2020. március 31. - Árpád napja
Kedd
Min:3°
Max:9°
Szerda
Min:1°
Max:9°
Csütörtök
Min:1°
Max:11°
Péntek
Min:3°
Max:13°
Szombat
Min:5°
Max:14°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30 - Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.
Digitális néptáncoktatás
2020-03-26 - Mint minden iskolában, a százhalombattai Pesovár Ferenc Néptánc Suliban is átálltak digitális oktatásra. A pedagógusok különböző online feladatokat találnak ki a gyerekeknek, amelyekkel folklórismeretüket tudják bővíteni, és videóüzenetek segítségével az eddig tanult tánclépéseket is átismételhetik.
Új időpontok a BKK-ban
2020-03-24 - Közzétette a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott színházi előadások tervezett, új időpontját a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán.
Megtartó kultúra
2020-03-24 - Pozitív gondolatok és tettek megosztásával, online galériával enyhítené az elszigeteltséget és a levertséget a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán. Az intézmény naponta háromszor szeretne hírt adni a baratsagkk.hu weboldalon és Facebook-oldalán keresztül.
Elhalasztott ősbemutató
2020-03-23 - A koronavírus-járvány miatt a tervek szerint június 7-én tartják meg Fazekas István Nagy idők városa című színdarabjának ősbemutatóját a Barátság Kulturális Központban, Százhalombattán. Az alkotás városunk történetéről szól: a vaskortól napjainkig dolgozza fel az itt élő emberek küzdelmeit.
Pénzhét a Kőrösiben
2020-03-17 - Hatodik alkalommal rendezték meg a Pénz7 elnevezésű programot a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában a Pénziránytű Alapítvány
Ügyelet, étkeztetés, távoktatás - Csak a szülőkkel közösen lehet eredményes a tanítás
2020-03-17 - Minden iskolában elkezdődött a digitális oktatás szervezése hétfőn. Az igazgatók szerint felkészültek a pedagógusok, de a szülői támogatásra is nagy szükség van.
Nyílt napokra várják a nagycsoportosokat
2020-03-09 - Nyílt napokat szerveznek a százhalombattai általános iskolák, hogy a beiratkozásra készülő óvodások és szüleik megismerhessék az intézményeket és a leendő tanítókat.
Aranyos percek
2020-03-09 - Idén is vendégül látták a város nagycsoportos óvodásait a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban március elején, a névadó születésnapjára emlékező Arany-napok keretében.
Magyar sorskérdések a színpadon
2020-03-06 - Hatalmas sikert aratott Herczeg Ferenc leghíresebb regényének, Az élet kapujának a színpadi változata a február 28-i ősbemutatón az Újszínházban. A kisregényt Fazekas István Jókai-díjas író írta színpadra.
Helyünket keresve - A férfi hódít, a nő csábít
2020-03-06 - Ezzel a címmel tartott előadást dr. Feikné Nagy Judit szexológus Százhalombattán, a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 14-én. Nincs új a nap alatt, és a téma örök, a biológia és a genetika mit sem változott, de van, amit nem lehet elégszer elmondani.
Thália Tanoda
2020-03-03 - Felvételi meghallgatást tartott a Thália Tanoda Százhalombattán február 29-én. A színiiskola a közeljövőben indítja el battai képzését, nyáron már bemutató előadást terveznek. A meghallgatáson nagy volt az érdeklődés, a felvételt nyert gyerekek heti egy vagy két alkalommal, szerdán és szombaton vehetnek részt a foglalkozásokon.
Elkezdődtek a próbák
2020-03-03 - Elkezdődtek a Nagy idők városa című eseményjáték próbái az Újszínházban, Budapesten március 2-án. Fazekas István százhalombattai drámaíró művét április 1-jén fogják bemutatni a Barátság Kulturális Központban, ahol mások mellett Szakács Tibor, Koncz Gábor, Bordán Irén és Gregor Bernadett is színpadra lép.
Elűzték a telet
2020-03-02 - Nagyon sokan vettek részt az első tavaszváró, téltemető busózáson Százhalombattán február 29-én.
Csalogató foglalkozások a Kőrösiben
2020-02-28 - Izgalmas és mozgalmas foglalkozásokon mutatkozik be a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában március folyamán. Az iskolába csalogató programsorozat február 24-én kezdődött el.
Nyitva van az aranykapu
2020-02-25 - Farsangi forgataggal kezdődött a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban "Nyitva van az Arany-kapu" beiskolázási programsorozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek február 20-án.
Óvodai beiratkozás
2020-02-20 - A 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai jelentkezésről és beiratkozásról tett közzé tudnivalókat az önkormányzat Százhalombattán. 
Minden ölelés a jövőt építi
2020-02-20 - "Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai" – ezzel a címmel tartott nagysikerű előadást Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a Nyitott Akadémia százhalombattai sorozatában, a Barátság Kulturális Központban február 18-án.
Eleven mulatság
