2019. december 12. - Gabriella napja
Csütörtök
Min:1°
Max:3°
Péntek
Min:2°
Max:4°
Szombat
Min:3°
Max:6°
Vasárnap
Min:2°
Max:6°
Hétfő
Min:2°
Max:5°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
Kecske Kupa
2019-12-10 - A Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában tartják az idei Kecske Kupa Csapatversenyt. A számtanra, algebrára, geometriára és logikára épülő kétfordulós megyei versenyt a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány szervezi.
Édes Janka
2019-12-10 - Csányi Vilmos etológusprofesszor harmadik kutyás könyvét is László Bandy illusztrálta. A könyvesboltokban néhány hete megjelent Édes Janka történetéről a városunkban élő képzőművész mesélt.
Ifjúság és irodalom
2019-12-10 - Egésznapos rendezvényt szervezett középiskolások számára a SZIKE-Ifjúsági Műhely a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán december 2-án. A színes és tartalmas élményen osztoztak a százhalombattai Arany János és Széchenyi István gimnázium, valamint a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanulói.
Diáktalálkozó Athénban
2019-12-04 - Athéni diáktalálkozón vettek részt a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulói európai uniós közoktatási együttműködés keretében november 25-e és 29-e között.
A kiskondás, a banya és a borosgazda
2019-12-02 - Ezzel a címmel rendezte meg harmadik interaktív borestjét a Hamvas Béla Városi Könyvtár november 29-én Százhalombattán. A jótékonysági rendezvényt önfeledt játék, fergeteges hangulat és elszánt küzdelem jellemezte.Az est rekord összegű, 345 ezer forintos bevétele ezúttal is az előadóterem felújítását szolgálja.
Héttorony Fesztivál
2019-11-20 - Nagy érdeklődés kísérte az idén már nyolcadik alkalommal megrendezett Héttorony Fesztivált, amely fényfestéssel, kiállítással és koncertekkel érkezett Százhalombattára november 16-án.
Nagyhatalmú dráma a színpadon
2019-11-19 - Fazekas István Zrínyi Ilona című történelmi monodrámáját láthatták vasárnap este a nézők a Harkányi Szabadegyetem színpadán. Brunner Márta elementáris előadását szűnni nem akaró tapssal jutalmazta a közönség.
Átadták a Stádium-díjat
2019-11-18 - Három kategóriában – művészet, tudomány, közélet – adták át a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap által alapított Stádium-díjat november 15-én Budapesten. Az első alkalommal odaítélt elismerésekről több ezer Kárpát-medencei magyar középiskolás szavazott.
Pályaválasztási fórum
2019-11-14 - Zsúfolásig megtelt a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskola a pályaválasztási fórumon, amelyen kilenc oktatási intézmény mutatkozott be november 12-én.
Hálaadó istentisztelet
2019-11-12 - Megtelt a Református Templom Százhalombattán, a templomszentelés húsz éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen november 10-én.
Lépések a munka világába - Pályaorientáció nyolcszázhatvanöt diáknak
2019-11-12 - Pályaorientációs témanapot tartott a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium november 7-én. Nem könnyű szervezési feladat ez egy olyan összetett iskolában, ahová 6-tól 19 éves korukig járnak a gyerekek – olvasható Horváthné dr. Hidegh Anikó igazgató összefoglalójában.
Pénteken adják át a Stádium-díjat
2019-11-12 - Első alkalommal adják át a tavaly, Százhalombattán meghirdetett Stádium-díjat november 15-én (pénteken), 11 órától az OKISZ Inkubátorház Dísztermében (1076 Budapest, Thököly út 58-60.). 
Aranyba-vértezett szívvel
2019-10-29 - Ezzel a címmel írt előszót Fazekas István költő a százhalombattai alkotó, Fazekas Major Gizella "Isten segedelmével" című legújabb könyvéhez, amely a református templom átadásának huszadik évfordulója alkalmából jelenik meg. Az alábbiakban Fazekas István kötethez írt előszava olvasható.
Lovas tulipánok
2019-10-22 - Lovon ünnepelte a Pitypangos ovi Tulipán csoportja az Állatok Világnapját október első hetében.
Emlékkönyv és összegzés
2019-10-22 - Memento címmel adott ki kötetet válogatott verseiből és életrajzi feljegyzéseiből Mitták Ferenc történész, a százhalombattai Polgármesteri Hivatal egykori irodavezetője. A könyv a szerző hetvenedik születésnapjára jelent meg.
Digitális szabadulószoba és webkonferencia
2019-10-21 - Digitális szabadulószobát készített a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium az október 10-12-i Erasmus Napokra. Az #erasmusdays című virtuális rendezvényhez világszerte több ezer szervezet és iskola csatlakozott, hogy megossza az Erasmus+ projektekben szerzett tapasztalatait.
Elégedetten az élettel
2019-10-18 - Ezzel a címmel tartott nagysikerű előadást Pál Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, előadó és szerző a Nyitott Akadémia százhalombattai előadássorozatának első állomásán a Barátság Kulturális Központban október 3-án.
Kipp-kopphét
2019-10-08 - Az egészséges életmód jegyében rendezték meg a hagyományos Kipp-Kopp hetet a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában szeptember végén.
A vádalku drámája (Gregor Bernadett Fazekas Zrínyi Ilonája)
