2020. szeptember 24. - Gellért napja
Csütörtök
Min:15°
Max:25°
Péntek
Min:17°
Max:20°
Szombat
Min:11°
Max:17°
Vasárnap
Min:10°
Max:15°
Hétfő
Min:8°
Max:20°
Kultúra, Oktatás
Lapozás:
Hét művész kapta meg a Széchenyi-örökség okmányát
2020-09-22 - Idén először adta át a Gróf Széchenyi Család Alapítvány az általa alapított Széchenyi-örökség Okmánya elismerést hét művésznek, köztük a Százhalombattán élő Jókai-díjas drámaírónak, Fazekas Istvánnak szeptember 21-én a Nemzeti Múzeumban.
Szüret a Dirty Canvas-nél
2020-09-21 - Több tehetségkutató és utcazenei fesztiválon is kiugróan szerepelt a 2017-ben alapított Dirty Canvas zenekar. A fiatalokból álló,  blues ihlette, akusztik unplag formáció százhalombattai énekes-gitárosa, Huff Zalán hivatásos zenésznek készül. Tehetségéről sokan meggyőződhettek különféle kulturális eseményeken.
"Csak" értelmes, alkotó, gazdag és igaz világlátású emberek
2020-09-15 - Negyvenkét kiállító, húsznál is több alkotó, aki valamilyen okból nem szerepel a tárlaton és további számtalan tanítvány, aki "járt Bandy bácsihoz", nem lett művész, "csak" értelmes, alkotó, gazdag és igaz világlátású ember. Nagyjából ez az idén 35 éves Látás Iskolájának mérlege. A százhalombattai képzőművészeti műhely jubileumi kiállítását Szigetvári József igazgató nyitotta meg a Barátság Kulturális központban szeptember 11-én.
Elindult a történelmi vándorszínház
2020-09-08 - Hangos sikert aratott a Széchenyi István Történelmi Vándorszínházat első bemutatója szeptember 4-én Ipolytarnócon a százhalombattai szerző, Fazekas István darabjával. A pillanat érkezése című monodrámát Jánosi Dávid színművész adta elő.
Közel s távol
2020-09-07 - Varga László, százhalombattai képzőművész nyerte a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós verseny magyarországi fordulójának "Near Far" (Közel, s Távol) kategóriáját.
Problémák - lehetőségként kezelve
2020-09-01 - A helyzet folyamatos változása miatt valószínűleg az idei Summerfest volt az, amelyikhez a legtöbb forgatókönyv készült. Végül teljes egészében online került megrendezésre a nemzetközi folklórfesztivál. A Forrás Néptáncegyüttes "home made" adásait, a Summer(f)EST műsorait estéről estére tízezrek nézték az öt kontinensen, de a gyártóknak is okoztak néhány "erős" pillanatot. Szigetvári József művészeti igazgatóval arról is beszélgettünk, milyen egészen új úton indította el a Forrás Néptáncegyüttest a kormányzat járványhelyzet miatti előadó- és kultúramentő kezdeményezése, a Déryné Program.    
Hagyományosan kezdődik az új tanév
2020-08-25 - A Magyar Közlönyben már megjelent rendelet alapján a megszokott menetrend szerint indulhat a tanév szeptember 1-jén. A járványhelyzet kedvező hazai alakulása miatt egyelőre nem indokolt a hagyományos oktatást digitálissal helyettesíteni – közölte az EMMI.
Nyitva lesz a művészeti iskola
2020-08-06 - Hangszerkóstolgató, festékpróbálgató nyílt napra várják az érdeklődőket a százhalombattai Művészeti Iskolában augusztus 29-én (szombaton), 9-től 13 óráig.
Felvételi meghallgatás a művészeti iskolában
2020-08-06 - Zeneművészet és képzőművészet szakon is felvételi meghallgatást tartanak a Százhalombattai Alapfokú Művészeti Iskolában a 2020/21-es tanévre jelentkezőknek augusztus 31-én (hétfőn) 14 és 18 óra között.
Tábor és intenzív kurzus a Batta Balettnél
2020-07-22 - Idén tánctábort tart a Batta Balett Stúdió július 20-tól 24-ig – adta hírül Házi Tamás, a stúdió vezetője.
Beszorulva
2020-07-16 - Mi történik az emberrel, ha már végképp nincs hová hátrálnia? Mit tesz, ha nincs már hová bújni az önhazugságok elől? Mit tesz, ha kívül és belül csakis hazugság van? Hova menekül a félelmei elől, ha rávicsorognak az "édes otthon" sötét titkai?
