Lelkisegély
2021-03-11 - Újból indult Bogdán Bence tanácsadó szakpszichológus lelkisegély-szolgálata Százhalombattán, az iskolai és óvodai bezárások idejére – írja közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester.

 
A koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén közvetlen hatással van a mindennapi életünkre, beleértve lelki egészségünket is. Több ember kedélyállapotára a bezártság, a bizonytalanság súlyos hatással lehet, amely miatt pszichés szorongás, krízishelyzet is kialakulhat.
 
Ha valakit belső kellemetlen, nyomasztó érzések, gondolatok zaklatják; problémák merültek fel a közeli kapcsolataiban; egyedül érzi magát; nehezen bír gyermekeivel; vagy csak egyszerűen szeretné kibeszélni a félelmeit, kérjen időpontot hétfőtől csütörtökig 9-16 óra, pénteken 9-12 között Bogdán Bence tanácsadó szakpszichológustól a következő e-mail címen: bobek303@gmail.com
 
Mivel a személyes találkozás jelen helyzetben nem megoldható, e-mailben kiválaszthatja, hogy milyen elérhetőségen keresztül kívánja lefolytatni a konzultációt.
 
Választható konzultációs formák: írásban (email), hanghívásban (messenger, skype, zoom), vagy videóhívásban (messenger, zoom, skype). Történhet rendszeres, alkalmi, vagy akár csak egyszeri alkalommal is.
 
Lelki egészségünk ugyanolyan fontos, mint testi egészségünk! Ha problémája van, kérjen segítséget!