Utcaszínházzal nyit a kulturális évad
2018-10-11 - Ismét megrendezésre kerül a Dunafüredi Évadnyitó október 12-én, 17 órakor a Kszellmann Flóra Közösségi Házban, amely évről évre remek alkalmat nyújt a környéken és a városközpontban élőknek a találkozásra, közös kikapcsolódásra és az induló kulturális szezonra hangolódásra.
Az idei rendezvény 17 órakor kezdődik a Benta Art Regionális Művészeti Egyesület Nyári Alkotótáborának kiállításával, amelyet Takács Péter, a Barátság Kulturális Központ nyugalmazott igazgatója, műgyűjtő nyit meg. A Tintaló Társulat mutat be utcaszínházi előadást Horgászni tilos! címmel 18 órától. A darab négy éves kortól mindenkinek, horgászoknak kifejezetten ajánlott. Szereplők: Sipos Katalin és Sisak Péter. Kényelmünk érdekében párnát és takarót érdemes vinni.

Az alkotó kedvű gyerekeket a rendezvény alatt kézműves foglalkozással várják a szervezők. A rendezvényt Szél Pál települési képviselő nyitja meg. A belépés ingyenes.

Az utcaszínházi előadás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani 15 óra és 20 óra 30 között az Esthajnal utca Damjanich út és Ilonka utca közötti szakaszán, valamint az Ilonka utca Barátság utca és Nap utca közötti szakaszán. A lakók behajtása biztosítva lesz. A szervezők várják a családokat és baráti társaságokat is.