2020-02-19 - Színes, élénk télűző mulatságot rendeztek a Szivárvány Óvodában február 14-én Százhalombattán.
Nagy idők városa
2020-02-19 - Ezzel a címmel írt két felvonásos eseményjátékot Százhalombatta várossá válásának ötven éves jubileumára Fazekas István Jókai-díjas drámaíró. Az ősbemutatót április 1-jén láthatjuk a Barátság Kulturális Központban.
Ismét dobogón a battai konyhafőnök
2020-02-18 - Az előkelő harmadik helyet szerezte meg a százhalombattai mesterszakács, Balázs Attila az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjében, amelyet a hagyományoknak megfelelően a SIRHA nemzetközi élelmiszeripari kiállítás keretében tartottak február 6-án Budapesten.
Suliváró az Eötvösben
2020-02-11 - A hagyományokhoz híven az idei tanév második felében is színes programokkal várják a nagycsoportos, leendő első osztályos óvodásokat és szüleiket a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskolába.
Olvass, írj, rajzolj! Anne Frankkal
2020-02-11 - Gondolkodásra, alkotásra ösztönző, interaktív kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 10-én. Az Anne Frank szellemi örökségére épülő utazó bemutató az amszterdami Anne Frank Házból indult el.
Zsurzs Kati felvételiztet a színitanodában
2020-02-10 - Százhalombattai leányiskolát nyit a fővárosi Thália Tanoda az óvárosi közösségi házban márciusban. A felvételi meghallgatást Seszták Szidónia igazgató mellett Zsurzs Katalin színművésznő tartja február 29-én, szombaton, 10 órától.
Harmadszor is zöld a Napsugár
2020-02-06 - Harmadik alkalommal nyerte el a "Zöld Óvoda" címet a Százhalombattai Napsugár Óvoda január 23-án.
Elhunyt a legendás szaxofonos - Tavaly még nekünk zenélt
2020-02-06 - Tegnap elhunyt az 58 éves szaxofonművész, Gyenes Béla, aki munkássága alatt olyan zenekarok tagja volt, mint a Satöbbi, a Kentaur, a Pierrot, az R-GO, a PUF, a Rapülők, a Studió Dixiland, a Takács Tamás DBB, az Emberek vagy az Uniszex. 
Ismerd meg magadat! Új uniós együttműködés a SZISZKI-ben
2020-02-06 - Az önismeret témakörét dolgozza fel a SZISZKI két tanévre szóló új európai uniós Erasmus+ együttműködése, aminek keretében nemzetközi tanári találkozóra került sor január 22-24-én Százhalombattán. Az eseményekről Pozsgainé Dobák Anita számolt be.  
Mindenkinek vidám farsangot!
2020-02-04 - Bukfenc Bohóc – Bölöni Réka - nyitotta meg a farsangi hetet a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában január utolsó hetében. Jó kedvet hozott a varázsbőröndjében, amely egész héten kitartott.
Úton, útfélen, avagy Érdtől az Óceánig
2020-02-03 - Nagysikerű önálló előadást tartott a Művészetek Palotájában a százhalombattai Forrás Néptáncegyüttes fennállásának 35 éves jubileuma alkalmából január 26-án.
Nem maradt ülőhely László Attila koncertjén
2020-02-03 - Zsúfolásig megtelt a nézőtér, és a későn érkezőknek a szervezők minden igyekezete ellenére már csak álló hely jutott a fiatal tehetség, László Attila koncertjén, a százhalombattai Szent István templomban február 1-jén.
Idő, ami összeköt
2020-01-31 - Évtizedeket, évszázadokat öleltek át a beszélgetések a Százhalom Kalendárium idei számának bemutatóján a Zenálkó Etel Közösségi Házban január 30-án. Az évkönyv megjelenése igazi közösségi eseménnyé vált, amelynek résztvevői időről időre összegyűlnek, hogy együtt emlékezzenek, tervezzenek és megosszák egymással múlt, jelen, jövő örömeit, veszteségeit, reményeit.
A fiatalság lapja lesz a Stádium
2020-01-27 - Idén is meghirdetésre kerül a Kárpát-medencei magyar középiskolásokat megszólító Stádium-díj – adta hírül a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap január 27-én. A közös sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap a jövőben a magyar fiatalság nemzeti folyóirataként fog megjelenni.
Ne a híreket zárjuk ki az életünkből!
2020-01-27 - A százhalombattai származású Marinov Iván az álhírekkel foglalkozó Urbanlegends.hu oldal szerzője és egy tanárképzésekkel foglalkozó alapítvány kurátora. A kritikai médiaműveltség elterjesztése érdekében városunkban is meghirdette a pedagógusok szervezett felkészítését. Szociológus-közgazdász végzettségű, 2000 óta dolgozik újságíróként. Tíz évig dolgozott a hvg.hu főszerkesztő-helyetteseként, jelenleg a HVG Extra Business magazin szerkesztője. Hogyan hatnak az álhírek és mi a céljuk? Mit tehetünk, hogy ne becsapottak, hanem jól informáltak legyünk? A többi között erről beszélgettünk vele.
Kép, hang, mozdulat - A Magyar Kultúra Napjai Százhalombattán
2020-01-24 - Az értékes kulturális élmények közös örömét, “a kultúra és a kulturális befogadóképesség fenntartásában való éber őrködés" jelentőségét emelte ki Vezér Mihály polgármester a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett városi ünnepségen és díszelőadáson január 22-én a Barátság Kulturális Központban.
Jubileumi dráma
