Ez nem a mi napunk volt
2022-12-13 - A Debreceni EAC 10 góllal múlta felül a Százhalombattai KE csapatát az NB I/B férfi kézilabda bajnokság december 10-i fordulójában: 30-20 (16-11) – derül ki Tallér Zsolt, a battai klub technikai igazgatója beszámolójából.
Erre a mérkőzésre szokták azt mondani, ha reggelig játsszuk sem tudtunk volna nyerni.
A mérkőzést nem kezdtük rosszul. A 16. percig felváltva estek a gólok és 7-7-et mutatott a tábla. Ekkor következett az első hullámvölgy és a következő nyolc percben a hazaiak hat góljára csak eggyel tudtunk válaszolni. Rendeztük a sorokat, de az 5 gólos különbség megmaradt a szünetig.
A második félidő elején elhittük, hogy van esélyünk és a 36. percre felzárkóztunk két gólra (17-15). Ám ekkor érdekes játékvezetői döntések, sorozatos kiállítások következtek és a hazaiak ismét elléptek. Próbáltuk rendezni a sorokat, de Kiss Attila sérülése tovább nehezítette a dolgunkat. A mérkőzés végére sajnos jelentős számbeli különbség alakult ki, mely a látottak alapján is tulzó.
SZKE: Kovács, Bokréta (kapusok), Mogyorósi 1(1), Gálli 4(2), Félegyházi, Kővári 1, Gyurcsovics 2, Pap 4, Kiss 1, Keresztes 3, Kollonay, Kerkovits 2, Paizs 1, Kis Molnár 1; edző: Koncsár Gergely
A következő, és egyben idén az utolsó hazai mérkőzés: Százhalombattai KE – Szigetszentmiklós, 2022.12.17-e, szombat, 18 óra, százhalombattai sportcsarnok.