Bara környéki fák gallyazásáról II.
2022-01-12 - Nemrég tettük közzé, hogy az ELMŰ a saját területén, az áramszolgáltatás biztonsága érdekében, törvényi kötelezettségét teljesítve veszélyes fákat gallyazott.
Erre a hírre Facebook oldalunk egyes kommentelői tovább folytatták az önkormányzat hibáztatását, azért, amit az ELMŰ tett! Összemosva a fakivágást a fa szakszerű nyesésével.
Félreértés ne essék, mi sem örülünk a csonkok látványának, de a kényszer áramszünetnek sem.

A csúnya látvány a tavaszi lombosodáskor eltűnik majd. Az ügyben mégsem az a pikáns, hogy a történtek miatt egyesek az önkormányzatot hibáztatják, inkább az az érdekes, amit egy árva kommenttel sem illetnek a hírből: nevezetesen az idén a MOL-lal közösen 3000 facsemetét ültet az önkormányzat.

Talán azért, mert ezt a bejelentést tényleg nehéz negatív színben feltüntetni. Akkor most valójában a fák helyzetével foglalkoznak egyesek, vagy csak a negatív hangulat keltése a cél, mindegy milyen témában, a tényektől függetlenül?

A válasz egyértelmű! Szeretnénk befejezni ezt az öncélú és meddő vitát, ezért tisztelettel kérjük ebben a témában a további kommentek mellőzését.
 
Polgármesteri Hivatal
 PR csoport