2020. november 28. - Stefánia napja
Szombat
Min:1°
Max:2°
Vasárnap
Min:-1°
Max:3°
Hétfő
Min:-1°
Max:2°
Kedd
Min:-2°
Max:2°
Szerda
Min:-2°
Max:2°
Szolgáltatás
Lapozás:
Utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án
2020-11-27 - A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.
Az első óra az időseké a postán
2020-11-26 - Az ország összes postáján elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek a nyitást követő egy órában mától. A Magyar Posta az időseknek azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a többi ügyfelétől pedig türelmet kér.
Harminc nap internet
2020-11-24 - Internetes szolgáltatókat kérdeztünk meg arról, hogyan jelezhetik ügyfeleik, ha élni szeretnének a kormányrendeletben lehetővé tett 30 napos ingyenes internetszolgáltatással. Egyelőre a Telekomtól és a DIGI-től kaptunk választ. Cikkünket frissítjük.
Áprilisig érvényesek az utazási kedvezményre jogosító igazolványok
2020-11-20 - A november 11-én életbe lépett újabb járványügyi veszélyhelyzet miatt a MÁV-START és a Volánbusz  meghosszabbította a november 4-ét követően lejáró, utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások felhasználhatóságát.
Gyermekorvosi ellátás - Továbbra is javasolt a távkonzultáció
2020-11-16 - A rendelői találkozások számának csökkentése érdekében továbbra is azt kérik a szülőktől a százhalombattai gyermekorvosok, hogy viszonylag enyhe betegség esetén éljenek a távkonzultációs lehetőségekkel.
Karanténkönyvcsomag a könyvtárból
2020-11-16 - A járványhelyzet miatt elrendelt látogatási tilalom alatt is biztosítja olvasói számára a dokumentumokhoz való hozzáférést a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán. A Karantén-könyvcsomag elnevezésű új szolgáltatás legfeljebb húsz dokumentum - könyv, hangoskönyv, folyóirat, diafilm -  kölcsönzését teszi lehetővé egyszeri alkalommal.
Díjmentesen válthatók vissza a bérletek
2020-11-16 - Eltekint a kezelési költség felszámításától a novemberben érvényes dolgozói és diákbérletek visszaváltásakor a MÁV-START, a MÁV-HÉV és a Volánbusz – közölte a MÁV.
Csoportos órák egyénre szabva
2020-11-04 - Tovább színesítette a különféle mozgásformák kínálatát, bővítette edzésrendjét az Omega Sportcentrum Százhalombattán. Minden szolgáltatásból ízelítőt kaphatnak az érdeklődők a november 14-ei nyílt napon.
Családi bölcsőde a korábbi óvodaépületben
2020-11-02 - Ismerős arcokra és több évtizedes múltra, működő hagyományokra épülő családi bölcsőde nyitotta meg kapuit Százhalombattán október végén a Szent László úti korábbi óvodaépületben.
Omega - mindenkinek
2020-10-22 - A színes lehetőségeknek köszönhetően hónapról hónapra megtelnek az Omega Sportcentrum csoportos órái, és egyre többen veszik igénybe a komplexumot különböző céges és családi rendezvények helyszíneként is. Az ehhez kapcsolódó lehetőségekről előző lapszámunkban írtunk. A "Mindent az Omegáról"-sorozatunk most a játszó, a kávézó és a bowling bemutatásával folytatódik.
Folyamatos a betegellátás a SZEK-ben
2020-10-19 - Rendkívüli biztonsági intézkedések léptek életbe a Százhalom Egészségügyi Központban, miután az egynapos sebészeten dolgozó egyik orvos koronavírustesztje pozitív lett. A biztonságos működés és folyamatos betegellátás érdekében új megoldásokat is bevezettek a védekezés terén – mondta el a HTV-nek dr. Berzéki Ferenc igazgató.
Rendezvények alfától omegáig
2020-10-06 - Mostanra sokan megismerték és egyre többen látogatják a tavasszal újranyitott Omega Sportcentrum csoportos óráit – a köredzést, a gyerektornát, a fitfightot, a beautyrobicot, a piloxingot, a kangoo-t, a karatét, a kick-boxot, az alakformáló tornát és a walk energie-t –, de azt talán kevesebben tudják, hogy a létesítmény rendezvényeknek is helyszínt biztosít. Pedig számtalan különböző családi és céges eseménynek – a többi között gyerek és felnőtt születésnapnak, csapatépítő programnak, sőt legénybúcsúnak – adott otthont az elmúlt hónapok során.
Újdonságok a könyvtárban
2020-10-05 - Bergsveinn Birgisson: A fekete viking Sophie Mackintosh: Kék sorsjegy Lackfi jános: Száll a kakukk a fészre Guillermo Cabrera Infante: Trükkös tigristrió Barbara Pease-Allan Pease: Testbeszéd a munkahelyen Szlafkai Éva: Élj kreatívan!
Értő segítség - Szakfordító iroda nyílik Százhalombattán
2020-09-21 - A százhalombattai Turiné Zdenkó Andrea már egészen korán, általános iskolás korában eldöntötte, hogy nyelvekkel szeretne foglalkozni. Első diplomáját az ELTE-n szerezte német-orosz szakos nyelvtanárként, majd néhány – de szakmailag releváns – kitérő után a szakfordítói piacon találta meg a helyét.
Tovább szigorítják a maszkhasználatot
