2018. június 19. - Gyárfás napja
Kedd
Min:21°
Max:26°
Szerda
Min:21°
Max:27°
Csütörtök
Min:20°
Max:27°
Péntek
Min:14°
Max:20°
Szombat
Min:17°
Max:23°
Civil szféra
Lapozás:
Aranyszív
2018-06-19 - Tizenötödik alkalommal rendezte meg Aranyszív-napi ünnepségét a százhalombattai Sérültekért Alapítvány a Gátőrházban június 16-án. A gálán Aranyszív-díjjal tüntetik ki azokat, akik országosan vagy helyi szinten kiemelkedően segítik a fogyatékkal élő emberek életét.
Csillagtúrák Ausztriában, Salzburg környékén
2018-06-15 - A varázslatos Salzkammergut ragyogóan kék vizű tavaival, alpesi jellegű hegyeivel, sóbányáival, barlangjaival méltán Ausztria legnépszerűbb turisztikai célpontja. A különböző méretű szebbnél szebb tavak számtalan lehetőséget kínálnak a látogatóknak, legyen az hajókázás, fürdőzés vagy csak ücsörgés valamelyik tó partján. A gyönyörű, változatos hegyvidéki táj tavasztól őszig vonzza a természet szerelmeseit.
Ők már tudják
2018-06-05 - Nyolc alsó tagozatos osztálynak tartott játékos foglalkozást a Százhalombattai Hulladékkommandó két fiatal, de annál lelkesebb tagja június elsején az Eötvös iskolában. A fő téma az ökológiai lábnyom volt.
Ajtót nyitottak
2018-05-31 - Hálásan köszönjük Nyíri Gábornak és kollégáinak, Sátor Lászlónak, Bérczes Zoltánnak és Soós Györgynek, hogy ajtót nyitottak nemcsak két műhelyünk között, hanem a lelkünkhöz is.
Biztonságosan az iskolába
2018-05-28 - A biztonságos és szabályos közlekedés alapjait sajátíthatták el a nagycsoportosok a százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda idei utolsó ovizsaru foglalkozásán május 25-én, pénteken.
Gólyahíres Családok Országos találkozója
2018-05-28 - Idén is összegyűlnek a százhalombattai Gólyahír Egyesület segítségével nyíltan örökbefogadó családok hagyományos éves találkozójukra június elején Balatonszabadi- Sóstón, a gyermektáborban. Ilyenkor hétszáznál is többen találkoznak, a gyerekek csecsemőtől 18 éves korig minden korosztályt képviselnek.
Ellopták
2018-05-28 - Három darab kisállatok befogására használatos, önműködő csapdát tulajdonítottak el ismeretlenek Dunafüreden május 17-19 között.
A közbiztonság közös érdek
2018-05-23 - Ismét városunkban került megrendezésre az Országos Polgárőr Szövetség nagyszabású rendezvénye, amelyen a nemzetvédelmi egyetemről érkezett professzorok előadását hallgathatták meg a résztvevők május 18-án.
Ercsiben is járőröznek
2018-05-11 - Az önkormányzat felkérésére a szomszédos Ercsiben is megkezdte környezetvédelmi munkáját a százhalombattai Hulladékkomandó Társadalmi Járőrszolgálat május 2-án. A civil szervezet legfontosabb feladata az illegális hulladéklerakás megfékezése lesz. Az első bejárást a rendőrség, a polgárőrség és a vadásztársaság képviselőivel közösen tartotta.
Árvízvédelmi gyakorlat
2018-05-10 - Összehangolt árvízvédelmi gyakorlaton vettek részt a százhalombattai polgárőrök az Érdi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében a Duna Kossuth Lajos utcai szakaszán április folyamán. A gyakorlatban részt vettek katasztrófavédelem tűzoltói és vezetői, a battai önkéntes tűzoltók, a rendőrség, a honvédség, a közterületfelügyelet és az Arany János iskola diákjai.
Háromnapos kiránduláson a Dunamenti nyugdíjasok
2018-05-03 - Évente többször is kirándulnak együtt, sőt, több napos kirándulásokat is szerveznek a Dunamenti Erőmű Nyugdíjas Klubjának tagjai. Két évvel ezelőtt kétnapos látogatást tettek a Zemplénben, amelynek részeként a Bodrogon hajóztak Sárospataktól és Tokajig.  Olyan jól érezték magukat, hogy már akkor felvetődött egy háromnapos kirándulás ötlete.
Battai döntős
