2024. április 16. - Csongor napja
Kedd
Min:6°
Max:13°
Szerda
Min:4°
Max:12°
Csütörtök
Min:5°
Max:13°
Péntek
Min:2°
Max:12°
Szombat
Min:4°
Max:11°
Gazdaság

Így növeld az online megbízhatóságod!
2024-01-22 - Manapság az életünk egyre nagyobb részét az online térben éljük, és bizalmas információkat kezelünk az interneten, legyen szó bankkártya adatokról, lakcímről, telefonszámról vagy akár a személyi igazolvány számunkról. Azonban mindenki hallott már rémtörténeteket arról, hogy egyes felhasználókat online felületeken verték át csalók, anyagi károkat okozva nekik. 
Ennek következtében kiemelkedően fontos, hogy weboldal-tulajdonosként és üzemeltetőként odafigyeljünk az online megbízhatóságunkra, hiszen ez döntő tényező lehet abban, hogy a látogatók mennyire bíznak meg bennünk és választanak minket a versenytársakkal szemben. Felhasználóként pedig érdemes a következőkben részletezett jelekre odafigyelni, mielőtt elköteleződünk egy honlap vagy webshop mellett.
 
SSL tanúsítványok szerepe
Az egyik legfontosabb tényező, amely hozzájárul az online megbízhatóság kialakításához, az az SSL tanúsítvány használata. Az SSL tanúsítvány titkosítja a kommunikációt a szerver és a weboldal látogatója között, így biztonságossá téve azt. A böngészők címsorában megjelenő lakat ikon jelzi, hogy a weboldal HTTPS protokollt használ, tehát biztonságos. Továbbá ha a weboldalunk nem rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, azt a Google vagy a böngészőnk is jelezheti a látogatók felé.
 
Az SSL tanúsítvány mellett más jelvényekkel is növelhetjük az online megbízhatóságunkat. Amennyiben cégünk elnyert díjakat vagy jelentős elismeréseket, érdemes ezeket jól látható helyen feltüntetni a weboldalon. A díjak és jelvények azt sugallják, hogy egy harmadik fél által hitelesített vállalkozás vagyunk, ezáltal megerősítve a látogatókban a bizalmat.
 
Online elérhetőség és jelenlét
Az elérhetőség biztosítása is kulcsfontosságú tényező az online bizalom kiépítésében. A GYIK oldal, vagy egy jól strukturált ügyfélszolgálati rendszer segíthet abban, hogy a látogatók gyorsan és hatékonyan kapjanak választ kérdéseikre vagy problémáikra. Emellett fontos, hogy a weboldalon jól láthatóak legyenek az elérhetőségi adatok, például email cím és telefonszám, hogy a látogatók tudják, hova fordulhatnak felmerülő kérdéseikkel vagy panaszaikkal.
 
Az online megbízhatóság növelése érdekében kulcsfontosságú a visszajelzések gyors kezelése. A pozitív visszajelzések megköszönése, illetve a negatív visszajelzések konstruktív kezelése átláthatóságot és elkötelezettséget sugall.
 
Az online felületeken való aktív jelenléttel, valamint folyamatosan frissített információkkal tovább erősíthetjük hitelességünket. Rendszeres újításokkal és weboldalfejlesztésekkel követhetjük az aktuális trendeket, bizonyítva elkötelezettségünket a fejlődés és fejlesztés iránt.  A hatékony közösségi média jelenlét szintén ajánlott, hiszen lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk a friss hírekre, és közvetlenül kommunikáljunk ügyfeleinkkel, tovább erősítve megbízhatóságunkat.
 
Összességében a növekvő online megbízhatóság érdekében kiemelten fontos a szakszerű és megbízható kommunikáció. Az elérhetőség biztosítása, a visszajelzések nyomon követése és kezelése, az átláthatóság kialakítása, valamint a rendszeres frissítések mind olyan lépések, amelyek segítenek az online megbízhatóság kialakításában. Az online térben való hatékony működés és az ügyfelek bizalmának kivívása érdekében ezeket az eszközöket folyamatosan és tudatosan kell alkalmaznunk. Az online megbízhatóság nem csupán egy trend, hanem egy elengedhetetlen eszköz a digitális környezetben való sikeres működéshez.
 
Forrás: Rackhost.hu, Mi az az SSL?
Kép: Freepik
 

AKTUÁLIS
2024-03-22 - A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2024. ÁPRILIS 2-tól 2024. ÁPRILIS 14-ig a BUDAPEST-DÉLI – BUDAPEST-KELENFÖLD  között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 40A/42 BUDAPEST – PUSZTASZABOLCS – DUNAÚJVÁROS vasútvonalon a hirdetményben szereplő vonatok módosított, illetve rövidebb útirányon közlekednek.
2023-09-11 - Születésem után az M4-es épületbe, (ma Hága László utca 11.) költöztünk, és a következő harminc évet itt töltöttem el. Első emlékeimben a lift volt az, ami megragadta a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy a vidékről felköltözött felnőttekét is.
Ismét taroltak a szenior úszók
2024-04-15
45 érmet nyert a Száz Halom Városi Úszó Klub a Hódmezővásárhelyen megrendezett IV. Consolis ASA nemzetközi szenior úszóversenyen. Az egyesület 14 versenyzője 56 számban állt rajthoz, 18 arany-, 19 ezüst- és 8 bronzérmet szerezve.