2020-09-21 - Már nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem az utasok által használt állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező lesz a maszk használata szeptember 21-től.
Durván a duplája a lom
2020-09-21 - Egyelőre nincsenek számok, de nagyjából a megszokott mennyiség duplája került utcára az őszi lomtalanítás során Százhalombattán.
Kezdődik az őszi gyermekvasutas tanfolyam
2020-09-16 - Október 3-án indul a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút őszi tanfolyama, amelyre az érdeklődő iskolások már regisztrálhatnak a www.gyermekvasut.hu weboldalon keresztül. A négyhónapos képzést követően a gyerekek februárban állhatnak először szolgálatba.
Fokozott fertőtlenítés a vonatokon és a buszokon
2020-09-11 - Újra minden nap elvégezteti az emeltszintű fertőtlenítéseket személyszállító járművein a nemzetközi, a budapesti elővárosi és a fővárost érintő távolsági járatokon a MÁV-START. A Volánbusz az autóbuszokat minden éjjel és napközben is takarítja, valamint fokozott tisztítást rendelt el az autóbusz-állomásokon a járványügyi készültség ideje alatt – tájékoztatott a vasúttársaság.
Stabilabb és gyorsabb lesz a vezeték nélküli internet a vasúti kocsikban
2020-09-11 - Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon – tájékoztatott a MÁV. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.
Szigorít a MÁV-START és a Volánbusz: szeptember 15-től leszállítják a maszk nélkül utazókat
2020-09-10 - Május 4. óta a közösségi közlekedési eszközökön mindenkinek kötelező az arc (száj és orr) eltakarása maszkkal, sállal vagy kendővel. Jelenleg még csak figyelmeztetik azokat, akik nem tartják be az előírást, szeptember 15-től viszont szigorúbb intézkedésekkel védik szabálykövető utasaik és munkavállalóik egészségét a helyközi közlekedési szolgáltatók. A hónap közepétől kizárhatóak az utazásból azok az utasok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat a MÁV-START és a Volánbusz járatain – közölte a MÁV.
Megnyitja kapuit a színitanoda
2020-09-08 - Újra indul a Thália Batta Tanoda színészképző oktatása szeptember 19-én szombaton 10 órakor Százhalombattán, a Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Biztonságos szolgáltatás
2020-09-07 - A szokásos karbantartás és felújítás után, a járványhelyzetre való tekintettel szigorú szabályok mellett nyitottak ki az uszodák Százhalombattán szeptember elsején.
Gyengült a forint ma reggelre
2020-09-07 - 0.01%-ot gyengült a forint hétfő reggel 8 órára az euróval szemben.
Egy méret mindenkinek? Leendő és gyakorló szülőknek
2020-09-07 - Mindenki szeretne könnyedén és hatékonyan beszélgetni gyermekével, mint ahogy azt is, hogy feszültségmentesen és nyugodtan teljenek otthon a hétköznapok. Ehhez kínál segítséget Nagy Lajos tréner, coach és Erdélyi Bernadett tréner százhalombattai gyakorlati képzése. Az első alkalomra szeptember 19-én, szombaton 10-től 16 óráig kerül sor az Erőmű út 50. alatt.
Marad a védekezés
2020-09-02 - Egyelőre zavartalanul látogatható a Százhalom Egészségügyi Központ. A minisztérium meghosszabbította az eredetileg augusztus 31-i határidővel lejáró telefonos gyógyszerfelírási lehetőséget. A részletekről dr. Berzéki Ferenc, a SZEK főigazgatója tájékoztatott a Halom TV-ben.
Már csak két helyen lehet buszbérletet venni
2020-09-01 - A korábbi négy helyett már csak két helyen lehet VOLÁNBUSZ-bérletet vásárolni Százhalombattán, az Óvárosban és a Hotel Trainingben ugyanis megszűnt ez a lehetőség. 
A legjobb DIY mosogatószer, amitől minden edény csillogni fog
2020-08-31 - A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, bizonyítottan sok kárt, betegséget okozhatnak. Megmutatjuk a vegyi anyagok nélküli kézi mosogatószer receptjét.
Vágányzári menetrend
2020-08-31 - Pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrendben, illetve kerülő útirányon közlekednek egyes vonatok a 40a jelű Budapest - Pusztaszabolcs (- Dunaújváros) útvonalon szeptember 11-től 30-áig – tájékoztatott a MÁV.
Testkamerát hordanak a jegyvizsgálók
2020-08-31 - A támadások megelőzése érdekében augusztus 31-től kötelező lesz a testkamera használata a vasúti jegyvizsgálók számára a bántalmazásokban leginkább érintett budapesti elővárosi vasútvonalak kijelölt járatain, naponta közel 250 vonaton.
Ingyenes jogsegély pszichiátriai jogsértések esetén
2020-08-31 - Huszonöt éve működtet ingyenes jogsegélyszolgálatot Magyarországon az Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért Alapítvány olyan személyek számára, akik pszichiátriai kezelés során szenvedtek sérelmet.
Lomtalanítás
