Vízitúra-felajánlás az egészségügyi dolgozók számára
2021-05-16 - "Gyere velünk, most mi dolgozunk érted!" - ezzel a mottóval szervez ingyenes dunai kenus evezést az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára Tóth Ákos a százhalombattai Dunai Flottilla színeiben.
Az áldozatos munkáért, a köszönet és a hála jeléül szervezett ajándék vízitúra időpontja június 19-e, 10 óra, indulás a battai KlubSirály csónakháztól. A jelentkezéseket Tóth Ákos várja, a 0620/444-37-38-as számon. 
 
A túrára - köszönetét kifejezve - Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere is felhívta a figyelmet közösségi oldalán.
Tisztelt Százhalombattai Egészségügyi Dolgozók!
Köszönetemet és megbecsülésemet fejezem ki a koronavírus-járvány ideje alatt végzett elkötelezett, áldozatkész munkájukért, helytállásukért, amelyet tolmácsolok Önök felé Önkormányzatunk, a városlakók és a magam nevében. Az egészségügyben dolgozók munkáját többféle módon igyekszünk megköszönni.
 
Hálánk és elismerésünk jeléül nagy tisztelettel ajánlom figyelmükbe Tóth Ákosnak, a Dunai Flottilla - a Magyar Vízitúra Klaszter tagjának és tagjainak felajánlását az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára. A csapat ajándék vízitúra napot szervez Önöknek, köszönetként az elmúlt időszakokban végzett megfeszített, áldozatos munkájukért.
 
Kérem, hogy ha tehetik vegyék igénybe a nagyszerű felajánlását, amelyet ezúton is köszönök Tóth Ákosnak és a Dunai Flottila csapatának, már nem az első eset, hogy példát mutatva, önzetlenül szolgálják városunk közösségét.
 
Kívánok a vízitúrához jó időt, kellemes pihenést és feltöltődést!