2020. július 11. - Nóra, Lili napja
Szombat
Min:17°
Max:17°
Vasárnap
Min:13°
Max:20°
Hétfő
Min:12°
Max:23°
Kedd
Min:13°
Max:24°
Szerda
Min:14°
Max:25°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
Summerfesti MÁS - TRENDBEN, tRENDBEN, Battai Nap-OK-é
2020-06-30 - A koronavírus-helyzet miatt az idén sem a Summerfestre, sem a Battai Napok rendezvénysorozatára nem készülhetünk a megszokott módon, de mindkettő helyett lesz valami más.
Szent László-díjat alapított a KÉSZ
2020-06-30 - Koszorúzást és megemlékezést tartott a templom patrónusa, Szent László tiszteletére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja és a katolikus egyházközség június 26-án, Százhalombattán. A megemlékezésen először adták át a KÉSZ-csoport által alapított Szent László-díjat.
Történelmi vándorszínház
2020-06-12 - Történelmi vándorszínházat hozott létre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, amelynek vezetésével a városunkban élő drámaírót, Fazekas Istvánt bízták meg.
Száz éve írták alá a trianoni békediktátumot
2020-06-04 - Az évforduló alkalmából Ablonczy Balázs történész A párizsi békekonferencia és Magyarország, 1919–1920 című tanulmányát adjuk közre. A szerző az MTA–Lendület Trianon 100 Kutatócsoportjának vezetője (Phd habil.)
Gyerek nélkül, gyerekkel Tanévet zárnak az iskolák
2020-06-02 - Egyelőre nem zárultak le az osztályzatok, de az iskolaigazgatók szerint a két és fél hónapos távoktatás ellenére eredményes volt a tanév. A járványügyi korlátozások alatt elenyészően kevesen kérték az ügyeletet. A tanévzárókat és ballagásokat a hagyományostól eltérő módon, de nagyrészt már személyes jelenléttel tervezik a százhalombattai általános iskolák. 
Zajlik az óvodai nevelés
2020-05-25 - A legújabb kormányrendelet értelmében május 25-től minden vidéki településen, így Százhalombattán is a veszélyhelyzet előtti normál rendben fogadják a gyerekeket az óvodák és a bölcsőde. A battai intézményekben felkészültek a kicsik érkezésére, de még nem számítanak arra, hogy teljes létszám lesz a csoportszobákban.
Ha a világ a feje tetejére áll is
2020-05-18 - "A világ a feje tetejére állhat, de mi akkor is megtartjuk a Battai Könyvünnepet!" – jelentette be a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár. Az intézmény ötödik alkalommal szervez egész napos programsorozatot az olvasás népszerűsítése érdekében június 5-ére.
Új ágyások a Pitypangosban
2020-05-04 - Idén sem maradt el a virágládák és kiskertek frissítése a százhalombattai Pitypangos Óvodában, ahol a Föld Napja alkalmából gyógynövényeket ültettek a magaságyásokba és a kertekbe, mindkét telephelyen – mondta el Sebestyén Mihályné, intézményvezető.
Száznyolcvanan kezdik meg az érettségit hétfőn
2020-04-29 - A magyar vizsgával kezdik meg az érettségit a százhalombattai középiskolások május 4-én, hétfőn. Összesen száznyolcvanan maturálnak az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban, valamint a SZISZKI-ben. Az idei tanévben csak írásbeli vizsga lesz.
Pillantás a múltba az ötvenedik évfordulón - Dr. Matta Árpád, a város első díszpolgára
2020-04-01 - Valószínűleg senki előtt nem ismeretlen a név, amelyet az egyik városrész, a Matta-kert is visel. De kiről nevezték el ezt a területet, és miért pont róla? A járványügyi helyzet miatt a Százhalombatta várossá nyilvánításának ötvenedik évfordulójára tervezett ünnepi programok is elmaradtak. A Hamvas Béla Városi Könyvtár első - és bizonytalan ideig utolsó – jubileumi előadásán a Matta családról mesélt Lehoczki Zsuzsanna történész. 
Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30 - Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.
Digitális néptáncoktatás
2020-03-26 - Mint minden iskolában, a százhalombattai Pesovár Ferenc Néptánc Suliban is átálltak digitális oktatásra. A pedagógusok különböző online feladatokat találnak ki a gyerekeknek, amelyekkel folklórismeretüket tudják bővíteni, és videóüzenetek segítségével az eddig tanult tánclépéseket is átismételhetik.
Új időpontok a BKK-ban
2020-03-24 - Közzétette a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott színházi előadások tervezett, új időpontját a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán.
Megtartó kultúra
2020-03-24 - Pozitív gondolatok és tettek megosztásával, online galériával enyhítené az elszigeteltséget és a levertséget a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán. Az intézmény naponta háromszor szeretne hírt adni a baratsagkk.hu weboldalon és Facebook-oldalán keresztül.
Elhalasztott ősbemutató
2020-03-23 - A koronavírus-járvány miatt a tervek szerint június 7-én tartják meg Fazekas István Nagy idők városa című színdarabjának ősbemutatóját a Barátság Kulturális Központban, Százhalombattán. Az alkotás városunk történetéről szól: a vaskortól napjainkig dolgozza fel az itt élő emberek küzdelmeit.
Pénzhét a Kőrösiben
2020-03-17 - Hatodik alkalommal rendezték meg a Pénz7 elnevezésű programot a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában a Pénziránytű Alapítvány
