2018. április 23. - Béla napja
Hétfő
Min:15°
Max:27°
Kedd
Min:15°
Max:21°
Szerda
Min:12°
Max:24°
Csütörtök
Min:14°
Max:24°
Péntek
Min:9°
Max:18°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
Nyílt hét a művészeti iskolában
2018-04-20 - Nyílt hét lesz a Százhalombattai Alapfokú Művészeti Iskolában április 23. és 27. között. Az intézmény tanórái szabadon látogathatók. Bővebb információ a 06 23 354-568-as telefonszámon és a www.szami-batta.hu weboldalon található. Az intézmény nyílt hetére minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Versek szárnyán
2018-04-16 - Nemcsak a Magyar Költészet Napjáról, hanem a Könyvtárosok Világnapjáról is megemlékeztek az idei Városi Vers- és Prózamondó Verseny díjátadó gáláján, Százhalombattán április 14-én.
Komolyan vesszük a gyerekeket
2018-04-16 - Megható és családias ünnepségen emlékeztek meg a Szivárvány Óvodában az alapítás negyven éves jubileumáról április 12-én. Az összejövetelen részt vettek az egykori és jelenlegi kollégák, vezetők, a társintézmények, valamint az önkormányzat képviselői.
Próbanyelvvizsga az Aranyban
2018-04-16 - Ötvenhét diák tett ingyenes közép-, illetve felsőfokú írásbeli próbanyelvvizsgát angolból a Languagecert Nyelvvizsgaközpont közreműködésével a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban márciusban. A diákok az éles vizsgával teljesen megegyező feladatokat kaptak, amelyeket a vizsgaközpont javítótanárai értékeltek.
Ünnepelték Pesten a Pilátus éjszakáját
2018-04-13 - A teltházas közönség hosszan ünnepelte Fazekas István Pilátus éjszakája című drámáját április 11-én az Újszínházban.
Így lásson, aki látni akar
2018-04-12 - Csoóri Sándor-emlékesttel ünnepelték a Magyar Költészet Napját Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban április 11-én. A műsorban közreműködött a Magyar Rádió Énekkara, Császár Angéla és Rubold Ödön színművész, Fundák Kristóf, Sánta Gergely és Berecz István táncos, Navratil Andrea népdalénekes, valamint a Parapács zenekar.
Autizmusvilágnap
2018-04-06 - Ötödik alkalommal szervezett az autizmus világnapjához kapcsolódó eseményt a Regionális Autista Központ Százhalombattán április 5-én, csütörtökön a Szent István téren.
A múlt a jövő záloga
2018-04-06 - Iskolatörténeti kiállítással és jubileumi gálaműsorral ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját az Érdi Szakképzési Centrum Százhalombattai Széchenyi István Szakgimnáziuma és Gimnáziuma, vagyis a SZISZKI március 23-án, a Barátság Kulturális Központban.
Húsvét előtt
2018-03-27 - Teltházas, nagy sikerű koncertet adott a Canticum Novum Vegyeskar a Szent István templomban március 22-én. A művészeti csoport hagyományos húsvéti koncertjei elé évről évre nagyobb várakozással tekint a közönség.
Kopjafaszentelés a református templomban
2018-03-20 - Az összmagyarságnak állítottak kopjafáját Százhalombattán, a református templom kertjében március 15-én. Az alkotás minden határon innen és túl élő magyar összetartozását fejezi ki – mondta Sárosi Gábor lelkész.
Angol módszertani nap az Eötvösben
2018-03-20 - A helyi tanintézetek mellett Budakesziről, Érdről és Telkiből is érkeztek pedagógusok a százhalombattai kéttannyelvű iskola, az Eötvös angol módszertani továbbképzésére március 10-én.
Végtelen történet
2018-03-20 - Lélegzetelállító táncszínházi produkciót mutatott be a Forrás Néptáncegyüttes március 17-én a Barátság Kulturális Központ Színháztermében. A "Végtelenből végtelenbe" című darabot – az előadók és az alkotók munkáját –szűnni nem akaró tapssal köszönte meg a közönség. A Forrás immáron harmadik saját táncszínházi produkciójának premier előadásán részt vett Bóna Zoltán országgyűlési képviselő is.
Nagy-Rakita Melinda szerzői estje
