2018. január 23. - Zelma napja
Hétfő
Min:-4°
Max:0°
Kedd
Min:-12°
Max:0°
Szerda
Min:-10°
Max:-2°
Csütörtök
Min:-7°
Max:1°
Péntek
Min:0°
Max:6°
Önkormányzat
Lapozás:
Fiatalok tragédiája a vasútállomáson
2018-01-17 - Vezér Mihály polgármester közleménye - Számos hírportál számolt be arról a tragikus és sajnálatos balesetről, amely szombatra virradó éjszaka, január 13-án történt a százhalombattai vasútállomáson. Két fiatalt rázott meg az áram.
Megéri a meló
2018-01-10 - Egyebek mellett ilyen közvetlen szavakkal köszöntött négy fiatal sportolót Sinka László alpolgármester Százhalombattán, a városházán január 9-én. A dicséret mellett emlékplakettben részesített judos Özbas Szofi és Rajkai Róbert, gokartos Kovács Zsombor és sportlövő Szemán Dávid nemzetközi versenyeken is képviselte egyesületét, városát és hazáját a tavalyi évben.
Minden napra jusson szeretet!
2017-12-20 - Az Idősek Gondozóházának lakóit köszöntötte és ajándékozta meg az önkormányzat nevében Vezér Mihály Százhalombattán december 19-én.
Ünnepi vacsora a SZÁKOM-nál
2017-12-20 - Több mint hatvan dolgozó gyűlt össze a SZÁKOM Nonprofit Kft. karácsonyi ünnepségén december 15-én a Hotel Trainingben. A rendezvényen részt vett Vezér Mihály polgármester és Klimsa Arthúr, Pap Miklós, Sinka László, Szalai Attila, valamint Török Sándor képviselő.
Tisztelt Százhalombattaiak, Hölgyeim és Uraim!
2017-12-20 - Városunk ismét ünneplőbe öltözött. Ünneplőbe öltöztek az utcáink, tereink, otthonaink, bármerre sétálunk, karácsonyi fényekkel találkozunk. Ilyenkor mi magunk is megváltozunk egy kicsit. Eltölt bennünket az ünnepvárás érzése. Advent első vasárnapján találkoztunk a Szent István téren, ahol már hagyománya van az ünnepi fények felkapcsolásának. Meggyújtottuk az első adventi gyertyát is, mellyel elkezdődött az ünnepvárás.
Kitüntetés a sportkarácsonyon
2017-12-20 - Az év legeredményesebb megyei sportszervezetének járó díjjal tüntette ki Pest Megye Közgyűlése a százhalombattai Sérültekért Alapítványt speciális sportágak kategóriában. Az elismerést Komlós Péter elnök vette át a december 15-én rendezett Sportkarácsonyon a Megyeházán.
Kötelező segíteni
2017-12-15 - Bár az általános egészségkultúránk nem nevezhető túlságosan fejlettnek, annyit mindenkinek tudnia kell, hogy a bajba jutott, sérült, ájult, földön fekvő embernek állampolgári kötelességünk segíteni. Hogy ezt miként tesszük, az jórészt ismereteinktől függ.
Városszerte karácsony
2017-12-13 - Idén is Vezér Mihály polgármesterrel közösen díszítették fel a főtéren felállított hatalmas fenyőfát a százhalombattai óvodások és kisiskolások december 11-én. A gyerekeknek Mikola Péter előadóművész tartott zenés-táncos műsort, amelyet ők nagyon élveztek.
Karácsonyi ajándék az ERSTE-től - Háromszáz millió a sportcsarnokra
2017-12-11 - Háromszáz millió forintos támogatást ajánlott fel az új százhalombattai sportcsarnok építésére az ERSTE Bank Hungary Zrt. bankadója terhére. 
Városi advent
2017-12-06 - Karácsonyi vásárra és közös fadíszítésekre várja a városlakókat a százhalombattai önkormányzat a főtéren és a városi alközpontokban december folyamán.
Fényt a szívekbe!
2017-12-06 - A hideg idő ellenére is megtelt a Szent István tér érdeklődő városlakókkal, családokkal az ünnepélyes fényfelgyújtáson december 3-án, Százhalombattán.
Megkezdődött a sportcsarnok-támogatás gyűjtése - Képviselő-testületi Összefoglaló
2017-12-01 - Sikerült megállapodni az építendő többfunkciós sportcsarnok első TAO-támogatójával. A Puhi-Tárnok Kft. ötmillió forintot ajánlott fel a beruházáshoz a társasági adóból – jelentette be Vezér Mihály az idei utolsó, november 30-i ülésen.
