2020. július 11. - Nóra, Lili napja
Szombat
Min:17°
Max:17°
Vasárnap
Min:13°
Max:20°
Hétfő
Min:12°
Max:23°
Kedd
Min:13°
Max:24°
Szerda
Min:14°
Max:25°
Szolgáltatás
Lapozás:
Újra itt a nyár
2020-06-30 - Nyaraláskor sok kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy mi pakolható a bőröndbe, és mi nem, például a fürdőruha és a naptej mellé. Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, nem árt tisztában lenni pár egyszerű szabállyal, így sok kellemetlenség, felesleges adminisztráció vagy pluszköltség megspórolható. Mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt vihet magával és hozhat be az utazó, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például házikedvencével szeretne nyaralni? Ezekre a kérdésekre is választ talál a NAV közleményében.
Csak a táboroknak nyitnak ki a közösségi házak
2020-06-26 - A hivatalos veszélyhelyzet megszüntetése után, fokozatosan és szigorú biztonsági intézkedések mellett újra kinyitják a dunafüredi és az óvárosi közösségi házat Százhalombattán júliustól.
Kinyit a könyvtár
2020-06-22 - Újból megnyitja kapuját az olvasók előtt a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán ma déltől.
Lomtalanítás a lakótelepen
2020-06-22 - A közös képviselőkkel történt előzetes igényfelmérés alapján megkezdi a lomtalanítást a SZÁKOM Kft. a lakótelepi övezetekben július 1-jétől Százhalombattán. Az egyes társasházakat érintő részletekről, a tervezett időpontokról a közös képviselők tudnak tájékoztatást adni.
Nyílt nap az Omegában
2020-06-22 - Egész napos ingyenes programokkal várják az érdeklődőket az Omega Sportcentrum nyílt napján Százhalombattán június 28-án, vasárnap.
Nyit a könyvtár
2020-06-19 -
Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket
2020-06-19 - Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.
Fehéríts vegyszermentesen!
2020-06-17 - A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, de optikai fehérítők, klór és más káros vegyi anyag nélkül is ragyogóan tiszta, hófehér ruhákat varázsolhatunk.
Diákként dolgozni
2020-06-17 - A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.
Szúnyoggyérítés
2020-06-15 - Földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor Százhalombattán június 17-én, szerdán, a napnyugta utáni órákban (esőnap június 18.) – tájékoztatott a Műszaki Iroda.
Szúnyoggyérítés
2020-06-15 - Földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor Százhalombattán június 17-én, szerdán, a napnyugta utáni órákban (esőnap június 18.) – tájékoztatott a Műszaki Iroda.
Kinyitott a SZÁKOM ügyfélszolgálata
2020-06-09 - Közel három hónap szünet után újra működik a SZÁKOM Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata június 8-ától, ahol – szigorú biztonsági intézkedések mellett – személyes ügyintézésre is lehetőség nyílik.
Bezárt a strand
2020-06-09 -
Pedagógiai, családsegítő és dajkaképzés
2020-06-08 - Kedves Érdeklődők, Leendő Hallgatók!Biztosan értesültek már az OKJ-s rendszerű képzés hamarosan életbe lépő változásairól. Még van egy kis idő végig gondolni, hogy szeretne-e gyermekekkel foglalkozni. Örömmel tölti el, ha látja saját, vagy más kisgyermeke fejlődését? Mit gondol, elég "csak" szeretni a gyermeket, vagy jó, ha tudjuk, mire van szüksége, hogyan segíthetünk neki?
Újranyit a Magnólia patika
2020-06-04 - Több mint két hónap zárvatartás után újranyit a Magnólia Gyógyszertár Százhalombattán június 8-án, hétfőn.
Személyes ügyintézés a SZÁKOM-nál
2020-06-02 - Újra lesz személyes ügyfélfogadás a SZÁKOM Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodájában június 8-tól, hétfőtől. Az ügyfeleket hétfőn és szerdán 8-tól 15.30-ig, pénteken pedig 8-tól 13 óráig  várják. Az ügyintézés ideje alatt védőmaszkot kell viselni az ügyfélszolgálati irodában.
Ismét teljes körű az ügyfélfogadás Pest megyében
2020-05-29 - A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának eddig zárva tartó kirendeltségein és a Kormányablakokban is újraindul az ügyfélfogadás június 2-ától. 
Fokozatos változások a szakorvosi rendelőben
2020-05-28 - Az ér- és a kézsebészet kivételével, korlátozásokkal ugyan, de tovább működnek a Százhalom Egészségügyi Központ szakrendelései június 2-tól. Tekintettel arra, hogy az egészségügyben a veszélyhelyzet még mindig fennáll, a betegellátás rendjének szabályai is ehhez igazodnak – tájékoztatott dr. Berzéki Ferenc főigazgató.  
Változik a vasúti közlekedési rend a pünkösdi hosszú hétvégén
