Rögbi: hazai tétmeccs
2019-09-05 - Első hazai tétmérkőzését szeptember 29-én játssza a Battai Bulldogok Rugby Club. A Szegedi Gorillákat fogadja 14 órakor a Városi Sportcsarnokban. 
Mindkét csapat bajnokesélyes és számos magyar válogatottat, valamint külföldi játékost szerepeltet. A Bulldogok a legerősebb keretükkel állnak ki, terveik szerint két külföldön játszó magyar válogatott játékosuk is rendelkezésre fog állni a meccsen.

A 2019-2020-as bajnoki szezonban a Városi Sportcsarnokban edzenek a battai rögbisek szerdán és pénteken 19 órától. A magyar 1. osztályban versenyeznek, emellett osztrák ellenfeleikkel elindítottak egy magyar-osztrák közös bajnokságot is, amelyben három magyar és két bécsi csapat vesz részt. A mezőnyt egy szlovák gárdával is bővíteni szeretnék.

A magyar bajnokság két osztályból és 12 klubból áll. A Bulldogokat az 1. osztály érinti, ahol az Esztergomi Vitézekkel, a Kecskeméti Rögbi Klubbal, a Budapest Exiles-szel és a Szegedi Gorillákkal versengenek a bajnoki helyezésekért. Osztrák ellenfeleik a Vienna Celik és a Vienna Donau. (Archív fotó)