Továbbra is érdeklődnek a kínaiak
2017-11-27 - Az októberi látogatás után ma ismét kínai delagáció járt a százhalombattai városházán. A látogatók ezúttal is Fujian tartományból érkeztek és nagyüzemi gombatermesztéshez keresnek európai befektetési területet.Míg első alkalommal a 38 millió lakosú Fujian mezőgazdasági minisztériumának, ezúttal a tudományos, technológiai szövetségnek a képviselőit fogadta Sinka László alpolgármester és Varga Imre, a Szákom Kft. ipari parkkal foglalkozó munkatársa.
Román bál a Klub Sirályban
2017-11-26 - Harmadik alkalommal rendezi meg hagyományőrző bálját a százhalombattai Román Nemzetiségi Önkormányzat december 9-én, szombaton 18 órától a Klub Sirályban.
Advent Százhalombattán
2017-11-21 - Idén is ünnepélyes fényfelgyújtással veszik kezdetüket a városi adventi programok Százhalombattán. Az önkormányzat mindenkit szeretettel vár a főtéri karácsonyi vásárra és a közös fadíszítésekre.
ApróTalp Hőseiért lilába borult a főtér
2017-11-18 - A Koraszülöttek Világnapján, november 17-én lilába borult a Szent István tér Százhalombattán. A város idén először csatlakozott a világnaphoz és az országos mozgalomhoz.
Kitüntetés és jubileum
2017-11-17 - Kettős ünnepet tartottak a Városi Családsegítő és Gondozási Központ munkatársai a Szociális Munka Napja és fennállásuk 25 éves jubileumi évfordulója alkalmából november 13-án a Barátság Kulturális Központ kamaratermében. Az ünnepségen került sor a Szociális Munkáért Elismerő Oklevél átadására is. 
Köszönetnyilvánítás a kárelhárításért
2017-11-15 - Országszerte hatalmas szélvihar tombolt október 29-én, több mint 100 kilométer/órás szelet is mértek, amely súlyos károkat okozott. A gyors beavatkozásoknak köszönhetően szerencsére személyi sérülés sehol sem történt. Országszerte 40 000 háztartást érintett a vihar, az ipari létesítményekben és intézményekben nagyobb kár nem keletkezett.
Korlátozás a vasúti közlekedésben - Közlemény
2017-11-01 - Tisztelt százhalombattai Lakosok! Több jelzés érkezett hozzám a Kelenföld-Pusztaszabolcs illetve Kelenföld – Százhalombatta szakaszának vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó közlekedést korlátozó intézkedésekkel kapcsolatosan. Levélben megkeresetem a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezetését, kértem, hogy tájékoztatassanak a lakosságot érintő kérdésekről.
Az emlékezés erejéről
2017-10-25 - Az önrendelkezés, a gondolkodás, a sajtó, a magyar nép örök érvényű szabadságáért harcoló hősökre emlékezett Vezér Mihály polgármester az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanegyedik évfordulójára rendezett városi ünnepségen október 23-án.
Biciklibarát város
2017-10-25 - Több mint háromszázan vettek részt a Batta Bringán Százhalombattán október 21-én. Tizenöt kilométeres távot kerekeztek együtt.
Elkészültek a felújítások
2017-10-25 - Határidő előtt befejeződött a Városi Sportuszoda előtti parkoló rekonstrukciója és a Vasút utca egy szakaszának felújítása Százhalombattán. A közterületeket újból teljes egészében birtokba vehették az autósok - tájékoztatott Janovszky Károly, a Szákom Nonprofit Kft. vezetője.
Képviselő-testületi előzetes
2017-10-19 - Ülésezik a százhalombattai képviselő-testület október 26-án, 9 órától.
Gombát termesztenének az ipari parkban
2017-10-18 - Nagyüzemi gombatermesztéshez keresnek területet azok a kínai befektetők, akik Fujian tartomány mezőgazdasági minisztériumának képviselőivel érkeztek Százhalombattára október 13-án. A találkozó jól sikerült, a vendégeknek mind városunk, mind pedig az ipari parki helyszín tetszett. A tárgyalások folytatódni fognak – mondta el Dobos Ágnes, városházi szóvivő.
