2020. március 31. - Árpád napja
Kedd
Min:3°
Max:8°
Szerda
Min:1°
Max:9°
Csütörtök
Min:1°
Max:11°
Péntek
Min:3°
Max:13°
Szombat
Min:5°
Max:14°
Szolgáltatás
Lapozás:
Elhalasztja a kémények ellenőrzését a katasztrófavédelem
2020-03-30 - Felfüggeszti és átütemezi a március 17-e utáni időszakra meghirdetett társasházi sormunkáit a katasztrófavédelem az ügyfelek és a szakemberek egészségének megőrzése érdekében. A kötelező ellenőrzésekre később kerül sor.
Online számla: nem kötelező az átállás
2020-03-30 - A járványhelyzet miatt az online számlaadat-szolgáltatásban, 2020. április 1-jétől július 1-jéig nem kötelező átállni a 2.0 verziójú XSD alkalmazására, tehát a korábbi verzióban küldött adatokat is fogadja a NAV.
Mindenkinek támpont a tervezet
2020-03-30 - Az őstermelők, az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek és az egyéni vállalkozóknak is készített szja-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Május 20-áig mindannyiuknak ki kell egészíteniük a tervezetüket, hogy abból érvényes bevallás legyen, vagy saját maguknak kell kitöltetniük és beküldeniük a 19SZJA nyomtatványt.
Egyszerűsítés a telefonos ügyintézésben
2020-03-30 - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyszerűsítette az egyedi azonosítószámok igénylését, amire az egyedi adóügyek telefonos intézéséhez van szükség az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerben (ÜCC). Az ügyfélazonosító szám legegyszerűbben az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással (ONYA) igényelhető a TEL nyomtatványon.
Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól
2020-03-30 - Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.
Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a vonatokon is
2020-03-30 - Hétfőtől nem közlekednek a tanítási időszakban, az iskolába jutást biztosító járatok.
Átadták a forgalomnak az olajfinomító előtti közúti felüljárót
2020-03-30 - Az újonnan forgalomba helyezett vasúti felüljárón közelíthető meg a MOL Dunai Finomító és a Százhalombatta felé vezető Olajmunkás út a mai naptól – tájékoztatott a NIF.
Jogi tanácsadás
2020-03-27 - Telefonon történő megbeszéléssel Továbbra is igénybe lehet a Városi Családsegítő és Gondozási Központ ingyenes jogi tanácsadását Százhalombattán.
Így ne őrülj bele a bezártságba - A 4 legjobb tipp home office-hoz
2020-03-27 - Nem túlzás kijelenteni, hogy teljesen megváltozott az életünk. A tavasz első heteit általában pont, hogy a szabadban töltenénk, ehelyett most otthonról dolgozunk, a gyerekek sem járnak be az iskolába, és a szükséges minimumnál többet nem hagyjuk el a lakást. Most mindenki közös érdeke, hogy otthon maradjunk, na de hogy csináljuk ezt jól? Például nem is gondolnánk, mennyire fontos a megfelelő ruhák megtalálása ebben az időszakban. A Fashion Days webshop ehhez küldött tippeket.
A hétvégi óraátállítás néhány éjszakai belföldi és nemzetközi vonatot érint
2020-03-26 - Március 29-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják.
Vendégek nélkül, ügyeleti rendben
2020-03-26 - A koronavírus-járvány gazdasági hatásai a turizmust érintik leginkább, világ- és országszerte rengeteg szállodának kellett bezárnia a vendégek hiánya miatt. A százhalombattai Hotel Training szerencsére nincs ezek között.
Meghosszabbította a vasúttársaság a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését
2020-03-26 - A járványhelyzetre tekintettel, a külföldi vasúttársaságok által meghozott vagy kilátásba helyezett intézkedések miatt a MÁV-START kezelési költség nélkül visszatéríti az április 30-ig érvényes nemzetközi jegyek árát célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.
Kevesebb vonat közlekedik Budapest és Bécs között
2020-03-25 - Módosított közlekedési rend lépett életbe a magyar-osztrák nemzetközi forgalomban tegnap – közölte a MÁV.
Vegyenek online vonatjegyet!
2020-03-24 - A sorban állás és a személyes érintkezések csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikáció használatát és az e-vonatjegy váltását! – erre kéri utasait a MÁV. Az applikáció ezen a linken érhető el: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/mav-app-keresztul-biztonsagosabb-jegy-es-berletvasarlas-jarvany-idejen
Nem járnak le az utazási kedvezmények
2020-03-23 - A járványügyi helyzet miatt a lejáró utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások érvényességének meghosszabbítását rendelte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium – tájékoztatott a MÁV.
Bármelyik háziorvos ellátást nyújt
2020-03-20 - A rendkívüli helyzetre tekintettel bármelyik körzethez tartozó beteget ellátják az éppen rendelő háziorvosok a Százhalom Egészségügyi Központban – mondta el dr. Berzéki Ferenc főigazgató. Délelőtt és délután is van alapellátás, mindenkinek felírják az orvosok a szükséges recepteket is.
Ingyenes algebrai távoktató program