2020-05-28 - Balatoni előszezoni menetrend lép életbe Az ünnep miatt módosul a vasúti közlekedési rend: május 31-én az ünnepnapra, június elsején a vasárnapra, 2-án már a szokásos munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.
Szombaton nyit a versenymedence
2020-05-28 - Az időjárás és a járványhelyzet függvényében az összes medencéjét üzembe helyezi a Városi Strand Százhalombattán június 13-tól. A versenymedencét azonban már május 30-tól használni lehet.
Elkezdődött a szúnyoggyérítés
2020-05-22 - Megkezdte a szúnyogok irtását a Szákom Kft. Százhalombattán ezen a héten. Elsőként biológiai gyérítésre kerül sor, a jövő héten pedig - ha az idő is engedi - kémiai irtást végeznek.
Pünkösdkor is viszik a szemetet
2020-05-22 - Változatlan rendben biztosítja a szemétszállítást a SZÁKOM Nonprofit Kft. június 1-jén, pünkösdhétfőn a lakótelepen, Százhalombattán.
Újranyitott az Omega
2020-05-20 - Ismét megnyitotta kapuit az óvárosi Omega Sportcentrum május közepén.
Áramszünet
2020-05-20 - A villamos hálózaton végzett munkálatok miatt áramszünet lesz június 16-án, 10 és 14 óra között Százhalombattán az alábbi helyszíneken – tájékoztatott az ELMŰ Hálózati Kft.  Amennyiben a munkálatokat a fenti időpont előtt befejezik, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.
Júniustól visszatér a normál működés
2020-05-18 - Fokozatosan megkezdte az ellátási korlátozások feloldását a Százhalom Egészségügyi Központ – tájékoztatott dr. Berzéki Ferenc főigazgató. Bizonyos óvintézkedések megmaradnak, de június 2-tól már az egynapos sebészet is üzemelni fog.
Ismét otthoni betegápolás
2020-05-18 - A járványügyi korlátozások fokozatos oldásával összhangban fokozatosan bővíti tevékenységét a százhalombattai Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat május 18-tól.
Fejlesztő mozdulatok
2020-05-13 - Az iskolai beilleszkedési gondok, magatartási problémák és tanulási nehézségek hátterében nagyon sok esetben – szakemberek szerint 70 százalékban – az idegrendszer részleges éretlensége áll. Jó hír, hogy ezeket a lemaradásokat be lehet pótolni. Erdélyi Bernadett öt éve foglalkozik óvodások és kisiskolások komplex mozgásfejlesztésével Százhalombattán.
Így töröld a port a lakásban: két vegyszermentes receptet mutatunk
2020-05-13 - A portörlés, a bútorok ápolása nem tartozik a leghálásabb feladatok közé. Egyrészt nagyon gyakran kell csinálni, másrészt a különböző felületek különböző megoldásokat kívánnak. A vegyszerek drágák (és vegyszerek!), de van olcsó, házi megoldás. Ebben a cikkben mutatjuk meg a természetes, vegyszermentes alternatívákat. Az alapanyagok valószínűleg a spájzban vannak, úgyhogy boltba se kell menni, ami karanténidőben külön hasznos.
Zöld szem(lélet) - Gyógyszerek és fecskendők: veszélyes hulladék!
2020-05-11 - Városunkban egyre többször lehet felfedezni, hogy a szelektív hulladékgyűjtő edényekben gyógyszerhulladékot vagy lakosságnál keletkező injekciós tűket, fecskendőket helyeznek el. Ennek lehet az az oka, hogy nem tudják, hová lehet legálisan elhelyezni, vagy érzik, nem a kommunális hulladékban a helye! De vajon ki az, aki jól gondolja?
Fokozatosan nyitnak a sportlétesítmények
2020-05-08 - Kinyitottak az edzőtermek, és újra igénybe vehetik a szabadidőközpont futópályáját, valamint teniszpályáját a sportolni vágyók május 5-e óta Százhalombattán.
Elkezdődött a gyógytorna a SZEK-ben
2020-05-08 - Jó hír a rehabilitációs kezelésben részesülő páciensek számára, hogy – csökkentett időben ugyan, de - újraindult a gyógytorna a Százhalom Egészségügyi Központban.
Egyszerűbb és gyorsabb rendelkezés
2020-05-06 - Az szja 1+1 százalékáról idén is május 20-áig lehet rendelkezni. A felajánlás a NAV felületén kevesebb időbe telik, mint egy pizzarendelés, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelent.
Takarítás vegyszermentesen: mi mire jó, és hogyan készítsünk takarítószert?
2020-05-04 - A mindenmentes életet – pláne városi körülmények között – úgy tűnhet, hogy lehetetlen megvalósítani, ám épp a modern életvitel és a minden igényt kielégítő termékek széles választéka miatt gyerekjáték. Mentesen sütni, főzni, takarítani, vagy épp testet, arcot, hajat ápolni még sosem volt ilyen egyszerű.
Gyorsabban áfavisszatérítés
2020-05-04 - A Pénzügyminisztérium kérése alapján a NAV azzal próbál segíteni a jelenleg is működő kis- és középvállalkozásoknak, hogy a visszaigényelt áfát rövidebb idő alatt utalja ki.
Áramszünet
2020-05-04 - A villamos hálózaton végzett munkálatok miatt áramszünet lesz Százhalombattán, az alábbi helyszíneken és időpontokban – tájékoztatott az ELMŰ Hálózati Kft.