Summerfesti MÁS - TRENDBEN, tRENDBEN, Battai Nap-OK-é
2020-06-30 - A koronavírus-helyzet miatt az idén sem a Summerfestre, sem a Battai Napok rendezvénysorozatára nem készülhetünk a megszokott módon, de mindkettő helyett lesz valami más.
Szent László-díjat alapított a KÉSZ
2020-06-30 - Koszorúzást és megemlékezést tartott a templom patrónusa, Szent László tiszteletére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja és a katolikus egyházközség június 26-án, Százhalombattán. A megemlékezésen először adták át a KÉSZ-csoport által alapított Szent László-díjat.
Történelmi vándorszínház
2020-06-12 - Történelmi vándorszínházat hozott létre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, amelynek vezetésével a városunkban élő drámaírót, Fazekas Istvánt bízták meg.
Száz éve írták alá a trianoni békediktátumot
2020-06-04 - Az évforduló alkalmából Ablonczy Balázs történész A párizsi békekonferencia és Magyarország, 1919–1920 című tanulmányát adjuk közre. A szerző az MTA–Lendület Trianon 100 Kutatócsoportjának vezetője (Phd habil.)
Gyerek nélkül, gyerekkel Tanévet zárnak az iskolák
2020-06-02 - Egyelőre nem zárultak le az osztályzatok, de az iskolaigazgatók szerint a két és fél hónapos távoktatás ellenére eredményes volt a tanév. A járványügyi korlátozások alatt elenyészően kevesen kérték az ügyeletet. A tanévzárókat és ballagásokat a hagyományostól eltérő módon, de nagyrészt már személyes jelenléttel tervezik a százhalombattai általános iskolák. 
Zajlik az óvodai nevelés
2020-05-25 - A legújabb kormányrendelet értelmében május 25-től minden vidéki településen, így Százhalombattán is a veszélyhelyzet előtti normál rendben fogadják a gyerekeket az óvodák és a bölcsőde. A battai intézményekben felkészültek a kicsik érkezésére, de még nem számítanak arra, hogy teljes létszám lesz a csoportszobákban.
Ha a világ a feje tetejére áll is
2020-05-18 - "A világ a feje tetejére állhat, de mi akkor is megtartjuk a Battai Könyvünnepet!" – jelentette be a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtár. Az intézmény ötödik alkalommal szervez egész napos programsorozatot az olvasás népszerűsítése érdekében június 5-ére.
Új ágyások a Pitypangosban
2020-05-04 - Idén sem maradt el a virágládák és kiskertek frissítése a százhalombattai Pitypangos Óvodában, ahol a Föld Napja alkalmából gyógynövényeket ültettek a magaságyásokba és a kertekbe, mindkét telephelyen – mondta el Sebestyén Mihályné, intézményvezető.
Száznyolcvanan kezdik meg az érettségit hétfőn
2020-04-29 - A magyar vizsgával kezdik meg az érettségit a százhalombattai középiskolások május 4-én, hétfőn. Összesen száznyolcvanan maturálnak az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban, valamint a SZISZKI-ben. Az idei tanévben csak írásbeli vizsga lesz.
Pillantás a múltba az ötvenedik évfordulón - Dr. Matta Árpád, a város első díszpolgára
2020-04-01 - Valószínűleg senki előtt nem ismeretlen a név, amelyet az egyik városrész, a Matta-kert is visel. De kiről nevezték el ezt a területet, és miért pont róla? A járványügyi helyzet miatt a Százhalombatta várossá nyilvánításának ötvenedik évfordulójára tervezett ünnepi programok is elmaradtak. A Hamvas Béla Városi Könyvtár első - és bizonytalan ideig utolsó – jubileumi előadásán a Matta családról mesélt Lehoczki Zsuzsanna történész. 
Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30 - Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.
Digitális néptáncoktatás
