Gasztronómiai kalandozással indul útjára az őszi szezon a Közel Afrikához Klubban 2013. november 6-án, szerdán 18,30-tól az Ebony Egyesület szervezésében a Savannah Afrikai-Karibi Étterem különtermében (Bp. 1074 Dohány utca 40., bejárat a Nyár utca felől).
Gasztronómiai kalandozással indul útjára az őszi szezon a Közel Afrikához Klubban, ahol a sokszínű és igen változatos karibi konyhát ismerhetik meg az érdeklődők. Az előadás során megtudhatják, hogyan alakult ki a karibi konyha, milyen hatások érték és alakították a gasztronómiai hagyományait. Bemutatásra kerülnek a Karib-tenger különböző térségeinek jellegzetes ételei, illetve milyen különbségek és hasonlóságok vannak az egyes területek főzési technikáiban és ételeiben. Az előadás során megismerhetjük a tipikus karibi ételeket, és azt is megtudhatjuk, milyen fűszerekből áll a jerk fűszerkeverék.
Az klub háziasszonya Ekiudoko Miriam.
A belépés ingyenes.
A klub végén ízelítőt adunk néhány, az új étlapon szereplő karibi ételből, így meg lehet kóstolni a fűszeres, csípős édeskrumplit jerk fűszeres paradicsomszósszal és mangó-ananász salsával.
A programon résztvevők, akik aznap a Savannah Afrikai-Karibi Étteremben vacsoráznak, az ételek árából 10% kedvezményt kapnak!
Gasztronómiai kalandozások a Karib-tengeren – Közel Afrikához Klub
2013. november 6. szerda 18,30 óra
Savannah Afrikai-Karibi Étterem különterme
Budapest 1074 Dohány utca 40. (bejárat a Nyár utca felől)
További információ:
Pákay Viktória
06-70-341-1849
info@ebony.hu