2020. november 28. - Stefánia napja
Szombat
Min:1°
Max:2°
Vasárnap
Min:-1°
Max:3°
Hétfő
Min:-1°
Max:2°
Kedd
Min:-2°
Max:2°
Szerda
Min:-2°
Max:2°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától
2020-11-23 - Mentes Anyu szakácskönyve címmel jelent meg szerkesztőnk, Nemes Dóra első önálló kiadványa. A kötet bármelyik konyhának hasznára, díszére válhat, remek karácsonyi ajándék, de különösen azok számára nélkülözhetetlen, akik szeretnének akkor is finomat és sokfélét enni, ha valamilyen diétát követnek.
Döntött az ifjúság a Stádium-díjról
2020-11-18 - Tavaly negyven, ebben az évben pedig kilencvenhárom Kárpát-medencei középiskola csatlakozott a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap Stádium-díjához. 
Hova tovább? Beiskolázási fórum helyett
2020-11-13 - A járványhelyzet miatt elmarad a nyolcadikosok pályaválasztási fóruma, amelyet hat éve a Kőrösi iskola szervez Százhalombattán. A jelentkezési határidők viszont közelednek, ezért igyekeztünk minden hasznos információt összegyűjteni a szülők és a végzős diákok számára.
A kocka gömbösítése
2020-10-28 - Bekerült a natgeomagazine.hu Instagram hírfolyamába és közel ezer kedvelést kapott már a százhalombattai hobbifotós, Tóth Erzsébet mobilos fényképe, amely a Rubik-kockát ábrázolja különlegesen kreatív formában.
Mellékhatások - Lelkünk elvágyódik
2020-10-19 - Mellékhatások a címe László Bandy november 9-ig látható lépcsőkiállításának a Barátság Kulturális Központban, Százhalombattán. Az alábbiakban Fazekas Levente október 16-án elhangzott megnyitó beszédét adjuk közre. 
50 év - Várostörténeti kiállítás nyílt
2020-10-15 - Az elmúlt ötven év legjelentősebb pillanatait, várostörténeti eredményeit mutatja be a "Vissza a jövőnkbe" című kiállítás, amelyet Százhalombatta várossá nyilvánításának ötvenedik évfordulója alkalmából rendezett a "Matrica" Múzeum.
Bemutató a hónap végén
2020-10-13 - Elkezdődött a díszletépítés és az összpróba, fél év késéssel, de végre színpadra kerül a jubiláló Százhalombattát ünneplő Nagy idők városa. A darab ősbemutatóját október 23-án, zárt körben tartják a Barátság Kulturális Központban. Nyilvános előadásokra október 24-én 10 és 14 órakor, valamint október 31-én 14 óra 30-kor kerül sor. Belépőjegyet 1 000 forintért lehet vásárolni a BKK jegypénztárában.
Gregor Bernadett rendezi a Ceaucescu kivégzéséről szóló színdarabot
2020-10-08 - A Jászai Mari-díjas színművésznőt bízta meg Fábián Tibor Ceaucescu utolsó napjai című drámájának színpadra állításával Fazekas István, a Széchenyi István Történelmi Vándorszínház igazgatója.  A színésznő rendezésében nyáron sikerrel mutatták be a Se veled, se nélküled című vígjátékot.
Figyelem, online könyvbemutató ma! Üdvözlet Százhalombattáról
2020-10-06 - #helloBATTA címmel állított össze emlékalbumot két helyi történész, Balpataki Katalin és Lehoczki Zsuzsanna Százhalombatta várossá nyilvánításának 50. évfordulója alkalmából.
Az életnek értelmet csak a szolgálat adhat
2020-10-06 - Nyolc év után nyugállományba vonul a városunk közoktatási intézményeit is fenntartó, működtető Érdi Tankerületi Központ igazgatója, Sárközi Márta. Ebből az alkalomból készült vele összegző beszélgetésünk.
Családbarát múzeum
2020-10-05 - Családbarát Múzeum címet kapott a százhalombattai "Matrica" Múzeum az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Az idén első alkalommal kiosztott elismerésben országosan mindössze nyolc intézmény részesült.
Csillámtetkó és vattacukor
2020-09-29 - A pandémiás helyzet sem akadályozhatta meg, hogy a gyerekek kiélvezzék a Kipp-Kopp Hetet a százhalombattai Kipp-Kopp Oviban szeptember 21-25-én. Bár a szokásos családi nap elmaradt, az óvónénik igyekeztek különleges élményekkel kárpótolni őket. Tóthné Besenyei Ibolya, óvodapedagógus beszámolója.
Új vezető a tankerület élén