2020-03-26 - Mint minden iskolában, a százhalombattai Pesovár Ferenc Néptánc Suliban is átálltak digitális oktatásra. A pedagógusok különböző online feladatokat találnak ki a gyerekeknek, amelyekkel folklórismeretüket tudják bővíteni, és videóüzenetek segítségével az eddig tanult tánclépéseket is átismételhetik.
Új időpontok a BKK-ban
2020-03-24 - Közzétette a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra halasztott színházi előadások tervezett, új időpontját a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán.
Megtartó kultúra
2020-03-24 - Pozitív gondolatok és tettek megosztásával, online galériával enyhítené az elszigeteltséget és a levertséget a Barátság Kulturális Központ Százhalombattán. Az intézmény naponta háromszor szeretne hírt adni a baratsagkk.hu weboldalon és Facebook-oldalán keresztül.
Elhalasztott ősbemutató
2020-03-23 - A koronavírus-járvány miatt a tervek szerint június 7-én tartják meg Fazekas István Nagy idők városa című színdarabjának ősbemutatóját a Barátság Kulturális Központban, Százhalombattán. Az alkotás városunk történetéről szól: a vaskortól napjainkig dolgozza fel az itt élő emberek küzdelmeit.
Pénzhét a Kőrösiben
2020-03-17 - Hatodik alkalommal rendezték meg a Pénz7 elnevezésű programot a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában a Pénziránytű Alapítvány
Ügyelet, étkeztetés, távoktatás - Csak a szülőkkel közösen lehet eredményes a tanítás
2020-03-17 - Minden iskolában elkezdődött a digitális oktatás szervezése hétfőn. Az igazgatók szerint felkészültek a pedagógusok, de a szülői támogatásra is nagy szükség van.
Nyílt napokra várják a nagycsoportosokat
2020-03-09 - Nyílt napokat szerveznek a százhalombattai általános iskolák, hogy a beiratkozásra készülő óvodások és szüleik megismerhessék az intézményeket és a leendő tanítókat.
Aranyos percek
2020-03-09 - Idén is vendégül látták a város nagycsoportos óvodásait a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban március elején, a névadó születésnapjára emlékező Arany-napok keretében.
Magyar sorskérdések a színpadon
2020-03-06 - Hatalmas sikert aratott Herczeg Ferenc leghíresebb regényének, Az élet kapujának a színpadi változata a február 28-i ősbemutatón az Újszínházban. A kisregényt Fazekas István Jókai-díjas író írta színpadra.
Helyünket keresve - A férfi hódít, a nő csábít
2020-03-06 - Ezzel a címmel tartott előadást dr. Feikné Nagy Judit szexológus Százhalombattán, a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 14-én. Nincs új a nap alatt, és a téma örök, a biológia és a genetika mit sem változott, de van, amit nem lehet elégszer elmondani.
Thália Tanoda
2020-03-03 - Felvételi meghallgatást tartott a Thália Tanoda Százhalombattán február 29-én. A színiiskola a közeljövőben indítja el battai képzését, nyáron már bemutató előadást terveznek. A meghallgatáson nagy volt az érdeklődés, a felvételt nyert gyerekek heti egy vagy két alkalommal, szerdán és szombaton vehetnek részt a foglalkozásokon.
Elkezdődtek a próbák
2020-03-03 - Elkezdődtek a Nagy idők városa című eseményjáték próbái az Újszínházban, Budapesten március 2-án. Fazekas István százhalombattai drámaíró művét április 1-jén fogják bemutatni a Barátság Kulturális Központban, ahol mások mellett Szakács Tibor, Koncz Gábor, Bordán Irén és Gregor Bernadett is színpadra lép.
Elűzték a telet
2020-03-02 - Nagyon sokan vettek részt az első tavaszváró, téltemető busózáson Százhalombattán február 29-én.
Csalogató foglalkozások a Kőrösiben
