2022. május 24. - Eszter és Eliza napja
Kedd
Min:12°
Max:22°
Szerda
Min:13°
Max:25°
Csütörtök
Min:11°
Max:24°
Péntek
Min:15°
Max:26°
Szombat
Min:13°
Max:16°
Önkormányzat
Pályázati hirdetmény
2021-11-09 - Irodahelyiség bérlés a "Polgárok Háza" ingatlanban. 
Százhalombatta Város Önkormányzata
Pénzügyi, Egészségügyi és Városüzemeltetési Bizottságának
42/2021.(IX. 21.) PEVB. sz. határozata alapján
Százhalombatta, Ifjúság útja 7. szám alatti, 2247/1 hrsz-ú "Polgárok Háza" elnevezésű
ingatlanban lévő 603. számú, 11.92 m² alapterületű irodahelyiség bérletére
 
A berendezés nélküli irodahelyiséget 5 év határozott időtartamra lehet bérbe venni, az irodahelyiség kizárólag irodai tevékenységek folytatására (egyesületek részére, alkuszi tevékenységek, pénzügyi tanácsadás folytatására stb.) hasznosítható, kereskedelmi, vagy egyéb szolgáltatói tevékenység abban nem folytatható. 
 
Pályázhat: Minden természetes személy, valamint jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, aki/amely megfelel a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben (továbbiakban: Nvtv.) foglaltak szerint a nemzeti vagyont hasznosító személlyel/szervezettel szemben fennálló követelményeknek, továbbá amely megfelel az Nvtv. 3.§ (1) bekezdés 1 b) pontjában meghatározott átlátható szervezet feltételeinek.
 
 
A helyiség induló bérleti díja:
Bruttó 37.226 Ft/hó
 
Licitlépcső mértéke:
Bruttó 500 Ft/hó
 
Pályázat elbírálása: több pályázó esetén az nyeri el a bérletet, aki/amely a bérleti díjra történő licitálással a legmagasabb bérleti díj megfizetését vállalja.
 
Pályázat nyertese által - a szerződés megkötésekor - fizetendő óvadék összege:
A helyiség havi bruttó bérleti díjának kétszeresét kitevő összeg.
 
A bérleti díjak a Százhalombatta Város Önkormányzata tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbéréről szóló 15/2009.(VII.08.) Ör. sz. rendeletben rögzítettek alapján, de legalább minden év február 1-jével a KSH által közzétett, az előző évre megállapított általános fogyasztói árindex mértékével emelkednek.
 
Az irodahelyiség és annak felszereltségi állapota a SZÁKOM Nonprofit Kft. munkatársával
(tel: 06-23/354-733) telefonon történő előzetes egyeztetést követően megtekinthető.
A pályázat nyertese a cég profiljának megfelelő belső tér kialakításához szükséges felújítási és átalakítási munkálatokat az ingatlanon, saját költségén végezhet a hatályos jogszabályi előírások betartása, engedélyek beszerzése mellett. Az ingatlanhoz tartozó terület rendben tartása a bérleti jogviszony ideje alatt bérlő kötelezettsége. 
 
Pályázat benyújtásának módja, tartalma:
A pályázatot írásban, zárt borítékban kell benyújtani, amelynek tartalmaznia kell
a pályázó nevét, címét,
a helyiségben végzendő tevékenység megnevezését,
jogi személy esetében a vállalkozói igazolvány másolatát vagy a cégkivonat másolatát,
magánszemély esetében személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya másolatát,
nyilatkozatot, mely szerint az Önkormányzattal szemben bérleti díj, illetve bármely önkormányzati tulajdonú bérlemény után közüzemi díj hátraléka nincs,
nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati feltételeket elfogadja, és a pályázat nyerteseként hozzájárul neve nyilvánosságra hozatalához.
Köztartozásokról szóló 30 napnál nem régebbi, Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiállított igazolást.
Az Önkormányzattal szembeni adóhátralékról szóló nemleges igazolást. (Nullás igazolás)
 
Amennyiben a pályázó ajánlata nem tartalmazza a pályázati kiírásban felsorolt kötelező mellékleteket, a pályázatot hiánypótlásra felhívás kibocsátása nélkül, a pályázati tárgyalás során érvénytelenné nyilvánítja a pályázati tárgyalás vezetője.
 