2020-03-20 - A rendkívüli egészségügyi és oktatási helyzetre tekintettel ingyenesen hozzáférhetővé tették a magyar fejlesztők az Akriel algebraoktató program teljes funkcionalitását és tananyagát. A szoftver távoktatásra, egyéni és csoportos tanulásra is alkalmas. Százhuszonnégy témakörrel támogatja a matematikatanárok és a számtant, algebrát tanuló diákok munkáját az 5. évfolyamtól a 12. évfolyamig.
Felfüggesztik a lomtalanítást
2020-03-18 - A Szákom Kft. tájékoztatja a városlakókat, hogy a városi, és a társasházi lomtalanítást a koronavírus-járvány miatt bizonytalan időre szünetelteti.
Rövidebb nyitvatartás a NAV központi ügyfélszolgálatain
2020-03-18 - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai heti 25 órában várják az ügyfeleket március 18-ától.
Szünetel a személyes ügyfélszolgálat a Fővárosi Vízműveknél
2020-03-18 - Az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az ügyfelek és a munkatársak egészségének megóvása érdekében szünetelteti a személyes ügyfélszolgálatot a Fővárosi Vízművek Százhalombattán március 16-ától.
Óvintézkedések a postán
2020-03-17 - A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként a gyógyszertárak után a posták ügyfélterében is csak annyian tartózkodhatnak, ahány ablak működik. A többieknek a posta előtt kell várakozniuk.
Könyvtári szolgáltatások
2020-03-16 - A Hamvas Béla Város Könyvtár március 16-tól zárva tart.
Leállt az egynapos sebészet
2020-03-16 - Leállította a tervezhető műtéteket az országban Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, ezért határozatlan ideig a százhalombattai egynapos sebészet is szünetel. 
Szünetel a személyes ügyintézés a SZÁKOM-nál
2020-03-16 - A koronavírus magyarországi terjedése miatt szünetelteti a személyes ügyintézést a SZÁKOM Nonprofit Kft. Százhalombattán a mai naptól. Az intézkedés visszavonásig érvényes.
Csökkenhet a szívbetegségek esélye a cukorbetegeknél a neuropátia szűrésével
2020-03-13 - Új diagnosztikai eszközt kapott a Pest Megyei Neuropathia Centrum - A cukorbetegség egyik legveszélyesebb szövődményének, a szív-érrendszert érintő autonóm neuropátiának a szűrését segítő műszerrel – egy Ewing-teszterrel – bővült a Szent Ferenc Kórházban működő Pest Megyei Neuropathia Centrum diagnosztikai eszköztára.
Megerősített szerelvényekkel készül a diákok utazására a MÁV-START
2020-03-13 - Az egyetemek és főiskolák látogatási tilalma és a kollégiumok lezárása miatt a MÁV-START – számítva a megnövekedett utasszámra – plusz kocsikkal közlekedteti egyes járatait a mai napon.
Díjmentes a nemzetközi jegyek visszatérítése a MÁV-nál
2020-03-13 - Célországtól függetlenül, kezelési költség nélkül visszatéríti a nemzetközi jegyek árát a MÁV-START , amennyiben az utas lemond az utazásról. A vasúttársaság a járványügyi helyzet és a külföldi vasúttársaságok által meghozott vagy kilátásba helyezett intézkedések miatt döntött így.
A hónap végén átadják az új felüljárót
2020-03-02 - Várhatóan március végén használatba vehetik az autósok az új vasúti felüljárót a százhalombattai Olajmunkás út és a 6-os főút között.
A MÁV felkészült az esetleges koronavírus-fertőzések terjedésének megelőzésére
2020-02-28 -  A MÁV felkészült a koronavírus-fertőzések terjedésének megelőzésére. A vasúttársaság állandó kapcsolatot tart a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzzsel, az egészségügyi hatósággal és iránymutatásuk alapján jár el az állomásokon, valamint a vonatokon. Biztosítja a szükséges feltételeket – olvasható közleményében.
Elindult a zöldjárat
2020-02-25 - Mivel korán jött a tavasz, és sokan már elkezdték a kerti munkákat, a SZÁKOM megkezdte a zöldhulladék ingyenes szállítását Százhalombattán – mondta el Tőke Gyula, köztisztasági csoportvezető.
Újdonságok a könyvtárban
2020-02-25 - André Aciman: Találj rám!
Zárva lesz a gyerekkönyvtár a versmondó verseny miatt
2020-02-24 - Zárva tart a százhalombattai gyermekkönyvtár a városi vers- és prózamondó verseny középdöntői és döntői miatt az alábbi időpontokban.
MÁV app: bérletvásárlás iOS-szel is
2020-02-14 - Újabb hasznos funkciók válnak elérhetővé február 15-étől a MÁV alkalmazásban. A MÁV-START vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják. A H5-ös szentendrei vonalra pedig – várhatóan szintén február közepétől – a kiegészítő MÁV-HÉV bérlet teljesárú, 30 napos változatát is meg lehet majd vásárolni mind Android, mind pedig az iOS alapú készülékeken.
Mindent egy helyen a kerti kutakról
2020-02-11 - A vonatkozó jogszabály értelmében idén év végéig van arra lehetőség, hogy a kúttulajdonosok bírság kiszabása nélkül megszerezhessék a szükséges fennmaradási engedélyt. Az őket érintő leglényegesebb kérdéseknek jártunk utána. 
Okostelefonos alkalmazásban, fényképpel veszi nyilvántartásba a MÁV az elhagyott értékeket
