Nyitott párt
2019-06-12 - Fontos a fiatalok bevonása a Fideszbe helyi szinten is, illetve a taglétszám bővítése - jelentette ki Lukács Bernadett, a Fidesz Százhalombattai Szervezetének újonnan megválasztott elnöke a június 11-ei tájékoztatón. Az eseményen a bizalmat kapott négy alelnökből részt vett Dr. Brauswetter Viktor, Erdei Gyula és Szabó Zoltán, Révész Tibor egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni.
Lukács Bernadettet titkos szavazáson, nagy arányban támogatta a tagság. Az elnök köszönetet mondott az aktivistáknak az eredményes Európai Parlamenti választási kampányért, hozzátéve, hogy az országos és a helyi győzelemre is büszkék lehetnek.

A nyitás mellett további cél a közösségi aktivitás megőrzése, ezért több politikai vitafórumot, polgári estet rendeznek a jövőben. A helyi szervezet széles körben szeretné népszerűsíteni, illetve megismertetni a kormánypárt család-, biztonságpolitikai és egyéb programját.

A százhalombattai Fidesz elnöksége megkezdte a felkészülést az októberi önkormányzati választásra, ennek részleteit várhatóan egy hónap múlva ismertetik – mondta el Lukács Bernadett.