2020-08-31 - Lomtalanítási akciót hirdetett a SZÁKOM Kft. Százhalombattán, a kertes városrészekben szeptember 17-18-19-re, azaz csütörtök, péntek, szombatra.
Díjmentesen visszatéríti a szeptemberre váltott nemzetközi jegyeket a vasúttársaság
2020-08-31 - A magyar kormány által tegnapi napon hozott nemzetközi utazások korlátozására vonatkozó intézkedések miatt a MÁV-START kezelési költség nélkül visszatéríti a szeptemberre szóló nemzetközi jegyek árát, célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.
Teljes hidratálás és feltöltés - Kipróbáltuk a liftinges feltöltő kezelést
2020-08-24 - Mielőtt végleg elkeserednénk, vagy drasztikusabb beavatkozásra adnánk a fejünket (vagyis az arcunkat), adjunk egy esélyt a hipermodern kozmetikai hatóanyagokkal történő kezeléseknek. Feltöltés az arcnak, feltöltődés az egész testnek (és léleknek). Hajdu Anna kozmetikájában jártunk. (Nemes Dóra írása)
Augusztus 20-án és a négynapos hosszú hétvégén változik a közlekedési rend
2020-08-17 - A vonatközlekedés is igazodik az augusztus 20-i ünnephez és az azt követő hosszú hétvégéhez.
Még mindig időpontot kell egyeztetni a rendelőben
2020-08-14 - Továbbra is kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehet beteget fogadni szakorvosi, háziorvosi, illetve házi gyermekorvosi ellátás keretében a Százhalombattai Egészségügyi Központban – olvasható a SZEK honlapján (szakrendelo.battanet.hu). Kérik, hogy a rendelőben kizárólag a megadott időpontban jelenjenek meg a betegek.
Egy méret mindenkinek? Kommunikációs és konfliktuskezelési tréning gyakorló és leendő szülőknek
2020-08-10 - Egy család - mint minden rendszer - olyan egyedi jellemzőkkel bír, amelyekkel tagjai külön-külön nem rendelkeznek.  A családra jellemző egyedi problémák  egyedi megoldásokat kívánnak. Ugyanakkor a változás, változtatás létrehozásához szükséges szabályszerűségek és eszközök nagyon is hasonlóak.
Ismét kinyitott a NAV Kresz Géza utcai Központi ügyfélszolgálata
2020-07-22 - Ismét a (1132 Budapest) Kresz Géza utca 13-15. szám alatti irodaházban fogadja ügyfeleit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának felújított központi ügyfélszolgálata július 20-tól.
Újra itt a nyár
2020-06-30 - Nyaraláskor sok kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy mi pakolható a bőröndbe, és mi nem, például a fürdőruha és a naptej mellé. Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, nem árt tisztában lenni pár egyszerű szabállyal, így sok kellemetlenség, felesleges adminisztráció vagy pluszköltség megspórolható. Mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt vihet magával és hozhat be az utazó, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például házikedvencével szeretne nyaralni? Ezekre a kérdésekre is választ talál a NAV közleményében.
Csak a táboroknak nyitnak ki a közösségi házak
2020-06-26 - A hivatalos veszélyhelyzet megszüntetése után, fokozatosan és szigorú biztonsági intézkedések mellett újra kinyitják a dunafüredi és az óvárosi közösségi házat Százhalombattán júliustól.
Kinyit a könyvtár
2020-06-22 - Újból megnyitja kapuját az olvasók előtt a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán ma déltől.
Lomtalanítás a lakótelepen
2020-06-22 - A közös képviselőkkel történt előzetes igényfelmérés alapján megkezdi a lomtalanítást a SZÁKOM Kft. a lakótelepi övezetekben július 1-jétől Százhalombattán. Az egyes társasházakat érintő részletekről, a tervezett időpontokról a közös képviselők tudnak tájékoztatást adni.
Nyílt nap az Omegában
2020-06-22 - Egész napos ingyenes programokkal várják az érdeklődőket az Omega Sportcentrum nyílt napján Százhalombattán június 28-án, vasárnap.
Nyit a könyvtár
2020-06-19 -
Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket
2020-06-19 - Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.
Fehéríts vegyszermentesen!
2020-06-17 - A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, de optikai fehérítők, klór és más káros vegyi anyag nélkül is ragyogóan tiszta, hófehér ruhákat varázsolhatunk.
Diákként dolgozni
2020-06-17 - A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.
Szúnyoggyérítés
2020-06-15 - Földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor Százhalombattán június 17-én, szerdán, a napnyugta utáni órákban (esőnap június 18.) – tájékoztatott a Műszaki Iroda.
Szúnyoggyérítés
2020-06-15 - Földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor Százhalombattán június 17-én, szerdán, a napnyugta utáni órákban (esőnap június 18.) – tájékoztatott a Műszaki Iroda.
Lapozás:
További híreink
Programajánlók
Felhívások
- Meghívó - 2020-10-01
- Mezőgazdasági összeírás - 2020-09-15
Képtárak