2020-09-28 - Nyugdíjba vonulása miatt távozik Sárközi Márta, az Érdi Tankerületi Központ igazgatója, és helyét Rigó Katalin, a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskola intézményvezetője veszi át – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester szeptember 28-án.
Hét művész kapta meg a Széchenyi-örökség okmányát
2020-09-22 - Idén először adta át a Gróf Széchenyi Család Alapítvány az általa alapított Széchenyi-örökség Okmánya elismerést hét művésznek, köztük a Százhalombattán élő Jókai-díjas drámaírónak, Fazekas Istvánnak szeptember 21-én a Nemzeti Múzeumban.
Szüret a Dirty Canvas-nél
2020-09-21 - Több tehetségkutató és utcazenei fesztiválon is kiugróan szerepelt a 2017-ben alapított Dirty Canvas zenekar. A fiatalokból álló,  blues ihlette, akusztik unplag formáció százhalombattai énekes-gitárosa, Huff Zalán hivatásos zenésznek készül. Tehetségéről sokan meggyőződhettek különféle kulturális eseményeken.
"Csak" értelmes, alkotó, gazdag és igaz világlátású emberek
2020-09-15 - Negyvenkét kiállító, húsznál is több alkotó, aki valamilyen okból nem szerepel a tárlaton és további számtalan tanítvány, aki "járt Bandy bácsihoz", nem lett művész, "csak" értelmes, alkotó, gazdag és igaz világlátású ember. Nagyjából ez az idén 35 éves Látás Iskolájának mérlege. A százhalombattai képzőművészeti műhely jubileumi kiállítását Szigetvári József igazgató nyitotta meg a Barátság Kulturális központban szeptember 11-én.
Elindult a történelmi vándorszínház
2020-09-08 - Hangos sikert aratott a Széchenyi István Történelmi Vándorszínházat első bemutatója szeptember 4-én Ipolytarnócon a százhalombattai szerző, Fazekas István darabjával. A pillanat érkezése című monodrámát Jánosi Dávid színművész adta elő.
Közel s távol
2020-09-07 - Varga László, százhalombattai képzőművész nyerte a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós verseny magyarországi fordulójának "Near Far" (Közel, s Távol) kategóriáját.
Problémák - lehetőségként kezelve
2020-09-01 - A helyzet folyamatos változása miatt valószínűleg az idei Summerfest volt az, amelyikhez a legtöbb forgatókönyv készült. Végül teljes egészében online került megrendezésre a nemzetközi folklórfesztivál. A Forrás Néptáncegyüttes "home made" adásait, a Summer(f)EST műsorait estéről estére tízezrek nézték az öt kontinensen, de a gyártóknak is okoztak néhány "erős" pillanatot. Szigetvári József művészeti igazgatóval arról is beszélgettünk, milyen egészen új úton indította el a Forrás Néptáncegyüttest a kormányzat járványhelyzet miatti előadó- és kultúramentő kezdeményezése, a Déryné Program.    
Hagyományosan kezdődik az új tanév
2020-08-25 - A Magyar Közlönyben már megjelent rendelet alapján a megszokott menetrend szerint indulhat a tanév szeptember 1-jén. A járványhelyzet kedvező hazai alakulása miatt egyelőre nem indokolt a hagyományos oktatást digitálissal helyettesíteni – közölte az EMMI.
Nyitva lesz a művészeti iskola
2020-08-06 - Hangszerkóstolgató, festékpróbálgató nyílt napra várják az érdeklődőket a százhalombattai Művészeti Iskolában augusztus 29-én (szombaton), 9-től 13 óráig.
Felvételi meghallgatás a művészeti iskolában
2020-08-06 - Zeneművészet és képzőművészet szakon is felvételi meghallgatást tartanak a Százhalombattai Alapfokú Művészeti Iskolában a 2020/21-es tanévre jelentkezőknek augusztus 31-én (hétfőn) 14 és 18 óra között.
Tábor és intenzív kurzus a Batta Balettnél
2020-07-22 - Idén tánctábort tart a Batta Balett Stúdió július 20-tól 24-ig – adta hírül Házi Tamás, a stúdió vezetője.
Beszorulva
2020-07-16 - Mi történik az emberrel, ha már végképp nincs hová hátrálnia? Mit tesz, ha nincs már hová bújni az önhazugságok elől? Mit tesz, ha kívül és belül csakis hazugság van? Hova menekül a félelmei elől, ha rávicsorognak az "édes otthon" sötét titkai?