2020-02-11 - Tavaly több mint 9000 talált tárgyat regisztráltak a vasúttársaságnál - Másfélszeresére nőtt a vonatokon hagyott tárgyak száma 2018-hoz képest. Míg két éve 5883, 2019-ben már 9029 talált tárgyat regisztráltak, az elhagyott értékek közül minden második került vissza a tulajdonoshoz. Az utasok egészen meglepő dolgokat is vonaton vagy állomáson felejtenek; találtak már jegygyűrűt, babakocsit, az ünnepi időszakban pedig adventi koszorút, sőt mikulásjelmezt is. A MÁV-START új adatbázis-kezelési rendszert vezetett be novemberben: a jegyvizsgálók, pénztárosok mobilkészülékén lévő alkalmazásban képpel együtt azonnal rögzíthetők a megtalált értékek, ezzel segítve a gyorsabb és könnyebb beazonosítást.
Zöld szem(lélet)
2020-02-10 - Van-e különbség szemét és hulladék között, és ha már különbséget tudunk tenni, melyikkel mit kezdjünk? Alapvető tájékoztatás, újdonságok és hasznos tippek – terveink szerint minden előkerül majd új rovatunkban, aminek hasznát veheti a környezetére (és önmagára) tudatos, igényes olvasó. Önkéntes segítőnk: Tápai Mónika, a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat vezetője.
Év végéig megújul a vasútállomás 
2020-02-06 - Folyik a százhalombattai vasútállomás teljes körű rekonstrukciója, amely során új vizuális és akusztikus utastájékoztató rendszer is kiépül – tájékoztatott a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.  
Koronavírus - Vigyázzunk az egészségünkre!
2020-02-04 - Nem érdemes pánikolni a Kínából elindult koronavírus terjedése miatt, de mi az, amit mégis megtehetünk egészségünk védelmében? Dr. Berzéki Ferencet, a Százhalom Egészségügyi Központ főigazgatóját kérdeztük.
Anya(g)i biztonság - Ingyenes, online pénzügyi tréning szülőknek
2020-01-22 - Öt alkalmas, internetes pénzügyi nevelés tréninget szervez szülőknek az országos Imami Egyesület, amelyre január 30-ig még lehet jelentkezni. A résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a családi költségvetés elkészítéséhez  és megismerik az eredményes pénzügyi nevelés alapjait – óvodás, kisiskolás, illetve kamasz gyermeket nevelő szülőkre szabva.
Vasútépítés
2020-01-20 - Az időjárás függvényében januárban is folytatódnak a vasútépítési munkálatok a Százhalombatta – Ercsi elágazás szakaszon – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Csőtörés
2020-01-20 - Megsérült a 200 milliméter átmérőjű acélvízcső Százhalombattán, a Damjanich út és Erkel körút találkozásában épült körforgalom alatt december 23-án. A helyreállítást a Fővárosi Vízművek végezte el.
Tervezzük tudatosan az autópálya matrica vásárlást az egész évre - aranyat érő tippek
2020-01-14 - Az autópályamatrica vásárlás az egyik olyan téma, melynél nagyon indokolt az előzetes megtervezés, ugyanis jelentős plusz költséggel járhat egy rossz vásárlási döntés, akár több tízezer forinttal is többet fizethetünk a kelleténél.
Újdonságok a könyvtárban
2020-01-13 - James Bowen: Bob szerint a világ (A Bob, az utcamacska folytatása) Bauer Barbara: Az aranyműves fia Olga Tokarczuk: Bizarr történetek James Hamer-Morton: Szabadulószobás fejtörők Bálint György-Bánó András: Bálint gazda – A százéves kertész Greta Thunberg: Ég a házunk Mókás gépek - Építs 11 modelt (Lego) Fiala Borcsa: Balatoni nyomozás Greyson Mann: Mobsztár születik (Egy creeper naplója - második könyv) Mit rejt a világűr?
Munkaszüneti napok 2020-ban
2020-01-09 - Négynapos és háromnapos hétvégéből is három-három lesz az idén, és két szombatra áthelyezett munkanappal kell számolni.
Mi változik 2020-ban?
2020-01-09 - Minimálbér, nyugdíj, adó, családvédelmi akcióterv – összegyűjtöttük a legfontosabb és legtöbb embert érintő, január elsején hatályba lépett jogszabály-változásokat.
Újdonságok a könyvtárban
2019-12-17 - Paul Auster: Trükkös játék Kötter Tamás: Nem kijárat – Apró hazugságok egy férfi életéből Petneki Katalin - Petrich Kató: Gyermekvonat Angliába - Egy budai kislány levelei (1920-1921) Cecilia Ahern: Utóirat: Még most is szeretlek Fráter Erzsébet: A Biblia növényei Szendrey Júlia: Családi levelek Leiner Laura: Mindig karácsony A jövőnk most kezdődik - Greta Thunberg harca a Földért Rob Beattie: Próbáld ki!
Ünnepi kisokos
2019-12-17 - Dunafüredi Gyógyszertár TESCO (Damjanich út 29. – Telefon: 06 23 540-300) 23-án 8-19, 24-én 8-14 óráig nyitva.
Agyhullámok tengerén
2019-12-12 - A téma három szakértője mellett a százhalombattai dr. Kovács Erika PhD, a  Delfinekkel Együtt az Autistákért (DEA) Alapítvány alapítója volt a vendége a Duna TV Ridikül című talkshowjának december 4-én.
Kéményseprési kisokos
2019-12-11 - Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el.
A mamahotel csapdájában - Mindenütt jó, de legjobb otthon?
2019-12-10 - Habár a fogalom nem új keletű, a "mamahotelek" száma jelentősen megugrott az elmúlt évtizedben. A témáról dr. Feikné Nagy Judit szexológus, szexuálterapeuta tartott előadást a Hamvas Béla Városi Könyvtárban október 7-én.
Lapozás:
Képtárak