2020-01-22 - Színdarabban dolgozza fel Százhalombatta több száz éves történelmét Fazekas István drámaíró a várossá nyilvánítás ötvenedik évfordulója alkalmából. A készülő produkció díszlettervezője, Húros Annamária látogatást tett a Barátság Kulturális Központban január 21-én, hogy megtekintse a színpadot.
A Magyar Kultúra Lovagja lett Kovács Marianna
2020-01-21 - A Magyar Kultúra Lovagja címet adományozta Kovács Mariannának, a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár vezetőjének a Honvéd Kulturális Egyesület és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány a budapesti Honvéd Kulturális Központban január 18-án.
Nyílt napok az ovikban
2020-01-21 - Nyílt napokkal várják az érdeklődő gyerekeket és szülőket a százhalombattai óvodák február 3-tól 14-ig.
Köszönjük, Freedom!
2020-01-14 - A népszerű klasszikusoktól a rhythm and blueson és jazzen át a rock and rollig – hihetetlen zenei sokszínűség, elegancia és fantasztikus hangulat jellemezte a Freedom zenekar tizenegyedik újévi jótékonysági koncertjét Százhalombattán január 12-én. Takáts Tamás torkából még mindig rohannak az elefántok, de a többiek sem vicceltek.
Így látják a fiatalok - Európa székeiben
2020-01-13 - A megyei majd az országos magyar vetélkedőt megnyerve, a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 12. b osztálya képviselte az országot Strasbourgban az Európai Parlament és az Euroscola program által szervezett, vetélkedővel és interaktív feladatokkal tarkított találkozón, amelyen 28 ország több mint 500 diákja vett részt december 3-tól 6-ig. Élményeikről Honfi Balázs számolt be a Hírtükör olvasóinak.
Fazekas István kapta a Credo-díjat
2020-01-09 - A városunkban élő Fazekas István költő, drámaíró, református teológus vehette át a Váci Egyházmegye által alapított Credo-díjat karácsony előtt.  Az elismerést Marton Zsolt váci megyéspüspök és Lonkay Márta, a Credo-ház igazgatónője adta át.
Olvasópróba az Újszínhában
2020-01-09 - Fazekas István százhalombattai drámaíró írta színpadra Herczeg Ferenc leghíresebb regényét, a három alkalommal is Nobel-díjra javasolt reneszánsz tablót, Az élet kapuját. A darab rendezője a Jászai Mari-díjas Nagy Viktor, a premierre február 29-én kerül sor az Újszínházban.
Januári program a százhalombattai művészeti iskolában
2020-01-08 - 15-e, 17 óra: Ütő vizsgakoncert, aula 16-a, 17 óra: Rézfúvós vizsgakoncert, aula 20-a, 17 óra: Gitár tanszaki koncert, kamaraterem 21-e, 17 óra: Gordonka tanszaki koncert, kamaraterem 22-e, 17 óra: Fuvola tanszaki koncert, kamaraterem 24-e: Az első félév utolsó napja 31-e: A félévi bizonyítványok kiosztása 
És azt tudtad, hogy Százhalombattán is volt bronzkor?
2019-12-19 - A cikk megtalálható itt:https://qubit.hu/2019/12/08/es-azt-tudtad-hogy-szazhalombattan-is-volt-bronzkor?utm_source=Qubit&utm_campaign=23240ac18e-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_13_04_16&utm_medium=email&utm_term=0_e9c603666a-23240ac18e-106035453
A hetedik
2019-12-17 - Hetedik alkalommal gyűltek a résztvevők slam poetry versenyre az ország minden tájáról Százhalombattára december 14-én.
Fénysugárlélek - Keleti Anikó kiállítása a HBVK-ban
2019-12-12 - Adventi kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban Keleti Anikó festőművész alkotásiból. A tárlat január 3-ig látható. Az alábbiakban László Bandy megnyitója olvasható.
Kecske Kupa
2019-12-10 - A Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában tartják az idei Kecske Kupa Csapatversenyt. A számtanra, algebrára, geometriára és logikára épülő kétfordulós megyei versenyt a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány szervezi.
Édes Janka
2019-12-10 - Csányi Vilmos etológusprofesszor harmadik kutyás könyvét is László Bandy illusztrálta. A könyvesboltokban néhány hete megjelent Édes Janka történetéről a városunkban élő képzőművész mesélt.
Ifjúság és irodalom
2019-12-10 - Egésznapos rendezvényt szervezett középiskolások számára a SZIKE-Ifjúsági Műhely a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán december 2-án. A színes és tartalmas élményen osztoztak a százhalombattai Arany János és Széchenyi István gimnázium, valamint a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanulói.
Diáktalálkozó Athénban
2019-12-04 - Athéni diáktalálkozón vettek részt a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulói európai uniós közoktatási együttműködés keretében november 25-e és 29-e között.
A kiskondás, a banya és a borosgazda
2019-12-02 - Ezzel a címmel rendezte meg harmadik interaktív borestjét a Hamvas Béla Városi Könyvtár november 29-én Százhalombattán. A jótékonysági rendezvényt önfeledt játék, fergeteges hangulat és elszánt küzdelem jellemezte.Az est rekord összegű, 345 ezer forintos bevétele ezúttal is az előadóterem felújítását szolgálja.
Lapozás:
Képtárak

