2021. december 08. - Mária napja
Szerda
Min:-1°
Max:3°
Csütörtök
Min:0°
Max:2°
Péntek
Min:0°
Max:2°
Szombat
Min:0°
Max:3°
Vasárnap
Min:0°
Max:2°
Önkormányzat
Pályázati hirdetmény
2021-11-09 - Irodahelyiség bérlés a "Polgárok Háza" ingatlanban. 
Százhalombatta Város Önkormányzata
Pénzügyi, Egészségügyi és Városüzemeltetési Bizottságának
42/2021.(IX. 21.) PEVB. sz. határozata alapján
Százhalombatta, Ifjúság útja 7. szám alatti, 2247/1 hrsz-ú "Polgárok Háza" elnevezésű
ingatlanban lévő 603. számú, 11.92 m² alapterületű irodahelyiség bérletére
 
A berendezés nélküli irodahelyiséget 5 év határozott időtartamra lehet bérbe venni, az irodahelyiség kizárólag irodai tevékenységek folytatására (egyesületek részére, alkuszi tevékenységek, pénzügyi tanácsadás folytatására stb.) hasznosítható, kereskedelmi, vagy egyéb szolgáltatói tevékenység abban nem folytatható. 
 
Pályázhat: Minden természetes személy, valamint jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, aki/amely megfelel a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben (továbbiakban: Nvtv.) foglaltak szerint a nemzeti vagyont hasznosító személlyel/szervezettel szemben fennálló követelményeknek, továbbá amely megfelel az Nvtv. 3.§ (1) bekezdés 1 b) pontjában meghatározott átlátható szervezet feltételeinek.
 
 
A helyiség induló bérleti díja:
Bruttó 37.226 Ft/hó
 
Licitlépcső mértéke:
Bruttó 500 Ft/hó
 
Pályázat elbírálása: több pályázó esetén az nyeri el a bérletet, aki/amely a bérleti díjra történő licitálással a legmagasabb bérleti díj megfizetését vállalja.
 
Pályázat nyertese által - a szerződés megkötésekor - fizetendő óvadék összege:
A helyiség havi bruttó bérleti díjának kétszeresét kitevő összeg.
 
A bérleti díjak a Százhalombatta Város Önkormányzata tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbéréről szóló 15/2009.(VII.08.) Ör. sz. rendeletben rögzítettek alapján, de legalább minden év február 1-jével a KSH által közzétett, az előző évre megállapított általános fogyasztói árindex mértékével emelkednek.
 
Az irodahelyiség és annak felszereltségi állapota a SZÁKOM Nonprofit Kft. munkatársával
(tel: 06-23/354-733) telefonon történő előzetes egyeztetést követően megtekinthető.
A pályázat nyertese a cég profiljának megfelelő belső tér kialakításához szükséges felújítási és átalakítási munkálatokat az ingatlanon, saját költségén végezhet a hatályos jogszabályi előírások betartása, engedélyek beszerzése mellett. Az ingatlanhoz tartozó terület rendben tartása a bérleti jogviszony ideje alatt bérlő kötelezettsége. 
 
Pályázat benyújtásának módja, tartalma:
A pályázatot írásban, zárt borítékban kell benyújtani, amelynek tartalmaznia kell
a pályázó nevét, címét,
a helyiségben végzendő tevékenység megnevezését,
jogi személy esetében a vállalkozói igazolvány másolatát vagy a cégkivonat másolatát,
magánszemély esetében személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya másolatát,
nyilatkozatot, mely szerint az Önkormányzattal szemben bérleti díj, illetve bármely önkormányzati tulajdonú bérlemény után közüzemi díj hátraléka nincs,
nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati feltételeket elfogadja, és a pályázat nyerteseként hozzájárul neve nyilvánosságra hozatalához.
Köztartozásokról szóló 30 napnál nem régebbi, Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított igazolást.
Az Önkormányzattal szembeni adóhátralékról szóló nemleges igazolást. (Nullás igazolás)
 
Amennyiben a pályázó ajánlata nem tartalmazza a pályázati kiírásban felsorolt kötelező mellékleteket, a pályázatot hiánypótlásra felhívás kibocsátása nélkül, a pályázati tárgyalás során érvénytelenné nyilvánítja a pályázati tárgyalás vezetője.
 