Videókkal is segít a NAV
2020-05-04 - Akik esetleg elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében, vagy akár a felajánlásban, azoknak segítenek a NAV rövid tájékoztató videói, amelyek az eSZJA oldalon elérhetőek: - A bevallási tervezet jóváhagyása és az 1+1százalékos rendelkezés- Az szja-bevallási tervezet kiegészítése – Ingatlan-bérbeadás bevallása- A személyi jövedelemadó visszaigénylése- Hogyan kérhet részletfizetést?- Az szja-bevallási tervezet kiegészítése – Ingatlanértékesítés bevallása
Kötelező a vasúttársaság járatain az arc eltakarása
2020-05-04 - Május 4-től, a védekezés második szakaszában a tömegközlekedésben, így a vasúton is mindenkinek kötelező az arc eltakarása (maszk, sál, kendő) és a másfél méteres védőtávolság betartása a fertőzésveszély csökkentése érdekében.
Vigyáznak a speciális tudással rendelkező munkaerőre
2020-04-30 - Zökkenőmentesen állt át "válságműködésre" a magyar villamosenergia-rendszer legnagyobb gáztüzelésű erőműve, százhalombattai Dunamenti Erőmű.
Vágányzári menetrend
2020-04-29 - Pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a 40a jelű vonatok a Budapest-Pusztaszabolcs-[Dunaújváros] vasútvonalon május 17-től június 2-ig.  A részletes menetrend megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon, valamint letölthető innen! 
Otthoni munkavégzés a könyvtárban
2020-04-28 - A járványügyi helyzet várható tetőzése miatt az intézmény vezetője otthoni munkavégzést rendelt el a Hamvas Béla Városi Könyvtár dolgozói számára Százhalombattán április 28-tól visszavonásig.
Már üzemel az új autómosó
2020-04-27 - Hivatalosan is átadták a Városkapu úton épült új autómosó komplexumot Százhalombattán április 27-én. Az eseményen Vezér Mihály polgármesternek és a sajtó képviselőinek mutatta be a létesítményt Rigó Károly, a beruházó Ri-Or Kft. ügyvezetője.
Május 1-jei szemétszállítás
2020-04-24 - Változatlan rendben biztosítja a hulladékszállítást a SZÁKOM Kft.
A vasúttársaság május 31-ig hosszabbította meg a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését
2020-04-24 - A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, a külföldi vasúttársaságok által meghozott intézkedések miatt a MÁV-START kezelési költség nélkül visszatéríti a május 31-ig érvényes nemzetközi jegyek árát célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.
Kevesebb beteget ápolnak otthon
2020-04-23 - Változott az otthoni szakápolást és hospice gondozást ellátó GONDOSKODÁS 2000 Ápolási Szolgálat működési rendje a járványveszély miatt.
Helyben jobb
2020-04-21 - Hirdetési felülettel szeretné segíteni a helyi termelők és potenciális vásárlóik egymásra találását az Agrárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – jelentette be Zsigó Róbert, a területért felelős államtitkár. A kezdeményezés célja, hogy bővüljenek a nehéz helyzetbe került magyar termelők értékesítési lehetőségei.
Tudatosságra taníthat a rendkívüli helyzet - Ne legyen tabutéma a pénz!
2020-04-15 - A koronavírus nem csak az iskolások mindennapjait borította fel: az életünk jelentősen megváltozott akár hónapokra. Sok nehézséget, kihívást rejt ez az új helyzet magában, de érdemes látnunk a jó oldalát is. A családi költségvetésnek például biztosan kedvez, hogy kevesebbet vagyunk távol otthonról. A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői szerint ez egy jó alkalmat adhat arra is, hogy a gyerekekkel együtt beszéljük át a bevételeinket és kiadásainkat, illetve, hogy min és mennyit tudunk most spórolni.  Összegyűjtöttek néhány tippet, amivel Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy gyermeked tudatosan kezelje a pénzügyeket, még ebben a rendkívüli helyzetben is.
Új szabályok a társasházakban a rendkívüli helyzet végéig
2020-04-15 - A járványveszély a társasházi törvényt is átírta - A vészhelyzet kihirdetése után azonnal világossá vált, hogy az elszámoló közgyűlések megtartására nincs lehetőség a törvényben előírt május 31-ei végső időpontig. A társasházkezelők országos szervezetei levélben kérték a Miniszterelnökséget a megoldásra, illetve az írásbeli szavazás szabályainak megváltoztatására.
Ne tegyük ki a zöldhulladékot!
2020-04-09 - Erre kéri a kertes városrészekben lakókat a SZÁKOM Kft. Százhalombattán.
Segít tájékozódni a NAV
2020-04-08 - A legfontosabb, járványhelyzetben alkalmazandó adózási szabályokról tájékoztat a "Segítség rendkívüli helyzetben (COVID-19)" rovat "Gyakori kérdések és válaszok" gyűjteménye a NAV honlapján.
Lapozás:
Képtárak

