Gokart tábor
2016-04-19 -
Szervezi: Battaring

A Battaring gokart tábor olyan 6 év feletti gyerekek jelentkezését várja, akik szeretnék elsajátítani a gokartozás alapjait. A táborok a nyári szünetben hetente kerülnek megrendezésre.

Kezdő turnusok: június 20-24., június 27-július 1., július 18-22., július 25-29., augusztus 8-12.
Haladó turnusok: július 11-15., augusztus 15-19.
A tábor hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 16 óráig tart.

A gyerekek elsajátíthatják a gokartozással kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket, KRESZ-, illetve közlekedésbiztonsági oktatáson vesznek részt. A pénteki napokon a kurzusok elméleti vizsgával és házi versennyel zárul, amelyet a Forma 1-hez hasonlóan bonyolítanak le a szervezők szabadedzéssel, időmérővel és versennyel, ami után mindenki díjazásban részesül. A részvételhez overáll vagy tréningruha, bicikliskesztyű (ha van, gokartkesztyű), valamint nem vastag talpú versenyzőcipő vagy edzőcipő, diákigazolvány és TB-kártya szükséges. Minden más, az oktatáshoz szükséges felszerelést a helyszínen kapnak a gyerekek. A szervezők ellátást biztosítanak.

Újdonság 2006-ban: Két haladó (versenyző) tábor is indul, amelyekre olyanok jelentkezését várják, akik részt vettek már gokart táborban és fejlődni szeretnének.

A kezdő táborok ára: 39 000 Ft/fő
Jelentkezés: www.battaring.hu