 
Pályázat benyújtásának határideje, helye:                        2021. december 08. 12:00 óra
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
 
Pályázatok bontásának ideje, helye:                                  2021. december 09. 13:00 óra
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
 
Pályázatból való kizárást vonja maga után az, ha a pályázó a pályázati ajánlat elbírálásakor az önkormányzattal szemben adó-, bérleti díj, köztartozása, illetve bármely önkormányzati tulajdonú bérlemény után közüzemi díj hátraléka van.
 
Pályázati tárgyalás ideje, helye:                                         2021. december 14. 09:00 óra                 
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
A pályázati tárgyaláson a pályázónak vagy a meghatalmazottjának megjelennie szükséges.
 
A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást az érdeklődők a Százhalombattai Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Irodáján (I. emelet 161. sz. iroda, tel:23/542-192) dr. Ciordas Ramona vagyongazdálkodási munkatárstól, továbbá a SZÁKOM Nonprofit Kft. munkatársaitól a 23/354-733-as telefonszámon kaphatnak.
 
Százhalombatta Város Önkormányzata fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázati eljárást indokolás nélkül eredménytelennek minősítse.
 
A pályázati eljárás egyéb feltételei tekintetében a Százhalombatta Város Önkormányzata tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbéréről szóló 15/2009. (VII.08.) önkormányzati rendelet szerint kell eljárni.
 

AKTUÁLIS
2021-12-06 - A boldogság nem állapot, hanem életforma - Fazekas István gondolatai.
2021-11-23 - Szakasszisztenseket keres több területre a Százhalombattai Egészségügyi Közalapítvány a Százhalom Egészségügyi Központ - 2440 Százhalombatta Gesztenyés út 10 szám alatti – szakrendelőjébe.
2021-11-23 - Elsősorban férfi lelkész munkatársat keres a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Drogterápiás Otthona, a szenvedélybetegek felépülésének missziós evangelizálásához.
Bővül a "babaprogram" - Képviselő-testületi összefoglaló
2021-12-07
Az érvényben lévő járványügyi szabályokat betartva, meghívott vendégek nélkül tartotta az idei év utolsó ülését Százhalombatta Város Képviselő-testülete december 7-én a Szekeres József Konferenciaközpontban. A Képviselő-testület 28 napirendi pontot tárgyalt, módosította a 2021. évi költségvetési és több szociális tárgyú rendeletét, megalkotta a 2022. évi átmeneti gazdálkodásáról szóló rendeletét, döntöttek arról is, hogy további támogatást kapnak a kisgyermekes családok.

Karácsonyi ajándékok az idősotthon számára
2021-12-06
A százhalombattai önkormányzat nevében Vezér Mihály polgármester és Török Sándor alpolgármester ajándékcsomagokat adott át az Idősek Gondozóháza lakói számára.  A csomagokat Till Erika, a Városi Családsegítő és Gondozási Központ vezetője vette át.

Emberek az emberekért - három évtized története
2021-12-06
Harminc éve, 1991 óta működik Százhalombattán a Sérültekért Alapítvány, amelynek célja a tanköteles koron túli fogyatékkal élő emberek nappali ellátása, képzése, képességeik fejlesztése, foglalkoztatása, társadalmi beilleszkedésük segítése. A szervezet néhány munkatársával és foglalkoztatottjával beszélgettünk a kezdetekről és a mindennapokról.

Modellvitorlás arany- és bronzérem
2021-12-06
Két érmet és helyezéseket is begyűjtött a százhalombattai Dunamenti Energia Modellező Klub az RG 65 hajóosztályban, a Mikulás "jeges" kupa modellvitorlás túraversenyen.

Márton napi lámpás felvonulás
2021-12-06
Olyan kedves kis ovis eseményen vehettünk részt november 11-én, Márton napon a Kipp-Kopp Óvoda szervezésében, hogy tele lett a szívünk.

Okosodni, támogatni, versenyezni!
2021-12-06
A versenyeknek, a megmérettetéseknek rengeteg előnyét megtapasztalhatják diákjaink az Eötvös iskolában. Rekordszámú vetélkedőn vettek részt tanulóink novemberben.

