Tíz aranyérem a Karate Országos Bajnokságon
2021-12-02 - Komoly kihívással nézett szembe a Százhalombattai Karate Egyesület november utolsó hétvégéjén, hiszen a városban rendezhették meg a Shotokan Karate-Do International Hungary Országos Bajnokságot, valamint a II. Kohai Kupát - tájékoztatott Vadász Tamás a battai klub elnöke.
Szervező egyesületként nagyrészt vállaltak az előkészítésben és a lebonyolításban, de ezzel párhuzamosan csapatuk tagjai a bajnoki címekért is versenybe szálltak. Ezen a fórumon is szeretnék megköszönni mindenkinek, aki segítséget nyújtott a lebonyolításban. A csapatuk példa értékű munkát végzett és kiválóan teljesített. A szövetség egyesületei a civid helyzet okozta nehézségek ellenére is részvételükkel méltó szintre emelték az esemény színvonalát. Közel 300 nevezéssel, egy igazán jó hangulatú versenyen, korrekt, jól képzett bíráskodás mellett tovább erősödtek a sportbaráti kapcsolatok és a befektetett edzésmunka gyümölcseként érkeztek katában (formagyakorlat), kumitében (küzdelem), csapatkatában is a szebbnél szebb eredmények és az Országos Bajnoki címek sora. A százhalombattai klub 10 arany-, 9 ezüst-, 8 bronzérmet és három 4. helyezést szerzett. Az egyesület nagyon büszke érmeseikre és helyezettjeikre, mert a teljesítményükkel a Shotokan Karate-Do International Hungary Szövetség egyesületei között az összesítésben az előkelő 2. helyet szerezték meg.
 
Edzéseiket továbbra is a százhalombattai 1-es Számú Általános Iskola kis tornatermében tartják kedden és csütörtökön 17 órától. A tagfelvétel folyamatos, érdeklődni Vadász Tamás vezetőedzőnél, a 06 30 992366 telefonszámon vagy a "Karate Team Százhalombatta" Facebook oldalon lehet.