Szépek szépe
2018-10-18 - Bekerült a második alkalommal meghirdetett Pest Megye Szépe választás tizenhatos döntőjébe a százhalombattai Varga Bianka. A verseny a megye közgyűlés által jóváhagyott,  hivatalos eseménye.
A 18 éves diáklány születése óta városunkban él, jelenleg a SZISZKI ötödéves gimnazistája. Hobbija a fitnesz. A szépségversenyre vonatkozó felhívást édesanyja ajánlotta a figyelmébe, korábban nem vett részt hasonló megméretésen.

A két-három hete tartott beválogatás során tizenhat társával került döntőbe, bemutatkoztak a zsűrinek és fürdőruhás felvonuláson vettek részt. Ezt egy egész munkanapig tartó fotózás követte az elmúlt vasárnap, amely során sminkesek, fodrászok dolgoztak a lányok ragyogásáért a legnagyobb összhangban. A képekhez ruhákat és cipőket is kaptak a szervezőktől.

A fényképezkedés olyan jó hangulatban telt, hogy a megye minden szegletéből érkezett szépségek baráti közösséggé kovácsolódtak. Legközelebb november 3-án találkoznak egy fitneszóra keretében, de a számos szponzornak köszönhetően sok más közös program is áll előttük.

Hogy ki lesz közülük a királynő, és kit választanak udvarhölggyé, január 12-én dől el. A versenyzőkre számos ajándék, fődíjként pedig egy római utazás vár.

Aki kíváncsi a megye szépeire, hamarosan megnézheti őket a pestmegyeszepe.hu oldalon, ahol közönségszavazatokkal is támogathatjuk majd a battai szépséget, Varga Biankát.