiaink és lányaink váltják valóra a város hosszútávú sportkoncepcióját, védik meg a Nemzeti Sportváros büszke címet, képviselik a sport példamutató, közösségépítő- és megtartó értékét és Százhalombattát". Így köszöntötte az év sportolóit Vezér Mihály polgármester az április 11-ei Sportgálán, a Városi Sportcsarnokban.
Jogosítványpályázat
2018-04-11 - Idén is támogatja a százhalombattai önkormányzat a fiatalok B kategóriás járművezető engedélyének megszerzését. A képviselő-testület 1,6 millió forintot különített el erre a célra.
"Add hírül hangoddal: itt vagyok, létezek!"
2018-04-06 - Nyílt levél a Százhalombattai 1. Számú Általános Iskola március 15-én bemutatott ünnepi előadás elismerésére.
Tegyenek meg mindent!
2018-03-26 - Százhalombattáról a kieső állomásokra tartó gyorsjáratok és – főként a kiemelt időszakokban - több vonatpótló busz indítását, kombinált MÁV-Volánbusz bérlet ideiglenes bevezetését, valamint a menetrendek pontosabb összehangolását kérte a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) központi közlekedésszervező irodájától Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere.
Új közétkeztető jöhet - Képviselő-testületi összefoglaló
2018-03-23 - Lejár a P. Dussmann Kft-vel kötött megállapodás, így a következő négy évre új közbeszerzési eljárást indít az önkormányzat a közétkeztetés biztosítására. Az intézmények közepesre értékelték az elmúlt négy évben nyújtott szolgáltatást. A többi között erről is döntés született a százhalombattai képviselő-testület tegnapi ülésén.
Alapvető jogaink tiszteletére
2018-03-20 - A magyar nemzet minden követelése megvalósult és alapvető emberi jogainkat azóta is őrizzük – mondta Vezér Mihály polgármester a ’48-as forradalom és szabadságharc évfordulóján, március 15-én rendezett városi ünnepségen, Százhalombattán.
Szavazás a határon túli magyarok helyzetének jobbá tételéért
2018-03-14 - Tisztelt Százhalombattai Polgárok! Szavazzunk a határon túli magyarok helyzetének jobbá tételéért!    
Képviselő-testületi ülés
2018-03-14 - Ülésezik a százhalombattai képviselő-testület március 22-én, csütörtökön, 9 órától.
Városi megemlékezés
2018-03-13 - Időpont: 2018. március 15. csütörtök, 10:00 Helyszín: Barátság Kulturális Központ – Színházterem -VÁROSI MEGEMLÉKEZÉS AZ 1848-49-es FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL
A nő: tetőtől talpig élet
2018-03-12 - Ünnepi műsorral köszöntötte a hölgyeket a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete a Nemzetközi Nőnap alkalmából március 8-án a BKK Színháztermében.
Boldog, összetartó családban
2018-03-07 - A kilencven éves Gieger Jánosné Magdi néni ragyogó életkedvét emelte ki Török Sándor szakbizottsági elnök, aki a miniszterelnök jubileumi oklevelével és az önkormányzat jókívánságaival köszöntötte a szépkorú hölgyet március 2-án az Idősek Gondozóházában.
Isten éltesse a hölgyeket!
2018-03-07 -  "Két okból szoktuk bámulni a csillagot, mert ragyog, és mert kifürkészhetetlen. Közvetlen közelünkben azonban van egy sokkal elbűvölőbb és sokkal mélységesebb titok: a nő." (Victor Hugo)
Az év helyi médiaszemélyisége
2018-03-07 - Kilencedik alaklommal ítélik oda a helyi sajtódíjat a Magyar Sajtó Napja alkalmából Százhalombattán. A díjazott személyéről idén is közönségszavazat dönt a szakmai vezetők javaslata alapján.
Bizottsági ülések
2018-03-06 - Jövő héten tartják tanácskozásaikat a százhalombattai képviselő-testület szakbizottságai.
Városi nőnap
2018-03-02 - A Nemzetközi Nőnap alkalmából ünnepi műsorral várja a hölgyeket a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete március 8-án, csütörtökön 17 órakor a Barátság Kulturális Központ Színháztermében.
A Nap városa
2018-03-02 - Villamos energiát termelő napelemparkot épít saját beruházásában a MOL Magyarország a tiszaújvárosi, a füzesgyarmati és a százhalombattai üzemének területén. A parkok várhatóan az év végéig készülnek el, a megtermelt zöldáram mintegy kilencezer tonna szén-dioxid kibocsátását váltja majd ki.
Segítség a hidegben
2018-02-26 -  Polgármesteri Tájékoztató a várható hideggel kapcsolatban.
Márciuskák a BKK-ban
2018-02-26 - Idén is márciuskákból rendez kiállítást a százhalombattai román nemzetiségi önkormányzat a Barátság Kulturális Központban március 1-je és 31-e között. A megnyitót március 1-jén, 17.30-kor tartják, amely után zenés-táncos estre várják az érdeklődőket. A program megvalósítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.
Mire számítsanak a vonattal utazók?
2018-02-20 - A Budapest – Pusztaszabolcs vasútfejlesztés Százhalombattát érintő szakaszának aktuális helyzetéről és a várható változásokról, menetrendi módosításokról adott ki közleményt Vezér Mihály polgármester. 
Óvodai nyári szünet