Gondolkodjunk együtt
2021-12-06
Az elmúlt hónapokban több, mint 50 alkalommal találkoztam veletek és sokat beszélgettünk a térség problémáiról, a minket körülvevő aggasztó folyamatokról.

Polgárőr beszámoló
2021-12-06
A Százhalombattai Polgárőr Egyesület számára a mindenszentek és a halottak napi temetői szolgálattal kezdődött a novemberi hónap, amely során nem történt rendkívüli esemény.

Oltás a gyermekeknek
2021-12-03
Lehetőség nyílik az 5-11 éves korú gyermekek koronavírus elleni védőoltás beadására.

A várakozás öröme - Mikulás a BKK-ban
2021-12-02
Az Adventi időszak mindannyiunknak a várakozásról szól, de legjobban egész biztosan a gyermekek várják az év ezen napjait. A százhalombattai Barátság Kulturális Központ idén is meghívta Lépcsős teraszára a Mikulást, aki december 6-án hétfőn, 16 és 18 óra között várja a gyermekeket, hogy megismerkedhessenek vele.

Vereségek a bajnokesélyesektől
2021-12-02
Feléhez ért a férfi kézilabda NB I/B alapszakasza. A Százhalombattai KE a várakozáson felüli 5. helyen várta a két bajnokesélyes elleni idegenbeli mérkőzéseit.

Adventi Matrica Műhely a Múzeumban - "készül a mézes, illata édes..."
2021-12-02
Szabó T. Anna szavai felidézik a "Matrica" Múzeum novemberi kézműves foglalkozásának hangulatát, a mézeskalács fűszeres illatát.

Tíz aranyérem a Karate Országos Bajnokságon
2021-12-02
Komoly kihívással nézett szembe a Százhalombattai Karate Egyesület november utolsó hétvégéjén, hiszen a városban rendezhették meg a Shotokan Karate-Do International Hungary Országos Bajnokságot, valamint a II. Kohai Kupát - tájékoztatott Vadász Tamás a battai klub elnöke.

Nevelőszülőket toboroznak Pest megyében
2021-12-02
Kevesen tudják, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban lévő gyerekek ma már nem nagylétszámú intézetekben, hanem nevelőszülőknél, vagy lakásotthonokban élnek – így kisebb, szeretetteljes közösségbe kerülnek rögtön az után, hogy traumát éltek át. 

Ajándékcsomagok adventben
2021-12-02
A hagyományokhoz híven idén is megajándékozza a 65 éven felüli városlakókat a százhalombattai önkormányzat, amely több mint 3500 városlakóhoz juttatja el a csomagokat.

Adventi fények
2021-11-29
Ünnepi díszkivilágításba öltözött Százhalombatta, és meggyújtották az első gyertyát az adventi koszorún a Szent István téren felállított színpadon november 28-án. Szulák Andrea koncertjével, a Canticum Novum kórusénekével, lézershow-val, gólyalábasokkal, vásárral, forralt borral és kürtőskaláccsal várták a városlakókat.

Jótékony adomány
2021-11-28
A százhalombattai Pitypangos Óvoda Óvárosi Tagóvodájának mosógépet, a városban működő Sérültekért Alapítvány számára pedig televíziót adományozott egy helyi vállalkozó.

Motoros Mikulás Százhalombattán
2021-11-28
A Battai Motorosok Egyesülete kérte a segítségemet abban, hogy előreláthatólag 15-20 db kétkerekűvel szívesen körbekísérnék a Mikulást december 5-én,

Hét érem és egyéni csúcsok
2021-11-28
A fáradtság ellenére nagyszerűen vizsgáztak a győri felkészülési versenyen a százhalombattai VUK SE úszói, akik a rövidpályás szezon végeztével most már 50 méteres medencében szálltak vízre.

Vége az őszi szezonnak
2021-11-28
A Battai Gurítók tekcsapata részére véget ért a 2021-es őszi szezon, már a november 16-i idegenbeli mérkőzést sem tudták lejátszani sérülés miatt.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor kukac mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.