Bérlakáspályázat
2017-10-13 - Öt szociális és egy költség alapú bérlakásra hirdetett pályázatot a százhalombattai önkormányzat.
'56-os megemlékezés
2017-10-10 - Hagyományosan, a főtéri Kopjafa megkoszorúzásával veszi kezdetét az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója előtt tisztelgő városi magemlékezés Százhalombattán, október 23-án, hétfőn 10 órakor.
Idősek Napja
2017-10-04 - Egyetlen szék sem maradt üresen az Idősek Napja alkalmából rendezett városi ünnepségen a Sportcsarnokban, Százhalombattán október 3-án. A 65 év felettieket ünnepi műsorral egybekötött ebédre látta vendégül az önkormányzat.
Tisztelt Szépkorú Százhalombattai Polgárok!
2017-10-02 - Az Idősek Világnapja alkalmából szeretettel és tisztelettel köszöntöm városunk szépkorú polgárait.  
Alpolgármesteri fogadóóra
2017-09-29 - Fogadóórát tart Sinka László óvárosi képviselő, alpolgármester október 4-én, szerdán, 14.30-tól 16.30-ig az óvárosi Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Rátosi Ernőre nevezhetik át az Olajmunkás utat - Képviselő-testületi összefoglaló
2017-09-26 - Rátosi Ernőre szeretnék átnevezni a jelenlegi Olajmunkás utat Százhalombattán. Erről mai ülésén fogadott el szándéknyilatkozatot a képviselő-testület az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesületének javaslatára. Az ülésen elhangzott: a MOL-előd Dunai Kőolajipari Vállalat egykori igazgatója városunk, a magyar olajipar, de az egész magyar gazdaság egyik legkiemelkedőbb szakembere volt, akit mindenki nagyra becsült. Az idén elhunyt vállalatvezető emlékére a tervek szerint szobrot is állíttat a MOL, amelyet támogatni szándékozik a képviselő-testület.
Román Diaszpóra Napja
2017-09-21 - A százhalombattai Román Nemzetiségi Önkormányzat 2011 óta minden évben megrendezi a Román Diaszpóra Napját augusztus végén, amelyre idén augusztus 26-án került sor.
Ülésezik a képviselő-testület
2017-09-21 - Tanácskozást tart a százhalombattai képviselő-testület jövő héten, szeptember 26-án, kedden 9 órakor.
Kisboldogasszony a RONÖ-nál
2017-09-21 - Idén is megemlékezett Kisboldogasszony napjáról a százhalombattai román nemzetiségi önkormányzat (RONÖ) szeptember 9-én a Szerb templomban.
A közösség ereje
2017-09-15 - Gyönyörű nyárvégi időjárás és zenei, kulturális, sport, családi-, valamint gyermekprogramok gazdag választéka fogadta a 24. Battai Napokra kilátogató rekordszámú érdeklődőt szeptember 8-10. között Százhalombattán.
A legvirágosabbak
2017-09-15 - Mint minden évben, az idén is a Battai Napok ünnepélyes megnyitóján került sor a "Virágos Százhalombatta" és a "Tiszta Udvar – Rendes Ház" versenyek eredményhirdetésére Százhalombattán szeptember 8-án.
Polgármesteri fogadóóra
2017-09-14 - Fogadóórát tart Vezér Mihály polgármester szeptember 18-án, hétfőn a Polgármesteri Hivatal Vezetői Titkárságán. Időpontotezen a telefonszámon lehet kérni: 542-196.
Emléktábla Istvánfi Csaba professzornak
2017-09-12 - A Testnevelési Egyetem néhai rektorának, a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete elnökének, prof. dr. Istvánfi Csabának állított emléktáblát a százhalombattai önkormányzat a Városi Sportcsarnok előterében szeptember 10-én.
Közös érdek a biztonságos építkezés
2017-09-12 - Bár az építési engedélyek kiadása az érdi járási hivatal hatáskörébe került, a százhalombattai önkormányzat továbbra is figyelemmel kíséri az építkezéseket, ha pedig szükséges, felhívja a figyelmet az esetleges veszélyekre. Aki aggályosnak érez valamely műszaki beavatkozást, a helyi jegyzőnek is jelentheti – mondta Sinka László alpolgármester, Óváros képviselője.