Verssel, prózával az irodalom szárnyán
2024-04-15
A Magyar Költészet Napján, április 11-én tartotta az idei városi vers- és prózamondó verseny díjátadó gáláját a Hamvas Béla Városi Könyvtár. Az intézmény több évtizedes hagyományra visszatekintő versenyére idén közel 140 diák nevezett, közül 34-en vehettek át díjakat; 17-en magyar, 17-en idegennyelvi kategóriában.

Beruházás a fenntartható jövő érdekében
2024-04-14
Kelet-Közép-Európa legnagyobb kapacitású zöld hidrogén üzemét adta át a MOL a százhalombattai Dunai Finomítóban április 11-én. Az ünnepségen jelen volt Vezér Mihály polgármester és Török Sándor alpolgármester is.

Új szín-tér a kulturális életben
2024-04-14
Többfunkciós rendezvénytermet alakított ki a HIT Gyülekezete a Szent István téren található ingatlankomplexum egyik helyiségéből. A bérelt ingatlan felújítását az Önkormányzat is támogatta.

Pályázati felhívás
2024-04-12
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet KÖZTERÜLET-FELÜGYELŐ munkakör betöltésére.

Egy pont a Balaton partjáról!
2024-04-10
28-28-as (félidő, hazai-vendég: 17-14) döntetlent játszott idegenben a Százhalombattai KE a NEKA U21 csapata ellen a férfi kézilabda NB II. F csoportjában az április 7-i fordulóban.  A mérkőzésről Tallér Zsolt a battai klub elnöke számolt be.

Változik a forgalmi rend
2024-04-10
Ismét kétirányú lesz az Ady Endre utca a Radnóti utcai kereszteződéstől a 9. számig terjedő szakaszon április 15-től.

Sinka László fogadóórája
2024-04-09
Sinka László a 6. számú dunafüredi egyéni választókerület képviselője, tanácsnok fogadóórát tart április 16-án, kedden, 15:00-16.30 óra között.

Feltáruló történelem - Megnyitotta kapuit a "Matrica" Múzeum és Régészeti Park
2024-04-09
Szezonnyitó ünnepség keretében indította az évadot az önkormányzati intézmény; megújult az állandó kiállítás, valamint jelentős rekonstrukciós munkálatok kezdődnek a szabadtéri múzeumban.

Mélyreható történetek - Megjelent a Százhalom Kalendárium +
2024-04-09
Az idei kötet különlegessége, hogy ezúttal főként 20. századi, kizárólag Százhalombattával foglalkozó értékes írásokkal találkozhat a település múltja iránt érdeklődő olvasó. Az Önkormányzat támogatásával készült kiadványt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban mutatták be, ahol a helyi iskolák és nyugdíjas klubok átvehették a részükre ajánlott példányokat.

Egy tucat aranyérem a szenior úszóknál
2024-04-09
Kiválóan szerepelt A Száz Halom Városi Úszó Klub, Budapesten az I. Semmelweis Nemzetközi Rövidpályás Úszó Kupán április 6-án – tájékoztatott Tejes István az egyesület alelnöke.

Érem és remek teljesítmények a futó-hétvégén
2024-04-04
Két megmérettetésen is eredményesen szerepeltek a SZVISE Atlétika Szakosztály versenyzői március 23-24-én.

"Minden út Rómába vezet"
2024-04-04
Mi a titka a római utaknak? Miért és hogyan építették ezeket? Milyen volt az élet a Római Birodalomban?

Állásajánlat
2024-04-04
A SZÁKOM Nonprofit Kft. azonnali munkakezdéssel rakodó munkakörbe munkatársat keres.

Gyász
2024-04-04
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Magyar Sándorné, született Bozsik Erzsébet, 2024. március 20-án, életének 90. évében elhunyt.

Táborozási támogatás - Ismét segít a Remény Bajnoka
2024-04-03
A Remény Bajnoka Alapítvány 25.000 Ft összegű napközis táborozási támogatást nyújt 280 százhalombattai lakóhelyű, városi intézményben tanuló általános iskolásnak. A támogatást azok a leendő elsősök is igénybe vehetik, akik a 2024/2025-ös tanévben kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat.

Tegyen az egészségéért - Egészségnap és Laborhét  
2024-04-02
Ismét megszervezik a százhalombattai városlakók számára az ingyenes Egészségnapot, ezúttal május 11-én, szombaton – tájékoztatott Vezér Mihály polgármester és Török Sándor alpolgármester. Az Önkormányzat által finanszírozott laborvizsgálaton is részt vehetnek a háziorvosok által javasolt battai páciensek.

Hosszú, dolgos életek
2024-04-02
Három városlakó is betöltötte a 90. életévét nemrég, a szépkorúakat az Önkormányzat is köszöntötte.

"Az ünnep legyen mindenkinek ünnep" - Ebéd a Hajléktalanszállón
2024-04-01
Húsvét alkalmából idén is melegétellel, többféle gyümölccsel és édességgel vendégelte meg az intézmény lakóit Szalai Attila és Szabó Gábor önkormányzati képviselők. Török Sándor alpolgármester ezúttal családi okok miatt nem tudott részt venni az eseményen.

Húsvétvárás az Idősek Gondozóházában
2024-03-29
Az ünnep alkalmából ellátogatott az intézménybe Vezér Mihály polgármester és Török Sándor alpolgármester.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor kukac mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.