Dobogós helyek a Szlovák Kupán

Batta Bringa

Covid-kupa szabadedzés

Első vízre szállás

Új mikrobuszt kaptak a Felhőjárók
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-07-06 - Rockzenei tehetségkutató verseny és kisfesztivál - 2020.08.29 - Szigetszentmiklós
2020-07-01 - Vezér Mihály polgármester közleménye
2020-06-30 - Kedves Olvasóink és Partnereink! A kiadó Promotion Service Nonprofit Kft. és a fenntartó önkormányzat egyeztetése alapján a Százhalombattai Hírtükör nem jelenik meg nyomtatott formában július folyamán.
HÍREINK
Egyre többen bontják a vonalat
2020-07-09
Ismét útjára indult a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által koordinált ,,Bontsa a vonalat!" elnevezésű kampánysorozat. A kampányindító előadásra Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban került sor július 6-án.

Bűncselekmények sorozatát indította el a szakítás - autót gyújtott fel és szülei megölésével fenyegette meg volt élettársát egy férfi
2020-07-09
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. július 7-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén 2020 november 7-ig elrendelte annak a férfinak a bűnügyi felületét, aki ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette, illetve más bűncselekmények miatt indított nyomozást. A sértett 2020 márciusában vetett véget a gyanúsítottal korábban folytatott élettársi kapcsolatnak.

Még 34 gyermek táboroztatását tudja támogatni A Remény Bajnoka Alapítvány
2020-07-09
Eddig 166 gyermek részesült A Remény Bajnoka Alapítvány június 9-én meghirdetett táborozási támogatásából. A hétfői ülésen 24 kérelmet bíráltak el, és a következő ülésig még be lehet nyújtani a kérelmeket, hiszen a pályázati keretből még 34 százhalombattai gyermek táborozását tudják támogatni – mondta el dr. Bercziné dr. Fazekas Olga, a kuratórium elnöke a július 6-ai ülés után.

Tűz a garázssoron
2020-07-09
Kigyulladt egy húsz négyzetméteres garázs mára virradóra Százhalombattán, az Erkel Ferenc körúton. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz átterjedt a két szomszédos garázsra, illetve az égő garázs előtt parkoló gépkocsira is.