2018-03-19 - A százhalombattai Nagy-Rakita Melinda mutatkozott be az érdi Irodalom-kedvelők Klubja (IRKA) szerzői estjén március 9-én. A beszélgetést Balpataki Katalin vezette, a szerző műveit IRKA-tagok tolmácsolták.
Országos fellépéseken a Forrás
2018-03-13 - Mindhárom országos néptáncantológián képviselte magát a Forrás Néptáncegyüttes idén tavasszal. A Gyermektánc-antológiára február 24-25-én, Kecskeméten, a Katona József Színházban, az Országos Néptánc- és Ifjúsági Néptáncantológiára március 3-án, Budapesten került sor.
Elkezdődött a városi szavalóverseny
2018-03-07 - Elkezdődtek a 2018. évi Városi Vers- és Prózamondó Verseny középdöntői a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtárban március 1-jén. A helyi iskolákból összesen közel kétszáz diák vesz részt a versenyen.
Osztályrészük az örökség
2018-03-07 - Örökségért Díjat vett át Szigetvári József az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesülettől Kecskeméten, a Katona József Színházban február 25-én. 
Fejér megyei énekverseny
2018-03-07 - Kiemelkedően szerepeltek a százhalombattai diákok a Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Verseny lovasberényi döntőjén március 3-án. Az immár harminc éves múltra visszatekintő seregszemlén száz produkció lépett színpadra.
Önkénteseket képeznek a "Matrica" Múzeumban
2018-02-19 - Ingyenes képzéseket tart a százhalombattai "Matrica" Múzeum március és április folyamán azok számára, akik a jövőben szívesen dolgoznának az intézmény önkéntes idegenvezetői, foglalkozásvezetőiként. 
Pilátus Rómában
2018-02-13 - Olaszra fordították Fazekas István tavaly bemutatott Pilátus éjszakája című színművét. A fordítást jelenleg neves olasz írók lektorálják és bilingvis könyvként jelenik a Hungarovox Kiadó gondozásában a könyvhétre.
Balett mindenkinek
2018-02-12 - A Batta Balett Stúdió növendékei tartottak bemutatót a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában február 8-án a farsangi hét keretében. A három korosztály fellépése jól szemléltette, mekkora fejlődésen mennek keresztül a kis táncosok a tanulás által. A stúdiót az a Házi Tamás alapította, aki korábban maga is az intézmény ovisa volt.
Nyitva van az Aranykapu
2018-02-07 - Évekre szóló döntés előtt állnak azok a szülők, akiknek gyermekei szeptemberben kezdik az első osztályt. Fontolgatják, mi a kicsi kedvenc tevékenysége, hogyan tudna abban leginkább fejlődni, melyik iskola kínál számára élményt nyújtó, tevékeny, kreativitásra ösztönző tanórákat. A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban idén is Aranykapu foglalkozásokat szerveznek a leendő elsősöknek.
Időjós hét a Pitypangos oviban
2018-02-07 - A február másodikához, gyertyaszentelő napjához köthető népszokásokat elevenítették fel a százhalombattai Pitypangos Óvodában január utolsó és a hónap első napjaiban.
Szvingel a Föld körül
2018-02-07 - Tizenegyezerszer nézték meg Koós Viktor, művésznevén Vico Neo különleges videóklipjeit az interneten. A 15 éves fiú electro swing zenére táncol neoswing stílusban különböző magyarországi helyszíneken. A közelmúltban Százhalombattán is forgatott.
Mindent a közönségért
2018-02-07 - Kovács Krisztina előadóművészeti igazgatóhelyettes és Ács László műszaki vezető kapta a BKK által alapított Zenálkó Etel Közművelődésért Díjat idén. A díjazottakat titkos szavazással választják meg a munkatársak. Az elismerést Szigetvári József igazgató adta át a Magyar Kultúra Napján, január 22-én.
Érzelmi intelligencia-fejlesztő tréning gyerekeknek
2018-02-01 - A tréning célja, hogy a gyerekek közelebb kerüljenek az érzelmeikhez és meg tudják fejteni üzenetüket. Fontos, hogy tudjanak beszélni róluk és ismerjék fel őket a hétköznapokban is.
Vére a vers