Summerfesti MÁS - TRENDBEN, tRENDBEN, Battai Nap-OK-é
2020-06-30 - A koronavírus-helyzet miatt az idén sem a Summerfestre, sem a Battai Napok rendezvénysorozatára nem készülhetünk a megszokott módon, de mindkettő helyett lesz valami más.
Szent László-díjat alapított a KÉSZ
2020-06-30 - Koszorúzást és megemlékezést tartott a templom patrónusa, Szent László tiszteletére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja és a katolikus egyházközség június 26-án, Százhalombattán. A megemlékezésen először adták át a KÉSZ-csoport által alapított Szent László-díjat.
Történelmi vándorszínház
2020-06-12 - Történelmi vándorszínházat hozott létre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, amelynek vezetésével a városunkban élő drámaírót, Fazekas Istvánt bízták meg.
Száz éve írták alá a trianoni békediktátumot
2020-06-04 - Az évforduló alkalmából Ablonczy Balázs történész A párizsi békekonferencia és Magyarország, 1919–1920 című tanulmányát adjuk közre. A szerző az MTA–Lendület Trianon 100 Kutatócsoportjának vezetője (Phd habil.)
Gyerek nélkül, gyerekkel Tanévet zárnak az iskolák
2020-06-02 - Egyelőre nem zárultak le az osztályzatok, de az iskolaigazgatók szerint a két és fél hónapos távoktatás ellenére eredményes volt a tanév. A járványügyi korlátozások alatt elenyészően kevesen kérték az ügyeletet. A tanévzárókat és ballagásokat a hagyományostól eltérő módon, de nagyrészt már személyes jelenléttel tervezik a százhalombattai általános iskolák. 
Zajlik az óvodai nevelés
2020-05-25 - A legújabb kormányrendelet értelmében május 25-től minden vidéki településen, így Százhalombattán is a veszélyhelyzet előtti normál rendben fogadják a gyerekeket az óvodák és a bölcsőde. A battai intézményekben felkészültek a kicsik érkezésére, de még nem számítanak arra, hogy teljes létszám lesz a csoportszobákban.
Ha a világ a feje tetejére áll is
2020-05-18 - "A világ a feje tetejére állhat, de mi akkor is megtartjuk a Battai Könyvünnepet!" – jelentette be a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár. Az intézmény ötödik alkalommal szervez egész napos programsorozatot az olvasás népszerűsítése érdekében június 5-ére.
Új ágyások a Pitypangosban
2020-05-04 - Idén sem maradt el a virágládák és kiskertek frissítése a százhalombattai Pitypangos Óvodában, ahol a Föld Napja alkalmából gyógynövényeket ültettek a magaságyásokba és a kertekbe, mindkét telephelyen – mondta el Sebestyén Mihályné, intézményvezető.
Száznyolcvanan kezdik meg az érettségit hétfőn
2020-04-29 - A magyar vizsgával kezdik meg az érettségit a százhalombattai középiskolások május 4-én, hétfőn. Összesen száznyolcvanan maturálnak az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban, valamint a SZISZKI-ben. Az idei tanévben csak írásbeli vizsga lesz.
Pillantás a múltba az ötvenedik évfordulón - Dr. Matta Árpád, a város első díszpolgára
2020-04-01 - Valószínűleg senki előtt nem ismeretlen a név, amelyet az egyik városrész, a Matta-kert is visel. De kiről nevezték el ezt a területet, és miért pont róla? A járványügyi helyzet miatt a Százhalombatta várossá nyilvánításának ötvenedik évfordulójára tervezett ünnepi programok is elmaradtak. A Hamvas Béla Városi Könyvtár első - és bizonytalan ideig utolsó – jubileumi előadásán a Matta családról mesélt Lehoczki Zsuzsanna történész. 
Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30 - Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.
Digitális néptáncoktatás
2020-03-26 - Mint minden iskolában, a százhalombattai Pesovár Ferenc Néptánc Suliban is átálltak digitális oktatásra. A pedagógusok különböző online feladatokat találnak ki a gyerekeknek, amelyekkel folklórismeretüket tudják bővíteni, és videóüzenetek segítségével az eddig tanult tánclépéseket is átismételhetik.
