Hozott anyagból
2008-12-16 - A 2008 folyamán szerkesztőségünkbe érkezett e-mailek, faxok és levelek közül…

Átadás-átvételi jegyzőkönyv
A mai napon 2008. március ….-n a Batta-Invest Hírtükör hölgy dolgozói részére az előzetesen megadott létszám alapján átvettem 3 db virágot.
Kijelentem, hogy a virágokat megszámoltam. A fentebb közölt darabszámmal megegyezik.


Kullancsirtás lesz
Földről történő kijuttatású rovarölőszerrel kullancsirtást tartunk 2008. április 21. és 25. között, amely az időjárás függvényében, esetleg több részletben lesz elvégezve, mert a hatékony irtáshoz száraz és viszonylag szélcsendes idő kell.
Nagyobb mennyiségű irtás történik az alábbi helyszíneken:
A vegyszerről tudni kell, hogy méhekre veszélyes, állatok legeltetése 2 hétig nem ajánlott, embereknek a szájba jutást, lenyelést kerülni kell. Figyelmeztető feliratokat a szer kijuttatója minden alkalommal el fog helyezni az érintett területeken.


Megszólalnak a hangszórók
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint 2008. november 13-án (csütörtökön) a MoLaRi rendszer riasztó végpontjainak próbaüzemi ellenőrzésére kerül sor Százhalombattán.

Az ellenőrzés során az alábbi szöveg és jelzés lesz majd hallható: „Figyelem, ez a lakossági tájékoztató és riasztó rendszer akusztikus próbája. Egy, kettő, három, négy, öt. Egy, kettő, három, négy, öt. Figyelem, ez próba. Figyelem, ez próba. Most a csökkentett üzemmű próba jelét hallják. Most a csökkentett üzemmű próba jelét hallják. [Fel és lefutó jelzés] A próbának vége. A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak teendője nincs. Ez a rendszer próbája.”


Online beszólás
Az összes aktív és volt narkós ide beírhat? Ez egy szervezett reakció! Ennek Ön teret enged? Tisztelt Szerkesztő Asszony! Ön már megint egy szervezett eszköz? Kettős mérce?


Szenvedélyes sofőr
Az Érdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya eljárást folytat szeméremsértés vétség elkövetése miatt T.V. gyanúsított ellen, aki több alkalommal Érd belterületén gyalogosan közlekedő sértettek mellé hajtott az általa vezetett világos színű Volkswagen Polo típusú személygépkocsival, majd szeméremsértő szavakat használva a lehúzott ablakon kiszólva közösülésre hívta fel a sértetteket miközben jól látható módon nemi szervét nadrágjából kivette és a sért6ettek felé fordulva mutogatta, húzogatta azt.
Kérem azon sértettek jelentkezését az Érdi Rendőrkapitányságon, akik 2005 ősze óta találkoztak a gyanúsítottal, tehát fenti bűncselekmény áldozataivá váltak.


Városatyák mondták
Nem kellenek ezek az úrhatnékom játékok!
Ugrálunk a napirendek között, mint hal a vízben.