2018-04-25 - Lendvai Eszter, a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium hatodikosa is tovább jutott a Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciájának országos döntőjébe. A Budapest környéki régiós fordulót, amelyre 17 iskolából érkeztek a résztvevők, tizenötödik alkalommal rendezte az Arany János iskola.
A nulladik hónaptól a kamaszkorig
2018-04-25 - Az emberi személyiség fejlődése a fogantatással kezdődik. Ettől a pillanattól kell megkapnia minden gyereknek minden támogatást ahhoz, hogy egészséges, testileg, lelkileg, szellemileg ép felnőtté váljon. Idén is erről a segítségről, a hozzá kapcsolódó kihívásokról és tudományos aktualitásokról szólt a Szülők Fóruma Egyesület Születéstől felnőttkorig konferenciája április 20-án Törökbálinton.
Fagyos március
2018-04-25 - Szokatlan faladatot láttak el a százhalombattai polgárőrök március elején. A befagyott Csónakázó-tónál ügyeltek, hogy senki ne menjen a veszélyes jégre. A balesetek elkerülése érdekében szinte folyamatos volt a jelenlétük.
Pest megyei elnök lett Szalai Attila
2018-04-19 - Száz százalékos támogatással a százhalombattai Szalai Attilát választották a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Pest megyei szervezete elnökének. A tisztújításra a korábbi vezető lemondása után került sor.
Bandi bácsi fája
2018-04-12 - Tavaly elhunyt önkénteséről, Krisztics Andrásról nevezte el a CBA melletti oxyfát a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.
Ismét Születéstől felnőttkorig - Minden harmadik gyereket zaklatják az internetes térben
2018-04-11 - Ráadásul például az online megszégyenítés hatványozottan árt, mivel nagyon sok tanú előtt zajlik. A digitális szülők és a digitális gyermekkor, de sok egyéb fejlődés-, illetve neveléslélektani aktualitás is szóba kerül a Születéstől felnőttkorig elnevezésű konferencián április 20-án Törökbálinton. A százhalombattai Szülők Fóruma Egyesület tizenharmadik alkalommal hirdette meg az ingyenes tanácskozást, amelyre nemcsak a szakembereket, hanem a szülőket és a leendő szülőket is nagy szeretettel várják.
A legjobb orvosság
2018-04-05 - A gyaloglást nevezte a legjobb orvosságnak Hippokratész, az orvostudomány megalapítója. A séta ráadásul a legegyszerűbb és legolcsóbb mozgásforma is. Ezt emelte ki Cser János klubvezető, aki rendszeres közös sétát hirdetett az időseknek Százhalombattán április 4-én.
Alapítványi sikerek
2018-04-05 - Az iskolai hangosításhoz szükséges keverőpultot, hangszórókat és mikroportokat, valamint a technika órákon használt satukat vásárolt az Aranykapu Alapítvány a februári Aranybál bevételéből. A jótékonysági rendezvényből több mint félmillió forintos eredmény maradt, amelyből jutalmazták az Aranyhéten pályázó diákokat és az osztálykirándulásokat is támogatni szeretnék – mondta el Czakó Nicolette alapítványi titkár.
Születéstől felnőttkorig
2018-03-26 - Tizenharmadik alkalommal szervezik meg neveléslélektani, pedagógiai konferenciájukat a százhalombattai Szülők Fóruma egyesület és partnerei április 20-án Törökbálinton.
Arccal a természet felé
2018-03-26 - Hetedik alkalommal szervezete meg a nemzetközi Föld Órája akció százhalombattai eseményét a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat március 24-én. Délelőtt négy köbméter hulladékot szedtek össze önkéntesek a vezetésükkel.
Ismét séta az egészségért
2018-03-20 - Az őszi városi gyaloglás után újból közös sétára várja az idősebb érdeklődőket a NYOSZ (Magyar Nyugdíjasok Országos Egyesületeinek Szövetsége) április 4-én Százhalombattán.
Mozgalmas február a polgárőröknél
2018-03-15 - Számos eseményt biztosítottak a százhalombattai polgárőrök, akiket vízimentéshez is riasztottak az elmúlt hónapban - derül ki a szervezet februári beszámolójából.
Fényképek és Mozart