2020-02-28 - Izgalmas és mozgalmas foglalkozásokon mutatkozik be a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában március folyamán. Az iskolába csalogató programsorozat február 24-én kezdődött el.
Nyitva van az aranykapu
2020-02-25 - Farsangi forgataggal kezdődött a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban "Nyitva van az Arany-kapu" beiskolázási programsorozata a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek február 20-án.
Óvodai beiratkozás
2020-02-20 - A 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai jelentkezésről és beiratkozásról tett közzé tudnivalókat az önkormányzat Százhalombattán. 
Minden ölelés a jövőt építi
2020-02-20 - "Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai" – ezzel a címmel tartott nagysikerű előadást Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a Nyitott Akadémia százhalombattai sorozatában, a Barátság Kulturális Központban február 18-án.
Eleven mulatság
2020-02-19 - Színes, élénk télűző mulatságot rendeztek a Szivárvány Óvodában február 14-én Százhalombattán.
Nagy idők városa
2020-02-19 - Ezzel a címmel írt két felvonásos eseményjátékot Százhalombatta várossá válásának ötven éves jubileumára Fazekas István Jókai-díjas drámaíró. Az ősbemutatót április 1-jén láthatjuk a Barátság Kulturális Központban.
Ismét dobogón a battai konyhafőnök
2020-02-18 - Az előkelő harmadik helyet szerezte meg a százhalombattai mesterszakács, Balázs Attila az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjében, amelyet a hagyományoknak megfelelően a SIRHA nemzetközi élelmiszeripari kiállítás keretében tartottak február 6-án Budapesten.
Suliváró az Eötvösben
2020-02-11 - A hagyományokhoz híven az idei tanév második felében is színes programokkal várják a nagycsoportos, leendő első osztályos óvodásokat és szüleiket a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskolába.
Olvass, írj, rajzolj! Anne Frankkal
2020-02-11 - Gondolkodásra, alkotásra ösztönző, interaktív kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban február 10-én. Az Anne Frank szellemi örökségére épülő utazó bemutató az amszterdami Anne Frank Házból indult el.
Zsurzs Kati felvételiztet a színitanodában
2020-02-10 - Százhalombattai leányiskolát nyit a fővárosi Thália Tanoda az óvárosi közösségi házban márciusban. A felvételi meghallgatást Seszták Szidónia igazgató mellett Zsurzs Katalin színművésznő tartja február 29-én, szombaton, 10 órától.
Harmadszor is zöld a Napsugár
2020-02-06 - Harmadik alkalommal nyerte el a "Zöld Óvoda" címet a Százhalombattai Napsugár Óvoda január 23-án.
Elhunyt a legendás szaxofonos - Tavaly még nekünk zenélt
2020-02-06 - Tegnap elhunyt az 58 éves szaxofonművész, Gyenes Béla, aki munkássága alatt olyan zenekarok tagja volt, mint a Satöbbi, a Kentaur, a Pierrot, az R-GO, a PUF, a Rapülők, a Studió Dixiland, a Takács Tamás DBB, az Emberek vagy az Uniszex. 
Ismerd meg magadat! Új uniós együttműködés a SZISZKI-ben
2020-02-06 - Az önismeret témakörét dolgozza fel a SZISZKI két tanévre szóló új európai uniós Erasmus+ együttműködése, aminek keretében nemzetközi tanári találkozóra került sor január 22-24-én Százhalombattán. Az eseményekről Pozsgainé Dobák Anita számolt be.  
Mindenkinek vidám farsangot!
2020-02-04 - Bukfenc Bohóc – Bölöni Réka - nyitotta meg a farsangi hetet a százhalombattai Kipp-Kopp Óvodában január utolsó hetében. Jó kedvet hozott a varázsbőröndjében, amely egész héten kitartott.
Úton, útfélen, avagy Érdtől az Óceánig
2020-02-03 - Nagysikerű önálló előadást tartott a Művészetek Palotájában a százhalombattai Forrás Néptáncegyüttes fennállásának 35 éves jubileuma alkalmából január 26-án.
Lapozás:
Képtárak

