Ismét százhalombattai kick-boksz érem egy rangos világversenyen
2021-10-12 - Bronzérmes lett Kisbajcsi Hajnalka a Százhalombattai Kick-boksz Sportegyesület versenyzője, a hazai szövetség által szeptember 16. és 19. között megrendezett budapesti 26. Magyar Kick-box Világkupán.
A megmérettetésen, - amely hét szabályrendszerben, a gyermektől a veterán (masters) korosztályban zajlott - 45 ország több mint 1700 sportolója vett részt.  
 
Százhalombattai színekben Kisbajcsi Hajnalka a női master-class korosztályban lépett tatamira, point-fighting szabályrendszerben.
 
Kecskés István egyesület elnök értékrlése szerint a covid korlátozások miatt szétforgácsolódott edzésmunka mellett, Hajni állhatatosságát bizonyítva, kiegészítő edzésmunkával remekül megőrizte kondícióját, technikai tudását. Ez a képessége egészen a dobogóig vitte, ahol a döntőbe jutásért vívott küzdelemben egy nála nagyobb versenyrutinnal rendelkező ellenfelével szemben maradt alul. A bronzérem került Hajni nyakába az eredményhirdetéskor. Ez az eredmény mindenképpen tiszteletre méltó, hiszen Hajnalka, szabadidősportként kezdett el a Százhalombattai kick-Boksz Sportegyesületben ismerkedni ezzel a cseppet sem hétköznapi mozgásformával, az ideális sportágkezdési kort jócskán túllépve, édesanyaként.
Az egyesület gratulál a teljesítményéhez, amelyről a legjobb mérce a 26. Magyar Kick-box Világkupán megszerzett 3. hely.