Ajándékcsomagok adventben
2021-12-02 - A hagyományokhoz híven idén is megajándékozza a 65 éven felüli városlakókat a százhalombattai önkormányzat, amely több mint 3500 városlakóhoz juttatja el a csomagokat.
Vezér Mihály polgármester elmondta, hogy ezzel a gesztussal is szeretnék hálájukat kifejezni az idősebb generáció iránt, illetve megköszönni azt az áldozatos munkát, amelyre alapozva fejlődhet a város. A járványra való tekintettel egyszerre szállítják ki az Idősek Világnapja alkalmából szokásos és a hagyományos karácsonyi csomagokat, amelyet a Tesco áruházlánctól szereztek be. A cég ingyenesen vállalta az összekészítést. Külön meglepetés, hogy az érintettek a város címerével ellátott, pénztárca méretűre összehajtható, később praktikusan használható bevásárló táskában kapják meg az ajándékokat, amelyek a sütés-főzéshez szükséges hozzávalókat, tartós élelmiszereket és édességeket is tartalmaznak.
 
A kiszállítás mintegy két hétig tart, akit nem találnak otthon, annak értesítést dobnak be a postaládájába a személyes átvételről, amelyre a Polgármesteri Hivatalban lesz lehetőség december 21-22-én, 8 és 12 óra között.
 
Vezér Mihály reményét fejezte ki, hogy sikerül örömöt szerezni minden 65 év feletti százhalombattai lakosnak.