2017. november 20. - Jolán napja
Hétfő
Min:4°
Max:5°
Kedd
Min:1°
Max:5°
Szerda
Min:2°
Max:9°
Csütörtök
Min:0°
Max:10°
Péntek
Min:4°
Max:14°
Szolgáltatás
Lapozás:
Új helyen a NAV központi ügyfélszolgálata
2017-11-14 - A Kresz Géza utca helyett a Dózsa György út 128-132. szám alatt várja ügyfeleit a NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának központi ügyfélszolgálata november 20-tól.
Menetrendi információ
2017-11-13 - A Budapest–Pusztaszabolcs elővárosivonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok december 7-ig tartó felújítási munkái miatt módosult a menetrend a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár, a Budapest–Sárbogárd–Baja és a Budapest–Székesfehérvár elővárosi vonalakon.
Még nem tudják, mennyire érinti majd az utasokat a vasútfelújítás
2017-11-08 - Egyelőre a MÁV-nak sincsenek pontos információi a Százhalombatta – Pusztaszabolcs vasútvonal tervezett felújításának ütemezéséről, a teljes kizárás szükségességéről és a teljes projekt tényleges befejezéséről, így menetrendi koncepciójuk sincs. Ez derül ki abból a levélből, amelyet Csépke András vezérigazgató küldött a százhalombattai MSZP nyílt levelére reagálva.
Kristály, tiszta - Kipróbáltuk a Souldrops termékeket
2017-11-08 - A százhalombattai kötődésű közgazdász, Bóna Richárd az egyik alapítója a környezetbarát mosó- és tisztítószercsaládot, a Souldrops-ot fejlesztő, gyártó és forgalmazó hazai cégnek. A termékeket teszteltük, összetételükben, hatékonyságukban és árukban is valódi alternatívát kínálnak a hagyományos, szintetikus mosó- és tisztítószerek mellett. Megfelelnek az úgynevezett EU Ecolabel környezetbarát ismérveknek, miközben áruk középkategóriásnak mondható. Nemes Dóra írása.
Újdonságok a könyvtárban
2017-11-08 - Szigeti Kovács Viktor: Lúna gyermekei /ifjúsági Mézes Judit: Bátorító mesék/gyerek Anette Tison & Talus Taylor: Barbapapa utazása/gyerek Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél/gyerek Megyeri-Liptai: Zöldfűszerek a kertben és a konyhában Rick Hanson: Sírjak vagy nevessek?
Heti egyszer szállítják a hulladékot
2017-11-06 - Ahogyan azt a korábbi években megszoktuk, november 15-e után már csak hetente egyszer szállítja a szemetet a SZÁKOM Nonprofit Kft. a családi házas övezetből Százhalombattán. A heti kétszeri szállításra 2018. március 15-től térnek vissza.
Változik a vasúti közlekedési rend november elsején
2017-10-31 - Mindenszentek ünnepén, november elsején az ünnepnapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. Előtte és utána a megszokott, munkanapi menetrendek érvényesek – közölte a MÁV.
MÁV-információ
2017-10-30 - A Budapest–Pusztaszabolcs elővárosivonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok december 7-ig tartó felújítási fázisának idejére módosult a menetrend a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár, a Budapest–Sárbogárd–Baja és a Budapest–Székesfehérvár elővárosi vonalakon is. •    A Budapest–Székesfehérvárelővárosi vonalon a Z30-as viszonylatszámú, martonvásári vonatok munkanapokon nem közlekednek.
'Safe netizens' Erasmus+ projekttalálkozó Olaszországban
2017-10-26 - Megnyert pályázat örömhírével indíthatta az új tanévet az idegen nyelvi munkaközösség a Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban. Az öt országot magában foglaló projekt címe és célkitűzése a biztonságos internethasználat, a biztonságos digitális állampolgárság kialakítása a gimnazista diákok együttműködésével.
Hétvégi óraigazítás a vasútnál
2017-10-26 - Idén október 29-én kezdődik a téli időszámítás. Vasárnap hajnali három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza. Az óraigazítás néhány nemzetközi és belföldi vonatot érint, emiatt a menetrendet nem kell módosítani. Az óraigazítás hajnalán, a kettő és három óra között induló vonatok a kiindulási állomásukon, az úton lévő járatok pedig azon az állomáson térnek át a téli időszámítás szerinti közlekedésre, ahol éppen tartózkodnak.
