A keringőkirály és a többiek
2014-07-24 - Látványos és vérpezsdítő operett gálára invitálja a közönséget a százhalombattai Barátság Kulturális Központ augusztus 10-én. Te rongyos élet, Jaj, cica, Hajmási Péter, Cintányéros cudar világ – a legismertebb operett dalokat adják elő a legnépszerűbb művészek: Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Vadász Zsolt, Peller Károly.  
A program kihagyhatatlan azok számára, akik szeretik a zenét, hiszen a Váci Szimfonikus Zenekar élőben játssza a nagy szerzők legnagyobb sikereit, a melódiákat pedig a műfaj legismertebb képviselői mutatják be. A koncerten énekel Kalocsai Zsuzsa, az ország talán legnépszerűbb primadonnája és Oszvald Marika, a színpad energiabombája, akit a műfaj kedvelőinek bizonyára nem kell bemutatni. Fellép Vadász Zsolt, az egyik legsikeresebb tenor, valamint Peller Károly, a népszerű táncos komikus.
 
Persze, nem operett az operett tánckar és csodás kosztümök nélkül, amelyek természetesen a BKK operett színpadáról sem hiányoznak majd.
 
A júliusi (Peter Quilter: Mr. és Mrs., július 27., 19 óra) és augusztusi színházi előadás együttes megvásárlása esetén 500-500 forint kedvezményt biztosít a BKK. Az előadások este hétkor kezdődnek a színházteremben.