2018-03-07 - Mozart volt a témája az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesülete februári klubnapjának. A közösségben visszatérő vendég dr. Csehák Izolda karnagy, aki a halhatatlan zeneszerző életét és munkásságát mutatta be.
Ki a jó?
2018-03-02 - Több százhalombattai diákot is díjazott a Kovács István Alapítvány a 2017-es évben, akik kiemelkedő tanulmányi eredményükkel és sportsikereikkel érdemelték ki az elismerést. A 2016-ban létrehozott szervezet fő célkitűzése, hogy az érdi általános és középiskolákban tanuló, kiemelkedő tanulmányi-, sport-, művészeti és közösségi munkát végző diákokat támogassa, valamint hozzájáruljon a kajak-kenusport tehetséggondozásához. A "Kiajó" díjátadó ünnepségen tíz diák és tizenhét kajakos részesült elismerésben a Művészetek Palotájában február 12-én.
Alkotó energia
2018-02-27 - Harmadik helyezést ért el a Paksi Atomerőmű Alkotóenergia elnevezésű hobbipályázatán a százhalombattai Cser János. Az Őszidő Nyugdíjas Klub vezetője gyermekkora óta készít játékokat, használati és dísztárgyakat.
Csak élni kell vele
2018-02-20 - A betegségek megelőzéséről és gyógyításáról tart előadást a Barátság Kulturális Központban Szabó Gyuri bácsi március 20-án. A 90 éves "természettudós" még a nagyanyjától tanulta a népi gyógyászatot, és a család úgy tartja számon, hogy ő a huszonegyedik gyógyító a generációk sorában.
Háromszázan az Aranybálon
2018-02-20 - Közel háromszázan vettek részt az Arany János iskola alapítványi bálján Százhalombattán február 10-én. A mulatság a hajnali órákig tartott. A bevétellel az intézménybe járó diákokat támogatja az Aranykapu Alapítvány.
Önkéntesek a vizekért
2018-02-12 - Tizenegyedik alkalommal szervezi meg a vízparti élőhelyek tisztítását a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat a Víz Világnapja alkalmából március 24-én. Az eseményhez bárki csatlakozhat.
Enni adok
2018-02-05 - Enni adok ételdobozt helyeztek ki önkéntesek Százhalombattán, a Polgármesteri Hivatal Arany János utca felőli odalán február 3-án. A dobozba bárki tehet élelmiszert és el is vehet onnan.
Játék a tűzzel?
2018-01-09 - A pirotechnikai eszközök használatával kapcsolatos tudnivalókat is megosztotta a Városi Polgárőrség aktuális, évvégi-éveleji beszámolójában.
Év vége az OMNYE-nál
2017-12-20 - Buda Dénes, a DKV-s Dolgozók Lapja volt főszerkesztője tartott rendhagyó lapszemlét az újság 1989-1991 közötti számaiból az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesületének idei utolsó klubnapján. 
Polgárőr-lövészverseny
2017-12-20 - Országos polgárőr-lövészversenyt rendezett december 16-án Százhalombattán az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Sportlövők Szövetsége.
Országos elismerés a Felhőjáróknak
2017-12-19 - A százhalombattai Sérültekért Alapítvány Felhőjárók Drámacsoportja adott műsort a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. karácsonyi ünnepségén december 18-án Budapesten. A kormányzati családpolitikában közreműködő társaság az általa alapított díjjal is kitüntette a mozgásukban vagy értelmükben akadályozott amatőr művészeket.
Éljen soká!
2017-12-07 - Bográcsban főtt vacsorával, poharazgatással és nótázással ünnepelte fennállását a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja december 4-én. A találkozót a Szent István templom közösségi termében tartották, ahol 15 éve megalakultak.
Méhészegyesület alakult Sóskúton
2017-12-07 - Közel hetven év után újból térségi méhészegyesület alakult Sóskúton december 1-jén. A szervezetet sóskúti, tárnoki és érdi méhészek hozták létre és további tagok csatlakozását várják a környékről.
Lövészverseny
2017-12-06 - Százhalombattán, az I-es Számú Általános Iskolában rendezik meg az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Sportlövők Szövetsége első Országos Karácsonyi Polgárőr Lövészversenyét december 16-án, szombaton, 11 órától.