Vasúti menetrend
2017-10-25 - Jelentős változások vannak a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosivonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején megkezdett pályafelújítása miatt.
Ünnepnapokon is viszik a szemetet
2017-10-20 - Az október 23-i, hétfői és a november 1-jei, szerdai ünnepnapokon is a megszokott rendben végzi a hulladék elszállítását a SZÁKOM Nonprofit Kft. Százhalombattán. Kérik, hogy mindenki időben helyezze ki a hulladékgyűjtő edényeket.
Menetrendi információk a vonattal közlekedőknek
2017-10-16 - Jelentős változások vannak a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején megkezdett pályafelújítása miatt.
Jövőkép és megbecsülés kell az orvosoknak
2017-10-11 - Az idei évtől orvosigazgatói feladatokat is ellát a Százhalombattai Egészségügyi Központban dr. Solymosi Attila sebész, aki a HTV-nek adott interjújában a helyi aktualitások mellett az országos gondokról is beszélt.
Ha ciripel az ajtófélfa
2017-10-11 - Hogyan előzhetők meg az elektromos tüzek? A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint nagyjából minden harmadik lakástűznek az elektromos hálózat, illetve az elektromos berendezések meghibásodása az oka. A Pest megyei tűzoltók évente közel százszor vonulnak ilyen esethez, és városunkban is több otthon égett ki emiatt az elmúlt hónapokban.  
Újdonságok a könyvtárban
2017-10-04 - Stephen King - Az James Ellroy - Hollywood noktürn James S.
Ingyenes infóvonal a NAV-nál
2017-10-02 - Ingyenesen hívható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új Infóvonala a 1819-es telefonszámon, amelyen munkatársai minden adózással kapcsolatos általános kérdésre választ adnak – közölte a NAV.
Vasútfelújítás, menetrend
2017-10-02 - Jelentős változások vannak a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején megkezdett pályafelújítása miatt – tájékoztatott a MÁVINFORM.
Stresszoldó és képességfejlesztő tréning gyerekeknek
2017-09-28 - Százhalombattán október 7-8.-án, Budapesten október 14-15-én
Újdonságok a HBVK-ban
2017-09-19 - Han Kang: Növényevő Mary Alice Monroe: Nyári fuvallat Szvetlana Alekszijevics: Utolsó tanúk - gyermekként a második világháborúban Dr. Yael Adler: Bőrügyek Esterházy Péter: Rubens és a nemeuklideszi asszonyok Sediánszky Nóra: Tékozló PárizsKiss Ottó: Ne félj, Apa!
Macskaivartalanítási akció
2017-09-14 - Idén is macskaivartalanítási akciót hirdetett dr. Brauswetter Viktor Százhalombattán. Az állatorvos szeptember közepétől október közepéig közel 40 százalékos kedvezménnyel ivartalanítja a macskákat.
Változások a vonatközlekedésben
2017-09-08 - Jelentős változásokra kell számítani a Budapest–Pusztaszabolcs elővárosi vonalon és a csatlakozó vonalakon utazóknak a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok szeptember elsején kezdődött pályafelújítása miatt.
Újdonságok a könyvtárban
2017-09-06 - Felnőtt könyvek •    Chad Harbach: A védekezés művészete •    Lauren Fern Watt: Egy kutya bakancslistája •    Jenny Erpenbeck: megy, ment, elment •    Dr. H.
Visszaesett az ingatlanpiaci lendület Százhalombatta környékén?
2017-09-05 - A tanévkezdés mintegy 10 százalékkal emeli az ingatlanpiac forgalmát, ami elsősorban a kiadó és eladó lakások iránti érdeklődés bővülésében észlelhető. A pozitív képhez hozzátartozik a területek között tátongó szakadék, ami esősorban a keleti és nyugati régiók viszonylatában észlelhető.
Módosított autóbusz-menetrend
2017-08-30 - Két járat menetrendjét is módosították a Kelenföld-Százhalombatta állomások közötti, szeptember 1-je és október 23-a közötti vágányzár miatt, amelyre vasúti pályafelújítás miatt volt szükség.
