Indulnak a karácsonyi csomagok
2020-12-11 - Idén is ajándékcsomaggal kedveskedik a gyerekeknek az önkormányzat Százhalombattán. Az egészséges finomságokat és az allergiások számára összeállított gyümölcsválogatást Győri János, helyi vállalkozó szállítja ki az intézményekbe hétfőn.
A kiskereskedő ötödik alkalommal állítja össze és juttatja el a csomagokat a bölcsődébe, óvodákba és általános iskolákba az önkormányzat megbízásából. Mint mondta, a polgármester kérésére igyekezett minél egészségesebb termékekből összeállítani az egyenként ezer forint értékű ajándékokat. Müzliszelet, tejszelet, méz, gyümölcspüré, édes zabfalatok kerültek a Mikulás-csomagokba. Összesen 2 730 ilyen és 75 gyümölcscsomag készült.

Vezér Mihály polgármester  ma délelőtt megtekintette a szállítmányt, és minden kisgyereknek egészségben, családi körben eltöltött téliszünetet, jó pihenést, kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánt az önkormányzat nevében. Hozzátette: az oktatási-nevelési intézményekben dolgozókat rendkívüli erőfeszítések elé állította az idei év. A szokásos ünnepi jókívánságok mellett számukra is azt kívánta, hogy pihenjék ki magukat a szünetben és jövőre megújult energiákkal térjenek vissza a munkahelyükre.