Lakossági felmérés
2021-04-08 - A Központi Statisztikai Hivatal – a korábbi évek gyakorlata szerint – önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez Százhalombattán.
A felmérés az alábbi területekre terjed ki:
- Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű
- A lakosság utazási szokásai – 2021. április, július, október, 2022. január hónapokban, negyedéves gyakoriságú
- Felmérés a Háztarások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról – 2021. április-június
- Háztartási Költségvetési és Életkörülmény Adatfelvétel, éves kikérdezés – 2021. április-május
 
Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel bizonyos esetekben felajánlják a telefonos, illetve a webes felületen történő adatszolgáltatási lehetőséget.
A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerűen történik az ország különböző településein.
 
A kapott adatokat a KSH a GDPR előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.
 
A felmérésről tájékoztatást munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 között, pénteken 8 és 14 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen kérhetnek.
 
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.
 
Százhalombattai Polgármesteri Hivatal