Közbeszerzést indított az Érd és Batta közötti kerékpárút tervezésére a NIF
2020-01-08 - A Budapestről a Balatonhoz vezető, az EuroVelo 6, illetve a Balaton környéki kerékpárutakból terveztet összesen három szakaszt a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. – adta hírül a Napi.hu január 4-én.
A nyílt tenderfelhívást az uniós közbeszerzési közlönyben (ted.europa.eu) jelentette meg az ajánlatkérő NIF. A megtervezni kért három kerékpárút-szakasz között az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal Érd-Százhalombatta közötti, körülbelül 4 kilométeres szakasza is szerepel a Balatoni Bringakör balatonakarattyai 440 méteres és a Budapest-Balaton útvonal Székesfehérvár - Polgárdi közötti - Polgárdi előtti - 2,3 kilométeres szakasza mellett.

A tervezési idő mind a három részre 8 hónap. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben meghatározott minimum árbevétele származott közúti infrastruktúra-fejlesztéshez kapcsolódó tervezési és engedélyeztetési feladatokból. Ez az összeg a városunkat is érintő szakaszra vonatkozóan nettó 13 millió forint, míg az akarattyai szakaszra 1, a Székesfehérvár-Polgárdi szakaszra pedig 6 millió forint.

Az ajánlattételi határidő február 7. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség. (Forrás: napi.hu)