Az év végi rendezvényekre készülnek a polgárőrök
2017-12-05 - A sok feladatot hozó évet az ünnepi rendezvények biztosításával zárják a százhalombattai polgárőrök.
Ünnepek a Családok Átmeneti Otthonában
2017-12-01 - A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen szervez adománygyűjtő akciót a Családok Átmeneti Otthona Százhalombattán december 8-9-én, pénteken és szombaton a TESCO-ban.
Húsz éves a NYUPEK
2017-11-28 - Húsz évvel ezelőtt, 1997-ben alakult meg a Nyugdíjas Pedagógus Klub Százhalombattán. A jubileum alkalmából ünnepséget szerveztek november 21-én, amelyen Vezér Mihály polgármester is részt vett.
Tanulságos felújítások
2017-11-17 - A pénz mellett kitartás és türelem is szükséges a társasházfelújításhoz. A meglevő pályázati rendszereknél kedvezőbbnek tűnik a támogatott hitel és a lakástakarék, a szakemberhiány pedig ezen a területen is akadályt jelent. Nagyjából ezekkel a tanulságokkal szolgált a Kodály 10-12. és az Eötvös 6-8. alatti társasházak ősszel befejezett felújítása Százhalombattán. A részletekről Budai Barbara közös képviselő beszélt.
Séta az egészséges tüdőért
2017-11-15 - Közel százan vettek részt a Tüdőgyulladás Világnapjára szervezett közös sétán Százhalombattán november 12-én.
Országos elismerések és rendezvények
2017-11-14 - Három százhalombattai polgárőrt tüntettek ki az október 23-a alkalmából rendezett országos megemlékezésen, és országos polgárőr-emlékfutást, valamint képzéssel egybekötött akadályversenyt is rendeztek a százhalombattai polgárőrök októberben.
Méltóság mezeje a Gátőrházban
2017-11-06 - Virághagymákat ültettek a Sérültekért Alapítvány és a Gondoskodás 2000. Ápolási Szolgálat tagjai november 2-án a százhalombattai Gátőrházban. Sorrendben ez az ágyás a negyedik "méltóság mezeje" a városban.
Őrségváltás az OMNYE-nál
2017-10-31 - Sziva Miklóst választották meg az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesülete új elnökének október 19-én. Nádasy István nyolc évig irányította a szervezetet, mandátuma az alapszabály értelmében lejárt.
Ki kell lépni!
2017-10-25 - Huszonhat csapat érkezett az ország minden részéről az idei Nyílt Serdülő és Felnőtt Angyal Erika Úszóbajnokságra, amit a Városi Sportuszodában rendezett a Fogyatékkal Élők Budapesti Sportszövetsége Százhalombattán, október 21-én.
Polgárőrfutás akadályversennyel
2017-10-25 - Másodszor került megrendezésre városunkban az Országos Polgárőr Szövetség 1956-os emlékfutása október 21-én.
Kitüntetett polgárőrök
2017-10-20 - Három százhalombattai polgárőr is elismerésben részesült az Országos Polgárőr Szövetség október 23-a alkalmából rendezett ünnepségén, Budapesten. Szalai Attila és Kun Pál a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát, Szalai Dániel Attila pedig az Életmentő Érdemérmet vette át dr. Túrós András elnöktől.
Munkában a polgárőrök - szeptemberi beszámoló
2017-10-09 - Elsősorban az iskolába járók biztonságos közlekedésére és Battai Napok rendjére koncentrált a Városi Polgárőrség szeptemberben Százhalombattán.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
- EFOTT - 2018-06-06
- Programajánló - 2018-06-05
- Pajzánul a kóruszenében - 2018-06-01
- FEZEN - 2018-05-30
- EFOTT - 2018-05-30
- Programajánló - 2018-05-23
- Programajánló - 2018-05-08
- Ne szégyelld, hogy van lelked! - 2018-04-27
- Jubileumi koncert a művészeti iskolában - 2018-04-25
- Programajánló - 2018-04-25
Felhívások
- Árverezik a Szeles-házat - 2018-06-07
- Árverés - 2018-06-04
- Kiadó helyiség - 2018-06-04
- Hogyan előzhetjük meg a víz- és viharkárokat? - 2018-06-01
- Tudsz segíteni - 2018-06-01
- Kiadó garázs - 2018-04-12
Képtárak