Parkolófelújítás - Csak részleges lezárásokra kell számítani
2017-09-11 - Rendben zajlik a Kodály sétány melletti parkoló felújítása Százhalombattán, és ha minden optimálisan alakul, október közepére befejeződhet a munka – tájékoztatott Nagy Balázs, a körzet képviselője.
Az élet rejteke
2017-09-06 - Szabadidejét főként rejtvényfejtéssel tölti. Gyermek- és fiatalkorából leginkább a kirándulás hiányzik, és varrónőként dolgozott – így mesélt életéről a 95 éves Bozi Istvánné, Nusi néni és a 90 éves Radics Mátyásné Rózsika néni is, akiket a miniszterelnök jubileumi oklevelével és az önkormányzat jókívánságaival Sinka László alpolgármester köszöntött augusztus 31-én.
Pótolták a kamerákat
2017-09-06 - Új térfigyelő kamerákat szereltek fel a Csenterics úton, az erőmű bejáratánál Százhalombattán augusztus 23-án.
Jogosítványpályázat
2017-09-06 - Még igényelhető támogatás a városban állandó lakcímmel rendelkező, 25 év alatti fiatalok első jogosítványának megszerzéséhez Százhalombattán.
Útfelújítás
2017-09-01 - Megkezdődik a Tóth László és a Bolyai utca, valamint az uszodák előtti parkoló felújítása Százhalombattán szeptember 8-án – tájékoztatott a Szákom Kft.
Anyaországi látogatás
2017-08-30 - Százhalombatta Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata a tavalyi évhez hasonlóan, idén is szervezett a görög nemzetiségű lakosok részére kulturális kirándulást az anyaországba – erről számolt be Németh Barbara, elnök.
Elhárítják a hibát
2017-08-29 -  Csőtörés miatt felbontották a járdát Százhalombattán a Liszt Ferenc sétány 12. szám előtt.
Mi vagyunk a Grund
2017-08-22 - A Vígszínházban nagy sikerrel bemutatott A Pál utcai fiúk című musical részletével vette kezdetét a városi ünnepség augusztus 20-án, Százhalombattán. Az államalapítás és az új kenyér ünnepére rendezett egész napos programkavalkádon, az esti gálaműsoron és utcabálon – a hűvösre fordult, változékony időjárás ellenére – is szép számmal vettek részt érdeklődők.
Alpolgármesteri fogadóóra
2017-08-04 - Fogadóórát tart Sinka László óvárosi képviselő, alpolgármester augusztus 9-én (szerdán), 14-től 16 óráig a Zenálkó Etel Közösségi Házban. Időpontot ezen a telefonszámon lehet egyeztetni: 06-23-542-104.
Virágos bírálóbizottság
2017-08-01 - Százhalombattára látogatott a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny kétfős zsűrije augusztus 1-jén. A városházán Dobos Ágnes szóvivő, Kecskés Zsolt, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, valamint Demecs István, a zöldterületeket fenntartó ZÖFE Kft. helyi vezetője fogadta őket.
Legyen Százhalombatta a legvirágosabb úti cél 2017-ben!
2017-08-01 - LEGVIRÁGOSABB ÚTI CÉL 2017 JÁTÉK -Kedves Városlakók! Szavazzanak Százhalombattára!
Az augusztus 20-i városi ünnepség programja
2017-07-28 - A népművészet utcája (Rendezvényközpont parkoló, Fesztiválsátor) 10 óra: Szép magyar népmesék – a Spirit Színház előadása 11.30-kor: "Vásárfia" – a Holló zenekar koncertje 13 óra: "Csendül a nóta..."
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
- Programajánló - 2018-01-22
- Könyvbemutatók a HBVK-ban - 2018-01-17
- Programajánló - 2018-01-08
- napló A/4-ben - 2018-01-08
- Programajánló - 2017-12-19
- Programajánló - 2017-12-06
- Kolostorok és népviseletek - 2017-11-26
- Programajánló - 2017-11-21
- Programok a VSZK-ban - 2017-11-13
- Képzőművészeti kiállítások és előadás - 2017-11-06
Felhívások
Képtárak