2018-01-31 - A Magyar Kultúra Napjai keretében mutatta be Fazekas István Véred a vers című kötetét a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán január 25-én.
Amikor Ádám és Éva még egyek voltak
2018-01-30 - A "közeledő érintés" kifejezés kicsit képzavar, kicsit paradoxon. Kicsit olyan, mint "egy tenyér, ha csattan". Persze, el lehet képzelni olyannak is, mint amilyen Ádám teremtése a Sixtus-kápolna freskóján. Baka Györgyi szerint olyasmi, ami már megvan, mégis örökké vár rá az ember. A költő Közeledő érintés címmel megjelent hatodik önálló verseskötetét a Magyar Kultúra Napjai keretében mutatta be a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár január 29-én.
Erasmus+ diákcsere Finnországban
2018-01-29 - Öt napos diákcsereprogramon vett részt a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium öt diákja és két pedagógusa a finnországi Loimaa városában. A találkozó a tavaly szeptemberben megkezdett “safe.netizens@eu“ című Erasmus + projekt első diákcsereprogramja volt. A battaiak mellett olasz, szlovén és spanyol partnerek tettek látogatást a Novida Lukio Loimaa gimnáziumba. 
Újból szavalóverseny
2018-01-25 - A Hamvas Béla Városi Könyvtár idén is várja a város legjobb versmondóit a Városi Vers- és Prózamondó Versenyre. Második alkalommal hirdet idegen nyelvi fordulót, és az idén először lesz felnőtt-kategória is.
Újdonságok a könyvtárban
2018-01-25 - Fucskár Ágnes-Fucskár József Attila: Hungarikumok könyve Lackfi János-Vörös István: Szilágyi Örzsébet e-mailjét megírta Sidney Sheldon: Félsz a sötétben?
Orgonaexpedíció és sifonér
2018-01-25 - Európa egyik legnagyobb és legmodernebb orgonáját hallgatta meg a százhalombattai Kőrösi iskola 5. b osztálya január 11-én a Művészetek Palotájában, Fassang László bemutatóján.
Közösségi zongora a Magyar Kultúra Napján
2018-01-23 - A kultúra mindennapos szükségletére, fogyasztásának és ápolásának fontosságára hívta fel a figyelmet Vezér Mihály polgármester a Magyar Kultúra Napján rendezett városi ünnepségen január 22-én a Barátság Kulturális Központ színháztermében.
Nemzetközi díjat nyert Bandy
2018-01-23 - Harmadik helyezést ért el László Bandy az első alkalommal megrendezett romániai könyv- és papírművészeti biennálén január 15-én.
Tűz a szívekben
2018-01-22 - Bódy Magdi, a magyar jazz királynője és Szatai Gábor rockénekes erősítette a Freedom zenekar különböző formációit a IX. Újévi Koncerten, amelyre Százhalombattán, a Szekeres Rendezvényközpontban került sor január 14-én.
Kipp-Kopp tehetségműhely
2018-01-19 - A százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában hagyomány, hogy a "Játszani jó!" drámajáték-tehetségműhely tagjai mesét adnak elő a Magyar Kultúra Napja alkalmából.
Utálom azokat a megnyitókat...
2018-01-18 - Utálom azokat a megnyitókat, ahol a megnyitó személy magáról kezd el beszélni, saját szubjektív véleményét hangoztatja. /"Meglátásom szerint, úgy gondolom, úgy érzem...."/ Olyan is volt, hogy egyszerűen kimentem emiatt. De most vagyok elég fáradt, hogy magamról fogok mesélni. Ha figyeltek, azért remélem, közben rájöttök, hogy rólatok és Bandyról.
Karácsony a szerbeknél
2018-01-09 - A pravoszláv szerbek a Julianus-naptár szerint, vagyis 13 nappal később ünnepelik a karácsonyt, mint a keresztények. A százhalombattai nemzetiségi közösség is január 6-án gyűlt össze az óvárosi ortodox templomban, ahol hagyományosan, misével, tűzzel, forralt pálinkával emlékeztek meg a jeles napról.
Ha az érzelmek is támogatják
2018-01-08 - A sikeres nevelés kulcsa az érzelmi nevelés – erről tartott nagysikerű előadást dr. Uzsalyné Pécsi Rita november 23-án a Pitypangos Óvodában. A népszerű neveléskutató az intézmény fennállásának negyvenötödik évfordulója alkalmából kapott meghívást.
