A nő: tetőtől talpig élet
2018-03-12 - Ünnepi műsorral köszöntötte a hölgyeket a százhalombattai önkormányzat képviselő-testülete a Nemzetközi Nőnap alkalmából március 8-án a BKK Színháztermében.
A rendezvény Edmond J. Lawrence: A nő című verséből készült képes üdvözlettel kezdődött. Vezér Mihály polgármester a képviselő-testület és valamennyi százhalombattai férfi nevében köszöntötte az ünnepelteket. Kiemelte, a nők tartják össze a családot és a társadalmat. "Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy csodálatunkat és nagyrabecsülésünket az év többi napján is kimutassuk", majd Gál Elemér egyik regényéből idézett: "hiszen a nő szövi és fonja földi sorsunkba a mennyei rózsát".

Az ünnepi műsor első részében Gulyás Roland, az egyik televíziós tehetségkutató felfedezettje lépett fel. Ezt követően Szulák Andrea és zenekara nyújtott át közel egyórás zenés ajándékcsomagot. Az ünnepeltek vastapssal hálálták meg a vidám, főként régi slágerekből, popdallamokból álló, színvonalas szórakoztatást. A program végén a képviselő-testület tagjai egy szál fehér rózsával köszöntötték a hölgyeket.

Gyönyörű virággal és meglepetés ünnepi műsorral köszöntötte az önkormányzat a Polgármesteri Hivatal női munkatársait a Pártok Háza Dísztermében ugyancsak március 8-án délután. A Nemzetközi Nőnap alkalmából Vezér Mihály polgármester és dr. Turbucz Sándor jegyző fejezte ki köszönetét és elismerését valamennyi hölgy munkatársának.
Az önkormányzati intézményekben és gazdasági társaságokban dolgozó nők cserepes virágot kaptak az önkormányzattól nőnap alkalmából.
(Fotó: Pap Miklós)