Közösség, barátság, élmény

Estére csendesedett el az ovi

Élhető életünkért

Városi Pedagógusnap

Kihívás Napja
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2018-06-18 -
2018-06-18 -
2018-06-15 - Módosított menetrend szerint közlekednek a mellékletben szereplő vonatok a Kelenföld – Érd felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon június 16-tól augusztus 22-ig – tájékoztatott a MÁV-START Zrt.
LEGFRISSEBB HÍREINK
Aranyszív
2018-06-19
Tizenötödik alkalommal rendezte meg Aranyszív-napi ünnepségét a százhalombattai Sérültekért Alapítvány a Gátőrházban június 16-án. A gálán Aranyszív-díjjal tüntetik ki azokat, akik országosan vagy helyi szinten kiemelkedően segítik a fogyatékkal élő emberek életét.

Szlovéniában és Horvátországban az Eötvös-diákok
2018-06-18
Az iskolákban a június általában az osztálykirándulások időszaka.

Győzelem a Kupán
2018-06-18
Kunvári Sándor első, Schulek János pedig harmadik helyezést ért el a 40 éves RG65 hajóosztálynak rendezett Tata Kupán június 17-én az Öreg-tavon.

Tisztújítás az MSZP-nél
2018-06-15
Megtartotta a városi szervezet tisztújító taggyűlését az MSZP százhalombattai tagsága.

Csillagtúrák Ausztriában, Salzburg környékén
2018-06-15
A varázslatos Salzkammergut ragyogóan kék vizű tavaival, alpesi jellegű hegyeivel, sóbányáival, barlangjaival méltán Ausztria legnépszerűbb turisztikai célpontja. A különböző méretű szebbnél szebb tavak számtalan lehetőséget kínálnak a látogatóknak, legyen az hajókázás, fürdőzés vagy csak ücsörgés valamelyik tó partján. A gyönyörű, változatos hegyvidéki táj tavasztól őszig vonzza a természet szerelmeseit.

Bizottsági ülések
2018-06-14
Jövő héten tartják képviselő-testületi ülés előtti tanácskozásaikat a százhalombattai önkormányzat szakbizottságai. A meghívókat a tervezett napirendekkel:A Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottság üléseAz Ifjúsági, Sport, Kulturális és Közrendi Bizottság üléseA Gazdálkodási, Pénzügyi és Integrációs Bizottság üléseAz Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottság ülése

Hasznos tippek az M7-es autópályán közlekedőknek a nyári hónapokra
2018-06-14
Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és stresszmentes legyen.

Fitt és most - Kipróbáltuk a zumbát
2018-06-14
Sokszor találkoztam a zumba nevével, sőt, bemutatót is láttam már, de soha nem gondoltam, hogy zumbaórákra kellene járnom. Egészen mostanáig, amikor kiskamasz lányaimmal közösen végezhető és élvezhető mozgásformát kerestem. Így találtam rá Miller Klára zumbaoktatóra, akinek foglalkozása első alkalommal szerelemmé vált. Nemes Dóra írása.