Herkules visszatért!
2018-01-08 - Huszonöt év szünet után december közepétől újra kapható a kultikus magazin, a Kockás újság, amelyben néhány magyar mellett többségében francia képregények jelentek meg 1981 és 1992 között. A folytatásról Gyöngy Balázs, a lap kiadója, városunk korábbi lakója mesélt a Hírtükörnek.
Örök reformáció
2018-01-08 - Számos programmal és média-megjelenéssel emlékezett tavaly a reformációra a százhalombattai Reformáció 500 Emlékbizottság. A fél évezredes jubileum alkalmából alakult civil összefogás ötletgazdája Jován László, az általa meghívott tagok továbbá Balla Károly titkár, a templomépítés egyik kezdeményezője, Ittzés István evangélikus lelkész, Csóka László festőművész, Fazekas István író, költő, teológus és Kovács Attila a városi újság és rádió főszerkesztője, e sorok jegyzője. Három tagot kértem a bizottsági munka összegzésére.
Teltházas koncert zárta a városi adventet
2017-12-20 - A Kossuth-díjas Csík zenekar fellépésével fejeződött be a Barátság Kulturális Központ adventi rendezvénysorozata Százhalombattán december 18-án. A négyszáz fős közönségnek Szigetvári József igazgató kívánt kellemes ünnepeket és boldog új évet. 
Aranypolc a gyermekorvosi váróban
2017-12-20 - Gyermekkönyvekkel töltöttek meg egy könyvespolcot az Arany János Általános Iskola és Gimnázium 3.a osztályosai karácsony előtt.
László Attila a Szent István templomban
2017-12-19 - Ismét nagy sikerű adventi koncertet adott Százhalombattán, a Szent István templomban László Attila, a Csillag születik győztese, énekes-zenész az Összefogás a Magyar Családokért Egyesület szervezésében december 16-án.
Megyei elismerések
2017-12-14 - Pest Megye Népművészetéért Díjat kapott Zsille Viktória Dóra és Sebestyén Tamás a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár szervezésében vállalt kiemelkedő, évtizedes szerepéért. A kitüntetettek az elismeréseket december 8-án vehették át Budapesten, a Megyeházán.
Számítástechnikai fejlesztés az iskolákban
2017-12-13 - Régóta aktuális fejlesztést valósít meg a Klebelsberg Központ a Közép-magyarországi régióban, amelynek 650 köznevelési intézményébe 6,2 milliárd értékben 14 ezer számítógépet, hatezer laptopot és hétezer projektort szállítanak ki december 15-ig. A százhalombattai iskolákba összesen közel 50 millió forintos fejlesztés érkezett. 
A kovácsműhely
2017-12-08 - A Lakihegy Rádió Százhalombattai Stúdiójában készült el Fazekas István Dévai Bíró Mátyásról, a magyarországi reformáció első nagy alakjáról szóló hangjátéka december 6-án. A kovácsműhely című darabot Dörner György rendezte az Új Színház művészeinek közreműködésével. A tervek szerint karácsonykor mutatja be a Lakihegy, majd további, országos rádiócsatornákon is hallható lesz.
Sulihét az I-esben
2017-12-07 - Sulinapokat tartanak a héten a Százhalombattai I-es Számú Általános Iskolában. A programsorozat évről évre ismétlődő és új elemekből áll, a diákok igényeit felmérve alakítják ki.
Ígéretes jövő
2017-12-07 - Több mint hatszáz érdeklődő számára tartott előadást a MOM Kulturális Központ Nagytermében és 122 ezer forintos támogatásban részesült a MOL Tehetségprogram keretében Násztor Eszter, a százhalombattai Eötvös iskola végzőse ősszel.
Együtt ünnepelt kicsi és nagy
2017-12-06 - Fennállásának negyvenötödik évfordulója alkalmából programsorozatot szervezett a Pitypangos Óvoda Százhalombattán november 9. és 25. között.
Hatalmas játék és beszélgetés
2017-12-04 - Platón szerint többet meg lehet tudni másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt. Ez esetben hatalmas beszélgetés folyt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban december 1-jén, az intézmény névfelvételi ünnepén.
Lapozás:
Képtárak

