2019. december 12. - Gabriella napja
Csütörtök
Min:1°
Max:3°
Péntek
Min:2°
Max:4°
Szombat
Min:3°
Max:6°
Vasárnap
Min:2°
Max:6°
Hétfő
Min:2°
Max:5°
Szolgáltatás
Lapozás:
Kéményseprési kisokos
2019-12-11 - Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el.
A mamahotel csapdájában - Mindenütt jó, de legjobb otthon?
2019-12-10 - Habár a fogalom nem új keletű, a "mamahotelek" száma jelentősen megugrott az elmúlt évtizedben. A témáról dr. Feikné Nagy Judit szexológus, szexuálterapeuta tartott előadást a Hamvas Béla Városi Könyvtárban október 7-én.
Ünnepi munkarend a SZÁKOM-nál
2019-12-10 - Közzétette ünnepi munkarendjét a SZÁKOM Nonprofit Kft. Százhalombattán.
Újdonságok a könyvtárban
2019-12-04 - Donna Tartt: A kis barát Soren Sveistrup: A gesztenyeember Joy Jordan-Lake: Kínzó könyörület Bödőcs Tibor: Meg se kínáltak Hong Gildong kalandjai Soma Mamagésa: Félelem nélkül - Az új nő születése T.
Szelektív naptár
2019-12-03 - Meghirdette a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés jövő évi időpontjait a Szákom Nonprofit Kft. Százhalombattán.
Áthangolás a GastROCKitchenben
2019-11-26 - A több évtizedes múltra visszatekintő dunafüredi söröző és étterem mintegy két évvel ezelőtt újult meg GastROCKitchen néven. Idén nyáron ismét váltás történt. Az új tulajdonossal, Hampó Orsolyával beszélgettünk.
Masszázsterápia az Optimumban
2019-11-26 - Alig két hete írtuk meg, hogy új szolgáltatás – gyermekultrahangos szűrő és diagnosztiai vizsgálatok – indult az Optimum-Med egészségügyi szolgáltatónál Százhalombattán. A lakossági igényekre alapuló fejlesztéseik következő lépéseként masszázsterápiát is nyújtanak a pácienseknek november 29-étől.
Ideiglenes szűkülés az M0-áson
2019-11-13 - Burkolatjavítás miatt egy sávra szűkül a forgalom az M0-ás autóút északi szektorán Dunakeszi–dél és az M2-es autóút csomópontok között november 16 és 19 között, szombattól keddig – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Bővült a szolgáltatások köre
2019-11-12 - Gyermekultrahangos szűrő és diagnosztikai vizsgálatokkal bővült az Optimum-Med szolgáltatásainak a köre Százhalombattán.
Ingyenes szűrés dohányosoknak
2019-11-12 - Elindult a HUNCHEST tüdőrákszűrő-program az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, amelyre dohányos, vagy 15 éven belül leszokott – és élete során átlagosan 25 évig napi egy csomag cigarettát szívott – 50 évesnél idősebb nők és férfiak jelentkezését várják. Az ingyenes szűrővizsgálatra beutaló nem kell.
Átmenetileg szünetel a komp
2019-11-11 - Az üzemeltető tájékoztatása szerint bizonytalan ideig szünetel a Százhalombatta-Tököl között közlekedő kompjárat. Az üzemeltető mindent elkövet a műszaki probléma mielőbbi elhárítása érdekében. 
Újdonságok a könyvtárban
2019-10-29 - Polcz Alaine: GyermekkoromHelen Hoang: Menyasszony rendelésreRobert Maurer: Kaizen – Változz félelem nélkül!Katlin Kaldmaa: Izlandon nincsenek lepkékJoel Dicker: A Baltimore fiúkKathryn Wallace: Vannak tökéletes anyák, csak nekik még nem született gyerekükLőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korbólBalázsy Panna: CserediákDóka Péter: Fekete eső (Viharlovag 1.)Fabian Lenk: A mobiltelefon 1000 veszélye Hamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Felújítják a nyilvános illemhelyet
2019-10-21 - Felújítás miatt nem üzemel a főtéri nyilvános illemhely Százhalombattán október 28-tól várhatóan  november 20-ig – tájékoztatott az üzemeltető SZÁKOM Kft.
Takarítást rendelt el a MÁV
2019-10-15 - A takarítási tevékenység felülvizsgálatát, az utasperonok és a gyalogos peronaluljáró soron kívüli rendbetételét, valamint haladéktalan patkányirtást rendelt el a MÁV a százhalombattai vasútállomáson október 11-én.
Újdonságok a könyvtárban
2019-10-07 - Lars Kepler: A Paganini-szerződés Réti László: Európa halála Susan Mallery: Kisvárosi barátnők Fejős Éva: Csajok 2. Katie Fforde: Rózsaszirmú nyár Amy Meyerson: Az elmúlt napok könyvesboltja Montgomery Hedvig: Szülői varázslat - Hogyan legyünk jó szülők hét lépésben?
Újdonságok a könyvtárban
2019-09-11 - Andy Baron: Kárhozottak városa - Budapest 2038 Péterfy Gergely-Péterfi Novák Éva: A panda ölelése Joanna Goodman: Elveszett lelkek otthona Medgyes Péter-Varga Koritár Pál: Diplomaták mesélik Fodor Ákos: Zene-idő Marnia Robinson: Cupido mérgezett nyila – A megszokástól a harmóniáig a szexuális kapcsolatokban Lackfi János: Kincskereső kisködmön - Móra Ferenc regénye újragombolva Sárvári Töttős Györgyi: Szuperhős szakszervíz Bojti Anna: Éjszaka az állatkertben Rachel Reée Russsell: Egy Zizi naplója 11. - Egy nem túl barátságos ellenfél meséiHamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Nincs több kompromisszum - Kipróbáltuk az Alternatívát