Ügyelet, étkeztetés, távoktatás - Csak a szülőkkel közösen lehet eredményes a tanítás
2020-03-17 - Minden iskolában elkezdődött a digitális oktatás szervezése hétfőn. Az igazgatók szerint felkészültek a pedagógusok, de a szülői támogatásra is nagy szükség van.
Nyílt napokra várják a nagycsoportosokat
2020-03-09 - Nyílt napokat szerveznek a százhalombattai általános iskolák, hogy a beiratkozásra készülő óvodások és szüleik megismerhessék az intézményeket és a leendő tanítókat.
Aranyos percek
2020-03-09 - Idén is vendégül látták a város nagycsoportos óvodásait a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban március elején, a névadó születésnapjára emlékező Arany-napok keretében.
Magyar sorskérdések a színpadon
2020-03-06 - Hatalmas sikert aratott Herczeg Ferenc leghíresebb regényének, Az élet kapujának a színpadi változata a február 28-i ősbemutatón az Újszínházban. A kisregényt Fazekas István Jókai-díjas író írta színpadra.
Helyünket keresve - A férfi hódít, a nő csábít
2020-03-06 - Ezzel a címmel tartott előadást dr. Feikné Nagy Judit szexológus Százhalombattán, a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 14-én. Nincs új a nap alatt, és a téma örök, a biológia és a genetika mit sem változott, de van, amit nem lehet elégszer elmondani.
Thália Tanoda
2020-03-03 - Felvételi meghallgatást tartott a Thália Tanoda Százhalombattán február 29-én. A színiiskola a közeljövőben indítja el battai képzését, nyáron már bemutató előadást terveznek. A meghallgatáson nagy volt az érdeklődés, a felvételt nyert gyerekek heti egy vagy két alkalommal, szerdán és szombaton vehetnek részt a foglalkozásokon.
Elkezdődtek a próbák
2020-03-03 - Elkezdődtek a Nagy idők városa című eseményjáték próbái az Újszínházban, Budapesten március 2-án. Fazekas István százhalombattai drámaíró művét április 1-jén fogják bemutatni a Barátság Kulturális Központban, ahol mások mellett Szakács Tibor, Koncz Gábor, Bordán Irén és Gregor Bernadett is színpadra lép.
Elűzték a telet
2020-03-02 - Nagyon sokan vettek részt az első tavaszváró, téltemető busózáson Százhalombattán február 29-én.
Csalogató foglalkozások a Kőrösiben
2020-02-28 - Izgalmas és mozgalmas foglalkozásokon mutatkozik be a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában március folyamán. Az iskolába csalogató programsorozat február 24-én kezdődött el.
Nyitva van az aranykapu
2020-02-25 - Farsangi forgataggal kezdődött a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban "Nyitva van az Arany-kapu" beiskolázási programsorozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek február 20-án.
Óvodai beiratkozás
2020-02-20 - A 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai jelentkezésről és beiratkozásról tett közzé tudnivalókat az önkormányzat Százhalombattán. 
Minden ölelés a jövőt építi
2020-02-20 - "Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai" – ezzel a címmel tartott nagysikerű előadást Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a Nyitott Akadémia százhalombattai sorozatában, a Barátság Kulturális Központban február 18-án.
Eleven mulatság
2020-02-19 - Színes, élénk télűző mulatságot rendeztek a Szivárvány Óvodában február 14-én Százhalombattán.
Nagy idők városa
2020-02-19 - Ezzel a címmel írt két felvonásos eseményjátékot Százhalombatta várossá válásának ötven éves jubileumára Fazekas István Jókai-díjas drámaíró. Az ősbemutatót április 1-jén láthatjuk a Barátság Kulturális Központban.
Ismét dobogón a battai konyhafőnök
2020-02-18 - Az előkelő harmadik helyet szerezte meg a százhalombattai mesterszakács, Balázs Attila az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjében, amelyet a hagyományoknak megfelelően a SIRHA nemzetközi élelmiszeripari kiállítás keretében tartottak február 6-án Budapesten.
Suliváró az Eötvösben
2020-02-11 - A hagyományokhoz híven az idei tanév második felében is színes programokkal várják a nagycsoportos, leendő első osztályos óvodásokat és szüleiket a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskolába.
Olvass, írj, rajzolj! Anne Frankkal
2020-02-11 - Gondolkodásra, alkotásra ösztönző, interaktív kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 10-én. Az Anne Frank szellemi örökségére épülő utazó bemutató az amszterdami Anne Frank Házból indult el.
Zsurzs Kati felvételiztet a színitanodában
2020-02-10 - Százhalombattai leányiskolát nyit a fővárosi Thália Tanoda az óvárosi közösségi házban márciusban. A felvételi meghallgatást Seszták Szidónia igazgató mellett Zsurzs Katalin színművésznő tartja február 29-én, szombaton, 10 órától.
Harmadszor is zöld a Napsugár
2020-02-06 - Harmadik alkalommal nyerte el a "Zöld Óvoda" címet a Százhalombattai Napsugár Óvoda január 23-án.
Elhunyt a legendás szaxofonos - Tavaly még nekünk zenélt