Kézműves és egyedi - Kipróbáltuk a Marcsi Mézes ajándéktárgyait
2017-08-18 - Születésnap, ballagás, esküvő, keresztelő, húsvét, karácsony - bármilyen alkalomról vagy spontán köszönetnyilvánításról, meglepetésről legyen szó, az egyedi ajándék mindig jó választás. Nemes Dóra írása.
Újdonságok a könyvtárban
2017-08-18 - •    Ransom Riggs: A különlegesek regéi •    Szendi Gábor: Párbajok nélkül •    Philip Zimbardo: Pszichológia mindenkinek •    Cselenyák Imre: Áldott az a bölcső -Arany János életregénye •    Sarah Lark: A tűzhegy legendája •    Jeanette Winterson: Az időszakadék •    Tittel Kinga: Mesélő Budapest •    Kertész Erzsi: Fény Sebestyén •    Lackfi János: Élni hogy kell?
Menetrendmódosítás
2017-08-18 - A Kelenföld – Százhalombatta állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok szeptember 1-jétől október 23-ig.
Nem változott a befizetés helye
2017-08-17 - Bár a százhalombattai Gazdasági Ellátó Intézmény beolvadt a Városi Családsegítő és Gondozási Központba, a közétkeztetés befizetési helye nem változott. Készpénzben, utalvánnyal és bankkártyával továbbra is az Ifjúság út 7. alatt, a Polgárok Házában lehet rendezni a számlát.
Folytatódik a vasútfelújítás
2017-08-14 - Pályafelújítás miatt módosított menetrend szerint közlekednek az elővárosi vonatok a Budapest–Pusztaszabolcs vonalon október 23-ig. Jelenleg az Érd és Százhalombatta közötti, szeptember 1-jétől pedig a Kelenföld és Százhalombatta közötti szakaszon zajlik rekonstrukció.
Új sebész a szakrendelőben
2017-08-07 - Dr. Völgyi Réka személyében új szakorvos rendel a Százhalom Egészségügyi Központban július óta. A 37 éves hasi sebész dr. Solymosi Attila orvosigazgató felkérésére érkezett, akivel tíz éve dolgoznak együtt – korábban a Szent István, jelenleg a Szent Imre kórházban.
Módosított menetrend
2017-07-31 - Módosított menetrend szerint közlekednek az elővárosi vonatok az Érd és Százhalombatta közötti felújítások miatt a Budapest–Pusztaszabolcs vonalon augusztus 31-ig.
Vakációs bérletakció a vasútnál
2017-07-28 - A korlátlan utazást biztosító 60 napos diákbérlet augusztus 1-jéig kapható - Idén is népszerűek a MÁV-START kedvezményes Vakáció bérletei: a 60 napig érvényes változatot augusztus elsejéig lehet megvásárolni. Azok a diákok, akik élnek a vasúttársaság által felkínált lehetőséggel, egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a belföldi vonatokon.Az eddigi adatok alapján 44 százalékkal ugrott meg az értékesített bérletek száma az előző évhez képest.
Ingyenes szakmai képzések a SZISZKI-ben
2017-07-28 - INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEKA SZISZKI-BEN
Mire jó az EU-kártya?
2017-07-26 - Utazás előtt egy dologról talán hajlamosak vagyunk megfeledkezni: mi lesz, ha baleset vagy betegség miatt orvosi ellátásra szorulunk egy idegen országban?
Módosított menetrend
2017-07-17 - Az Érd és Százhalombatta közötti felújítások miatt módosított menetrend szerint közlekednek az elővárosi vonatok a Budapest–Pusztaszabolcs vonalon július 28-ig.
Csak strandidő legyen!
2017-06-27 - Teljes kapacitással üzemel a százhalombattai strand június 10-e óta. Az első néhány hét tapasztalatairól és az aktualitásokról Fekete Lászlót, a VSZK vezetőjét kérdeztük. 
Újdonságok a könyvtárban
2017-06-26 - Esterházy Péter: Drámák Zsuffa Tünde: Paprika rummal Dennis Lehane: Az éjszaka törvénye Sosan Bordo: Boleyn Anna Alfie Kohn: Az elkényeztetett gyermek legendája Wendy Paris: Válás harc nélkül Komjáthy István: Botond Alan Snow: A jó, a rossz és a sajt (Doboztrollok 3.) Neil Gaiman: Szerencsére a tej Papírszínház - módszertani kézikönyv Hamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Új tengerparti vonat indul az újonnan épült magyar-szlovén vasútvonalon
