Tábori élmények
2021-09-09 - A százhalombattai Kőrösi iskola tanulói idén nyáron is háromféle vándortáborban vehettek részt. Ki-ki habitusának, mozgáskultúrájának megfelelően választhatott a kerékpáros-, evezős- és gyalogtúrázós táborok közül.
Az iskola, sportiskola lévén, évek óta nagy gondot fordít arra, hogy diákjai a nyári szünetben is aktív pihenéssel, sok mozgással töltsék szabadidejüket, nem elhanyagolva az ismerkedést hazánk kultúrájával, természeti szépségeivel. Tíz pedagógus közel száz gyermeket vitt el a háromféle táborba, három helyszínre.
 
 A kerékpárosok a Bükkben és az Aggteleki-hegységben töltöttek el egy hetet rengeteg épített- és természeti csodát látva, s nem mellékesen több, mint 150 km-t tekerve. A "vízivándorok" a Mosoni-Dunán eveztek, felejthetetlen élményeket szerezve. Az erdei vándortáborozók a Zselic vadregényes tájait barangolták be.
 
 Mindhárom közösség megtapasztalta a tábori élet szépségeit, gyönyörű tájakon járt, hasznos, értékes élményekkel tért haza. Egybehangzó véleményük: Jövőre újra belevágnak.