Több mint sportcentrum

OB-t rendeztek a battai modellezők

"Csak" értelmes, alkotó, gazdag és igaz világlátású emberek

Modellezés - Előkelő helyek az OB-n

Hajómodellezők Orfűn
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-09-21 -
2020-09-14 - Tanácskozik a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete szeptember 17-én, csütörtökön 9 órától a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban.
2020-09-11 -
HÍREINK
Szebb, tágasabb, modernebb
2020-09-24
Több árusítóhellyel, bővebb árukínálattal várja a vásárlókat a felújított százhalombattai piac. A szeptember 23-ai átadó ünnepségen Bóna Zoltán országgyűlési képviselő és Vezér Mihály polgármester vágta át a nemzeti színű szalagot, jelen volt többek között Nagy Balázs alpolgármester és több önkormányzati képviselő.

SZKE - Üllő VKSK 35-13 (11-7)
2020-09-22
III. osztályú férfi serdülő kézilabda-mérkőzés, szeptember 19.

Hét művész kapta meg a Széchenyi-örökség okmányát
2020-09-22
Idén először adta át a Gróf Széchenyi Család Alapítvány az általa alapított Széchenyi-örökség Okmánya elismerést hét művésznek, köztük a Százhalombattán élő Jókai-díjas drámaírónak, Fazekas Istvánnak szeptember 21-én a Nemzeti Múzeumban.

Több mint sportcentrum
2020-09-22
Hivatalosan is átadták az Omega Sportcentrumot Százhalombattán szeptember 21-én. A széles körű szolgáltatást nyújtó létesítmény pár hónapja nyílt meg újból Óvárosban, az Erőmű út 14. szám alatt. A fogadással egybekötött ünnepélyes eseményen részt vett többek között Vezér Mihály, polgármester és Szabó Gábor, a városrész ökormányzati képviselője.

Értő segítség - Szakfordító iroda nyílik Százhalombattán
2020-09-21
A százhalombattai Turiné Zdenkó Andrea már egészen korán, általános iskolás korában eldöntötte, hogy nyelvekkel szeretne foglalkozni. Első diplomáját az ELTE-n szerezte német-orosz szakos nyelvtanárként, majd néhány – de szakmailag releváns – kitérő után a szakfordítói piacon találta meg a helyét.

Száz kilométeres háziverseny
2020-09-21
Remekül teljesítettek a SZVISE Atlétika szakosztályának versenyzői a huszonharmadik alkalommal megrendezett Kékes Csúcsfutáson szeptember 19-én.

Úszás - Battai éremeső
2020-09-21
Öt arany-, tizennégy ezüst- és hat bronzéremmel zárták a VUK SE úszói a saját rendezésű Jövő Bajnokai és Utánpótlás Strandversenyt szeptember 19-20-án Százhalombattán.

OB-t rendeztek a battai modellezők
2020-09-21
A százhalombattai Dunementi Energia Modellező Klub rendezte meg a rádiótávirányítású vitorlás hajómodellek országos bajnokságát MM hajóosztályban szeptember 19-én a sukorói evezős pályán.

Országos első
2020-09-21
Első helyen végzett Nádasy Gergely, a Százhalombattai VUK SE teniszezője a MINOREX Kupa 1. kategóriás, kiemelt F18-as országos versenyen, amit Budapesten rendeztek szeptember 12-14-én.

Tovább szigorítják a maszkhasználatot
2020-09-21
Már nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem az utasok által használt állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező lesz a maszk használata szeptember 21-től.

