Karanténkönyvcsomag a könyvtárból
2020-11-16 - A járványhelyzet miatt elrendelt látogatási tilalom alatt is biztosítja olvasói számára a dokumentumokhoz való hozzáférést a Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombattán. A Karantén-könyvcsomag elnevezésű új szolgáltatás legfeljebb húsz dokumentum - könyv, hangoskönyv, folyóirat, diafilm -  kölcsönzését teszi lehetővé egyszeri alkalommal.
A könyvtár elsősorban e-mail-ben – konyvtar@mail.battanet.hu – várja az igényelt olvasnivalók listáját, de telefonon – 23/355 727 – is le lehet adni a rendelést a teljes név, az olvasójegy száma, valamint a kölcsönözni kívánt dokumentumok szerzőjének és címének megadásával.

Az olvasmányok kiválasztásában segíthet a könyvtár honlapján - www.hbvk.hu – elérhető katalógus, ahol szerzőre, címre vagy témakörre keresve is lehet böngészni. A jelszóval is rendelkező olvasóknak lehetőségük van a saját fiókjukban megnézni, milyen dokumentumokat kölcsönöztek már korábban.

Aki még nem regisztrált olvasója a százhalombattai könyvtárnak, személyi igazolványa és lakcímkártyája bemutatásával be is tud iratkozni a könyvátvételi időpontokban.

Az olvasók értesítést kapnak e-mail-ben vagy telefonon, amikor elkészült számukra a karantén-könyvcsomag, ezt követően jöhetnek az átadási pontra a jelzett időpontokban. Nagyobb könyvmennyiség esetén javasolt szatyorral vagy táskával érkezni.

A könyvcsomagokat hétfőtől péntekig reggel 8 és 10, valamint délután 14 és 16 óra között lehet átvenni a gyerekkönyvtári részleg református templom felőli ablakában.