2019-10-07 - "Kit védőmnek hittem, az lett árulómmá!" - fakad föl Fazekas István Zrínyi Ilonája, amikor felismeri, hogy egyik leghűségesebb katonája elárulta. A nagy erejű történelmi-lélektani monodráma főhősét Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színművésznő alakítja.
Kinyitott az időbolt
2019-09-30 - Játékos formában, élményszerűen kapnak ismereteket a gyerekek a százhalombattai "Matrica" Múzeum pályázati projektje keretében. A két éves múzeumpedagógiai program megvalósításához 15 millió forintos európai uniós támogatást nyert el az intézmény.
Száz év, száz fa, száz óvoda
2019-09-30 - Százhalombattára, a Napsugár, illetve a Szivárvány Óvodába is kerültek csemeték Bálint gazda száz gyümölcsfája közül. 
Thália tanodája - Mert nemcsak a színpadra kell a jó fellépés
2019-09-23 - Jó kommunikáció, önbizalom, határozott fellépés – ezek azok a tulajdonságok, amelyekre mindenkinek szüksége van a sikerhez az élet minden területén.  Az önkifejezés javítása, az önbizalom erősítése, vagy általában a képességfejlesztés azonban jellemzően nem része az iskolai tananyagnak. Kivéve például a fővárosi Thália Tanodát, ahol szinte kizárólag játékos formában és gyakorlati foglalkozások keretében folyik a képzés. Seszták Szidónia alapító igazgató ugyanis hisz az élményszerű oktatásban. A tapasztalatok pedig őt igazolják.
Túl az Óperencián - Megnyílt a népmesekonferencia
2019-09-20 - Megnyílt a Magyar Olvasástársaság XV. Országos népmesekonferenciája Százhalombattán ma délelőtt. A kétnapos rendezvény célja az élőszavas mesemondás népszerűsítése, valamint a népmesekincs megőrzése, továbbadása a következő nemzedékeknek.
Új udvar társadalmi összefogással
2019-09-19 - Az önkormányzat, a tankerület, az iskolai alapítvány és a szülők összefogásával újult meg a játszóudvar és a futópálya az Eötvös Loránd iskolában, Százhalombattán. A szabadidős és sportterület korszerű és biztonságos burkolatot kapott mintegy 560 négyzetméteren. Az ünnepélyes átadásra a szeptember 1-jei tanévnyitón került sor.
"A kibékíthetetlen ellentétek is kisimulnak!" - Fazekas István Pilátusa Beregszászon
2019-09-18 - Állótapssal jutalmazta a közönség a Pilátus éjszakája című előadást szeptember 15-én a beregszászi színház nagytermében.  A címszerepet Jánosi Dávid, Pilátus feleségét, Claudia Proculát Gregor Bernadett alakította. A budapesti Újszínház művészei először jártak Kárpátalján.
Stádium-tábor Szikszón
2019-09-13 - Százhalombattai diákok és pedagógusok is részt vettek azon a háromnapos diákkonferencián, amelyet a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, valamint a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap szervezett a Kárpát-medencei magyar középiskolásoknak augusztus végén Szikszón.
Fő a biztonság
2019-09-09 - Megújult és a korábbinál biztonságosabb környezet várta a gyerekeket az új nevelési évben a százhalombattai Pitypangos Óvodában. 
Így könnyebb az évkezdés
2019-09-05 - Elkezdődött az új tanév a százhalombattai Kőrösi Sportiskolában is, ahol kétosztálynyi lelkes, csillogó szemű elsős kisdiák várta kíváncsian, mit tartogat számára ez a különleges hely. Olyanok is akadtak közöttük, akik már az első nap otthonosan mozoghattak az iskolai falai között, mivel napközis táborban vettek részt a nyár folyamán.
A hamis vád az Ószövetségben és a modern jogban
2019-09-03 - Ezzel a címmel tartott előadást dr. Fazekas István PhD jogász és teológiai doktor, Váci Mihály-díjas költő a Doktorok Kollégiumának Ószövetségi Szekciójában augusztus 26-án Debrecenben.
Kezdődik az új tanév
2019-08-27 - A 2019/2020-as tanév első tanítási napja szeptember 2-a, hétfő, az utolsó 2020. június 15, hétfő lesz. A tanítási napok száma 180, a nappali tagozatos szakgimnáziumokban 178, a gimnáziumokban, szakközép- és szakiskolákban 179 napot kell iskolába járni. Kivéve a végzősöknek, a középfokú iskolákban számukra az utolsó tanítási nap 2020. április 30-án lesz. 
Kalandozások kultúrán innen és túl
2019-08-27 - Ez a nyár is eseménydúsan telt a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanárai számára. Öten vettek részt egy-két hetes nemzetközi továbbképzésen az Erasmus+ “Kalandozások kultúrán innen és túl" projektben résztvevők közül Írországban, Olaszországban, Franciaországban, Cipruson, illetve Angliában. A lezárt tanévben két kolléga már járt skóciai, illetve olaszországi továbbképzésen, ketten pedig az éppen kezdődő tanévben készülnek Görögországba, illetve Angliába.
Több ezer év húszszor húsz méteren
2019-08-07 - Befejeződött a százhalombattai "Matrica" Múzeum idei nemzetközi ásatása a Sánc-hegyen. Idén három teljesen ép tárgyra is bukkantak a régészek.
Egy hét Kárpátalja
2019-07-31 - A XXIV. Népzene, Néptánc és Kézműves Táborban vett részt a százhalombattai  Bodzabogyók Énekegyüttes - Csata Beatrix, Csata Petra, Tunkel Mia, Gajdó Domitilla, Fischbein Mira és művészeti vezetőjük, Násztorné Réczey Éva – július 7-13-án Kárpátalján, Tiszapéterfalván.
Erzsébet-tábor a Régészeti Parkban
2019-07-26 - Húsz gyerek táborozhat kedvezményesen a százhalombattai Régészeti Parkban július 29. és augusztus 2. között annak köszönhetően, hogy a "Matrica" Múzeum tavasszal sikeresen pályázott a Napközi Erzsébet-tábor Programra.
Tizenkét zsoltárfordító