Árokásók

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától

A tilalom csendje

Jubileumi Miss Hungary a gödöllői kastélyban

Örömmel és hittel
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-11-11 - A kormányrendelet alapján az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók munkájuk támogatása érdekében korlátlan díjmentes utazásra jogosultak a MÁV-csoport járatain: a vasúton, a HÉV-en és a buszokon is. A jogosultságot igazolni kell.
2020-11-03 - Virtuálisan nyílt meg Kiss Zsuzsi patchwork-kiállítása a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, Százhalombattán.
2020-10-28 -
HÍREINK
Utasbarát fejlesztésekkel lépnek életbe az új vasúti- és buszmenetrendek december 13-án
2020-11-27
A MÁV-START 2020/2021-es menetrendje mintegy harminc vasútvonalon hoz az utasok számára jól érzékelhető változást, több vonalon csúcsidőben az eddigieknél is több és gyorsabb vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként.

Az első óra az időseké a postán
2020-11-26
Az ország összes postáján elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek a nyitást követő egy órában mától. A Magyar Posta az időseknek azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a többi ügyfelétől pedig türelmet kér.

Folytatja a szűrést az önkormányzat
2020-11-25
Közel hatszáz COVID-tesztet végeztek el a szakorvosi rendelőben az önkormányzat támogatásával november 9-e óta Százhalombattán. A szűrésen részt vettek az egészségközpont, a bölcsőde, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ, az óvodák és az iskolák munkatársai. Erről számolt be Vezér Mihály polgármester ma a városházán.

Elhunyt Szabó Pál a fehér asztal lovagja, a mester, a gasztronómiai nagykövete
2020-11-24
Megrendülten értesültem arról, hogy városunk köztiszteletben álló polgára Szabó Pál, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagykövete és az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend főkancellárja 75. életévében elhunyt.

Megkapták az állampolgárságot
2020-11-24
Megszerezte a magyar állampolgárságot Dinh Van Hoan és családja. Az erről szóló dokumentumokat Török Sándor alpolgármester adta át a vietnámi származású házaspárnak november 12-én a városházán. Az ünnepélyes eseményen Klimsa Arthúr, a család barátja is részt vett.  

Futsal
2020-11-24
Megkezdődtek a futsal teremtorna küzdelmei a VUK SE korosztályos labdarúgócsapatai számára. Szépen szerepeltek a mérkőzéseken a zárt kapuk mögött rendezett első fordulón november 21-én Budaörsön, az Aramis SE csarnokában.

Lövészsiker
2020-11-24
Harmadik helyen végzett a sportlövők egyik legrangosabb hazai versenyén, a tizenhatodik alkalommal megrendezett Hungarian Open-en a Százhalombattai Lövészklub versenyzője, Joó Attila a férfiak 60 lövéses légpisztoly számában. A megméretésre rendkívüli biztonsági intézkedések mellett került sor november 20-22-én.

