Családias karácsony
2018-12-14 - Ünnepi hangulatban telt a december 13-i klubdélután az Óvárosi Nyugdíjas Klubban. A tagokat Sinka László alpolgármester, Klimsa Arthúr képviselő, valamint ovisok köszöntötték a közelgő ünnepek alkalmából a Zenálkó Etel Közösségi Házban.
Sinka László átadta az önkormányzat karácsonyi ajándékát és az egész város nevében kellemes ünnepeket, boldog új évet, jó egészséget kívánt a nyugdíjasoknak. Köszöntetet mondott nekik azért, hogy részt vesznek a helyi közösség életében, és biztosította őket, hogy a klub a jövőben is a megszokott támogatást fogja élvezni az önkormányzat részéről.
Sándor Irma klubvezető elmondta, hogy a várostól kapott sóbarlangbérletek nagyon népszerűek a nyugdíjasok körében.

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánt Klimsa Arthúr is, aki kiemelte, öröm számára, hogy Sándor Irmát sikerült meggyőzni elődje lemondása után, és átvette a közösség irányítását. Hozzátette, az óvárosi az egyik leginkább összeszokott, családias, jó hangulatú nyugdíjasklub a városban.

Mint minden évben, azúttal is karácsonyi műsorral és maguk készítette ajándékkal kedveskedtek az időseknek a Pitypangos Óvoda óvárosi növendékei, akik nagy tapsot és édességet kaptak cserébe. Az ovisok verses, zenés összeállítása után mindenki együtt énekelte a Kiskarácsony, nagykarácsony kezdetű dalt.

A klubnap süteményezéssel, koccintással, beszélgetéssel folytatódott.