LMP kerekasztal
2018-03-28 - Százhalombattán tartott lakossági találkozót Hevényiné Danics Nikoletta, választókerületünk LMP-s országgyűlési képviselő-jelöltje. A Szigetszentmiklóson élő, korábban 17 évig a közigazgatásban dolgozó jelölt országos gondokról és a választókerületet érintő terveiről is beszélt a megjelenteknek.
Mint mondta, meggyőződése, hogy a gyermekek jövőjét kell elsősorban szem előtt tartani, emiatt döntötte el, hogy indul az országgyűlési választásokon.
 
Már november óta járja a választókerületet kollégáival. Pozitívan értékelte, hogy városunkban nagyon nyitottak az emberek, azok is szívesen beszélgettek vele, akik más pártokkal szimpatizálnak. Más településeken elsősorban azokkal sikerült eszmét cserélni, akik változást szeretnének és akiknek fontos zöldpolitika.
 
Úgy véli, a választókerület településeinek nagyon eltérőek a problémái, de a közlekedést mindenhol fejleszteni szükséges. Százhalombattán elsősorban a tömegközlekedésre igaz ez, sűríteni kell a járatokat. Ez a környezetvédelem szempontjából is prioritás. (HTV)