KIPP KOPP-napok a KIPP KOPP óvodában
2021-09-29 - Már hagyomány, hogy ősszel, gesztenyeszüretkor, megünnepeljük kedves óvodánkat. Változatos tevékenységekkel köszöntöttük most is az új tanévet, a gyermekeket és a szülőket szeptember 20-24-e között.
A KIPP KOPP NAPOKAT a Batta túra első túrájának teljesítésével kezdték nagycsoportos óvodásaink, amellyel új ismeretekkel is bővült tudásuk a városról. Eközben a többiek, "csodás dobást" rendeztek az összegyűjtött gesztenyékből! Nagyon jó játék volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Nefelejcs bábszínház a Kipp kopp a fűben előadásával, felejthetetlen élményt nyújtott! Az egészséges életmód nagyon fontos az óvodánkban, ezért erre mindig nagy hangsúlyt fektetünk. Egyik napunk erről szólt: egészséges nasik kóstolása, mesefilm nézése, s a mozgás, tánc fontossága: Anna Dance táncbemutató.
A Családi napunk volt a záró nap, amely most is nagyon jó hangulatban zajlott. A megnyitón régi óvodásunk, KELEMEN PANNI és a B-Cool Dance tánccsoport lépett fel, amelyet a gyerekek: ó!, húú!, felkiáltásokkal díjaztak. Utána közös zenés tornára hívtuk a szülőket, gyerekeket. A délután, az OLIMPIA jegyében zajlott, sok -sok sport tevékenységgel, barkácsolással, pontgyűjtéssel, amely az Aranyérem megszerzéséhez kellett. Mindenkinek sikerült megszereznie az aranyérmet!!!
Nagyon jó hangulatú, vidám Kipp kopp napok voltak!!!!
Tóthné Besenyei Ibolya
óvodapedagógus