Gyökerek és szárnyak
2018-06-14
Különlegesen gazdag, több évtizedes szakmai munkásságáért Bonis Bona 2018 "Kiváló Tehetségsegítő" Díjat vehetett át Szigetvári József, a Barátság Kulturális Központ igazgatója, a Forrás Néptáncegyüttes, a Pesovár Ferenc Néptánc Suli és a Summerfest alapítója, vezetője június 8-án a Pesti Vigadó Dísztermében.

Tévedésben vagyunk, ha az időt vesszük komolyan
2018-06-14
"Időhirdetés – Magyarország 2050" címmel rendezett beszélgetést a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja június 13-án a "Matrica" Múzeumban. A rendezvényen részt vett Jakab-Köves Gyopárka író és férje, Jakab Bálint református lelkész. A meghívottakkal Tóth Ernő, a KÉSZ helyi vezetője beszélgetett.

Az alábbi sajnálatos esemény történt velem!
2018-06-14
Ma délután 17:15' és 17:45' közötti időben a Százhalombattai városkapu üzletház parkolójában az idő alatt míg vásároltam valaki gyalázatos módon megrongálta az autóm bal első ajtaját.

Kitűnő bizonyítvánnyal ajándékutazás a Gyermekvasúton
2018-06-14
Nem kell fizetniük az utazásért szombattól július közepéig a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat.

A Nívea pályázat nyertesei
2018-06-14
"A természet varázsát ontja bőven..." (Shakespeare) Raczkó Tamásné hívta fel a figyelmemet a NIVEA - "Karolj fel egy családot" című pályázatára, amelyet az Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete gondoz.

Estére csendesedett el az ovi
2018-06-12
Színes, ötletes, tartalmas összejövetellel zárult a százhalombattai Napsugár Óvoda jubileumi rendezvénysorozata június 7-én. Az alapítás ötvenedik évfordulója alkalmából egy KRESZ-pályával és egy hatalmas mandalával is gazdagodott az intézmény.

Tréfás évadzáró
2018-06-12
Még az előtéri ülőbútorokat is be kellett állítani a Canticum Novum évadzáró koncertjére június 8-án a BKK kamaratermében. Több mint százharmincan voltak kíváncsiak a százhalombattai vegyeskar és a dunavarsányi Kantátika Férfikar közös produkciójára, amelynek témája örökzöld, férfi és a nő kapcsolata volt.

Új portréfilm Csoóri Sándorról
2018-06-12
Az utóbbi évek egyik legkülönösebb és a népköltészet hatásainak vizsgálata szempontjából talán mindezidáig legátfogóbb dokumentumfilmje készült el Csoóri Sándorról a Halom Televízió százhalombattai stúdiójában.

Segítséget ajánl a VOSZ
2018-06-12
A jelenleginél aktívabb kapcsolatot építene ki a helyi vállalkozókkal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete (VOSZ). A szervezet levélben fordult az önkormányzathoz ennek érdekében – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester.

Valami Afrika
2018-06-11
A fekete kontinens lesz a témája a Múzeumok Éjszakájának a Magyar Földrajzi Múzeumban, Érden június 23-án, szombaton 18-tól 24 óráig. Az intézmény színes, ingyenes programokkal várja a látogatókat. 

Országos kilencedik hely
2018-06-11
Kilencedik helyezést ért el a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola csapata a XVIII. Életvitel és gyakorlati ismeretek versenyen, amit hungarikum témakörben rendeztek a Kaposvári Egyetem Pedagógia Tanszékén május 25-26-án. Koncz Réka, Makhult Izabell és Vizi Kinga Pest megyét képviselte a Technikatanárok Országos Egyesülete által kiírt versenyen, amelyen összesen 14 csapat vett részt.

Szenior érmek
2018-06-11
Négy arany-, tíz ezüst- és két bronzérmet szereztek a százhalombattai szenior úszók a XV. Bitskey Aladár Emlékversenyen, a hétvégén  Egerben.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.