Ötödik, virtuális Battai Könyvünnep
2020-06-02 -
Kedves Olvasónk!
Könyvtárunk, már négy alkalommal rendezte meg az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódva a Battai Könyvünnepet. Az idei évben a járványhelyzet miatt virtuálisan kerül erre sor.
Június 4-én (csütörtökön) 18 órára terveztük/szerveztük CSÁNYI VILMOS etológus professzor előadását. Kárpótlásul egy korábbi előadásának felvételét ajánljuk figyelmébe! Az előadásra mutató linket a könyvtár Facebook-oldalán osztjuk meg június 4-én 18 órakor!
 
Június 5-én (pénteken) figyelje Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/events/735534756985644/
 
9 órakor - "Dobj el mindent, és olvass!" - A beküldött képekből zenés kisfilmet állítunk össze, ami a könyvtár YouTube csatornáján lesz látható.
https://www.youtube.com/channel/UCCwOLqLzmopThxoPogDhsDA
10 óra - SIPIRC! - Papírszínház a legkisebbeknek
11 óra - ÉLŐ BEJELENTKEZÉS a gyerekkönyvtárból a könyvtár Facebook-oldalán. Készítsen elő "kockás" (négyzetrácsos!) papírt és ceruzát!
14 óra - A nevezetes névtelen - az Aster Film Produkciós Iroda fikciós dokumentumfilmje Hamvas Béláról (2016) - A film után online kvíz Facebook-oldalunkon.
16 óra - Karantén és költészet - Baka Györgyi költővel és Nászta Katalin színész, költővel József-Rozsnyai Júlia beszélget.
 
A nap folyamán több alkalommal irodalmi-etűdöket láthatnak a könyvtár Facebook-oldalán százhalombattai költők közreműködésével.
 
Tartson velünk! Tegyük együtt tartalmassá ezt a napot!