Kétnapos nyári programok gyerekeknek
2020-05-15 - Stresszoldó és érzelmi intelligenciafejlesztő programokra várja a gyerekeket Erdélyi Bernadett, fejlesztő szakember Százhalombattán.
Stresszoldó tréninget szervez június 22-23-án (hétfőn és kedden), valamint július 20-21-én (hétfőn és kedden), 8-tól 16 óráig. A gyerekek olyan technikákat sajátíthatnak el a játékos foglalkozások során, amelyekkel könnyebben és hatékonyabban érvényesülhetnek a tanulásban és a társas kapcsolataikban.

Érzelmi intelligenciafejlesztő tréninget tart június 24-25-én (szerdán és csütörtökön), valamint július 22-23-án (szerdán és csütörtökön), 8-tól 16 óráig. A résztvevők az érzelmek világával ismerkednek. A megszerzett tudásukkal könnyebben fogják felismerni és kezelni az érzelemmel töltött élethelyzeteket. Feltérképezik saját szükségleteiket, büszkeségeiket. Közösen gondolják át, mi az, ami örömet okoz nekik, és melyek azok a helyzetek, amelyek inkább lehangolóak számukra. Megismerkednek a szeretetnyelvekkel.

Mindhárom program során lehetőségük lesz rajzolni, pihenni, kikapcsolódni és játszani. Erdélyi Bernadett az ismétlőket is szeretettel várja. Információ/regisztráció: erdelyibernadett@gmail.com, 70 413 38 34.