Csak a szépre emlékezik

Ne hagyd ki! Tetoválástörténet a "Matrica" Múzeumban

Nagyszerűen kezdték a szezont a triatlonosok

Versek szárnyán

Komolyan vesszük a gyerekeket
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
LEGFRISSEBB HÍREINK
Fejlesztések Óvárosban
2018-04-23
Az óvárosiak számára rendezett lakossági fórumot a képviselő-testület április 19-én, csütörtökön a Zenálkó Etel Közösségi Házban. Vezér Mihály polgármester, Sinka László alpolgármester, a településrész képviselője mellett az eseményen részt vett Klimsa Arthur, Szalai Attila, Török Sándor, Pap Miklós képviselő, Pátkai Zsolt korábbi képviselő, valamint Janovszky Károly, a Szákom ügyvezető igazgatója, továbbá a Polgármesteri Hivatal irodavezetői, munkatársai.

Újabb vereség
2018-04-23
A bajnokságot vezető Nagytétény vendége volt a Battai Gurítók tekecsapata április 17-én Budapesten.

Osztrák modellregatta
2018-04-23
Az ausztriai Pichlingersee Regattán vendégszerepeltek a százhalombattai hajómodellezők a hétvégén.

Nagy csata
2018-04-23
Hét százhalombattai játékos is kerettag volt abban a nemzeti rögbiválogatottban, amely a listavezető Litvániával mérkőzött meg az Európai Nemzetek Kupája első konferenciájának északi csoportjában április 21-én Százhalombattán.

Legjobb négy között a női kézisek
2018-04-23
Idegenben és hazai pályán is nyert a Százhalombattai KE felnőtt női kézilabdacsapata a rájátszás eddigi mérkőzésein. Az alapszakaszt a második helyen zárták a lányok. A folytatásban a Pest megyei női felnőtt bajnokság B csoportjának harmadik helyéről továbblépő Pásztói KC volt az ellenfelük. Két győzelemmel az SZKE jutott a legjobb négy csapat közé.

Nyílt hét a művészeti iskolában
2018-04-20
Nyílt hét lesz a Százhalombattai Alapfokú Művészeti Iskolában április 23. és 27. között. Az intézmény tanórái szabadon látogathatók. Bővebb információ a 06 23 354-568-as telefonszámon és a www.szami-batta.hu weboldalon található. Az intézmény nyílt hetére minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Csak a szépre emlékezik
2018-04-20
Ismét szépkorút köszöntött az önkormányzat az Idősek Gondozóházában, Százhalombattán április 19-én. A 90 éves Vas Istvánné Irénke néninek Sinka László alpolgármester adta át a miniszterelnök oklevelét és a város virágcsokrát.

Karateöröm
2018-04-19
Várakozáson felül szerepeltek a battai versenyzők a Shotokan Karate International MSZ Országos Bajnokságon április 7-én Kőszegen

Titokfotel - Rázós múlt
2018-04-19
Kedves Fati, biztos, hogy minden rosszat, ami történt velünk, elő kell rángatni a múltból és foglalkozni kell vele? Nem lehet, hogy vannak dolgok, amiket jobb örökre elfelejteni és továbblépni? Judit

Pest megyei elnök lett Szalai Attila
2018-04-19
Száz százalékos támogatással a százhalombattai Szalai Attilát választották a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Pest megyei szervezete elnökének. A tisztújításra a korábbi vezető lemondása után került sor.