 
Pályázat benyújtásának határideje, helye:                        2021. december 08. 12:00 óra
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
 
Pályázatok bontásának ideje, helye:                                  2021. december 09. 13:00 óra
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
 
Pályázatból való kizárást vonja maga után az, ha a pályázó a pályázati ajánlat elbírálásakor az önkormányzattal szemben adó-, bérleti díj, köztartozása, illetve bármely önkormányzati tulajdonú bérlemény után közüzemi díj hátraléka van.
 
Pályázati tárgyalás ideje, helye:                                         2021. december 14. 09:00 óra                 
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal (Szent István tér 3. I. emelet 161. sz. iroda)
A pályázati tárgyaláson a pályázónak vagy a meghatalmazottjának megjelennie szükséges.
 
A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást az érdeklődők a Százhalombattai Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Irodáján (I. emelet 161. sz. iroda, tel:23/542-192) dr. Ciordas Ramona vagyongazdálkodási munkatárstól, továbbá a SZÁKOM Nonprofit Kft. munkatársaitól a 23/354-733-as telefonszámon kaphatnak.
 
Százhalombatta Város Önkormányzata fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázati eljárást indokolás nélkül eredménytelennek minősítse.
 
A pályázati eljárás egyéb feltételei tekintetében a Százhalombatta Város Önkormányzata tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbéréről szóló 15/2009. (VII.08.) önkormányzati rendelet szerint kell eljárni.
 

Nyári táborok
2022-05-11 -
Szerkesztőségünk idén is összegyűjtötte a helyi és környékbeli nyári táborokat, programokat. A szolgáltatással azoknak a szülőknek kívánunk segítséget nyújtani, akik szeretnék, hogy gyerekeik biztonságosan, tartalmasan és élményszerűen töltsék a nyári szünidőt.
AKTUÁLIS
2022-05-22 - Városunk még mindig hordoz magán néhány építészetileg és urbanisztikailag szocreál stílusjegyet. Ezt a vonást legjobban és a legészrevehetőbben a parkolással kapcsolatosan lehet megélni a mindennapokban. 
2022-05-22 - Fazekas István gondolatai
2022-05-16 - Cserélje le elavult mobilját!
GEMS of Europe diákcsere Szlovéniában
2022-05-24
Négy diák és két kísérő pedagógus képviselte a százhalombattai Arany János iskolát a GEMS of Europe Erasmus+ projekt második diákcsere programján a Slovenske Konjice városban található szlovén partneriskolában.

Hősök napja
2022-05-24
Megemlékeztést tart a KÉSZ Százhalombattai Csoportja május 29-én.   

A mi pünkösdünk
2022-05-24
A fent szereplő címmel indít 9 részes, ünnepre hangoló videó sorozatot a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége május 27-től. A sorozatban többek között Illéssy Mátyás, a százhalombattai Szent István templom plébánosa is megosztja majd a Szentlélek kitöltetéséről szóló gondolatait.

Virágos város
2022-05-22
A hagyományokhoz híven idén is virágosztást tartott az önkormányzat Százhalombattán. A városlakók összesen közel 20 ezer tő egynyári növényhez juthattak hozzá.

Aranyérem és helyezések az élményfutáson
2022-05-22
Kategóriájában az első helyen végzett Balázs Anikó, a SZVISE atlétika szakosztályának versenyzője a szolnoki Pizza Sprint Élményfutás 14 kilométeres távján május 8-án.

A hely története - Harminckét év a város szolgálatában
2022-05-22
A Matrica Múzeum felkérésére az intézmény helytörténeti sorozatának keretében tartott előadást Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere a város 50 éves múltjáról, kiemelve azt a több mint három évtizedet, amelyet különböző beosztásokban a település szolgálatában töltött.

Nem hozott szerencsét a péntek 13
2022-05-22
38-32-re kikapott a Százhalombattai KE a Vecsés otthonában az NBI/B férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában május 13-án– derül ki Tallér Zsolt, a battai klub technikai igazgatójának beszámolójából.