A csend napjai

A kiskereskedő nagy adománya

Egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők

Megemlékezés

Vasárnapi Budapest Regatták
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2020-03-17 - A járványveszély miatt törölte a március 21-re meghirdetett vízvilágnapi önkéntes takarítást a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.
2020-03-12 - A villamos hálózaton végzett munkálatok miatt áramszünet lesz Százhalombatta dunafüredi részén április 8-án 8 és 18 óra között – tájékoztatott az ELMŰ. Amennyiben a munkálatok előbb befejeződnek, előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják az áramot.
2020-03-09 -
LEGFRISSEBB HÍREINK
Majdnem megölte áldozatát, akitől lopni akart
2020-03-31
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 30-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat nyomozást.

A csend napjai
2020-03-31
Az emberek komolyan veszik az otthon maradást Százhalombattán, bár az időjárás sem kedvez a sétának 2020 márciusának utolsó napjain. Sem a természetnek, sem nekünk nem hiányzott már a fagyos szél, az éjszakai mínusz. Várjuk a tavaszt, várjuk, hogy igazán vége legyen a télnek. Van, aki várja a híreket, van, aki már nem kíváncsi, csak békét akar. Várunk.  

Elhalasztja a kémények ellenőrzését a katasztrófavédelem
2020-03-30
Felfüggeszti és átütemezi a március 17-e utáni időszakra meghirdetett társasházi sormunkáit a katasztrófavédelem az ügyfelek és a szakemberek egészségének megőrzése érdekében. A kötelező ellenőrzésekre később kerül sor.

Online számla: nem kötelező az átállás
2020-03-30
A járványhelyzet miatt az online számlaadat-szolgáltatásban, 2020. április 1-jétől július 1-jéig nem kötelező átállni a 2.0 verziójú XSD alkalmazására, tehát a korábbi verzióban küldött adatokat is fogadja a NAV.