A csend napjai

A kiskereskedő nagy adománya

Egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők

Megemlékezés

Vasárnapi Budapest Regatták
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-03-17 - A járványveszély miatt törölte a március 21-re meghirdetett vízvilágnapi önkéntes takarítást a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.
2020-03-12 - A villamos hálózaton végzett munkálatok miatt áramszünet lesz Százhalombatta dunafüredi részén április 8-án 8 és 18 óra között – tájékoztatott az ELMŰ. Amennyiben a munkálatok előbb befejeződnek, előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják az áramot.
2020-03-09 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Majdnem megölte áldozatát, akitől lopni akart
2020-03-31
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 30-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat nyomozást.

A csend napjai
2020-03-31
Az emberek komolyan veszik az otthon maradást Százhalombattán, bár az időjárás sem kedvez a sétának 2020 márciusának utolsó napjain. Sem a természetnek, sem nekünk nem hiányzott már a fagyos szél, az éjszakai mínusz. Várjuk a tavaszt, várjuk, hogy igazán vége legyen a télnek. Van, aki várja a híreket, van, aki már nem kíváncsi, csak békét akar. Várunk.  

Elhalasztja a kémények ellenőrzését a katasztrófavédelem
2020-03-30
Felfüggeszti és átütemezi a március 17-e utáni időszakra meghirdetett társasházi sormunkáit a katasztrófavédelem az ügyfelek és a szakemberek egészségének megőrzése érdekében. A kötelező ellenőrzésekre később kerül sor.

Online számla: nem kötelező az átállás
2020-03-30
A járványhelyzet miatt az online számlaadat-szolgáltatásban, 2020. április 1-jétől július 1-jéig nem kötelező átállni a 2.0 verziójú XSD alkalmazására, tehát a korábbi verzióban küldött adatokat is fogadja a NAV.