2019-09-06 - Sajnos, az ételérzékenység már nem számít ritkaságnak. Legyen szó glutén- vagy laktózintoleranciáról, nagyon sokan érintettek személyesen vagy a közvetlen környezetükben. Egyre többen élnek együtt inzulinrezisztenciával vagy cukorbetegséggel, és nagyon sokan vannak, akik egyéb ok miatt követnek speciális étrendet. Jó hír, hogy mégsem kell feltétlenül lemondani az édességről, a szemet csábító, finom cukrászsüteményekről és tortákról. Az alternatíva már Százhalombattán is elérhető. 
Elkészült az aluljáró
2019-09-05 - Használatba vehették az utazók a peronok megközelítésére szolgáló új gyalogos aluljárót a százhalombattai vasútállomáson szeptember 1-jén. Ezzel egyidőben elkészült az állomás végleges, teljes vágányképe, elkészültek a magasperonok, és megtörtént ideiglenes forgalomba helyezés – tájékoztatott a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Új ügyfélfogadási rend
2019-09-03 - Megváltozott nyitva tartással fogadja az ügyfeleket a százhalombattai kormányablak szeptember 2-ától.
Menetrendváltozás
2019-08-27 -
Újdonságok a könyvtárban
2019-08-27 - Stephanie Bruneau: Méhek, mézek nagykönyve Kerry Wilkinson: A lány, aki visszatért Dér Katalin: Biblia és irodalom Békássy Ferenc összes műve Pál István mesél - CD és DVD melléklettel ÁllatszimbólumtárKiss Judit Ágnes: A tündérkeresztanya Dániel András: A kuflik és a pofavágóverseny Kertész Erzsi: A sárkány nyomában Mészöly Ágnes: A fiú, akit elvarázsolt a zene Hamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Újdonságok a könyvtárban
2019-08-13 - Melinda Taub: Veronai szerelmesek = Still star-crossedJ.R.dos Santos: ÉletjelTóth Krisztina: Fehér farkasLackfi János: Minden napra egy sztoriKrusovszky Dénes: Akik már nem leszünk sosemFöldes András: Mit tegyünk, ha fegyvert fognak ránk?Geronimo Stilton sorozat - Új történetek!Tea Stilton sorozat - Új történetek!Barátnőm, Bori sorozat - Új történetek!Agatha nyomoz sorozat - Új történetek! A könyvtár MINDEN NAP nyitva tart 12 és 18 óra között a Summerfest alatt - augusztus 12. és 22. között.
Könyvtári nyitva tartás
2019-08-08 - Minden nap, vagyis vasárnap és ünnepnapon is nyitva lesz a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán a Summerfest alatt, vagyis augusztus 12-e és 22-e között 12-től 18 óráig.
Újraindul a komp
2019-08-06 - Új üzemeltetővel ismét elindul a komp Százhalombatta és Tököl között augusztus 12-én 6 órakor.
Ultrahangos csípőszűrés
2019-08-06 - Kedves Szülők! Mindazok számára, akik még nem ismernék, szeretnék tájékoztatást adni egy betegségmegelőző szűrési tevékenységről, amely percek alatt képes tájékoztatást adni gyermekük csípőízületének állapotáról.
Jelentős menetrendi változások
2019-08-05 - A Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti felújítás miatt jelentős menetrendi változásra kell számítaniuk a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon utazóknak augusztus 5-től 25-ig – tájékoztatott a MÁV.
Menetrendi változások
2019-08-02 - A Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti pályaépítés miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a 40A Budapest – Pusztaszabolcs – (Dunaújváros) vasútvonalon augusztus 5-től 25-ig – tájékoztatott a MÁV.
Változások az óvárosi postán
2019-07-16 - Hetente kétszer este 6 óráig lesz nyitva és a postához közeli területekre érkező küldemények átvételi lehetőségét biztosítja az óvárosi postahivatal Százhalombattán szeptember elsejétől – tájékoztatott a Magyar Posta Hálózati Igazgatósága.
Megváltozott nyitva tartás
2019-07-10 - Új, egységes ügyfélfogadási rendet vezettek be a Pest Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő kormányablakokban július 1-jén. 
Négy hónap haladék
2019-07-10 - A hatékony végrehajtás és a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében négy hónappal, október 31-éig tolta ki a banki adategyeztetés határidejét az Országgyűlés június 25-ei törvénymódosításával.
Nem üzemel a komp
2019-06-26 - Megszűnt a vízi átjárás Százhalombatta és Tököl között június 23-án.
Intenzív szúnyoggyérítés folyik városunkban
2019-06-24 - Intenzív szúnyoggyérítés folyik a városunkban 536 hektár területen.
Hasznos tippek az M7-esen közlekedőknek a nyári hónapokra
2019-06-14 - Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és stresszmentes legyen.
Három hetünk van az adategyeztetésre
2019-06-06 - A 2017. június 26-án elfogadott pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megakadályozásáról szóló törvény szerint a bankoknak, biztosítóknak és egyéb pénzintézeteknek kötelezően át kell világítaniuk az ügyfeleiket. Ez alól egy bank egyetlen ügyfele sem képez kivételt. Három hetünk van az adategyeztetésre, ha nem akarjuk, hogy június 27-én zárolják a bankszámlánkat – figyelmeztet a penzcentrum.hu összefoglalója. 
Nyár a gyerekkönyvtárban
