Közbiztonsági gyermekrajzpályázat
2019-03-18 - "Veszélyesnek látom" címmel hirdettek alkotói versenyt az Érdi Rendőrkapitányság, a kataszrófavédelmi kirendeltség, az önkormányzat, ifjúsági önkormányzat, valamint tankerületi központ együttműködésében a kapitányság illetékességi területén élő diákok számára.
A pályázatra tűzvédelmi és bűn-, illetve balesetmegelőzési témában várnak képzőművészeti alkotásokat. A technika szabadon választott. Külön értékelik az alsósokat, felsősöket, valamint a középiskolásokat. A pályaműveket április 12-én délig lehet leadni az Érdi Rendőrkapitányságon (Felső utca 4.).

Fontos tudni, hogy a pályaművek minimum A4, maximum A3 méretűek lehetnek, akár több dimenzióban. Hátoldalukra rá kell írni a készítő nevét, életkorát, iskoláját és osztályát.  Egy pályázótól csak egy pályamunkát fogadnak el. A szerző a pályázaton történő részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy munkáját a pályázat kiírója térítésmentesen használja népszerűsítés és oktatási célból.

A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli. Tárgyjutalomban részesül a korosztályonkénti első három helyezett, illetve egy-egy különdíjas. Az eredményhirdetést április 28-án tartják az Érd Arénában (Velencei út 39-41.), a Rendőr- és Tűzoltónapon.