Gasztronómiai nagykövet

  • RIPORT
  • 2013-09-10
  • 727 megtekintés
  • img

A ’90-es évek óta él Százhalombattán és zsűriz a Battai Napokon Szabó Pál, hazánk gasztronómiai nagykövete, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend kancellárja.

Azt mondja, halászlét könnyű kóstolni, semmiség egy gombócversenyhez képest. A vasárnapi felhozatal végigízlelése után úgy nyilatkozott: beérett az elmúlt évek gyümölcse, a csapatok megfogadták a korábban hallott tanácsokat, és kizárólag első osztályú alapanyagból főztek. Mindössze egy fiatalabb társaságnál találkoztak kisebb tökéletlenséggel. Ők új főzőhagymával készítették a halászlét, ami az édes íz miatt nem szerencsés. Összességében kiegyensúlyozottnak értékelte a halászlé-főzőverseny eredményét, és úgy fogalmazott: a résztvevőknek lassan nincs hová fejlődniük!

Hozzászólás

E-mail címe rejtve marad. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

Megszakítás

Legfrissebb cikkek

Képtárak

Kategóriák