2018-02-20 - Döntött a százhalombattai önkormányzat szakbizottsága az óvodák nyári zárva tartásáról. Június 25-től július 20-ig a Szivárvány és a Napsugár, július 23-tól augusztus 17-ig a Kipp-Kopp, Százszorszép és Pitypangos óvoda tart szünetet.
Marad a színvonal, épül az új sportcsarnok - Képviselő-testületi összefoglaló
2018-02-16 - Egyhangúlag fogadta el a képviselő-testület a város idei költségvetési rendeletét február 15-i ülésén Százhalombattán. A költségvetési bevételi oldalt 8,07 a kiadásit 11,15 milliárd forintra tervezték. A hiány nem akkora, amekkorának látszik – hangsúlyozta Nagy Balázs, a pénzügyi bizottság elnöke.
Közmeghallgatás - Jó és végrehajtható költségvetés
2018-02-14 - A megjelent városlakók többsége elégedettségének adott hangot az idei költségvetésről tartott közmeghallgatáson február 12-én, a Városháza B épületében.
Kétmillió kerékpárútfejlesztésre
2018-02-13 - Az idei költségvetésben 2 millió forintot tervez kerékpárút-tervezésre elkülöníteni a százhalombattai képviselő-testület. Várják a terveket és a lakossági javaslatokat – olvasható abban a közleményben, amelyet az MSZP helyi szervezetének témában tartott fórumáról szóló Hírtükör-beszámolóra reagálva írt Vezér Mihály polgármester. A közlemény az alábbiakban olvasható.
Minden segítség fontos - Enni adok ételdoboz a Polgármesteri Hivatalnál
2018-02-13 - Minden városban, településen élnek olyan emberek, akik életük során valami miatt hátrányos helyzetbe kerültek. Van, akiről tudunk, van, akiről nem, mert szerényen, magában próbálja megoldani az életét és nem kér segítséget. A mi feladatunk, hogy vegyük észre és segítsük, tegyünk érte. Sokszor apró figyelmességgel, együttérzéssel hegyeket tudunk megmozgatni. Ma már nagyon sok olyan karitatív szervezet működik, amelyek hivatalos keretek között keresik a megoldást, és vannak civil szervezetek, magánszemélyek, akik más módon próbálnak segíteni. A médiának fontos szerepe van abban, hogy a híradások, figyelemfelhívások, akciók, jótékonysági események eljussanak azokhoz, akik segítséget tudnak nyújtani.
Csütörtökön fogadhatják el a költségvetést
2018-02-12 - Közmeghallgatást tart a százhalombattai önkormányzat a 2018-as költségvetésről a városháza B épületében ma 17 órakor. Lezajlottak a szakbizottsági ülések a múlt héten, várhatóan, a csütörtöki képviselő-testületi tanácskozáson elfogadják a költségvetési rendeletet.
Félmillió az önkéntes tűzoltóknak
2018-02-09 - Ötszázötven ezer forint gyűlt össze a Freedom zenekar januári koncertjén a Pest Megyei Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület javára Százhalombattán. Az adományt a rendezvény főszervezője, Katona Tamás, valamint Vezér Mihály polgármester és Sinka László alpolgármester adta át Andorkó Tibor Gyulának, az egyesület elnökének ma délelőtt a városházán. 
Ülésezik a képviselő-testület
2018-02-08 - A 2018-as költségvetési rendelet megalkotása lesz a legfontosabb feladat a százhalombattai képviselő-testület jövő heti ülésén. A tanácskozás időpontja: február 15. csütörtök, 9 óra.
Bizottsági ülések
2018-01-29 - Egyebek mellett a 2018-as költségvetésről is döntéseket hoznak a százhalombattai önkormányzat szakbizottságai, amelyek jövő héten tartják üléseiket.
Alpolgármesteri fogadóóra
2018-01-26 - Fogadóórát tart Sinka László óvárosi képviselő, alpolgármester február 1-jén, csütörtökön 14.30-tól 16.30-ig az óvárosi Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Fiatalok tragédiája a vasútállomáson
2018-01-17 - Vezér Mihály polgármester közleménye - Számos hírportál számolt be arról a tragikus és sajnálatos balesetről, amely szombatra virradó éjszaka, január 13-án történt a százhalombattai vasútállomáson. Két fiatalt rázott meg az áram.
Megéri a meló
2018-01-10 - Egyebek mellett ilyen közvetlen szavakkal köszöntött négy fiatal sportolót Sinka László alpolgármester Százhalombattán, a városházán január 9-én. A dicséret mellett emlékplakettben részesített judos Özbas Szofi és Rajkai Róbert, gokartos Kovács Zsombor és sportlövő Szemán Dávid nemzetközi versenyeken is képviselte egyesületét, városát és hazáját a tavalyi évben.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
- EFOTT - 2018-06-06
- Programajánló - 2018-06-05
- Pajzánul a kóruszenében - 2018-06-01
- FEZEN - 2018-05-30
- EFOTT - 2018-05-30
- Programajánló - 2018-05-23
- Programajánló - 2018-05-08
- Ne szégyelld, hogy van lelked! - 2018-04-27
- Jubileumi koncert a művészeti iskolában - 2018-04-25
- Programajánló - 2018-04-25
Felhívások
- Árverezik a Szeles-házat - 2018-06-07
- Árverés - 2018-06-04
- Kiadó helyiség - 2018-06-04
- Hogyan előzhetjük meg a víz- és viharkárokat? - 2018-06-01
- Tudsz segíteni - 2018-06-01
- Kiadó garázs - 2018-04-12
Képtárak

