Villányi borvacsora

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy nyári szünet elõtti utolsó borvacsorán
2009. április 3.-án 19.00 kezdettel
Bock József villányi borász
válogatott boraihoz készült vacsorával várjuk Önöket a
Festal Étterem & Henessy Club
termében. A Bock Pincészet családi vállalkozás, akol a szõlõtermesztés és borkészítés hagyománya több évtizedre nyúlik vissza. Bock József 1997-ben „Az év bortermelõje” címet nyerte el. Bõvebb ismereteket a borászat sommelier-jétõl Tamás Róberttõl tudhatunk meg a borvacsorán.

MENÜ

Mazsolás Jércepástétom szõlõ öntettel
Villányi Hárslevelû 2007

Erõleves pulykagaluskával
Villányi Rose 2008

Rostonsült kacsamáj burgonya talléron lyoni hagymával
Villányi Portugieser 2007

Erdei gombás õzragu vörös áfonyával
Villányi Cabernet Sauvignon 2007

Aszalt szilvával töltött rétes
Villányi Remete Cuvée

A vacsora végén a bemutató asztalról kínálva
Bock Cuvée 2000

A borvacsora ára: 6800 Ft/fõ
Részvételi szándékát visszaigazolni szíveskedjen.
Tel.: 06 23/366-603. Fax: 06 23/523-665. Mobil: 06 30/343-7256.
A bemutatott borok a helyszínen megvásárolhatóak.

Hozzászólás

E-mail címe rejtve marad. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

Megszakítás

Legfrissebb cikkek

Képtárak

Kategóriák