2019-06-25 - A budapesti Erdélyi Gyülekezet neves költőket kért fel arra, hogy az erdélyieknek legkedvesebb zsoltárokról – a hagyományokat zárójelbe téve, kifejezetten az ősrégi szövegekre hagyatkozva – modern fordításokat (esetleg zsoltárparafrázisokat) készítsenek. A rendkívülinek mondható irodalmi vállalkozást a június 16-án megtartott Németh Géza Emlékkonferencián jelentették be.
Százhalombattai költő a Jakab István-díj győztese
2019-06-25 - Fazekas István Jókai-díjas költő, a Selye János Egyetem Református Teológiai Karának harmadéves doktorandusza vehette át az idén a Jakab Istvánról elnevezett nyelvészeti díjat. A díjra elsősorban teológusok pályázhatnak, egy-egy prédikáció megírásával.
Halhatatlan művészet
2019-06-20 - Zsúfolásig megtelt a Barátság Kulturális Központ kamaraterme a Canticum Novum Énekkar nyári koncertjén június 19-én Százhalombattán. A kórus és vendégei különleges, összművészeti produkciója hangos sikert aratott.
Battai szerzők az Ünnepi Könyvhéten
2019-06-18 - Új helyszínen került megrendezésre az idei Ünnepi Könyvhét, a Duna-korzó hangulata sokaknak adott felejthetetlen élményt. Minden bizonnyal azoknak is, akik a Véghelyi Balázs által vezetett Üveghegy Kiadó pavilonjánál álltak meg szemlézgetni.
Könyvek ünnepe
2019-06-18 - Negyedik alkalommal szervezett Battai Könyvünnepet a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán június 7-én. Bár az egész napos rendezvény gazdag kínálattal várta a városlakókat, a reméltnél kevesebben vettek részt.
Székelyföldön jártak az Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulói
2019-06-14 - Két kiránduláson összesen csaknem nyolcvan tanuló vett részt idén a Határtalanul pályázat keretében megrendezett romániai úton.
A természet kincs
2019-06-14 - Tizenkilencedik alkalommal szervezte meg a Középiskolások Környezetvédelmi Konferenciáját a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium június 7-én.
Nem lükeség, csak nyereség
2019-06-13 - Első helyezést ért el korcsoportjában a LÜK országos tanulmányi versenyen Izsó Kornél, a Százhalombattai Kőrösi Sportiskolai Általános iskola harmadikosa. A kisdiák laptopot és szüleivel együtt tölthető állatkerti kirándulást nyert.
Tehetségek szolgálatában
2019-06-11 - Negyedik alkalommal került sor a Kutató Gyermekek Tudományos Konferenciája (KGYTK) referenciaintézményeinek országos tanácskozására június 6-án. A találkozót a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium szervezte meg. Az előadások ezúttal is a tehetséggondozás köré csoportosultak.
Határtalanul kiránduláson az Eötvös diákjai
2019-06-04 - Negyedik alkalommal nyerte meg a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskola a Bethlen Gábor Alapkezelő pályázatát, amelynek célja, hogy a magyar diákok megismerjék a határon túli magyarok kulturális és történelmi örökségét.
Kultúrtörténetet írtak
2019-06-04 - A fesztivál különdíját, a zeneszerzői és a koreográfusi első helyezést is elhozta a Forrás Néptáncegyüttes az ország legrangosabb néptáncversenyéről, a XXV. Szolnoki Országos Néptáncfesztiválról május 24-26-án.
Szabálytalan nő piros lakkcsizmában
2019-06-04 - Már gyerekként Tolsztojt olvasott egy csobánkai parasztházból kialakított könyvtárban, felnőttként pedig nagy hatással voltak rá Karig Sára Népek meséi sorozatának kelta, afrikai és indián történetei. Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas újságíróval, íróval beszélgetett Szigetvári József a BKK új sorozatának második állomásán a teltházas Kamarateremben május 23-án.
Felejthetetlen emlék
2019-06-03 - A lengyelországi Zamość-ba utazott a SZISZKI-ből négy tanár és négy diák az idei tanév utolsó külföldi projektjére május 18-a és 24-e között.
Ügyesen elvarrták
2019-05-30 - Mindkét kategória első helyét elhozta a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskola csapata a XIX. Országos Életvitel és gyakorlati ismeretek verseny döntőjéről, amelyet május 24-25-én Szegeden rendezett meg a Technikatanárok Országos Egyesülete. 
Ledönteni a falakat
2019-05-21 - Nagy sikert aratott a Felhőjárók Mozdulatszínház a 29. alkalommal megrendezett Tartóshullám – Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlét Fesztiválon, amit április 30-a és május 4-e között rendeztek a Monostori Erődben, Komáromban.
Újabb színházi bemutató
2019-05-20 - Az élet kapuja címmel jelent meg Herczeg Ferenc nagyszabású történelmi regénye1920-ban, amely azt taglalja, hogy miért nem jött létre Európában a teljes keresztényi összefogás a török veszedelemmel szemben. A három alkalommal is Nobel-díjra jelölt regényt az Újszínház felkérésére a Százhalombattán élő Fazekas István írta színpadra.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
- Programajánló - 2019-12-04
- Jótékonysági koncert a Szent István templomban - 2019-12-02
- Programajánló - 2019-11-26
- Programajánló - 2019-11-14
- Programajánló - 2019-11-12
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-31
- Programajánló - 2019-10-22
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-14
- Programajánló - 2019-10-08
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-07
Felhívások
Képtárak