2019-06-04 - A több évtizedes hagyománynak megfelelően, idén is több Mesehétre várja az alsótagozatos gyerekeket a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán. Az első időpontra – június 24. és 28. között – még van lehetőség jelentkezni, a második Mesehét – július 1. és 5. között – már megtelt.
Újdonságok a könyvtárban
2019-06-04 - Katherine Bassford: Ó, cukor!
Nagy választék, olcsó szolgáltatás, szuper atmoszféra és sok-sok program - Kipróbáltuk a Hamvas Béla Városi Könyvtárat
2019-06-04 - Pici gyerekek, sok munka mellett hosszú ideig kevesebb időm volt, amit olvasásra tudtam szánni, ezért elmaradoztam a könyvtárból. Ha időnként valamelyik könyv felkeltette az érdeklődésemet, akkor inkább megvettem. Most viszont közel húsz év kihagyás után újra beiratkoztam. Nemes Dóra írása.
Egészségnappal egybekötött nyílt nap
2019-05-30 - Többféle térítésmentes vizsgálattal és különböző tanácsadásokkal várják az érdeklődőket az Optimum-Med nyílt napján Százhalombattán június 15-én, szombaton.
Pünkösdi szemétszállítás
2019-05-30 - Változatlan rendben biztosítja a hulladékszállítást a SZÁKOM Kft.
Újdonságok a könyvtárban
2019-05-20 - Jamagucsi Szango: Szamurájok hajnala Teresa Driscoll: Rajtad a szemem B.
Unikum a házi gyermekorvoslás
2019-05-17 - Hosszú szünet után sikerült betölteni az ötödik gyermekorvosi praxist Százhalombattán. Dr. Ács Beáta gyermekgyógyász májusban kezdte meg rendelését a Százhalom Egészségügyi Központban. Korábban klinikai szakorvosként dolgozott, de elhivatott a házi gyermekorvoslásban, amelyet szerinte azért is fontos magas színvonalon ellátni, sőt megőrizni, mert unikumnak számít.
Új vizes és vizuális élmények
2019-05-16 - Változatlan jegyárakkal, ingyenes parkolóval és napágyakkal, valamint sok újdonsággal nyit ki a Városi Strand május 31-én, pénteken Százhalombattán – tájékoztatott Fekete László, az üzemeltető Sporthalom Kft. ügyvezetője. 
Nyitva van az Idősek Klubja
2019-05-15 - Szeretettel és ingyenes programokkal várja az új tagokat a százhalombattai Városi Családsegítő és Gondozási Központ Idősek Klubja.
Túl az ezrediken
2019-05-15 - Az ezredik visszéroperációt végezte el dr. Németh Ákos a Százhalom Egészségügyi Központ egynapos sebészetén februárban. Az érsebész szakorvossal a betegség hátteréről, megelőzéséről, kezeléséről, valamint százhalombattai szakmai tapasztalatairól is beszélgettünk.
Házi ízek, minőség és egészség - amire vártunk Kipróbáltuk a Mucika Husikáját
2019-05-09 - Házi húskészítmények, békebeli ízek, tartósítószer, adalékanyagok nélkül, jelenleg is bő és egyre bővülő választékban – ez a Mucika Husikája főprofilja. Az üzlet március végén nyitotta meg kapuit Százhalombattán, azóta visszatérő vásárlójuk vagyok, sőt, mostanra komoly elköteleződés alakult ki bennem, amit ebben a cikkben részletesen elmesélek. Nemes Dóra írása.
Újdonságok a könyvtárban
2019-05-07 - Danielle Steel: A kitüntetésAnders Roslund-Stefan Thunberg: A kötelék - A vérükben volt a bűnözésAlan Massie: CaesarCsiffáry Gabriella: "Magyarázom a bizonyítványom" - Híres magyarok az iskolábanRobert Kurson: Rakétaemberek - Az Apollo-8 merész küldetése és az űrhajósok, akik először utaztak a HoldhozDavid Elkind: A játék ereje - A visszakapott gyerekkorSorsfordítók a magyar történelemben - sorozatMészöly Ágnes: Dalmorka, a hobbivarázslóPhilip Reeve és Sarah McIntyre: Sen és a száguldó szánJ.K.Rowling: Legendás Állatok - Grindelwald bűntettei (Az eredeti forgatókönyv) Hamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Pályaépítési munkák - Vágányzári információ
2019-04-30 - A Nagytétény – Diósd – Pusztaszabolcs állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a mellékletben szereplő vonatok a 40A Budapest – Pusztaszabolcs (- Dunaújváros) vasútvonalon május 8-tól június 14-ig.
Holnaptól üzemel a komp
2019-04-30 - Újra a megszokott menetrend szerint üzemel a Százhalombatta és Tököl között közlekedő komp május 1-jén reggel 7-től – tájékoztatott Lerner János, az üzemeltető Nick és Liget Kft. ügyvezetője. 
Vonattal a Dunán?
2019-04-26 - A Budapest Vasúti Stratégia kialakításához, a fejlesztési dokumentum elkészítéséhez várja a vasútfejlesztéssel, vasúti közlekedéssel, szolgáltatással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a KTI Közlekedéstudományi Intézet.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
- Programajánló - 2019-12-04
- Jótékonysági koncert a Szent István templomban - 2019-12-02
- Programajánló - 2019-11-26
- Programajánló - 2019-11-14
- Programajánló - 2019-11-12
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-31
- Programajánló - 2019-10-22
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-14
- Programajánló - 2019-10-08
- Programok a HBVK-ban - 2019-10-07
Felhívások
Képtárak