2017-06-22 - Péntek este gördül ki az első SEA←YOU Istria vonat a Déli pályaudvarról - Új vasútvonalon, új tengerparti vonat indul az Isztriára. A most kiépült "Mediterrán" vasúti szállítási folyosó lehetőséget nyújt arra, hogy Budapest csomóponti szerepe erősödjön a nemzetközi idegenforgalomban. A magyar és a szlovén állami vasúttársaság nyáron naponta indít hálókocsis vonatot az Adriai-tengerhez, így még többen választják majd a magyarországi tranzitútvonalat. Az első SEA←YOU Istria elnevezésű vonat június 23-án, 20:30-kor fut ki a Déli pályaudvarról.
Ötvenszázalékos utazási kedvezmény az orfűi fesztiválra
2017-06-20 - A MÁV-START és a GYSEV június 20-24. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásra.
Módosított menetrend
2017-06-19 - Az Érd és Százhalombatta közötti felújítások miatt módosított menetrend szerint közlekednek az elővárosi vonatok a Budapest–Pusztaszabolcs vonalon július 28-ig.  Hirdetmény  
A kitűnőknek ingyenes a gyermekvasút
2017-06-15 - Nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton péntektől június végéig azoknak az általános- és középiskolásoknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat.
Újdonságok a könyvtárban
2017-06-13 - Fazekas István: Véred a vers (válogatáskötet) Véghelyi Balázs: Zene nélkül Nádas Péter: Világló részletek I.-II.
Nyári szünet az uszodában
2017-06-13 - Bezárt a Szalai János Uszoda Százhalombattán június 10-én.
Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re
2017-06-13 - A 17. FINA Világbajnokság versenyszámaira jegyet vásárló nézők vonattal féláron utazhatnak a rendező városokba szurkolni, annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, amelyet a MÁV-START Zrt.-vel kötött a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. A vasúttársaság jelentős segítséget nyújt a 3500 önkéntes és az augusztusban induló Masters vb-re akkreditáltak utaztatásában is.
Módosított menetrend
2017-06-13 - Az Érd – Százhalombatta állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a hirdetményen szereplő vonatok a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon június 17-től július 28-ig.
Mire figyeljünk? - Úti tippek a gondtalan családi pihenéshez
2017-06-07 - Nincs annál rosszabb, mint amikor egy váratlan betegség beárnyékolja a régvárt családi nyaralást vagy kirándulást. Némi felkészüléssel azonban nagy eséllyel megelőzhetjük, hogy a kikapcsolódásra szánt idő a négy fal között teljen.
Stresszoldás, fejlesztés gyerekeknek
2017-06-01 - Stresszoldás - június 24-25., Százhalombatta A tréningen a kineziológiában is használt stresszoldó technikákat sajátíthatják el a gyerekek, amelyekkel könnyebben és hatékonyabban érvényesülhetnek az iskolában, a tanulásban, de a társas kapcsolataikban is.
Újdonságok a könyvtárban
2017-06-01 - Ransom Riggs: A különlegesek regéi Kristin Hannah: Fülemüle Yuval Noah Harari: Homo Deus – A holnap rövid története Szvetlana Alekszijevics: Utolsó tanúk – Gyermekként a második világháborúban Nógrádi György: Negyven év alatt a Föld körül Kopp Mária – Skrabski Árpád: A boldogságkeresés útjai Johanna Hakkila: Napsütötte Múminvölgy Max Wainewright: Kódgép 1-3. Programozási útmutató lépésről lépésre Max Wainewright: Kódgép – Kézikönyv szülőknek és tanároknak Sarah Andersen: Felnőni kiábrándítóHamvas Béla Városi Könyvtár, Százhalombatta, www.hbvk.hu.
Pünkösdi változások a vonatközlekedésben
2017-06-01 - A májusi vasúti bérletek két nappal tovább, június 7-én éjfélig érvényesek. A pünkösdimunkaszüneti napra tekintettel változik a vonatok közlekedési rendje: június 4-én az ünnepnapi, 5-én a vasárnapi, 6-án, kedden pedig a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. 
Lapozás:
Képtárak