Új időpontok a BKK-ban
2020-03-24 - Közzétette a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott színházi előadások tervezett, új időpontját a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán.
Megtartó kultúra
2020-03-24 - Pozitív gondolatok és tettek megosztásával, online galériával enyhítené az elszigeteltséget és a levertséget a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán. Az intézmény naponta háromszor szeretne hírt adni a baratsagkk.hu weboldalon és Facebook-oldalán keresztül.
Elhalasztott ősbemutató
2020-03-23 - A koronavírus-járvány miatt a tervek szerint június 7-én tartják meg Fazekas István Nagy idők városa című színdarabjának ősbemutatóját a Barátság Kulturális Központban, Százhalombattán. Az alkotás városunk történetéről szól: a vaskortól napjainkig dolgozza fel az itt élő emberek küzdelmeit.
Pénzhét a Kőrösiben
2020-03-17 - Hatodik alkalommal rendezték meg a Pénz7 elnevezésű programot a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában a Pénziránytű Alapítvány
Ügyelet, étkeztetés, távoktatás - Csak a szülőkkel közösen lehet eredményes a tanítás
2020-03-17 - Minden iskolában elkezdődött a digitális oktatás szervezése hétfőn. Az igazgatók szerint felkészültek a pedagógusok, de a szülői támogatásra is nagy szükség van.
Nyílt napokra várják a nagycsoportosokat
2020-03-09 - Nyílt napokat szerveznek a százhalombattai általános iskolák, hogy a beiratkozásra készülő óvodások és szüleik megismerhessék az intézményeket és a leendő tanítókat.
Aranyos percek
2020-03-09 - Idén is vendégül látták a város nagycsoportos óvodásait a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban március elején, a névadó születésnapjára emlékező Arany-napok keretében.
Magyar sorskérdések a színpadon
2020-03-06 - Hatalmas sikert aratott Herczeg Ferenc leghíresebb regényének, Az élet kapujának a színpadi változata a február 28-i ősbemutatón az Újszínházban. A kisregényt Fazekas István Jókai-díjas író írta színpadra.
Helyünket keresve - A férfi hódít, a nő csábít
2020-03-06 - Ezzel a címmel tartott előadást dr. Feikné Nagy Judit szexológus Százhalombattán, a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 14-én. Nincs új a nap alatt, és a téma örök, a biológia és a genetika mit sem változott, de van, amit nem lehet elégszer elmondani.
Thália Tanoda
2020-03-03 - Felvételi meghallgatást tartott a Thália Tanoda Százhalombattán február 29-én. A színiiskola a közeljövőben indítja el battai képzését, nyáron már bemutató előadást terveznek. A meghallgatáson nagy volt az érdeklődés, a felvételt nyert gyerekek heti egy vagy két alkalommal, szerdán és szombaton vehetnek részt a foglalkozásokon.
Elkezdődtek a próbák
2020-03-03 - Elkezdődtek a Nagy idők városa című eseményjáték próbái az Újszínházban, Budapesten március 2-án. Fazekas István százhalombattai drámaíró művét április 1-jén fogják bemutatni a Barátság Kulturális Központban, ahol mások mellett Szakács Tibor, Koncz Gábor, Bordán Irén és Gregor Bernadett is színpadra lép.
Elűzték a telet
2020-03-02 - Nagyon sokan vettek részt az első tavaszváró, téltemető busózáson Százhalombattán február 29-én.
Csalogató foglalkozások a Kőrösiben
2020-02-28 - Izgalmas és mozgalmas foglalkozásokon mutatkozik be a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában március folyamán. Az iskolába csalogató programsorozat február 24-én kezdődött el.
Nyitva van az aranykapu
2020-02-25 - Farsangi forgataggal kezdődött a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban "Nyitva van az Arany-kapu" beiskolázási programsorozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek február 20-án.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
Felhívások
- Meghívó - 2020-10-01
- Mezőgazdasági összeírás - 2020-09-15
Képtárak