2020-02-06 - Tegnap elhunyt az 58 éves szaxofonművész, Gyenes Béla, aki munkássága alatt olyan zenekarok tagja volt, mint a Satöbbi, a Kentaur, a Pierrot, az R-GO, a PUF, a Rapülők, a Studió Dixiland, a Takács Tamás DBB, az Emberek vagy az Uniszex. 
Ismerd meg magadat! Új uniós együttműködés a SZISZKI-ben
2020-02-06 - Az önismeret témakörét dolgozza fel a SZISZKI két tanévre szóló új európai uniós Erasmus+ együttműködése, aminek keretében nemzetközi tanári találkozóra került sor január 22-24-én Százhalombattán. Az eseményekről Pozsgainé Dobák Anita számolt be.  
Mindenkinek vidám farsangot!
2020-02-04 - Bukfenc Bohóc – Bölöni Réka - nyitotta meg a farsangi hetet a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában január utolsó hetében. Jó kedvet hozott a varázsbőröndjében, amely egész héten kitartott.
Úton, útfélen, avagy Érdtől az Óceánig
2020-02-03 - Nagysikerű önálló előadást tartott a Művészetek Palotájában a százhalombattai Forrás Néptáncegyüttes fennállásának 35 éves jubileuma alkalmából január 26-án.
Nem maradt ülőhely László Attila koncertjén
2020-02-03 - Zsúfolásig megtelt a nézőtér, és a későn érkezőknek a szervezők minden igyekezete ellenére már csak álló hely jutott a fiatal tehetség, László Attila koncertjén, a százhalombattai Szent István templomban február 1-jén.
Idő, ami összeköt
2020-01-31 - Évtizedeket, évszázadokat öleltek át a beszélgetések a Százhalom Kalendárium idei számának bemutatóján a Zenálkó Etel Közösségi Házban január 30-án. Az évkönyv megjelenése igazi közösségi eseménnyé vált, amelynek résztvevői időről időre összegyűlnek, hogy együtt emlékezzenek, tervezzenek és megosszák egymással múlt, jelen, jövő örömeit, veszteségeit, reményeit.
A fiatalság lapja lesz a Stádium
2020-01-27 - Idén is meghirdetésre kerül a Kárpát-medencei magyar középiskolásokat megszólító Stádium-díj – adta hírül a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap január 27-én. A közös sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap a jövőben a magyar fiatalság nemzeti folyóirataként fog megjelenni.
Ne a híreket zárjuk ki az életünkből!
2020-01-27 - A százhalombattai származású Marinov Iván az álhírekkel foglalkozó Urbanlegends.hu oldal szerzője és egy tanárképzésekkel foglalkozó alapítvány kurátora. A kritikai médiaműveltség elterjesztése érdekében városunkban is meghirdette a pedagógusok szervezett felkészítését. Szociológus-közgazdász végzettségű, 2000 óta dolgozik újságíróként. Tíz évig dolgozott a hvg.hu főszerkesztő-helyetteseként, jelenleg a HVG Extra Business magazin szerkesztője. Hogyan hatnak az álhírek és mi a céljuk? Mit tehetünk, hogy ne becsapottak, hanem jól informáltak legyünk? A többi között erről beszélgettünk vele.
Kép, hang, mozdulat - A Magyar Kultúra Napjai Százhalombattán
2020-01-24 - Az értékes kulturális élmények közös örömét, “a kultúra és a kulturális befogadóképesség fenntartásában való éber őrködés" jelentőségét emelte ki Vezér Mihály polgármester a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett városi ünnepségen és díszelőadáson január 22-én a Barátság Kulturális Központban.
Jubileumi dráma
2020-01-22 - Színdarabban dolgozza fel Százhalombatta több száz éves történelmét Fazekas István drámaíró a várossá nyilvánítás ötvenedik évfordulója alkalmából. A készülő produkció díszlettervezője, Húros Annamária látogatást tett a Barátság Kulturális Központban január 21-én, hogy megtekintse a színpadot.
A Magyar Kultúra Lovagja lett Kovács Marianna
2020-01-21 - A Magyar Kultúra Lovagja címet adományozta Kovács Mariannának, a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár vezetőjének a Honvéd Kulturális Egyesület és a Falvak Kultúrájáért Alapítvány a budapesti Honvéd Kulturális Központban január 18-án.
Nyílt napok az ovikban
2020-01-21 - Nyílt napokkal várják az érdeklődő gyerekeket és szülőket a százhalombattai óvodák február 3-tól 14-ig.
Köszönjük, Freedom!
2020-01-14 - A népszerű klasszikusoktól a rhythm and blueson és jazzen át a rock and rollig – hihetetlen zenei sokszínűség, elegancia és fantasztikus hangulat jellemezte a Freedom zenekar tizenegyedik újévi jótékonysági koncertjét Százhalombattán január 12-én. Takáts Tamás torkából még mindig rohannak az elefántok, de a többiek sem vicceltek.
Így látják a fiatalok - Európa székeiben
2020-01-13 - A megyei majd az országos magyar vetélkedőt megnyerve, a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 12. b osztálya képviselte az országot Strasbourgban az Európai Parlament és az Euroscola program által szervezett, vetélkedővel és interaktív feladatokkal tarkított találkozón, amelyen 28 ország több mint 500 diákja vett részt december 3-tól 6-ig. Élményeikről Honfi Balázs számolt be a Hírtükör olvasóinak.
Fazekas István kapta a Credo-díjat
2020-01-09 - A városunkban élő Fazekas István költő, drámaíró, református teológus vehette át a Váci Egyházmegye által alapított Credo-díjat karácsony előtt.  Az elismerést Marton Zsolt váci megyéspüspök és Lonkay Márta, a Credo-ház igazgatónője adta át.
Lapozás:
Képtárak