Közös ünnepvárás

Bronzérmes a fiú váltó

Kékszalaggal ért véget az évad

Maradjanak ilyenek!

Román bál
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2019-12-11 -
2019-11-25 - Véglegesen lezárja az Olajmunkás útról nyíló, Franciska-pusztára bevezető utat a vasútépítő konzorcium a mai napon.  A SZÁKOM Kft. telephelyét – a városi hulladéklerakót és a Hulladékudvart – csak az Ipari Parkon keresztül lehet megközelíteni.
2019-11-15 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Kiégett egy autó
2019-12-11
Kigyulladt egy gépkocsi kedden éjfélkor Százhalombattán, a Fuvaros utcában.

Mozgalmas hónapot zártak a battai karatésok
2019-12-11
Tizenöten vettek részt a Százhalombattai Karate Egyesületből a negyedik V4 kupán és szemináriumon Sopronban november közepén.

Súlyosan bántalmazta élettársát a részeg férfi Monoron
2019-12-11
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2019. december 10-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Monori Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást.

Közös ünnepvárás
2019-12-11
A szeles, esős idő ellenére is nagyon sokan vettek részt a településrészek közös fadíszítésén Urbárium-Újtelepvárosrészben és Dunafüreden december 9-én.

Kecske Kupa
2019-12-10
A Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskolában tartják az idei Kecske Kupa Csapatversenyt. A számtanra, algebrára, geometriára és logikára épülő kétfordulós megyei versenyt a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány szervezi.