Ismét TeSzeddeltünk!
2022-05-22
A TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ma hazánk legnagyobb civil mozgalma. A hulladékgyűjtés keretében az aktivisták, önkéntesek szerte az országban "nagytakarítanak". Már a tizedik akcióra került sor idén.

Polgárőr beszámoló  
2022-05-22
Nagyon sok iskolai rendezvény volt áprilisban, a legnagyobb mozgósítást igénylő esemény az "Eötvös Futás" volt. 

Madarak és fák napja a Kipp-Kopp Óvodában
2022-05-22
Óvodánkban az idei évben is megrendeztük a már hagyománynak számító Madarak és fák napi játékos vetélkedőnket. 

JÓ SZÓVAL JÁTSZANI...
2022-05-22
Tudjuk, játszani sok mindennel lehet, és azt is tudjuk, ez fontos és jó dolog gyermek, felnőtt életében egyaránt.

Tehetségnap az Egyesben
2022-05-22
Ha május, akkor Tehetségnap. Nincs járvány, nincs korlátozás, így megrendezhettük újra a Tehetségek napját.

Megmentik a tavat
2022-05-17
Megkezdődött a százhalombattai dunafüredi Csonakázó-tó vízzel való feltöltése május 16-án. A vízpótlás 10 napon keresztül zajlik – tájékoztatott a helyszínen Vezér Mihály polgármester.

Látogatás a Hivatalban
2022-05-11
A százhalombattai Sérültekért Alapítvány 12 fős csoportját fogadta a Városházán Vezér Mihály polgármester május 5-én.

Madarak és fák napja
2022-05-11
A hagyományokhoz hűen, a jeles nap alkalmából az önkormányzat nevében ismét fát ültetett az óvodásokkal közösen Vezér Mihály polgármester a kulturális központ mögötti területen. Az eseményen részt vett Nagy Balázs alpolgármester és Lukács Bernadett képviselő is.

Két műrepülő-érem
2022-05-11
Egy arany- és egy ezüstérmet nyertek a százhalombattai DEMK versenyzői a Pécsett megrendezett Körrepülő műrepülő modellek Mecsek Kupáján, május 8-án.

GEMS of Europe diákcsere Portugáliában
2022-05-11
A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium öt tanulója és két pedagógusa május 1-jén indult útnak, hogy iskolánkat képviselje a 2020 decemberében kezdődött GEMS of Europe nemzetközi projekt első személyes diákcsere programján a portugál fővárosban, Lisszabonban. 

Kórustalálkozó Celldömölkön százhalombattai részvétellel
2022-05-09
A város Liszt Ferenc Vegyeskarának alapítókarnagyára is emlékeztek a Bárdos Lajos nevével harmincadszor megrendezett kórustalálkozón április 26-án. "Elhoztuk nektek a békét" – énekelte a házigazda kórus a közismert zsidó népdalt, négyszólamú feldolgozásban: "Shalom aleichem." A kórusok erre a bő másfél órára tényleg elhozták.

Tavaszi karbantartás a Finomítóban
2022-05-09
Karbantartást végeznek a MOL Dunai Finomító több üzemében május 13. – június 22. között. A szakemberek mindent megtesznek azért, hogy tevékenységük ne zavarja a környéken élők nyugalmát – tájékoztatott a társaság.

Segítő munkatársat keres a Válaszút Misszió
2022-05-09
A Magyarországi Református Egyház Válaszút Missziója munkatársat keres keresztyén szellemiségű csapatba, szenvedélybetegek szociális (alacsonyküszöbű és nappali) ellátásában, illetve büntetés végrehajtási intézetben végzett segítő munkakör betöltésére.

Impresszum:
Kiadja: PROMOTION SERVICE Nonprofit Kft.
Címe: 2440 Százhalombatta Ifjúság útja 7.
Levelezés: 2441 Százhalombatta, Pf. 101.
Adószám: 11445395-2-13
Főszerkesztő: Kovács Attila
A szerkesztőség címe: Százhalombatta, Ifjúság útja 7. Polgárok Háza 514.
Tel./Fax: (23) 350-099;
Hirdetésszervezés: Darida-Mutafisz Viktória 06 70-413-0817
E-mail: hirtukor kukac mail.battanet.hu
Internet munkák: Fekete János
A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének másolásával kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, feldolgozása, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatala.
Értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.