Közös ünnepvárás

Bronzérmes a fiú váltó

Kékszalaggal ért véget az évad

Maradjanak ilyenek!

Román bál
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2019-12-11 -
2019-11-25 - Véglegesen lezárja az Olajmunkás útról nyíló, Franciska-pusztára bevezető utat a vasútépítő konzorcium a mai napon.  A SZÁKOM Kft. telephelyét – a városi hulladéklerakót és a Hulladékudvart – csak az Ipari Parkon keresztül lehet megközelíteni.
2019-11-15 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Kiégett egy autó
2019-12-11
Kigyulladt egy gépkocsi kedden éjfélkor Százhalombattán, a Fuvaros utcában.

Mozgalmas hónapot zártak a battai karatésok
2019-12-11
Tizenöten vettek részt a Százhalombattai Karate Egyesületből a negyedik V4 kupán és szemináriumon Sopronban november közepén.

Súlyosan bántalmazta élettársát a részeg férfi Monoron
2019-12-11
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2019. december 10-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Monori Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást.

Közös ünnepvárás
2019-12-11
A szeles, esős idő ellenére is nagyon sokan vettek részt a településrészek közös fadíszítésén Urbárium-Újtelepvárosrészben és Dunafüreden december 9-én.

Kecske Kupa
2019-12-10
A Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában tartják az idei Kecske Kupa Csapatversenyt. A számtanra, algebrára, geometriára és logikára épülő kétfordulós megyei versenyt a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány szervezi.