Öt arany a diákolimpián

Nagyváradon versenyeztek a sportlövők

Méltóság mezeje a Gátőrházban

Felújított járművet kaptak az önkéntes tűzoltók

Énekeljetek az Úrnak!
ROVATAINK
Rovataink:
AKTUÁLIS
2017-11-20 - Fogadó órát tart Bóna Zoltán országgyűlési képviselő Százhalombattán, a Polgármesteri Hivatalban november 30-án, csütörtökön 16 órától. Bejelentkezni és időpontot egyeztetni Janzsó Zsuzsannánál lehet a 70/3765956-os telefonszámon.
2017-11-13 - A Budapest–Pusztaszabolcs elővárosivonalon és a csatlakozó vonalakon a Kelenföld–Háros, illetve az Érd–Százhalombatta vonalszakaszok december 7-ig tartó felújítási munkái miatt módosult a menetrend a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár, a Budapest–Sárbogárd–Baja és a Budapest–Székesfehérvár elővárosi vonalakon.
2017-11-06 - Ahogyan azt a korábbi években megszoktuk, november 15-e után már csak hetente egyszer szállítja a szemetet a SZÁKOM Nonprofit Kft. a családi házas övezetből Százhalombattán. A heti kétszeri szállításra 2018. március 15-től térnek vissza.
LEGFRISSEBB HÍREINK
Az Eötvös iskola látogatása a Bűvösvölgybe
2017-11-20
Magyarország első Médiaértés-oktató Központja, a budapesti Bűvösvölgy 2014-ben nyitotta meg kapuit.

Gyógypedagógusaink is részt vettek Erasmus+ tanártovábbképzéseken
2017-11-20
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy iskolánk -  az Arany János Általános Iskola és Gimnázium - folyamatosan és sikeresen vesz részt ezeken a pályázatokon. Ennek köszönhetően ketten októberben egy hetet tölthettünk Olaszországban, Firenzében.

Idegenben győzelem, itthon vereség
2017-11-20
Csak kettő pontot szerzett legutóbbi két mérkőzésén a Battai Gurítók tekecsapat. Mindkét alkalommal a táblázaton előttük álló gárdákkal játszottak.

A pályaválasztás segítése iskolai szinten
2017-11-20
Miről is szólnak az őszi hónapok a pályaválasztás előtt álló diákoknak, családoknak?

Évzárás a modellezőknél
2017-11-20
Népes mezőny gyűlt össze az év utolsó RG65 hajóosztályban rendezett ranglistaversenyén, a százhalombattai Csónakázó-tavon november 18-án.

Elégedetten telelhetnek
2017-11-20
Villanyfényben és esőben játszotta le a Pest megye 1. osztályú labdarúgó bajnokság  őszi szezonjának utolsó mérkőzését a Százhalombattai LK november 17-én. Dunavarsány – SZLK 4-1

SZISZKI-krónika
2017-11-20

Öt arany a diákolimpián
2017-11-20
Öt arany-, három ezüst- és két bronzéremmel tértek haza  a Pest megyei válogatott százhalombattai tagjai a sportlövő diákolimpia november 18-án Derecskén rendezett döntőjéről.

ApróTalp Hőseiért lilába borult a főtér
2017-11-18
A Koraszülöttek Világnapján, november 17-én lilába borult a Szent István tér Százhalombattán. A város idén először csatlakozott a világnaphoz és az országos mozgalomhoz.

Élő kövek
2017-11-17
Ti magatok is, mint élő kövek, épüljetek fel lelki házzá - erre buzdítja a híveket a bibliai Péter apostol, első levelében. A Jézus Krisztusba vetett hit általi tanítványság elhívatottságot jelent az evangélium továbbadására, a feltámadás általi örök élet hirdetésére. Az emlékév alkalmából beszélgettünk Bálint Ilonával, aki küldetését komolyan véve tevékenyen részt vett a százhalombattai református gyülekezeti életben, a templomépítés előkészületeiben.

