Zavartalan lesz a bérletárusítás
2018-10-12 - Részmunkaidős nyugdíjast alkalmaz a százhalombattai Hotel Training annak érdekében, hogy zavartalan legyen a buszbérletárusítás – tájékoztatott Ádám Erika szállodaigazgató.
A hotelben eddig ugyanis többször várni kellett a bérletre, ha a recepciósok az érkező vagy távozó csoportokkal voltak elfoglalva. Külön alkalmazott árusítja majd novembertől a VOLÁN-bérleteket a hónap első öt napján, 8-tól 18 óráig, így megszűnhet a sorban állás. A részmunkaidős nyugdíjas alkalmazása a polgármester javaslatára,  a képviselő-testület anyagi támogatásával vált lehetővé.

A szállodában egyébként átlagosan havi 150-200 bérletet adnak el havonta. A helyben történő bérletárusítás Vezér Mihály polgármester személyes közbenjárásának köszönhetően, augusztus 30-án kezdődött el a városban, az ingázó dolgozók és tanulók támogatása érdekében. A Training mellett a Sporthalom Kft., a "Matrica" Múzeum és a volt Vadkacsa presszó – most dohánybolt – árul bérletet.

Az utazóknak fontos tudni, hogy a buszbérletek szigorú elszámolása miatt csak teljes hónapra és csak 1-jétől 5-ig lehet vásárolni a fenti helyszíneken, amelyeket VOLÁNBUSZ matrica is jelöl.