Harmincadik Kőris Kupa
2019-07-29 - Jubileumi alkalommal rendezték meg az ölbői bányatavakon a Kőris Kupa nemzetközi versenyt a rádió távirányítású vitorlás hajómodellek számára július 26-28-án.
Pénteken F5-M hajóosztályban folytak a manőverek. A szélerőséggel nem volt gond, de a versenyzők előkészítették a B rigget, amire aztán nem volt szükség! Nem így szombaton, az F5-E hajóosztály első napján, amely során a C rigg készlet is használatba került. Délután valamicskét csendesedett a szél, így B riggel zárták a napot a modellezők. Este fogadást adott az ölbői klub a harmincadik évforduló alkalmából. Vasárnap folytatódtak a párharcok a B rigg előkészítésével, amire aztán nem volt szükség, de sajnos, rengeteget forgolódott a szél, így többször kellett pályát módosítani. Összességében remek hangulatú versenyhétvégét zártak a modellezők.

Battai Eredmények: F5-M: II. Forrai Csaba, IV. Garay György, VIII. Schulek János, XI. Garay József, XIII. Forrai István; F5-E: III. Forró Krisztián, IV. Forrai Csaba, V. Garay György, XI. Schulek János, XII. Illés Zoltán, XIV. Kunvári Sándor, XIX. Garay József, XXI. Forrai István.