Gasztronómiai kalandozások a Karib-tengeren

Gasztronómiai kalandozással indul útjára az őszi szezon a Közel Afrikához Klubban 2013. november 6-án, szerdán 18,30-tól az Ebony Egyesület szervezésében a Savannah Afrikai-Karibi Étterem különtermében (Bp. 1074 Dohány utca 40., bejárat a Nyár utca felől).


Gasztronómiai kalandozással indul útjára az őszi szezon a Közel Afrikához Klubban, ahol a sokszínű és igen változatos karibi konyhát ismerhetik meg az érdeklődők. Az előadás során megtudhatják, hogyan alakult ki a karibi konyha, milyen hatások érték és alakították a gasztronómiai hagyományait. Bemutatásra kerülnek a Karib-tenger különböző térségeinek jellegzetes ételei, illetve milyen különbségek és hasonlóságok vannak az egyes területek főzési technikáiban és ételeiben. Az előadás során megismerhetjük a tipikus karibi ételeket, és azt is megtudhatjuk, milyen fűszerekből áll a jerk fűszerkeverék.


Az klub háziasszonya Ekiudoko Miriam.


A belépés ingyenes.


A klub végén ízelítőt adunk néhány, az új étlapon szereplő karibi ételből, így meg lehet kóstolni a fűszeres, csípős édeskrumplit jerk fűszeres paradicsomszósszal és mangó-ananász salsával.


A programon résztvevők, akik aznap a Savannah Afrikai-Karibi Étteremben vacsoráznak, az ételek árából 10% kedvezményt kapnak!


Gasztronómiai kalandozások a Karib-tengeren – Közel Afrikához Klub

2013. november 6. szerda 18,30 óra

Savannah Afrikai-Karibi Étterem különterme

Budapest 1074 Dohány utca 40. (bejárat a Nyár utca felől)


További információ:

Pákay Viktória

06-70-341-1849

info@ebony.hu

Hozzászólás

E-mail címe rejtve marad. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

Megszakítás

Legfrissebb cikkek

Képtárak

Kategóriák