2022. május 25. - Orbán napja
Szerda
Min:13°
Max:25°
Csütörtök
Min:11°
Max:23°
Péntek
Min:14°
Max:25°
Szombat
Min:11°
Max:17°
Vasárnap
Min:10°
Max:16°
Moziajánló
Figyelem! Ez a tartalom több mint öt éve került fel a honlapra, emiatt előfordulhat, hogy már nem időszerű.
Mozgókép - írta: Csákits Mihály
2008-03-20 -

A SZERELEM ÉS EGYÉB KATASZTRÓFÁK c. romantikus vígjáték főszereplője a maga elvarázsolt világában élő, legújabb divattrendekre különösen érzékeny, és akár a kerítőnő szerepét is szívesen elvállaló Emily (Brittany Murphy). Az ellentmondást nem tűrő lány a Vogue magazin munkatársaként és a magánéletben is szeret a középpontban lenni, és mindent megtenne a körülötte lévő emberek szerelmi életének felvirágoztatása érdekében. (márc. 20-21-én, 18 óra)

A PLASZTIK SZERELEM c. vígjáték egy különös férfiról (Ryan Gosling) szól, aki romantikus szerelembe esik rendkívül élethű guminőjével. Az abszurd helyzettel nem csak a rokonoknak, de egy egész kisvárosnak meg kell barátkoznia. (márc. 20-án, 20 óra, Filmművészeti sorozat)


Ben Affleck HIDEG NYOMON c. krimijében nyom nélkül eltűnik a négyéves Amanda. Mivel a rendőrség tehetetlennek bizonyul, Amanda elkeseredett nagyszülei két helyi magánnyomozót bíznak meg az ügy felderítésével. Ahogy egyre jobban elmerülnek az eltűnés részleteiben, Boston egyre sötétebb oldalát ismerik meg, telis-tele drogokkal, csalókkal és pedofilokkal. (márc. 21-22-én, 20 óra)

Titkok és hazugságok tarkítják Paczolay Béla KALANDOROK c. háromgenerációs családi vígjátékát. Géza (Rudolf Péter), a negyedik válásán éppen túleső, lakás híján az autójában lakó trombitaművész útra kel zűrös ügyekbe keveredett fiával, Andrással (Schruff Milán), hogy kimenekítsék az Erdélyben élő nagyapát (Haumann Péter) az elviselhetetlenné vált nagyanya (Pogány Judit) terrorja elől. (márc. 22-23-án, 18 óra)

A KIRÁLY NEVÉBEN c. fantasy-kalandfilmben fia meggyilkolása és felesége elrablása után Farmer, az Ebh királyság egyszerű alattvalója (Jason Statham) bosszúhadjáratra indul, és az uralkodó (Burt Reynolds), valamint a trónfosztásra készülő gonosz Gallian (Ray Liotte) harcának kellős közepébe kerül. (márc. 23-án, 20 óra)

Ismét bemutatjuk a MACSKAFOGÓ 2. c. animációs filmet (márc. 23-án, 16 óra), az ALVIN ÉS A MÓKUSOK c. családi vígjátékot (márc. 30-án, 16 óra) és Koltai Róbert nagysikerű vígjátékát, a MEGY A GŐZÖST (márc. 30-án, 18 óra)Mike Nichols CHARLIE WILSON HÁBORÚJA c. filmszatírája igaz történet egy képviselőről (Tom Hanks), aki szerette jól érezni magát, egy houstoni milliárdos nőről (Julia Roberts), aki szeretett egy jó ügyért harcolni és egy CIA-ügynökről (Philip Seymour Hoffman), aki szeretett harcolni. Hárman hozták össze a történelem legnagyobb titkos manőverét. (márc. 27-é28-án, 18 óra)

Joe Wright, a Büszkeség és balítélet rendezője újabb nagyszerű irodalmi adaptációval örvendezteti meg a közönségét. A legjobb filmzene Oscar-díjával kitüntetett (Dario Marianelli) VÁGY ÉS VEZEKLÉS c. romantikus dráma Ian McEwan regényének meglehetősen pontos adaptációja, amely a vásznon önálló életre kel, és elvarázsolja a nézőt. Egy sor katasztrofális félreértés folytán a tizenhárom éves Briony (Saorise Ronan) megvádolja Robbie Turnert (James McAvoy, a házvezetőnő fiát és Cecília nővére (Keira Knightley) szerelmét egy bűnnel, amit a fiatalember nem követett el. A vád tönkreteszi mindannyiuk életét. A háttérben a II. világháború tragikus szele tallóz, és a buja, fülledt angol nemesi románc lassan sorstragédiába megy át. (márc. 27-28-án, 20 óra)

Woody Allen KASSZANDRA ÁLMA c. filmje a mai Londonban játszódik, két fivér (Ewan McGregor, Colin Farrell) nagyhatású és izgalmas története, akik kétségbeesetten szeretnének változtatni zűrös életükön. Az egyikük megrögzött szerencsejátékosként úszik az adósságban, a fiatalabb egy gyönyörű színésznőbe szerelmes. (márc. 30-án, 20 óra, Filmművészeti sorozat)


Nyári táborok
2022-05-11 -
Szerkesztőségünk idén is összegyűjtötte a helyi és környékbeli nyári táborokat, programokat. A szolgáltatással azoknak a szülőknek kívánunk segítséget nyújtani, akik szeretnék, hogy gyerekeik biztonságosan, tartalmasan és élményszerűen töltsék a nyári szünidőt.
AKTUÁLIS
2022-05-22 - Városunk még mindig hordoz magán néhány építészetileg és urbanisztikailag szocreál stílusjegyet. Ezt a vonást legjobban és a legészrevehetőbben a parkolással kapcsolatosan lehet megélni a mindennapokban. 
2022-05-22 - Fazekas István gondolatai
2022-05-16 - Cserélje le elavult mobilját!
Aktív futók
2022-05-25
Több helyszínen is megmérettették magukat a SZVISE Atlétika szakosztályának futói május utolsó előtti hétvégéjén.