Derült égből rock and roll - Kipróbáltuk a Gastrockitchent

Versenytáncosok a városházán

Megéri a meló

Jubileumok éve

Minden napra jusson szeretet!
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2018-01-17 - Vezér Mihály polgármester közleménye - Számos hírportál számolt be arról a tragikus és sajnálatos balesetről, amely szombatra virradó éjszaka, január 13-án történt a százhalombattai vasútállomáson. Két fiatalt rázott meg az áram.
2018-01-11 - Megjelentette 2018-as szelektív naptárját a százhalombattai Szákom Nonprofit Kft.
2018-01-11 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Girja - Két arany, egy ezüst - Battaiak a horvát bajnokságon
2018-01-22
A SZVISE három versenyzője is részt vett a nyílt horvát girja bajnokságon, amelyet Csázma városában rendeztek január 20-án.

Tartják magukat - Szezonértékelő Keresztes Józseffel
2018-01-22
Nem indult jól a Százhalombattai KE kézilabdázói számára a 2017/2018-as bajnokság. Az őszi szezon értékeléséről Keresztes József szakmai igazgatóval beszélgettünk.

Könyvjelző - Mark Wolynn: Örökölt családminták
2018-01-22
A tizenkilenc éves Jesse egyik éjjel szokatlan dologra riadt fel.

Derült égből rock and roll - Kipróbáltuk a Gastrockitchent
2018-01-22
Váratlanul, de kellemes meglepetésként érkezett városunkba a Gastrockitchen rock kocsma tavaly december közepén, amelynek megálmodója, üzemeltetője a zenész- és vendéglátó körökben széles kapcsolatrendszerrel és (más területen, de) komoly vállalkozói tapasztalatokkal rendelkező Rácz Richárd.  Az ötven éve kocsmaként üzemelő, sokak által ismert hely új koncepciójára, hangulatára, kínálatára a Hírtükör is kíváncsi volt. Nemes Dóra írása.

Tűz a szívekben
2018-01-22
Bódy Magdi, a magyar jazz királynője és Szatai Gábor rockénekes erősítette a Freedom zenekar különböző formációit a IX. Újévi Koncerten, amelyre Százhalombattán, a Szekeres Rendezvényközpontban került sor január 14-én.

Két keréken, biztonságban
2018-01-22
A százhalombattai kerékpárutak fejlesztéséről tartott lakossági fórumot az MSZP helyi szervezete január 19-én a Centrál étteremben.

Kimaxolta a versenyt Horváth Csenge
2018-01-22
Nyolc arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a battai versenyzők a III. Évindító Nemzetközi Szenior Úszóversenyen január 20-án Szentesen.

Pest Megyei Úszó Diákolimpia
2018-01-22
Sokadik alkalommal adott otthont a Százhalombattai Városi Sportuszoda a Pest Megyei Úszó Diákolimpiának, amelyet január 21-én, vasárnap rendeztek meg, figyelemmel az előző napi felvételikre.

Kipp-Kopp tehetségműhely
2018-01-19
A százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában hagyomány, hogy a "Játszani jó!" drámajáték-tehetségműhely tagjai mesét adnak elő a Magyar Kultúra Napja alkalmából.

