Elajándékozott két pont
2022-11-15 - Négy góllal kikapott idegenben a Százhalombattai KE a PLER-Budapest csapatától az NB I/B férfi kézilabda bajnokság november 11-i fordulójában – tájékoztatott Tallér Zsolt, a battai klub technikai igazgatója. PLER-Budapest-SZKE 30-26 (16-15).
Nem a battaiak voltak a mérkőzés esélyesei idegenben az NB I-be vágyó fővárosi csapat ellen. Az SZKE nagy koncentrációval és hatalmas akarattal kezdte a mérkőzést. A 12. percben 4-4-es állás után, Zatureczki Kevin góljával, először vezettek. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a 20. perc környékén néhány jó védekezéssel és jó támadás befejezéssel három gólos előnybe kerültek. Ezt a félidő végén a hazaiak ledolgozták, egy góllal vezettek.
 
A második félidőben ismét az SZKE kezdeményezett, de nem tudtak előnyt kiépíteni. 20-20-as állásnál ismét több jó védekezés, védés következett és elléptek három góllal. A mérkőzés végjátékában a hazaiak tudtak újítani, és az utolsó két percben három gólt lőve megnyerték a mérkőzést.
 
SZKE: Kovács, Bokréta, Rácz (kapusok), Mogyorósi 4(1), Gálli 4, Félegyházi 3, Kővári 1, Gyurcsovics 1, Zatureczki 9(3), Kiss 2, Keresztes, Kollonay 1, Kerkovits 1, Major, Pap, Kis Molnár; edző: Koncsár Gergely
 
A következő hazai mérkőzés: Százhalombattai KE – PICK Szeged U21, 2022.11.19., szombat, 18 óra, százhalombattai sportcsarnok.