Országos sportrendezvények
2019-11-12 - Országos sportrendezvényeket szervezett és számos egyéb programból is kivette a részét a Városi Polgárőrség Százhalombattán október folyamán.
A Városi Szabadidő Központban került sor a 1956-os emlékfutásra 19-én. Az ország minden részből érkezett polgárőrök, sportolók és civilek futották le tiszteletük jeléül az 1956 métert, vagyis öt kört a centerpálya körül.

Szintén ezen a napon került lebonyolításra az Ifjú Polgárőr Országos Akadályverseny, amely során ügyességi és erőelemekkel vegyített "rohampályát" kellet időre leküzdeniük a fiataloknak. Még aznap este oktatásban is részesültek, amit vacsora követett.

Országos Polgárőr Lövészversenyre került sor 20-án, ahol közel kétszáz résztvevő mérte fel tudását az ország minden szegletéből. A százhalombattai csapat több kategóriában dobogós helyet szerzett. A rendezvényt az Országos Lövészszövetséggel közösen szervezte a Városi Polgárőrség.

A polgárőrök biztosították a BattaBringát október 5-én, amin a szakadó eső ellenére több mint százan vettek részt. Kitűnő szervezés mellett, jó hangulatban és balesetmentesen zajlott az esemény.

Átfogó riportot készített a battai polgárőrszervezet múltjáról, jelenéről és jövőképéről a Polgárőr Magazin október 12-én. A cikket több részletben közli majd le az Országos Polgárőr Szövetség kiadványa.

A polgárőrök részt vettek a városi ünnepség biztosításában és koszorút helyeztek el az ’56-os hősök emlékére a Kopjafánál október 23-án.

Másik negyvenöt polgárőrszervezettel együtt kismotorgépjárművet vett át a százhalombattai polgárőrség az Országos Polgárőr Szövetségtől október 25-én.
Másnap került megrendezésre a hagyományos Lidérc Futás, aminek biztosításában szintén részt vettek a polgárőrök.

Természetesen a szokásos szárazföldi és vízi járőrözés sem maradt el az eseménydús hónap folyamán.