Elhunyt László Károly
2018-01-19
Elhunyt László Károly okleveles gépészmérnök, a Dunai Kőolajipari Vállalat egykori alapító munkatársa december 19-én.

Teke hírek - Meglett a 6. hely
2018-01-19
Megszerezte a hatodik helyet a Battai Gurítók csapata a 2017-es Budapest és Környéki Szabadidős Amatőr Teke bajnokság utolsó, halasztott mérkőzésén január 14-én.

Utálom azokat a megnyitókat...
2018-01-18
Utálom azokat a megnyitókat, ahol a megnyitó személy magáról kezd el beszélni, saját szubjektív véleményét hangoztatja. /"Meglátásom szerint, úgy gondolom, úgy érzem...."/ Olyan is volt, hogy egyszerűen kimentem emiatt. De most vagyok elég fáradt, hogy magamról fogok mesélni. Ha figyeltek, azért remélem, közben rájöttök, hogy rólatok és Bandyról.

In Memoriam
2018-01-18
Az elmúlt hétvégén tragikus hirtelenséggel elhunyt tehetséges fiatal fotósra, Bicskei Bencére emlékeznek a Barátság Kulturális Központban az intézmény számára készített fotóival. A válogatás a Minigalériában látható január 21-ig, vasárnapig.

Már idén üzemelni fog a százhalombattai naperőmű
2018-01-18
Hamarosan elkezdődik a Dunai Solar Park kivitelezése Százhalombattán, amely 17,6 megawattos beépített kapacitásával az ország egyik legnagyobb naperőműve lesz. A beruházó MET Csoport jóváhagyta a 25 millió eurós beruházási döntést. A részletekről elsőként a százhalombattaiakat tájékoztatta Horváth Péter, a Dunamenti Erőmű vezérigazgató-helyettese, a MET Power üzletfejlesztési igazgatója.

A társasházak fizetik a szemétszállítást
2018-01-17
A jövőben a társasházaknak számlázza ki a hulladékszállítás díját a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NKHV) Százhalombattán. A január 1-jén életbe lépő változásról a térségi közszolgáltató helyi alvállalkozója, a SZÁKOM Nonprofit Kft. tájékoztatta a közös képviselőket.

Bóna Zoltán a kormánypárti jelölt
2018-01-16
Hivatalossá vált, hogy Bóna Zoltán jelenlegi országgyűlési képviselőt indítja a FIDESZ-KDNP a Pest megyei 8. számú választókörzetben az áprilisi parlamenti választáson. Az országos választmány mai ülésén fogadta el a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelölt listáját.

Tragédia az állomáson
2018-01-16
Halálos baleset történt január 13-án hajnalban a százhalombattai vasútállomáson. Két 20 év körüli fiút áramütés ért, miután felmásztak egy vagon tetejére. Egyikük a helyszínen életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Lapunk információja szerint a fiatalok csoportosan, feltehetőleg szórakozóhelyről érkeztek a helyszínre, ahol ketten – valószínűleg – kalandvágyból felmásztak egy várakozó vagon tetejére, ahol a nagyfeszültségű vezetéktől áramütést szenvedtek.

Lakossági fórum a kerékpárutakról
2018-01-16
A százhalombattai kerékpárút-hálózat fejlesztéséről és felújításáról rendez fórumot a városi MSZP szervezet január 19-én, pénteken 17 órakor a Hotel Trainingben található Centrál Étteremben.

Horvátországi vendégszereplés
2018-01-16
A horvátországi Rogoznicaban, a 12. Rogoznica Kupán versenyeznek a százhalombattai Energia Modellező Klub hajómodellezői IOM hajóosztályban január 19-21-én. A csapatot Forrai Csaba szakosztályvezető irányítja.

Aranyérmes focisták
2018-01-15
Aranyérmet szerzett a VUK SE U11-es labdarúgócsapata a január 13-án Ercsiben megrendezett Téli Kupán. A battai srácok 5 győzelemmel és 1 döntetlennel, 18-3-as gólkülönbséggel végeztek az élen a rendkívül erős mezőnyben.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.