Kiváló zene, kiváló zenészek, nemes cél a Hospice ellátásért!
2021-09-27 - A Freedom zenekar jótékonysági koncertje ismét fergeteges volt, melyet az idei évben a Százhalombattai Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat Hospice Ellátás javára szerveztünk. Örömmel tölt el, hogy sokan jöttek el és fontosan tartották, hogy a zenei élményen túl adományozzanak erre a nemes célra,  melyet az ellátás fejlesztésére fordítanak.
Köszönetemet és elismerésemet fejezem ki Schaffer Judit vezetőnek, munkatársainak és önkénteseinek, hogy a szívvel, lélekkel, szeretettel végzik széleskörű munkájukat, segítve és megkönnyítve ezzel a súlyos betegek és hozzátartozóik nehéz időszakát is.
 
Köszönöm Katona Tamásnak, a szervezőknek, a kiváló művészeknek, zenészeknek és mindazoknak, akik közreműködtek a koncert megvalósításában.
 
Aki nem tudott részt venni a koncerten, de szívesen támogatná Hospice munkáját, az még a következő hetekben utalhatja adományát a 10102093-58362100-01000002 bankszámlaszámra.
 
Az adományt egy későbbi időpontban adjuk át, amelyről tájékoztatni fogom Önöket.
 
Örülök, hogy ismét bebizonyítottuk, hogy Százhalombatta összefogott egy újabb nemes cél érdekében. Csodálatos érzés segíteni!
 
Vezér Mihály
polgármester