Programajánló
2021-10-31 -
November 4. (csütörtök) 18 óra: NEMZETI GYÁSZNAP - Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának évfordulójára emlékezik a KÉSZ százhalombattai csoportja a Szent István templomban és a kopjafánál. A Szent István templom hittantermében Domonkos László író tart előadást, illetve könyvismertetőt az "Arculcsapott Birodalom" és az "Átállt Szovjet Katonák 1956-ban" című művéről. A hősökre és az áldozatokra emlékeznek gyertyagyújtással és imádkozással 19 órától. Verset mond Vígh Judit, az imát Illéssy Mátyás atya vezeti.
November 5. (péntek) 18 óra: UTAS ÉS HOLDVILÁG - Irodalmi és gasztronómiai utazás Szeifert Erikával. Közreműködik József Rozsnyai Júlia - Belépődíj: 500 forint (HBVK)
November 6. (szombat) 10.30 óra: Mazsola és Tádé, családi színház – BKK
November 6. (szombat) 14 óra: "LEGYÉL TE IS VILÁGPOLGÁR!" - IRÁNY FRANCIAORSZÁG! - A SZIKE-Ifjúsági Műhely és az AFS nemzetközi cserediák-szervezet közös programja a "Matrica" Múzeumban - A belépés díjtalan. ("Matrica" Múzeum)
November 8. (hétfő) 19 óra: Herczeg Ferenc: Kék róka, bérleten kívüli színházi előadás – BKK
November 12. (péntek) 18 óra: LOMTÁR-OLTÁR - Fazekas Levente kiállításának megnyitója a HBVK Galériájában - A belépés díjtalan. (HBVK)
November 12. (péntek) 19 óra :L'tor a'la mort - Tengler Gergely kiállítása a BKK Lépcső galériában: Megnyitja: Fazekas Levente - A belépés díjtalan. (BKK)
November 13. (szombat) 18 óra: HAIR, bérleten kívüli színházi előadás – BKK
November 18. (csütörtök) 17 óra: Megérett idő - Beszélgetés tea és süti mellett Feikné Nagy Judit pszichológussal az időskori párkapcsolati problémákról - Belépő: 500 forint (HBVK)
November 20. (szombat) 11 óra: Boribon cicája, családi színház – BKK
November 21. (vasárnap) 19 óra: Kökény Attila és Zséda koncertje – BKK
November 23. (kedd) 17 óra: DiaKedd a gyerekkönyvtárban - Dia Dani kalandjai - Családi belépő: 500 forint (HBVK)
November 25. (csütörtök) 18 óra: Világjáró Battaiak, A kenguruk földjén, Ausztrália, Új-Zéland című előadás - BKK
November 27. (szombat) 18 óra: Forrás 35. jubileumi est, táncelőadás - BKK
November 28. (vasárnap) 16 óra: Advent Százhalombattán, a Pál család ünnepi nyitókoncertje - BKK