Tárgyalásos úton szeretnének megegyezni
2018-04-18
Félpályás útlezárással tiltakoztak tegnap délelőtt a dolgozók a Mol Dunai Finomító északi portája előtt, az Olajmunkás úton, Százhalombattán, mivel a bértárgyalások során nem született megállapodás.

Háromból három
2018-04-18
Megkezdte szereplését a százhalombattai nő labdarúgócsapat a tavaszi évadban április 15-én. A kuparendszerben szervezett megyei első osztályú bajnokságban itthon játszhatták le az első három meccsüket.

Nyolcvanezer lépés a kedvetekért
2018-04-17
Huszonöten teljesítették az idei Eötvös-futás mintegy 80 kilométeres távját Soós Elekkel április 13-án. A százhalombattai sportember kilencedik alkalommal futott, hogy tiszteletét fejezze ki egykori iskolájának és jó példát mutasson a tanulóifjúságnak.

Táborok a Régészeti Parkban
2018-04-17
Szervezi: "Matrica" Múzeum és Régészeti Park •    Fára mászni volna jó!

Nyári kalandtáborok 7 éves kortól
2018-04-17
Egy emlékezetes hét, helyben – Fókuszban a szabad, egészséges mozgás

ELEVEN DANCE JP és MOVE UP JP - Nyári tábor 2018
2018-04-17
Szervezi: JP Dance Company Egy időpontban, két külön teremben, külön foglalkozáson várjuk a gyerekeket az alábbiak szerint: ElevenDance JP (5-7 év) Move Up JP (8-14 év) Lassan, de idén is elérkezett a tavasz...

Nagyszerűen kezdték a szezont a triatlonosok
2018-04-17
A VUK SE triatlonszakosztálya számára a megyei úszó diákolimpia volt az év első versenye, amely még bőven az alapozást frissítette fel január 21-én a százhalombattai sportuszodában. Soós Dorka 100 méter gyorsúszásban indult és kiváló egyéni csúccsal nyert.

Nyári táborok
2018-04-17
A Százhalombattai Hírtükör online felületén idén is közzétesszük a helyi és környékbeli nyári táborokat, programokat. A szolgáltatással azoknak a szülőknek kívánunk segítséget nyújtani, akik szeretnék, hogy gyerekeik biztonságosan és tartalmasan töltsék a nyári szünidőt. A táborokat, programokat kínáló vállalkozások, szervezetek, magánszemélyek részére ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk. Érdeklődni és jelentkezni május 10-éig lehet a hirtukor@mail.battanet.hu e-mail címen, illetve a 06 30 361 8050-es telefonszámon.

5. Százhalombattai Sport- és Úszótábor
2018-04-17
Szervezi: Szél Nikolett Időpont: július 30 - augusztus 3. Helyszín: Százhalombatta, Városi Strand.Hattól tizennégy éves gyerekeknek függetlenül az úszástudástól.Ellátás: reggeli, ebéd, uzsonna.

Ritmikus gimnasztika és gyermek fitness tábor
2018-04-17
Szervezi: Elite Fitness és Ritmikus Gimnasztika Kezdők és haladók számára – Csak lányoknak, 6 éves kortól!Mozgásképzés – Tánc – Játék – Akrobatika – StrandRitmikus gimnasztika szakedző: Langauf Bernadett Fitness edző: Rigó Bianka Időpont: Július 30-Augusztus 3. Helyszín: Arany János Általános Iskola és Gimnázium, SzázhalombattaA tábor ára: 25 000 Ft / fő / hét (10 000 Ft előleg június 1-ig)Intenzív akrobatika tábor Július 9-10-11. Helyszín: Arany János Általános Iskola és Gimnázium, Százhalombatta A tábor ára: 14 000 Ft (5000 Ft előleg június 1-ig) Akrobatika edző: Rezes ZoltánBővebb információ és jelentkezés: Langauf Bernadettnél a 06-70-424-39-39-es telefonszámon. Diósdról és Érdről jelentkező lányokat igény szerint, felnőtt kísérettel visszük a battai táborba! 

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.