Kétnapos intenzívnyári tábor stresszoldással és érzelmi intelligenciafejlesztéssel
2019-04-29 -
A kétnapos programok napközis jelleggel, 8-tól 16 óráig zajlanak. Azoknak a gyerekeknek ajánlottak, akik szeretnék önmagukat jobban megismerni, szorongásaikat, félelmeiket elengedni.

Délelőttönként olyan technikákat sajátíthatnak el, amelyekkel könnyebben boldogulnak a tanulásban, a társas kapcsolatokban és egyéb hétköznapi élethelyzetekben. Megtanulják, hogyan dolgozzák fel, ha valaki megbántja őket, ha sértő dolgot hallanak, vagy kellemetlen élménnyel szembesülnek. Képesek lesznek elengedni félelmeiket és feloldani azokat a belső gátakat, amelyek akadályozhatják az iskolai teljesítményt.

A délelőtti foglalkozásokat játék, majd délután az érzelmek megismerése követi. A gyerekek felfedezhetik, milyen dolgok hatnak rájuk lehangolóan, illetve mitől derülnek fel. Megtanulják, milyen érzelmi reakciókat képesek kiváltani egymásból különböző helyzetekben, és melyek azok az érzelmi képességek, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott, rugalmas, szeretetteljes emberi kapcsolatokhoz. Problémamegoldó és képességfejlesztő gyakorlatokkal kerülhetnek közelebb egymáshoz.

A kétnapos intenzívtréningeket napi háromszori étkezés és jegyzetfüzet egészíti ki, amely tartalmazza az elsajátítandó technikákat.

Időpontok és helyszínek:
Érden június 24-25., Százhalombattán augusztus 7-8.
Információ és regisztráció: 70 413 38 34, erdelyibernadett@gmail.com