Árokásók
2020-11-24
Szabó Gábor és Szalai Attila önkormányzati képviselők vezetésével, önkéntesek lelkes csapata oldotta meg a csapadékvíz-elvezetés régóta fennálló problémáját az óvárosi Kárász utcában november 21-én.

Van kiút - A felelősség a bántalmazóé
2020-11-24
Amennyiben ismernek olyan nőt, akiről úgy vélik, hogy családon belüli erőszak áldozata, hívják fel a figyelmét arra, hogy a hatóságok és a nők jogaiért küzdő szervezetek segítséget, tájékoztatást tudnak nyújtani neki – erre hívja fel a figyelmet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nők elleni erőszak világnapja, november 25-e előtt.

Fedett pálya
2020-11-24
A hideg idő beköszöntével lefedte a sportparkban található kosárlabdapályát az üzemeltető egyesület Százhalombattán. A helyszínen található tájékoztató szerint a sátras pályát – a jelenleg érvényes korlátozó intézkedések feloldása után is – csak az SZKSE játékosai vehetik igénybe.

Harminc nap internet
2020-11-24
Internetes szolgáltatókat kérdeztünk meg arról, hogyan jelezhetik ügyfeleik, ha élni szeretnének a kormányrendeletben lehetővé tett 30 napos ingyenes internetszolgáltatással. Egyelőre a Telekomtól és a DIGI-től kaptunk választ. Cikkünket frissítjük.

Öt éves környezetvédelmi program
2020-11-23
Elkészíttette a 2021-től 2026-ig tartó időszakra vonatkozó települési környezetvédelmi programját a százhalombattai önkormányzat.

Szexuális szolgáltatás ígéretével bevitte az erdőbe, zsarolás lett a vége
2020-11-23
Az élet, vagy testi épség elleni, avagy más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt tartóztatott le egy nőt a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. november 23-án.  Az ügyben a Ceglédi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

A kevesebb több - Egy zseniális szakácskönyv Nemes Dórától
2020-11-23
Mentes Anyu szakácskönyve címmel jelent meg szerkesztőnk, Nemes Dóra első önálló kiadványa. A kötet bármelyik konyhának hasznára, díszére válhat, remek karácsonyi ajándék, de különösen azok számára nélkülözhetetlen, akik szeretnének akkor is finomat és sokfélét enni, ha valamilyen diétát követnek.

Lakatlan házba invitálta, aztán majdnem megölte a nőt a hajléktalan
2020-11-23
Brutális fordulatot vett egy laptopos filmnézésnek indult találkozó. Késsel támadt a nőre a gyanúsított, aki ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság indított nyomozást, a bíróság pedig letartóztatta.

Óriási választékkal látta el ügyfeleit a díler - üzletelés közben bukott le
2020-11-23
Felért egy kábítószerraktárral a férfi otthona, vevőköre pedig milliókat fizetett neki az áruért. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a gyanúsított ellen, akit a bíróság letartóztatott.

Rendkívüli szünet a bölcsiben
2020-11-23
November 27-ig rendkívüli szünetet rendelt el a bölcsőde egyik csoportjában Vezér Mihály polgármester Százhalombattán, miután az intézményvezető tájékoztatta, hogy az egyik alkalmazott közvetlen COVID-kontakt és tünetei is vannak.

Szép zárás a kéziseknél
2020-11-23
Bár nem sikerült pontot szerezni a listavezető otthonában, derekasan helyt állt az SZKE II-DKSK kézilabdacsapata a megyei férfi felnőtt bajnokság idei utolsó találkozóján november 21-én Solymáron. Solymár - SZKE II-DKSK 35:32 (15:15)

A tilalom csendje
2020-11-20
November 17-én, az este nyolc utáni kijárási tilalom hetedik napján, a Koraszülöttek Világnapján készült Medgyesi Milán százhalombattai képriportja a Hírtükör megbízásából. Bár a fotók önmagukért beszélnek, kollégánk szöveges beszámolója is érdekes, hiszen olyasmiről szól, amit a legtöbben nem éltünk meg eddig és nincs róla tapasztalatunk.

Áprilisig érvényesek az utazási kedvezményre jogosító igazolványok
2020-11-20
A november 11-én életbe lépett újabb járványügyi veszélyhelyzet miatt a MÁV-START és a Volánbusz  meghosszabbította a november 4-ét követően lejáró, utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások felhasználhatóságát.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.