Édes Janka
2019-12-10
Csányi Vilmos etológusprofesszor harmadik kutyás könyvét is László Bandy illusztrálta. A könyvesboltokban néhány hete megjelent Édes Janka történetéről a városunkban élő képzőművész mesélt.

Súlyosan bántalmazta élettársát a részeg férfi Monoron
2019-12-10
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2019. december 10-én elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Monori Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást.

Diákolimpiai bajnokok
2019-12-10
Egyéniben és – Blaner Dáviddal, valamint Papp Mátéval - csapatban is megnyerte a sportlövő diákolimpia országos döntőjét Joó Attila, a SZISZKI diákja és a Százhalombattai Lövészklub versenyzője a középiskolások légpisztoly 40 lövéses számában december 7-én Székesfehérváron. Nagy Zsófia és Klem Barnabás III. helyezést értek el kategóriájukban.

A mamahotel csapdájában - Mindenütt jó, de legjobb otthon?
2019-12-10
Habár a fogalom nem új keletű, a "mamahotelek" száma jelentősen megugrott az elmúlt évtizedben. A témáról dr. Feikné Nagy Judit szexológus, szexuálterapeuta tartott előadást a Hamvas Béla Városi Könyvtárban október 7-én.

Ifjúság és irodalom
2019-12-10
Egésznapos rendezvényt szervezett középiskolások számára a SZIKE-Ifjúsági Műhely a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán december 2-án. A színes és tartalmas élményen osztoztak a százhalombattai Arany János és Széchenyi István gimnázium, valamint a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanulói.

Ünnepi munkarend a SZÁKOM-nál
2019-12-10
Közzétette ünnepi munkarendjét a SZÁKOM Nonprofit Kft. Százhalombattán.

Vidám ének hangja szállt
2019-12-09
A hideg, ködös idő ellenére vidámsággal és élettel telt meg Százhalombatta főtere, amikor megérkeztek az ovisok és kisiskolások a hagyományos fadíszítésre december 9-én délelőtt. A mindenki karácsonyfájához idén is mindegyik óvoda és iskola küldött csoportot, amely elhelyezhette a gyerekek által készített díszeket.

Veretlen bajnokok
2019-12-09
Nem találtak legyőzőre a Százhalombattai VUK SE legfiatalabb focistái az ország legnagyobb utánpótlás-tornáján, a Sátorkupán november 30-án Gödöllőn.

Javulhat a közvilágítás
2019-12-09
Kiemelt ügyfélként kezeli az ELMŰ Százhalombattát és a jövőben magasabb szinten koordinálja a közvilágítás kiegyensúlyozott és folyamatos működését. Erről állapodott meg az önkormányzat és a szolgáltató – tájékoztatott a Városháza.

Csillogó érmek a fa alá
2019-12-09
Két arany-, hét ezüst- és négy bronzéremmel gyarapították gyűjteményüket a Százhalombattai VUK SE szenior úszói az Évzáró Kupa nemzetközi rövidpályás szenior úszóversenyen, Budapesten az elmúlt hétvégén.

Helytállás és lánykérés
2019-12-09
36:25-re (13:14) vesztett az SZKE III a Bugyi otthonában a megyei felnőtt férfi kézilabdabajnokság december 7-i utolsó fordulóján, amely meglepő és romatikus fordulatot vett.SZKE: Pruch Cs., Mélypataki B., (kapusok) Tóth Cs. 2., Fodor G. 1., Isépy Zs. 6., Bán J., HÓKA A. 11., Szabó A. 3., Oláh L., Mészáros N., Petri P. 2

Bronzérmes a fiú váltó
2019-12-09
Több mint ötven egyéni csúcsot úsztak a Százhalombattai VUK SE 2008-as és fiatalabb versenyzői a székesfehérvári korosztályos versenyen november 30-án.

Maradjanak ilyenek!
2019-12-09
A huszonéves százhalombattai pár minden hónapban vendégül lát egy-egy rászoruló családot ebédre. Évekkel ezelőtt határozták el, hogy ha saját vállalkozásuk lesz, segíteni fognak másokon.

Kékszalaggal ért véget az évad
2019-12-09
Véget ért az évad a vitorlás modellezők számára a százhalombattai Csónakázó-tavon rendezett Mikulás-kupával és Kékszalag tókerülő versennyel december 7-én és 8-án.

Kiskarácsony Óvárosban
2019-12-06
Fadíszítésre, kántálásra, betlehemezésre és szeretetasztalhoz várja a városlakókat az önkormányzat és az Óvárosi Falusi Közösség december 12-én, csütörtökön, 16 és 19 óra között Százhalombattán, a Szent László téren és a közösségi házban.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.