Jótékony adomány
2021-11-28 - A százhalombattai Pitypangos Óvoda Óvárosi Tagóvodájának mosógépet, a városban működő Sérültekért Alapítvány számára pedig televíziót adományozott egy helyi vállalkozó.
Szabó Gábor óvárosi képviselő elmondta, hogy Ho?n Kim, a HHTC SUPER Diszkont tulajdonosa még ősszel egyeztetett vele az ajándékozásról. Az üzletember két lánya a tagóvodába járt, most már csak a fia, ezért esett a választás az intézményre, amelynek mosógépre volt szüksége.  A képviselő 10 liter mosószert ajánlott fel az óvodának, a Sérültekért Alapítványnak adományozott televízióhoz pedig a készülék felszereléshez szükséges konzolt szerzett be. Mindkét ajándék mellé kézfertőtlenítőt, szájmaszkot és szaloncukrot is vittek.
Mikulásik Judit, a Pitypangos Óvoda intézményvezetője köszönetét fejezte ki az adományért. Mint mondta, nagy segítséget jelent a fél-ipari mosógép, mert gyakran vannak használatban a berendezések.
A Sérültekért Alapítvány nevében Czeczon Zsuzsa a szervezet vezetője mondott köszönetet a televízióért. Hálásak azért is, mert sokan ajánlottak fel adományokat és egyéb segítséget Advent közeledtével. Szabó Gábor a vállalkozóval való egyeztetés után kereste meg őket, ezt követően kérték a készüléket, amelyet a többi között filmklubhoz vesznek majd igénybe. Maguk is tervezték már korábban a beszerzést a bedolgozói munkából származó bevételből, így azonban másra fordíthatják ezt az összeget – tette hozzá. (HTV)