E-book lesz a főnyeremény
2017-11-17
Megmozdultak a helyi és környékbeli vállalkozók a Hamvas Béla Városi Könyvtár felhívására. Az egyik százhalombattai számítástechnikai cégnek köszönhetően egy E-book lesz a főnyeremény azon a tombolasorsoláson, amelyet a december 1-jei névadóemléknapon rendeznek.

Jelen vagy az életedben?
2017-11-17
A tudatos jelenlét hiányáról, hatásáról és az elsajátítási lehetőségekről tartott részben gyakorlatias előadást dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus, családterapeuta és mindfulness-oktató a százhalombattai Barátság Kulturális Központban november 8-án.

Pályaválasztás előtt
2017-11-17
Rekordszámú, kettő helyi és nyolc környékbeli – köztük három új – oktatási intézmény mutatkozott be a középiskolába készülő diákoknak és szüleiknek szervezett pályaválasztási fórumon a Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában november 7-én.

Kitüntetés és jubileum
2017-11-17
Kettős ünnepet tartottak a Városi Családsegítő és Gondozási Központ munkatársai a Szociális Munka Napja és fennállásuk 25 éves jubileumi évfordulója alkalmából november 13-án a Barátság Kulturális Központ kamaratermében. Az ünnepségen került sor a Szociális Munkáért Elismerő Oklevél átadására is. 

Készen állnak a választásokra
2017-11-17
Újabb két évre egyhangúlag ismét Orbán Viktort választották meg a Fidesz elnökévé a legutóbbi tisztújító kongresszuson. Alelnök maradt Gulyás Gergely, Kubatov Gábor és Németh Szilárd, Pelczné Gáll Ildikó helyett Novák Katalin került be a vezetőségbe. A kormányfő szerint a párt már ma is készen áll a választásokra. Hangsúlyozta: sohasem elégszenek meg a választások megnyerésével, győzelmükkel azt szeretnék, hogy egész Magyarország és minden magyar nyerhessen. A kongresszuson Százhalombattát Pap Miklós, a párt helyi elnöke és Lukács Bernadett alelnök képviselte.

Tanulságos felújítások
2017-11-17
A pénz mellett kitartás és türelem is szükséges a társasházfelújításhoz. A meglevő pályázati rendszereknél kedvezőbbnek tűnik a támogatott hitel és a lakástakarék, a szakemberhiány pedig ezen a területen is akadályt jelent. Nagyjából ezekkel a tanulságokkal szolgált a Kodály 10-12. és az Eötvös 6-8. alatti társasházak ősszel befejezett felújítása Százhalombattán. A részletekről Budai Barbara közös képviselő beszélt.

Haltelepítés és horgászati tilalom
2017-11-16
Tíz mázsa horogérett pontyot telepít a Benta-patakba a Dubics Tamás Horgász Egyesület november 24-én, pénteken Százhalombattán.

Köszönetnyilvánítás a kárelhárításért
2017-11-15
Országszerte hatalmas szélvihar tombolt október 29-én, több mint 100 kilométer/órás szelet is mértek, amely súlyos károkat okozott. A gyors beavatkozásoknak köszönhetően szerencsére személyi sérülés sehol sem történt. Országszerte 40 000 háztartást érintett a vihar, az ipari létesítményekben és intézményekben nagyobb kár nem keletkezett.

Pályaválasztási nap diák szemmel
2017-11-15
A pályaválasztásnak szentelte november 9-ét a Kőrösi iskola. Alsó és felső tagozatosok egyaránt változatos programokon keresztül szerezhettek ismereteket a középiskolákról és a választható szakmákról.

Ősbemutató Harkányban
2017-11-15
Fazekas István Pilátus éjszakája című színdarabjának november 7-én volt az ősbemutatója, Harkányban. A nagyszerű előadás letaglózta a nézőket, a teltházas közönség hosszasan ünnepelte a színészeket, a rendezőt és a szerzőt.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor@mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.