Mindenkinek támpont a tervezet
2020-03-30
Az őstermelők, az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek és az egyéni vállalkozóknak is készített szja-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Május 20-áig mindannyiuknak ki kell egészíteniük a tervezetüket, hogy abból érvényes bevallás legyen, vagy saját maguknak kell kitöltetniük és beküldeniük a 19SZJA nyomtatványt.

Egyszerűsítés a telefonos ügyintézésben
2020-03-30
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyszerűsítette az egyedi azonosítószámok igénylését, amire az egyedi adóügyek telefonos intézéséhez van szükség az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerben (ÜCC). Az ügyfélazonosító szám legegyszerűbben az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással (ONYA) igényelhető a TEL nyomtatványon.

A kiskereskedő nagy adománya
2020-03-30
Több mint hétszázezer forint értékben ajándékozott fertőtlenítő tisztítószereket, védőmaszkot és vécépapírt a Százhalom Egészségügyi Központnak a városban élő Van Hoan Dinh. A szállítmány ma érkezett meg az intézménybe, a város nevében Vezér Mihály polgármester mondott köszönetet a vietnámi származású kiskereskedőnek.

Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól
2020-03-30
Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.

Nem tudnánk otthon bámulni a falat - Orvostanhallgatók a sürgősségi osztályokon
2020-03-30
A kórházak mentesítése érdekében végzett önkéntes munka lehetőség is az orvostanhallgatók számára. A nyári gyakorlatokkal ellentétben végre hasznosnak érzik magukat. Két önkéntes munkát vállaló medikával beszélgettünk a döntésük okairól, valamint arról, hogy mit tapasztaltak a sürgősségi osztályokon az első napokban.

Vácon árult kábítószert
2020-03-30
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 27-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Váci Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett  kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást. B.

Újra letartóztatták az "unokázós" csalót
2020-03-30
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 27-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást. K.

Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a vonatokon is
2020-03-30
Hétfőtől nem közlekednek a tanítási időszakban, az iskolába jutást biztosító járatok.

Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30
Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.

Átadták a forgalomnak az olajfinomító előtti közúti felüljárót
2020-03-30
Az újonnan forgalomba helyezett vasúti felüljárón közelíthető meg a MOL Dunai Finomító és a Százhalombatta felé vezető Olajmunkás út a mai naptól – tájékoztatott a NIF.

Jogi tanácsadás
2020-03-27
Telefonon történő megbeszéléssel Továbbra is igénybe lehet a Városi Családsegítő és Gondozási Központ ingyenes jogi tanácsadását Százhalombattán.

Így ne őrülj bele a bezártságba - A 4 legjobb tipp home office-hoz
2020-03-27
Nem túlzás kijelenteni, hogy teljesen megváltozott az életünk. A tavasz első heteit általában pont, hogy a szabadban töltenénk, ehelyett most otthonról dolgozunk, a gyerekek sem járnak be az iskolába, és a szükséges minimumnál többet nem hagyjuk el a lakást. Most mindenki közös érdeke, hogy otthon maradjunk, na de hogy csináljuk ezt jól? Például nem is gondolnánk, mennyire fontos a megfelelő ruhák megtalálása ebben az időszakban. A Fashion Days webshop ehhez küldött tippeket.

Hosszabb távon tervezik a gondoskodást
2020-03-27
Ülésezett a képviselő-testület Védőmaszkban és gumikesztyűben, egymástól biztonságos távolságot tartva ülésezett a százhalombattai képviselő-testület március 27-én. A városüzemeltetés sürgető feladatai mellett számos kérdést megvitattak a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán. Az ülésen valamennyi képviselő megjelent.

Egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők
2020-03-27
Vezér Mihály polgármester kezdeményezésére többször használatos egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők Százhalombattán. A gyártás a mai napon kezdődött el, a cél mintegy kétszáz  önkormányzati dolgozó és a város teljes lakosságának a folyamatos ellátása.

Életvitelszerűen fosztogattak
2020-03-27
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 26-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a két férfinak a letartóztatását, akik ellen a Budaörsi Rendőrkapitányság nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt folytat nyomozást. L.B.

Imával és tapssal mondanak köszönetet - A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének közleménye
2020-03-26
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) hálásan köszöni az Operatív Törzs vezetőinek, tagjainak, a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevőknek – az egészségügyben dolgozóktól a rendfenntartókig mindenkinek – lelkiismeretes, önfeláldozó munkáját.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.