GEMS of Europe diákcsere Szlovéniában
2022-05-24
Négy diák és két kísérő pedagógus képviselte a százhalombattai Arany János iskolát a GEMS of Europe Erasmus+ projekt második diákcsere programján a Slovenske Konjice városban található szlovén partneriskolában.

Hősök napja
2022-05-24
Megemlékeztést tart a KÉSZ Százhalombattai Csoportja május 29-én.   

A mi pünkösdünk
2022-05-24
A fent szereplő címmel indít 9 részes, ünnepre hangoló videó sorozatot a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége május 27-től. A sorozatban többek között Illéssy Mátyás, a százhalombattai Szent István templom plébánosa is megosztja majd a Szentlélek kitöltetéséről szóló gondolatait.

Virágos város
2022-05-22
A hagyományokhoz híven idén is virágosztást tartott az önkormányzat Százhalombattán. A városlakók összesen közel 20 ezer tő egynyári növényhez juthattak hozzá.

Aranyérem és helyezések az élményfutáson
2022-05-22
Kategóriájában az első helyen végzett Balázs Anikó, a SZVISE atlétika szakosztályának versenyzője a szolnoki Pizza Sprint Élményfutás 14 kilométeres távján május 8-án.

A hely története - Harminckét év a város szolgálatában
2022-05-22
A Matrica Múzeum felkérésére az intézmény helytörténeti sorozatának keretében tartott előadást Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere a város 50 éves múltjáról, kiemelve azt a több mint három évtizedet, amelyet különböző beosztásokban a település szolgálatában töltött.

Nem hozott szerencsét a péntek 13
2022-05-22
38-32-re kikapott a Százhalombattai KE a Vecsés otthonában az NBI/B férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában május 13-án– derül ki Tallér Zsolt, a battai klub technikai igazgatójának beszámolójából.

Ismét TeSzeddeltünk!
2022-05-22
A TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ma hazánk legnagyobb civil mozgalma. A hulladékgyűjtés keretében az aktivisták, önkéntesek szerte az országban "nagytakarítanak". Már a tizedik akcióra került sor idén.

Polgárőr beszámoló  
2022-05-22
Nagyon sok iskolai rendezvény volt áprilisban, a legnagyobb mozgósítást igénylő esemény az "Eötvös Futás" volt. 

Madarak és fák napja a Kipp-Kopp Óvodában
2022-05-22
Óvodánkban az idei évben is megrendeztük a már hagyománynak számító Madarak és fák napi játékos vetélkedőnket. 

JÓ SZÓVAL JÁTSZANI...
2022-05-22
Tudjuk, játszani sok mindennel lehet, és azt is tudjuk, ez fontos és jó dolog gyermek, felnőtt életében egyaránt.

Tehetségnap az Egyesben
2022-05-22
Ha május, akkor Tehetségnap. Nincs járvány, nincs korlátozás, így megrendezhettük újra a Tehetségek napját.

Megmentik a tavat
2022-05-17
Megkezdődött a százhalombattai dunafüredi Csonakázó-tó vízzel való feltöltése május 16-án. A vízpótlás 10 napon keresztül zajlik – tájékoztatott a helyszínen Vezér Mihály polgármester.

Látogatás a Hivatalban
2022-05-11
A százhalombattai Sérültekért Alapítvány 12 fős csoportját fogadta a Városházán Vezér Mihály polgármester május 5-én.

Madarak és fák napja
2022-05-11
A hagyományokhoz hűen, a jeles nap alkalmából az önkormányzat nevében ismét fát ültetett az óvodásokkal közösen Vezér Mihály polgármester a kulturális központ mögötti területen. Az eseményen részt vett Nagy Balázs alpolgármester és Lukács Bernadett képviselő is.

Két műrepülő-érem
2022-05-11
Egy arany- és egy ezüstérmet nyertek a százhalombattai DEMK versenyzői a Pécsett megrendezett Körrepülő műrepülő modellek Mecsek Kupáján, május 8-án.

GEMS of Europe diákcsere Portugáliában
2022-05-11
A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium öt tanulója és két pedagógusa május 1-jén indult útnak, hogy iskolánkat képviselje a 2020 decemberében kezdődött GEMS of Europe nemzetközi projekt első személyes diákcsere programján a portugál fővárosban, Lisszabonban. 

Kórustalálkozó Celldömölkön százhalombattai részvétellel
2022-05-09
A város Liszt Ferenc Vegyeskarának alapítókarnagyára is emlékeztek a Bárdos Lajos nevével harmincadszor megrendezett kórustalálkozón április 26-án. "Elhoztuk nektek a békét" – énekelte a házigazda kórus a közismert zsidó népdalt, négyszólamú feldolgozásban: "Shalom aleichem." A kórusok erre a bő másfél órára tényleg elhozták.

Tavaszi karbantartás a Finomítóban
2022-05-09
Karbantartást végeznek a MOL Dunai Finomító több üzemében május 13. – június 22. között. A szakemberek mindent megtesznek azért, hogy tevékenységük ne zavarja a környéken élők nyugalmát – tájékoztatott a társaság.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor kukac mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.