Árokásók

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától

A tilalom csendje

Jubileumi Miss Hungary a gödöllői kastélyban

Örömmel és hittel
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-11-11 - A kormányrendelet alapján az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók munkájuk támogatása érdekében korlátlan díjmentes utazásra jogosultak a MÁV-csoport járatain: a vasúton, a HÉV-en és a buszokon is. A jogosultságot igazolni kell.
2020-11-03 - Virtuálisan nyílt meg Kiss Zsuzsi patchwork-kiállítása a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán.
2020-10-28 -
HÍREINK
Utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án
2020-11-27
A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.

Az első óra az időseké a postán
2020-11-26
Az ország összes postáján elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek a nyitást követő egy órában mától. A Magyar Posta az időseknek azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a többi ügyfelétől pedig türelmet kér.

Folytatja a szűrést az önkormányzat
2020-11-25
Közel hatszáz COVID-tesztet végeztek el a szakorvosi rendelőben az önkormányzat támogatásával november 9-e óta Százhalombattán. A szűrésen részt vettek az egészségközpont, a bölcsőde, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ, az óvodák és az iskolák munkatársai. Erről számolt be Vezér Mihály polgármester ma a városházán.

Elhunyt Szabó Pál a fehér asztal lovagja, a mester, a gasztronómiai nagykövete
2020-11-24
Megrendülten értesültem arról, hogy városunk köztiszteletben álló polgára Szabó Pál, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagykövete és az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend főkancellárja 75. életévében elhunyt.

Megkapták az állampolgárságot
2020-11-24
Megszerezte a magyar állampolgárságot Dinh Van Hoan és családja. Az erről szóló dokumentumokat Török Sándor alpolgármester adta át a vietnámi származású házaspárnak november 12-én a városházán. Az ünnepélyes eseményen Klimsa Arthúr, a család barátja is részt vett.  

Futsal
2020-11-24
Megkezdődtek a futsal teremtorna küzdelmei a VUK SE korosztályos labdarúgócsapatai számára. Szépen szerepeltek a mérkőzéseken a zárt kapuk mögött rendezett első fordulón november 21-én Budaörsön, az Aramis SE csarnokában.

Lövészsiker
2020-11-24
Harmadik helyen végzett a sportlövők egyik legrangosabb hazai versenyén, a tizenhatodik alkalommal megrendezett Hungarian Open-en a Százhalombattai Lövészklub versenyzője, Joó Attila a férfiak 60 lövéses légpisztoly számában. A megméretésre rendkívüli biztonsági intézkedések mellett került sor november 20-22-én.

Árokásók
2020-11-24
Szabó Gábor és Szalai Attila önkormányzati képviselők vezetésével, önkéntesek lelkes csapata oldotta meg a csapadékvíz-elvezetés régóta fennálló problémáját az óvárosi Kárász utcában november 21-én.

