Majális a főtéren
2019-04-16 - Egésznapos családi és szórakoztató programokkal, játszóházzal, kézműves foglalkozással, mini-vidámparkkal és vásárral várják a családokat Százhalombattán május elsején.
A színpadi programok délelőtt 10-ko kezdődnek a Városi Fúvószenekar zenés ébresztőjével, majd 10.30-tól májusfát állít a Forrás Néptáncegyüttes, amelyet a Pesovár Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola gálaműsora követ. Kovácsovics Fruzsina gyermekműsorára 11.30-kor várják az érdeklődőket. A százhalombattai és környékbeli zenészek közös előadása, a "Batta JAM!" 14 órakor veszi kezdetét. Ezt követően – két részletben – kerül sor a táncvilágnapi gálaműsorra, amelyet a JP Dance Company és az SZTC Táncszakosztály növendékei adnak 15 órától, majd a Batta Balett Stúdió, az Iringó és a SZVISE B-Cool 16.20-tól. Közben operettműsorral lép fel Peller Károly és Szendi Szilvi 15.30-kor, majd Sári Évi énekes-színész lép színpadra 17.15-kor. A Városi Majális Farkas Gábriel és zenekara, valamint Siménfalvy Ágota "Táncdalfesztivál ’66 EGY-KOR-MOST" című koncertjével fejeződik be.

A családokat egész nap sportjátékokkal, babaprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, pecsétgyűjtő játékokkal és értékes nyereményekkel várják a szervezők, a Barátság Kulturális Központ, a Hamvas Béla Városi Könyvtár, a Sporthalom Kft., valamint a Városi Családsegítő és Gondozási Központ.