Közösség, barátság, élmény

Estére csendesedett el az ovi

Élhető életünkért

Városi Pedagógusnap

Kihívás Napja
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2018-06-18 -
2018-06-18 -
2018-06-15 - Módosított menetrend szerint közlekednek a mellékletben szereplő vonatok a Kelenföld – Érd felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon június 16-tól augusztus 22-ig – tájékoztatott a MÁV-START Zrt.
LEGFRISSEBB HÍREINK
Aranyszív
2018-06-19
Tizenötödik alkalommal rendezte meg Aranyszív-napi ünnepségét a százhalombattai Sérültekért Alapítvány a Gátőrházban június 16-án. A gálán Aranyszív-díjjal tüntetik ki azokat, akik országosan vagy helyi szinten kiemelkedően segítik a fogyatékkal élő emberek életét.

Szlovéniában és Horvátországban az Eötvös-diákok
2018-06-18
Az iskolákban a június általában az osztálykirándulások időszaka.

Győzelem a Kupán
2018-06-18
Kunvári Sándor első, Schulek János pedig harmadik helyezést ért el a 40 éves RG65 hajóosztálynak rendezett Tata Kupán június 17-én az Öreg-tavon.

Tisztújítás az MSZP-nél
2018-06-15
Megtartotta a városi szervezet tisztújító taggyűlését az MSZP százhalombattai tagsága.

Csillagtúrák Ausztriában, Salzburg környékén
2018-06-15
A varázslatos Salzkammergut ragyogóan kék vizű tavaival, alpesi jellegű hegyeivel, sóbányáival, barlangjaival méltán Ausztria legnépszerűbb turisztikai célpontja. A különböző méretű szebbnél szebb tavak számtalan lehetőséget kínálnak a látogatóknak, legyen az hajókázás, fürdőzés vagy csak ücsörgés valamelyik tó partján. A gyönyörű, változatos hegyvidéki táj tavasztól őszig vonzza a természet szerelmeseit.

Bizottsági ülések
2018-06-14
Jövő héten tartják képviselő-testületi ülés előtti tanácskozásaikat a százhalombattai önkormányzat szakbizottságai. A meghívókat a tervezett napirendekkel:A Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottság üléseAz Ifjúsági, Sport, Kulturális és Közrendi Bizottság üléseA Gazdálkodási, Pénzügyi és Integrációs Bizottság üléseAz Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottság ülése

Hasznos tippek az M7-es autópályán közlekedőknek a nyári hónapokra
2018-06-14
Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és stresszmentes legyen.