Mindenkinek támpont a tervezet
2020-03-30
Az őstermelők, az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek és az egyéni vállalkozóknak is készített szja-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Május 20-áig mindannyiuknak ki kell egészíteniük a tervezetüket, hogy abból érvényes bevallás legyen, vagy saját maguknak kell kitöltetniük és beküldeniük a 19SZJA nyomtatványt.

Egyszerűsítés a telefonos ügyintézésben
2020-03-30
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyszerűsítette az egyedi azonosítószámok igénylését, amire az egyedi adóügyek telefonos intézéséhez van szükség az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszerben (ÜCC). Az ügyfélazonosító szám legegyszerűbben az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással (ONYA) igényelhető a TEL nyomtatványon.

A kiskereskedő nagy adománya
2020-03-30
Több mint hétszázezer forint értékben ajándékozott fertőtlenítő tisztítószereket, védőmaszkot és vécépapírt a Százhalom Egészségügyi Központnak a városban élő Van Hoan Dinh. A szállítmány ma érkezett meg az intézménybe, a város nevében Vezér Mihály polgármester mondott köszönetet a vietnámi származású kiskereskedőnek.

Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól
2020-03-30
Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.

Nem tudnánk otthon bámulni a falat - Orvostanhallgatók a sürgősségi osztályokon
2020-03-30
A kórházak mentesítése érdekében végzett önkéntes munka lehetőség is az orvostanhallgatók számára. A nyári gyakorlatokkal ellentétben végre hasznosnak érzik magukat. Két önkéntes munkát vállaló medikával beszélgettünk a döntésük okairól, valamint arról, hogy mit tapasztaltak a sürgősségi osztályokon az első napokban.

Vácon árult kábítószert
2020-03-30
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 27-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Váci Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett  kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást. B.

Újra letartóztatták az "unokázós" csalót
2020-03-30
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 27-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást. K.

Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a vonatokon is
2020-03-30
Hétfőtől nem közlekednek a tanítási időszakban, az iskolába jutást biztosító járatok.

Plankkirálynő lett a battai táncos
2020-03-30
Megnyerte a Rock and Magic SE első országos plankversenyét a százhalombattai B-Cool Dance versenyzője, Cséri Karina március 28-án.

Átadták a forgalomnak az olajfinomító előtti közúti felüljárót
2020-03-30
Az újonnan forgalomba helyezett vasúti felüljárón közelíthető meg a MOL Dunai Finomító és a Százhalombatta felé vezető Olajmunkás út a mai naptól – tájékoztatott a NIF.

Jogi tanácsadás
2020-03-27
Telefonon történő megbeszéléssel Továbbra is igénybe lehet a Városi Családsegítő és Gondozási Központ ingyenes jogi tanácsadását Százhalombattán.

Így ne őrülj bele a bezártságba - A 4 legjobb tipp home office-hoz
2020-03-27
Nem túlzás kijelenteni, hogy teljesen megváltozott az életünk. A tavasz első heteit általában pont, hogy a szabadban töltenénk, ehelyett most otthonról dolgozunk, a gyerekek sem járnak be az iskolába, és a szükséges minimumnál többet nem hagyjuk el a lakást. Most mindenki közös érdeke, hogy otthon maradjunk, na de hogy csináljuk ezt jól? Például nem is gondolnánk, mennyire fontos a megfelelő ruhák megtalálása ebben az időszakban. A Fashion Days webshop ehhez küldött tippeket.

Hosszabb távon tervezik a gondoskodást
2020-03-27
Ülésezett a képviselő-testület Védőmaszkban és gumikesztyűben, egymástól biztonságos távolságot tartva ülésezett a százhalombattai képviselő-testület március 27-én. A városüzemeltetés sürgető feladatai mellett számos kérdést megvitattak a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán. Az ülésen valamennyi képviselő megjelent.

Egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők
2020-03-27
Vezér Mihály polgármester kezdeményezésére többször használatos egészségügyi maszkokat varrnak az óvónők Százhalombattán. A gyártás a mai napon kezdődött el, a cél mintegy kétszáz  önkormányzati dolgozó és a város teljes lakosságának a folyamatos ellátása.

Életvitelszerűen fosztogattak
2020-03-27
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója 2020. március 26-án távmeghallgatás útján megtartott ülésén elrendelte annak a két férfinak a letartóztatását, akik ellen a Budaörsi Rendőrkapitányság nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt folytat nyomozást. L.B.

Imával és tapssal mondanak köszönetet - A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének közleménye
2020-03-26
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) hálásan köszöni az Operatív Törzs vezetőinek, tagjainak, a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevőknek – az egészségügyben dolgozóktól a rendfenntartókig mindenkinek – lelkiismeretes, önfeláldozó munkáját.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.