Festal Étterem és Hennessy Club
Egri borvacsora
2009 március 06. péntek
Ezúton értesítjük borkedvelõ vendégeinket, hogy 2009. március 6-án 19-órai kezdettel, a Juhász testvérek boraiból válogatva a legjobbakat és ehhez készítve a kíváló menüsort, várjuk Önöket a Festal Étterem és Hennessy Club különtermében.
A Juhászvin pincészetet 1996-ban alapították a Juhász testvérek: Juhász Attila és Juhász Péter vállalkozásában. Céljuk egyedi karakterû, alacsony termésátlagú szõlõbõl készült minõségi borok elõállítása.
A borokat bemutatja Juhász Attila, az ételeket összeállította: Hetényi Sándor, az étterem konyhafõnöke.
Borsor és a hozzá komponált étrend:
Egri olaszrizling 2007
Pisztráng tekercs almás tormahabbal
Egri Rosé 2008
Fürj tea tojásával
Egri Cuvée 2006
Aszalt szilvával töltött pulykamell bacon-ben
Egri Cabernet Sauvignon 2006
Narancsos szarvas sült
Egri Pinot Noir 2005
Keserû csoki torta forró meggyraguval
A vacsora végén kínáló asztalról a pincészet két díjnyertes borát kínáljuk kóstolásra:
- Paptag 2006 (kékfrankos)
- Gesztenyés 2006 (extra szelekciós cuvée: merlot, cabernet franc)
A borokhoz a pincészet borbonbonját kínáljuk kóstolásra.
A borvacsora ára: 5.900 Ft
Részvételi szándékát visszaigazolni szíveskedjen.
Tel: 06 23/366-603. Mobil: 06 20/934-8053.
A bemutatott borok a helyszínen megvásárolhatóak.