Dobogós helyek a Szlovák Kupán

Batta Bringa

Covid-kupa szabadedzés

Első vízre szállás

Új mikrobuszt kaptak a Felhőjárók
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-07-06 - Rockzenei tehetségkutató verseny és kisfesztivál - 2020.08.29 - Szigetszentmiklós
2020-07-01 - Vezér Mihály polgármester közleménye
2020-06-30 - Kedves Olvasóink és Partnereink! A kiadó Promotion Service Nonprofit Kft. és a fenntartó önkormányzat egyeztetése alapján a Százhalombattai Hírtükör nem jelenik meg nyomtatott formában július folyamán.
HÍREINK
Egyre többen bontják a vonalat
2020-07-09
Ismét útjára indult a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által koordinált ,,Bontsa a vonalat!" elnevezésű kampánysorozat. A kampányindító előadásra Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban került sor július 6-án.

Bűncselekmények sorozatát indította el a szakítás - autót gyújtott fel és szülei megölésével fenyegette meg volt élettársát egy férfi
2020-07-09
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. július 7-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén 2020 november 7-ig elrendelte annak a férfinak a bűnügyi felületét, aki ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette, illetve más bűncselekmények miatt indított nyomozást. A sértett 2020 márciusában vetett véget a gyanúsítottal korábban folytatott élettársi kapcsolatnak.

Még 34 gyermek táboroztatását tudja támogatni A Remény Bajnoka Alapítvány
2020-07-09
Eddig 166 gyermek részesült A Remény Bajnoka Alapítvány június 9-én meghirdetett táborozási támogatásából. A hétfői ülésen 24 kérelmet bíráltak el, és a következő ülésig még be lehet nyújtani a kérelmeket, hiszen a pályázati keretből még 34 százhalombattai gyermek táborozását tudják támogatni – mondta el dr. Bercziné dr. Fazekas Olga, a kuratórium elnöke a július 6-ai ülés után.

