Óvárosi hétköznapok
2021-11-05 - A legfontosabb és legnagyobb beruházás, ami már régóta húzódik, de a szeptemberi Képviselő- testület által zöld utat kapott a Panoráma utca és Avar köz szennyvíz csatorna kivitelezési munkái, amelyek megfelelő ütemben haladnak.
 
A Meggyfa utca balesetveszélyes, letöredezett lépcsője is javítva lett. Murvázással kapcsolatban is számos bejelentés érkezett a Műszaki Irodához (Álmos utca végénél, Botond, Bulcsú, Földvár
utcában), ami még nem készült el az folyamatban van. Az Erőmű úti járdaszakasz egy részét az ott magasodó fenyő gyökere felnyomta, itt is megjelennek hamarosan a Puhi-Tárnok szakemberei. A Barackfa utcában a csapadékvíz okozott problémát, emiatt a nyitott vízelvezetőt, valamint egyéb földmunkát kellett elvégezni. Csenterics Sándor úton tovább folytatódik az elavult régi kandeláberek cseréje, új, energiatakarékos, ledes közvilágítási oszlopokra. Október végével kihelyezésre kerültek a karácsonyi díszkivilágítások, azokra a helyekre ahová tavaly. Elkészültek a Matta-kerti önkormányzati telekre a tervek költségvetéssel, amikkel kapcsolatban mindenképpen kikérem az ott élők véleményét.
Szabó Gábor, önkormányzati képviselő