Galéria az udvarban
2018-09-17 - Tizenötödik alkalommal rendezett festménykiállítást a százhalombattai Hangyássyné Zsuzsa a Battai Napok alatt. A minigalériát ezúttal is saját otthonában, a Vasút utca 70. alatti csodaszép kertben rendezte be. A látogatókat pogácsával és aprósüteménnyel fogadta.
Hangyássyné Zsuzsa a MOL Dunai Finomítóból vonult nyugdíjba, saját elmondása szerint mindig vonzotta a képzőművészet, de csak mintegy másfél évtizede kezdett újra alkotni.  Önmagát képezi: szakkönyveket forgat, kiállításokra jár és elismert képzőművészekkel tart kapcsolatot. Kedvenc témái a portrék, a tájképek, az állatok. Mindent megfest, amit szépnek lát, a valóságot pedig úgy ábrázolja, ahogyan benne él. Festményeit bemutatták már Óbudaváron, Budapesten, Ajkán, Gyulán, a lökösházi Bréda-kastélyban, Pápán, Takácsiban, Érden és Bajóton is. Meghívták Kaposvárra a Nemzetközi Miniatűr Kiállításra, amelyet Nagybányán és Szabadkán is bemutattak.
 
Battai Napok alatti bemutatóján idén először a környéken élő alkotótársai, a Kék művészcsoport tagjai is részt vettek festményekkel, grafikákkal és kerámiákkal.