Tűz a garázssoron
2020-07-09
Kigyulladt egy húsz négyzetméteres garázs mára virradóra Százhalombattán, az Erkel Ferenc körúton. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz átterjedt a két szomszédos garázsra, illetve az égő garázs előtt parkoló gépkocsira is.

Dunamenti Erőmű: újabb három év partnerség
2020-07-08
Meghosszabbította és megújította a 2017-ben, három évre kötött együttműködési megállapodását a MET Csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. és Százhalombatta Város Önkormányzata július 8-án. A partneri szerződés által az erőmű újabb három éven át, közel 70 millió forinttal támogatja a helyi közösségeket.

Bicikliket lopott egy vasúti vagonból
2020-07-07
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. július 6-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén szabadlábra helyezte azt a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványozta és aki ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt folytat nyomozást.

Külföldről szállított marihuánát a többszörös visszaeső
2020-07-06
A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer kereskedelem bűntettének kísérletével vádolt.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki élve temette el áldozatát
2020-07-06
A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekmény elkövetésével vádolt.

Dobogós helyek a Szlovák Kupán
2020-07-06
Négyfős csapat képviselte a magyar színeket a Szlovák Kupa vitorlás hajómodellező verseny második fordulóján július 4-5-én. Német, szlovák és cseh versenyzőkkel szálltak ringbe a dobogós helyekért.

Jéggel és oxigénnel mentették meg egy férfi életét az érdi rendőrök
2020-07-06
Eszméletlen férfi megmentésében közreműködtek az érdi egyenruhások július 2-án.

Végéhez közeledik a vasúti beruházás
2020-07-06
A tervek szerint hétfőn nyitják meg a forgalom előtt a Városkapu utat Százhalombattán – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Átadják a körforgalmat
2020-07-03
A kivitelező tájékoztatása szerint július 13-án adják át – az Iparos úti felüljáróhoz tervezett – Városkapu úti körforgalmat Százhalombattán.

Szociális otthon vezetőjeként fosztotta ki a gondozottak bankszámláit
2020-07-02
A Monori Járásbíróság 2020. június 30-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hozott annak a két férfinak a büntetőügyében, akiket az ügyészség jelentős értékre, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolt.

6 év fegyházra ítélte a bíróság a mogyoródi kannabisztermesztőt
2020-07-02
A Gödöllői Járásbíróság 2020. július 1-én megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a házaspárnak a büntetőügyében, akiket az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolt. Az I.

Köszönet a köztisztviselőknek!
2020-06-30
A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete 1996-ban kezdeményezte, hogy Magyarországon július 1. legyen a Köztisztviselők Napja. Az Országgyűlés eltörölte, ám Százhalombattán – a Képviselő-testület döntése alapján – július 1. munkaszüneti nap lett.

Nesbo, Grisham és Gaiman nyári ajánlata
2020-06-30
Egy-egy szerző neve láttán többnyire tudni véljük, mire számíthatunk. Az alábbiakban néhány meglepetést mutatok be: általában felnőtteknek író szerzők gyerek- és ifjúsági könyveit.

Batta Bringa
2020-06-30
Közel háromszázan tekerték végig a tizennégy kilométeres távot június 27-én Százhalombattán. A Batta Bringa legfiatalabb résztvevője egy, a legidősebb 82 éves volt. Külön díjazták a legmesszebbről, Nagyvenyimből érkezett résztvevőt is.

Summerfesti MÁS - TRENDBEN, tRENDBEN, Battai Nap-OK-é
2020-06-30
A koronavírus-helyzet miatt az idén sem a Summerfestre, sem a Battai Napok rendezvénysorozatára nem készülhetünk a megszokott módon, de mindkettő helyett lesz valami más.

Szent László-díjat alapított a KÉSZ
2020-06-30
Koszorúzást és megemlékezést tartott a templom patrónusa, Szent László tiszteletére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja és a katolikus egyházközség június 26-án, Százhalombattán. A megemlékezésen először adták át a KÉSZ-csoport által alapított Szent László-díjat.

Szent Adalbert-díj dr. Müller Cecíliának - A KÉSZ közleménye
2020-06-30
Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak adományozta Szent Adalbert-díját a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az operatív törzs tagjaként a magyar emberek egészségének megóvása érdekében nap mint nap fáradhatatlanul, magas szakmai színvonalon végzett áldozatos munkája elismeréseként, amelyet keresztény szellemben, nagy empátiával és felebaráti szeretetet tanúsítva folytatott.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.