Vereség hazai pályán
2021-11-18 - 36-26–ra kikapott a Százhalombattai KE csapata a férfi kézilabda NB I/B legutóbbi fordulójában – tájékoztatott az egyesületi beszámolóban Tallér Zsolt, a klub technikai vezetője.
Aktuális ellenfelünk évek óta a másodosztály dobogóján végez. Az idei bajnokságnak is úgy álltak, hogy szeretnék azt megnyerni és feljutni.
 
Mi öt meccses győzelmi szériát hoztunk, de tudtuk jól, hogy három olyan mérkőzés következik, amelyeken szerény esélyünk van a győzelmekre.
 
A mérkőzés elején kicsit megilletődötten kezdtünk, aminek következtében a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést és pillanatok alatt három gólos előnyt alakítottak ki. Ez után kiegyenlített játék folyt a pályán és a két-három gólos különbség nem változott egész a 25. percig. Ekkor, hathatós játékvezetői segédlettel a vendégek elléptek öt gólra. (12-17)
 
A második félidőt úgy folytatódott, ahogy az első abba maradt. A két csapat közti távolság hét gólra nőtt. Ekkor kicsit összekapta magát a csapat és a 42.percre felzárkózott három gólra. Sajnos ezzel el is lőttük az összes puskaporunkat. A jobb napot kifogó és egyéb segítséget is kapó vendégek fokozatosan elléptek és a mérkőzés végére tetemes előnyre tettek szert.
 
Ezen a napon meg kellet hajolnunk és el kellett ismernünk, hogy az ellenfél jobb volt. Pánikra semmi ok, mert a kitűzött célok még elérhetők, és azokért dolgozunk tovább.
 
SZKE: Kovács, Pásztor, Bokréta 1 (kapusok), Mogyorósi 2 (2), Tóth 3, Félegyházi 4, Kővári 5, Gyurcsovics, Major, Pap 1, Kiss 5, Keresztes 1, Fiar 3, Kedves, Györkő 1, Bozi; vezetőedző: Adorján Gábor
 
 
A következő hazai mérkőzésünkre a Tata ellen december4-én, szombaton 18 órától kerül sor a battai sportcsarnokban, ahova továbbra is ingyenes a belépés, de csak védettségi igazolvánnyal.