Javulhat a közvilágítás
2019-12-09 - Kiemelt ügyfélként kezeli az ELMŰ Százhalombattát és a jövőben magasabb szinten koordinálja a közvilágítás kiegyensúlyozott és folyamatos működését. Erről állapodott meg az önkormányzat és a szolgáltató – tájékoztatott a Városháza.
Mivel a városban egyre gyakoribbak a közvilágítási hálózat meghibásodásai, Vezér Mihály polgármester felkérte Nagy Balázs alpolgármestert, hogy kezdjen egyeztetést az ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt. felelős vezetőjével. A tárgyalások eredményeként az ELMŰ a jövőben kiemelt ügyfélként kezeli Százhalombatta Város Önkormányzatát és kiegyensúlyozottabb, folyamatos üzemeltetést ígér.  

Az önkormányzat – teljes felmérést követően – összesítést küld a városban érzékelhető aktuális hálózati problémákról, amelyeket a szolgáltató a lehető legrövidebb időn belül elhárít.
Megegyezés született arról is, hogy az önkormányzat és az ELMŰ stratégiai megállapodást köt 2020. január elején. Ennek keretében a szolgáltató szakemberei az egész városban felmérik a hálózatot, és ahol a vezetékek állapota vagy egyéb műszaki okok miatt meghibásodás várható, ott a szükséges megelőző intézkedéseket is megteszik.

A folyamat befejezéséig az önkormányzat a lakosság szíves türelmét kéri.