Fitt és most - Kipróbáltuk a zumbát
2018-06-14
Sokszor találkoztam a zumba nevével, sőt, bemutatót is láttam már, de soha nem gondoltam, hogy zumbaórákra kellene járnom. Egészen mostanáig, amikor kiskamasz lányaimmal közösen végezhető és élvezhető mozgásformát kerestem. Így találtam rá Miller Klára zumbaoktatóra, akinek foglalkozása első alkalommal szerelemmé vált. Nemes Dóra írása.

Gyökerek és szárnyak
2018-06-14
Különlegesen gazdag, több évtizedes szakmai munkásságáért Bonis Bona 2018 "Kiváló Tehetségsegítő" Díjat vehetett át Szigetvári József, a Barátság Kulturális Központ igazgatója, a Forrás Néptáncegyüttes, a Pesovár Ferenc Néptánc Suli és a Summerfest alapítója, vezetője június 8-án a Pesti Vigadó Dísztermében.

Tévedésben vagyunk, ha az időt vesszük komolyan
2018-06-14
"Időhirdetés – Magyarország 2050" címmel rendezett beszélgetést a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja június 13-án a "Matrica" Múzeumban. A rendezvényen részt vett Jakab-Köves Gyopárka író és férje, Jakab Bálint református lelkész. A meghívottakkal Tóth Ernő, a KÉSZ helyi vezetője beszélgetett.

Az alábbi sajnálatos esemény történt velem!
2018-06-14
Ma délután 17:15' és 17:45' közötti időben a Százhalombattai városkapu üzletház parkolójában az idő alatt míg vásároltam valaki gyalázatos módon megrongálta az autóm bal első ajtaját.

Kitűnő bizonyítvánnyal ajándékutazás a Gyermekvasúton
2018-06-14
Nem kell fizetniük az utazásért szombattól július közepéig a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat.

A Nívea pályázat nyertesei
2018-06-14
"A természet varázsát ontja bőven..." (Shakespeare) Raczkó Tamásné hívta fel a figyelmemet a NIVEA - "Karolj fel egy családot" című pályázatára, amelyet az Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete gondoz.

Estére csendesedett el az ovi
2018-06-12
Színes, ötletes, tartalmas összejövetellel zárult a százhalombattai Napsugár Óvoda jubileumi rendezvénysorozata június 7-én. Az alapítás ötvenedik évfordulója alkalmából egy KRESZ-pályával és egy hatalmas mandalával is gazdagodott az intézmény.

Tréfás évadzáró
2018-06-12
Még az előtéri ülőbútorokat is be kellett állítani a Canticum Novum évadzáró koncertjére június 8-án a BKK kamaratermében. Több mint százharmincan voltak kíváncsiak a százhalombattai vegyeskar és a dunavarsányi Kantátika Férfikar közös produkciójára, amelynek témája örökzöld, férfi és a nő kapcsolata volt.

Új portréfilm Csoóri Sándorról
2018-06-12
Az utóbbi évek egyik legkülönösebb és a népköltészet hatásainak vizsgálata szempontjából talán mindezidáig legátfogóbb dokumentumfilmje készült el Csoóri Sándorról a Halom Televízió százhalombattai stúdiójában.

Segítséget ajánl a VOSZ
2018-06-12
A jelenleginél aktívabb kapcsolatot építene ki a helyi vállalkozókkal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete (VOSZ). A szervezet levélben fordult az önkormányzathoz ennek érdekében – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester.

Valami Afrika
2018-06-11
A fekete kontinens lesz a témája a Múzeumok Éjszakájának a Magyar Földrajzi Múzeumban, Érden június 23-án, szombaton 18-tól 24 óráig. Az intézmény színes, ingyenes programokkal várja a látogatókat. 

Országos kilencedik hely
2018-06-11
Kilencedik helyezést ért el a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola csapata a XVIII. Életvitel és gyakorlati ismeretek versenyen, amit hungarikum témakörben rendeztek a Kaposvári Egyetem Pedagógia Tanszékén május 25-26-án. Koncz Réka, Makhult Izabell és Vizi Kinga Pest megyét képviselte a Technikatanárok Országos Egyesülete által kiírt versenyen, amelyen összesen 14 csapat vett részt.

Szenior érmek
2018-06-11
Négy arany-, tíz ezüst- és két bronzérmet szereztek a százhalombattai szenior úszók a XV. Bitskey Aladár Emlékversenyen, a hétvégén  Egerben.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.