Édes Janka
2019-12-10
Csányi Vilmos etológusprofesszor harmadik kutyás könyvét is László Bandy illusztrálta. A könyvesboltokban néhány hete megjelent Édes Janka történetéről a városunkban élő képzőművész mesélt.

Súlyosan bántalmazta élettársát a részeg férfi Monoron
2019-12-10
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2019. december 10-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Monori Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást.

Diákolimpiai bajnokok
2019-12-10
Egyéniben és – Blaner Dáviddal, valamint Papp Mátéval - csapatban is megnyerte a sportlövő diákolimpia országos döntőjét Joó Attila, a SZISZKI diákja és a Százhalombattai Lövészklub versenyzője a középiskolások légpisztoly 40 lövéses számában december 7-én Székesfehérváron. Nagy Zsófia és Klem Barnabás III. helyezést értek el kategóriájukban.

A mamahotel csapdájában - Mindenütt jó, de legjobb otthon?
2019-12-10
Habár a fogalom nem új keletű, a "mamahotelek" száma jelentősen megugrott az elmúlt évtizedben. A témáról dr. Feikné Nagy Judit szexológus, szexuálterapeuta tartott előadást a Hamvas Béla Városi Könyvtárban október 7-én.

Ifjúság és irodalom
2019-12-10
Egésznapos rendezvényt szervezett középiskolások számára a SZIKE-Ifjúsági Műhely a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán december 2-án. A színes és tartalmas élményen osztoztak a százhalombattai Arany János és Széchenyi István gimnázium, valamint a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanulói.

Ünnepi munkarend a SZÁKOM-nál
2019-12-10
Közzétette ünnepi munkarendjét a SZÁKOM Nonprofit Kft. Százhalombattán.

Vidám ének hangja szállt
2019-12-09
A hideg, ködös idő ellenére vidámsággal és élettel telt meg Százhalombatta főtere, amikor megérkeztek az ovisok és kisiskolások a hagyományos fadíszítésre december 9-én délelőtt. A mindenki karácsonyfájához idén is mindegyik óvoda és iskola küldött csoportot, amely elhelyezhette a gyerekek által készített díszeket.

Veretlen bajnokok
2019-12-09
Nem találtak legyőzőre a Százhalombattai VUK SE legfiatalabb focistái az ország legnagyobb utánpótlás-tornáján, a Sátorkupán november 30-án Gödöllőn.

Javulhat a közvilágítás
2019-12-09
Kiemelt ügyfélként kezeli az ELMŰ Százhalombattát és a jövőben magasabb szinten koordinálja a közvilágítás kiegyensúlyozott és folyamatos működését. Erről állapodott meg az önkormányzat és a szolgáltató – tájékoztatott a Városháza.

Csillogó érmek a fa alá
2019-12-09
Két arany-, hét ezüst- és négy bronzéremmel gyarapították gyűjteményüket a Százhalombattai VUK SE szenior úszói az Évzáró Kupa nemzetközi rövidpályás szenior úszóversenyen, Budapesten az elmúlt hétvégén.

Helytállás és lánykérés
2019-12-09
36:25-re (13:14) vesztett az SZKE III a Bugyi otthonában a megyei felnőtt férfi kézilabdabajnokság december 7-i utolsó fordulóján, amely meglepő és romatikus fordulatot vett.SZKE: Pruch Cs., Mélypataki B., (kapusok) Tóth Cs. 2., Fodor G. 1., Isépy Zs. 6., Bán J., HÓKA A. 11., Szabó A. 3., Oláh L., Mészáros N., Petri P. 2

Bronzérmes a fiú váltó
2019-12-09
Több mint ötven egyéni csúcsot úsztak a Százhalombattai VUK SE 2008-as és fiatalabb versenyzői a székesfehérvári korosztályos versenyen november 30-án.

Maradjanak ilyenek!
2019-12-09
A huszonéves százhalombattai pár minden hónapban vendégül lát egy-egy rászoruló családot ebédre. Évekkel ezelőtt határozták el, hogy ha saját vállalkozásuk lesz, segíteni fognak másokon.

Kékszalaggal ért véget az évad
2019-12-09
Véget ért az évad a vitorlás modellezők számára a százhalombattai Csónakázó-tavon rendezett Mikulás-kupával és Kékszalag tókerülő versennyel december 7-én és 8-án.

Kiskarácsony Óvárosban
2019-12-06
Fadíszítésre, kántálásra, betlehemezésre és szeretetasztalhoz várja a városlakókat az önkormányzat és az Óvárosi Falusi Közösség december 12-én, csütörtökön, 16 és 19 óra között Százhalombattán, a Szent László téren és a közösségi házban.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.