Dunamenti Erőmű: újabb három év partnerség
2020-07-08
Meghosszabbította és megújította a 2017-ben, három évre kötött együttműködési megállapodását a MET Csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. és Százhalombatta Város Önkormányzata július 8-án. A partneri szerződés által az erőmű újabb három éven át, közel 70 millió forinttal támogatja a helyi közösségeket.

Bicikliket lopott egy vasúti vagonból
2020-07-07
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. július 6-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén szabadlábra helyezte azt a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványozta és aki ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt folytat nyomozást.

Külföldről szállított marihuánát a többszörös visszaeső
2020-07-06
A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer kereskedelem bűntettének kísérletével vádolt.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki élve temette el áldozatát
2020-07-06
A Budapest Környéki Törvényszék 2020. július 3-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a férfinak a büntetőügyében, akit az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekmény elkövetésével vádolt.

Dobogós helyek a Szlovák Kupán
2020-07-06
Négyfős csapat képviselte a magyar színeket a Szlovák Kupa vitorlás hajómodellező verseny második fordulóján július 4-5-én. Német, szlovák és cseh versenyzőkkel szálltak ringbe a dobogós helyekért.

Jéggel és oxigénnel mentették meg egy férfi életét az érdi rendőrök
2020-07-06
Eszméletlen férfi megmentésében közreműködtek az érdi egyenruhások július 2-án.

Végéhez közeledik a vasúti beruházás
2020-07-06
A tervek szerint hétfőn nyitják meg a forgalom előtt a Városkapu utat Százhalombattán – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Átadják a körforgalmat
2020-07-03
A kivitelező tájékoztatása szerint július 13-án adják át – az Iparos úti felüljáróhoz tervezett – Városkapu úti körforgalmat Százhalombattán.

Szociális otthon vezetőjeként fosztotta ki a gondozottak bankszámláit
2020-07-02
A Monori Járásbíróság 2020. június 30-án megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hozott annak a két férfinak a büntetőügyében, akiket az ügyészség jelentős értékre, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolt.

6 év fegyházra ítélte a bíróság a mogyoródi kannabisztermesztőt
2020-07-02
A Gödöllői Járásbíróság 2020. július 1-én megtartott folytatólagos tárgyalásán ítéletet hirdetett annak a házaspárnak a büntetőügyében, akiket az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolt. Az I.

Köszönet a köztisztviselőknek!
2020-06-30
A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete 1996-ban kezdeményezte, hogy Magyarországon július 1. legyen a Köztisztviselők Napja. Az Országgyűlés eltörölte, ám Százhalombattán – a Képviselő-testület döntése alapján – július 1. munkaszüneti nap lett.

Nesbo, Grisham és Gaiman nyári ajánlata
2020-06-30
Egy-egy szerző neve láttán többnyire tudni véljük, mire számíthatunk. Az alábbiakban néhány meglepetést mutatok be: általában felnőtteknek író szerzők gyerek- és ifjúsági könyveit.

Batta Bringa
2020-06-30
Közel háromszázan tekerték végig a tizennégy kilométeres távot június 27-én Százhalombattán. A Batta Bringa legfiatalabb résztvevője egy, a legidősebb 82 éves volt. Külön díjazták a legmesszebbről, Nagyvenyimből érkezett résztvevőt is.

Summerfesti MÁS - TRENDBEN, tRENDBEN, Battai Nap-OK-é
2020-06-30
A koronavírus-helyzet miatt az idén sem a Summerfestre, sem a Battai Napok rendezvénysorozatára nem készülhetünk a megszokott módon, de mindkettő helyett lesz valami más.

Szent László-díjat alapított a KÉSZ
2020-06-30
Koszorúzást és megemlékezést tartott a templom patrónusa, Szent László tiszteletére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének százhalombattai csoportja és a katolikus egyházközség június 26-án, Százhalombattán. A megemlékezésen először adták át a KÉSZ-csoport által alapított Szent László-díjat.

Szent Adalbert-díj dr. Müller Cecíliának - A KÉSZ közleménye
2020-06-30
Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak adományozta Szent Adalbert-díját a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az operatív törzs tagjaként a magyar emberek egészségének megóvása érdekében nap mint nap fáradhatatlanul, magas szakmai színvonalon végzett áldozatos munkája elismeréseként, amelyet keresztény szellemben, nagy empátiával és felebaráti szeretetet tanúsítva folytatott.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.