Megérdemelt győzelem
2020-09-21
4:0 arányú győzelmet aratott a VUK SE U17-es labdarúgócsapata Pécelen a Pest megyei I. osztályú bajnokság harmadik fordulójában szeptember 20-án. A több alapemberét is nélkülöző battai gárda végig irányította a mérkőzést, és az első félidőben kihagyott helyzetek után a második játékrészben gólra váltotta a lehetőségeit.

Döntetlen a megyei I. osztályú férfi kézilabda-bajnokságban
2020-09-21
SZKE II-DKSK- Domony 30:30 (9:16)

Magabiztos győzelem az első hazai meccsen
2020-09-21
SZÁZHALOMBATTAI KE - ÜLLŐI VKSK 31:24 (17:10) Nagyjából 7 hónap szünet után játszhatott a csapat újra bajnoki mérkőzést hazai pályán. Az Üllői VKSK nagyon kellemetlen és az utolsó percig küzdő ellenfélnek bizonyult. Ráadásul legutóbb az SZKE hazai pályán nagyon gyenge teljesítménnyel kikapott tőlük, szóval volt miért revansot vennie. 

Szüret a Dirty Canvas-nél
2020-09-21
Több tehetségkutató és utcazenei fesztiválon is kiugróan szerepelt a 2017-ben alapított Dirty Canvas zenekar. A fiatalokból álló,  blues ihlette, akusztik unplag formáció százhalombattai énekes-gitárosa, Huff Zalán hivatásos zenésznek készül. Tehetségéről sokan meggyőződhettek különféle kulturális eseményeken.

Durván a duplája a lom
2020-09-21
Egyelőre nincsenek számok, de nagyjából a megszokott mennyiség duplája került utcára az őszi lomtalanítás során Százhalombattán.

Gyermeknap és diaszpóra napja a RONÖ-nál
2020-09-18
A gyermeknapot és a külföldön élő románok napját is megrendezte a százhalombattai Román Nemzetiségi Önkormányzat augusztusban – számolt be Zimmermann Krisztina, elnök.

Börtönbe megy a férfi, aki vendégségben szexuálisan zaklatott egy nőt, majd tévedéssel magyarázta tettét
2020-09-18
A Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2020. szeptember 18-án ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit szexuális erőszak bűntette miatt a Váci Járásbíróság 2020. március 15-én kihirdetett elsőfokú ítéletében 2 év szabadságvesztésre ítélt, amelynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette.

Negyedére faragták a deficitet - Képviselő-testületi összefoglaló
2020-09-18
Sikerült az év eleji 1,2 milliárdos költségvetési hiányt 300 millióra csökkenteni Százhalombattán – mondta el Vezér Mihály polgármester a képviselő-testület tegnapi ülésén, amelyen elfogadták a költségvetési rendelet módosítását. A városvezető köszönetet mondott minden intézmény- és cégvezetőnek, a Polgármesteri Hivatal munkatársainak, a felügyelő és külső bizottsági tagoknak, valamint a képviselőknek a kitartó, szakmai együttműködésért. A városi tartalékvagyona év végére eléri a 4 milliárd forintot. Vezér Mihály a lakosság megértését is megköszönte a költségcsökkenést célzó elkerülhetetlen pénzügyi szigorítások miatt. "Most a hosszútávú jövőért hozunk rövidtávú áldozatot" – mondta.

Brutálisan megölte feleségét, mert azt hitte az ördög beszél hozzá - kényszergyógykezelésre ítélte a bíróság
2020-09-18
A Budapest Környéki Törvényszék 2020. szeptember 17-én távmeghallgatás útján megtartott nyilvános előkészítő ülést követő tárgyaláson ítéletet hozott annak a férfinak a büntetőügyében, akit az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolt.

Tanulásmódszertan-projektnapok a SZISZKI-ben
2020-09-18
Egy lemorzsolódást preventáló VEKOP-projektben vesz részt az Érdi SZC minden iskolája.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.