Van kiút - A felelősség a bántalmazóé
2020-11-24
Amennyiben ismernek olyan nőt, akiről úgy vélik, hogy családon belüli erőszak áldozata, hívják fel a figyelmét arra, hogy a hatóságok és a nők jogaiért küzdő szervezetek segítséget, tájékoztatást tudnak nyújtani neki – erre hívja fel a figyelmet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nők elleni erőszak világnapja, november 25-e előtt.

Fedett pálya
2020-11-24
A hideg idő beköszöntével lefedte a sportparkban található kosárlabdapályát az üzemeltető egyesület Százhalombattán. A helyszínen található tájékoztató szerint a sátras pályát – a jelenleg érvényes korlátozó intézkedések feloldása után is – csak az SZKSE játékosai vehetik igénybe.

Harminc nap internet
2020-11-24
Internetes szolgáltatókat kérdeztünk meg arról, hogyan jelezhetik ügyfeleik, ha élni szeretnének a kormányrendeletben lehetővé tett 30 napos ingyenes internetszolgáltatással. Egyelőre a Telekomtól és a DIGI-től kaptunk választ. Cikkünket frissítjük.

Öt éves környezetvédelmi program
2020-11-23
Elkészíttette a 2021-től 2026-ig tartó időszakra vonatkozó települési környezetvédelmi programját a százhalombattai önkormányzat.

Szexuális szolgáltatás ígéretével bevitte az erdőbe, zsarolás lett a vége
2020-11-23
Az élet, vagy testi épség elleni, avagy más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt tartóztatott le egy nőt a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. november 23-án.  Az ügyben a Ceglédi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától
2020-11-23
Mentes Anyu szakácskönyve címmel jelent meg szerkesztőnk, Nemes Dóra első önálló kiadványa. A kötet bármelyik konyhának hasznára, díszére válhat, remek karácsonyi ajándék, de különösen azok számára nélkülözhetetlen, akik szeretnének akkor is finomat és sokfélét enni, ha valamilyen diétát követnek.

Lakatlan házba invitálta, aztán majdnem megölte a nőt a hajléktalan
2020-11-23
Brutális fordulatot vett egy laptopos filmnézésnek indult találkozó. Késsel támadt a nőre a gyanúsított, aki ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított nyomozást, a bíróság pedig letartóztatta.

Óriási választékkal látta el ügyfeleit a díler - üzletelés közben bukott le
2020-11-23
Felért egy kábítószerraktárral a férfi otthona, vevőköre pedig milliókat fizetett neki az áruért. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a gyanúsított ellen, akit a bíróság letartóztatott.

Rendkívüli szünet a bölcsiben
2020-11-23
November 27-ig rendkívüli szünetet rendelt el a bölcsőde egyik csoportjában Vezér Mihály polgármester Százhalombattán, miután az intézményvezető tájékoztatta, hogy az egyik alkalmazott közvetlen COVID-kontakt és tünetei is vannak.

Szép zárás a kéziseknél
2020-11-23
Bár nem sikerült pontot szerezni a listavezető otthonában, derekasan helyt állt az SZKE II-DKSK kézilabdacsapata a megyei férfi felnőtt bajnokság idei utolsó találkozóján november 21-én Solymáron. Solymár - SZKE II-DKSK 35:32 (15:15)

A tilalom csendje
2020-11-20
November 17-én, az este nyolc utáni kijárási tilalom hetedik napján, a Koraszülöttek Világnapján készült Medgyesi Milán százhalombattai képriportja a Hírtükör megbízásából. Bár a fotók önmagukért beszélnek, kollégánk szöveges beszámolója is érdekes, hiszen olyasmiről szól, amit a legtöbben nem éltünk meg eddig és nincs róla tapasztalatunk.

Áprilisig érvényesek az utazási kedvezményre jogosító igazolványok
2020-11-20
A november 11-én életbe lépett újabb járványügyi veszélyhelyzet miatt a MÁV-START és a Volánbusz  meghosszabbította a november 4-ét követően lejáró, utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások felhasználhatóságát.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.